|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
12.5.2009 22:09:27   
janja 27
    user posted image

user posted image

user posted image ž

user posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
12.5.2009 22:13:10   
janja 27
ups irmauser posted image user posted image user posted image ma po slilkah na FB ti je potem eaa podobna k ma blond dolge laseuser posted image user posted image user posted image user posted image nos ej ni važno...važno je to da si mi luškana s tole frizurcouser posted image user posted image user posted image user posted image

goga go terminator go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
12.5.2009 22:13:58   
laknerš
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO JANJA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SUPER ZGLEDA TOLE, tkole ne bo nobena zamudila piknika

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
12.5.2009 22:19:07   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

BRAVO JANJA

SUPER ZGLEDA TOLE, tkole ne bo nobena zamudila piknika

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
12.5.2009 22:20:34   
irma78
JANJA27, superca si tole naredila. Obvladaš zadeve.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj smo se danes s Pikico in Afnico pogovarjale. Če bo slučajno v torek slabo vreme, da snidenja ne bi odpovedale, ampak, da bi se vseeno dobile v Koloseju. Je veliko prostora, veliko igral, skratka super, edino prigrizkov nam verjetno ne bodo dovolili jesti svojih. Kaj pravite?

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
12.5.2009 22:22:07   
*talcy*
glede skutke z jagodami..jaz kupujem od junior in je tud  jagoda jo jemo pa že od 6meseca in po dve skupaj mu dam in itak je premalo ... no uglavnem mu ni nič ... jaz mu dajem kar precej  jest razen tistega ki res prav naj ne bi  smel .... kake svinine in sveže jagode kaj takega drugač pa poje tud znami kar jemo mi ...  se ne obremenjujem ....

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
12.5.2009 22:23:59   
irma78
.100noga - kam si ti oddala svoj oglas za varuško na RR? A kar pod mali oglasi ali kam drugam? Se bom morala jaz tudi tega počasi lotit. Jutri kličem pa v GEKO.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
12.5.2009 22:35:03   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

JANJA27, superca si tole naredila. Obvladaš zadeve.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj smo se danes s Pikico in Afnico pogovarjale. Če bo slučajno v torek slabo vreme, da snidenja ne bi odpovedale, ampak, da bi se vseeno dobile v Koloseju. Je veliko prostora, veliko igral, skratka super, edino prigrizkov nam verjetno ne bodo dovolili jesti svojih. Kaj pravite?

se strinjam
če bo dež se dobimov koloseju bom dopisala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
12.5.2009 22:35:59   
janja 27
laknerš kako je s tvojo hano ma še vročino???user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
12.5.2009 22:37:58   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Danes smo bilwe v Koloseju samo Irma, PikicaStonoga, jaz in naši user posted image . Je blo fajnm sam naša punca je tko plašljivauser posted image

Sem šla pa prej kopalke nabavit, bravo Neli za pridnost, pa še majčko, pa še v DM sva šli. Bova še ponoviliuser posted image

Prej sem pa Nelinga p. zamenjala. Tako, da imamo naslednje cepljenje 3.6. Pol pa morjeuser posted image user posted image

Zdaj pa grem poskusit pritožbo naredit na Merkur. Sva tašči kupila darilno kartico za 100 eur (je glih v novem stanovanju, da si lohk še kaj dokupi), pa je blo tko zavito, da je mislila, da je pač šopek in je vrgla stranuser posted image user posted image . Pa mi je mož ene dva dni kasneje rekel, ti kako je blo zavito, najboljš, da jo vprašam, če je sploh ošpazila. In valda ni, pa še smeti so že pobrali. No in je šel danes moj v Merkurja, po računu so našli številko kartice ki jo kahko zablokirajo, pa se jim enostavno ne dauser posted image . In mislim spisat pritožbo. Imate idejo kam naj jo pošljem na katere naslove, da se bodo zganili? Zbiram ideje!!!!!

