|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
12.5.2009 11:06:17   
jolly123
Ajetam ti shy?? Dej, dej nehi...itak moraš pridet, obvezno!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
12.5.2009 13:42:20   
Tejčika29
Alini je pa že vroče, vidim da švica ko se hraniva, pa dojiva, tudi ponoči bom dala pižamo brez bodija in potem v vrečo. Laske ma mokre zadaj in tudi drugje po glavi, bogica. Meni je tudi vroče.

Ravno sva pojedli kosilo in se ji je zaletelo, ojej vse zbruhala in po tleh. to ni naredila že 3 mesece, sem jo preoblekla in dala spat, pol pa pucat po tleh in sebe. Ko se zbudi grem pod tuš user posted image  tudi to se zgodi ane.

Alina mlečnih izdelkov še ne je, drug teden pa bo počasi, kako skuto ljubljanskih mlekarn, pa kiri sirček bom dala med zelenjavo... Sem videla da je v kompletu 6 skut LM tudi okus jagoda, škoda ker jagod ne smejo user posted image .

Pije samo vodo običajno iz kozarčka, jo poskušam navadit tudi na cucelj, pa zaenkrat samo grizlja cucelj, malo sedaj že spije, nastavek pa itak še noče. Bi morala spet mal čaj probat, 1x sem ga dala in ji sploh ni odgovarjal.

Alina sedaj - če je spočita in dobre volje - dela kroge okrog svoje osi, sedi tudi že kar lepo, sicer se še malo maje in jo pridržim drugače pa kar lepo. Obratov sama noče delat, je taka lenika okrog tega, raje joka in se repenči, da potem skupaj sedimo in kakšno knjigico lista - tisto z šumečimi stvarmi, izboklinicami.... tudi po pol ure obrača.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
12.5.2009 13:57:18   
suzy124
Hojla

Naš user posted image je pa zdaj že dva dni taka tečka, kr neki tečnari in se dereuser posted image user posted image .
Vsaj ponoč še kr spi razen tega da mu morem vmes kdaj dudo dat.

Sem mu pa