Te je bivši pediater kaj spraševal zakaj ga boš zamenjala?  Sicer pa user posted image user posted image user posted image  za uspešno menjavo.

ni me spraševal, ima itak tako gužvo, ker je edini p., ki vzame vsakogar. Sam sestri sem rekla, da bom vzela Nelino kartoteko, da greva drugam in je čez minuto prinesla

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
12.5.2009 22:38:52   
janja 27

user posted image

user posted image

user posted image ž

user posted image

user posted image

V   P R I M E R U     S  L  A  B  E  G  A          V   R  E  M  E  N  A

user posted image

user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
12.5.2009 22:41:51   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

user posted image

user posted image

user posted image ž

user posted image

user posted image

V   P R I M E R U     S  L  A  B  E  G  A          V   R  E  M  E  N  A

user posted image

user posted image

ti si zakonuser posted image user posted image

Pikica, sem se že pozanimala za varstvo, upam, na čimprejšnje odgovore.

Nočko

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
12.5.2009 22:49:25   
laknerš

laknerš kako je s tvojo hano ma še vročino???user posted image user posted image

Vročina sploh ne pade, no ja saj je niti nisem še zbijala. Ima še vedno 38,8. Bom kar pustila, ko pa bo narasla na 39 bom pa počasi začela malo zbijati. Trenutno spi. Upam da bo spala celo noč in ne bo zbujanja. So pa po vsej verjetnosti res zobki, ker sem prej hotela pogledat v usta če se kaj vidi pa me je zgleda da od bolečine tolk opraskala da mam kar lepe tri črtice čez lička. Jo mora res boleti da me je tako napadla. 

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
12.5.2009 22:49:35   
timnala
Janja27, ti si pa res FUL skrbna.. SW user posted image user posted image user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
12.5.2009 22:50:48   
timnala

Vročina sploh ne pade, no ja saj je niti nisem še zbijala. Ima še vedno 38,8. Bom kar pustila, ko pa bo narasla na 39 bom pa počasi začela malo zbijati. Trenutno spi. Upam da bo spala celo noč in ne bo zbujanja. So pa po vsej verjetnosti res zobki, ker sem prej hotela pogledat v usta če se kaj vidi pa me je zgleda da od bolečine tolk opraskala da mam kar lepe tri črtice čez lička. Jo mora res boleti da me je tako napadla. 

Bogica mala..upam, da boste hitro boljse..ali zdravi ali pa z frisnim zobkom user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
12.5.2009 22:57:15   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
12.5.2009 23:02:23   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

se ti smeje sedajle a ne, ko te je dragi tako pocartal.

Srečnica ti!

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
12.5.2009 23:06:56   
gogabojan
jah jaz sem njega. aja hvala irma za mail.

nisem še nič uspela narediti. ej danes sem bila čist poklapana, je še mama pršla k men na obisk, ker jaz nisem mogla čisto nič. pa je ona imela potem roka kako uro.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
12.5.2009 23:09:49   
janja 27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3969
12.5.2009 23:11:01   
janja 27

user posted image user posted image user posted image o šit no, revca kolk jo mora boletuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k ne znajo povedat revežiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...upam da ti bo spala ponoči, pa da zobek čimprej pokuka na planuser posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
12.5.2009 23:13:55   
irma78

jah jaz sem njega. aja hvala irma za mail.

nisem še nič uspela narediti. ej danes sem bila čist poklapana, je še mama pršla k men na obisk, ker jaz nisem mogla čisto nič. pa je ona imela potem roka kako uro.

A zdej si bolje? Vidiš to je pa tako, ko si včeraj pretiravala z delom.

Neposredna povezava do sporočila: 3971
12.5.2009 23:16:11   
irma78
Jaz sem pa sedajle iskala malo po netu za Nikovo varstvo in a veste, da sem dobila samo 4 kontakte od ljudi, ki nudijo varstvo. Pa le eni imajo registrirano dejavnost. Se morava z dragim jutri zmenit, če naj kar začnem klicarit naokrog.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
12.5.2009 23:28:15   
laknerš

jaz sem tudi rešila anketo.

in jaz tudi.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
12.5.2009 23:35:19   
laknerš
Grem spat. Bo verjetno še dolga noč, čeprav zaenkrat kar dobro kaže, a ne hvalimo dneva pred nočjo!!!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
13.5.2009 0:11:21   
Tosca

jaz sem tudi rešila anketo.

in jaz tudi.

Čeeer,
evo, tudi jaz izpolnila anketo. Sedaj pa že komaj gledam in grem v mižale.
Nočko!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?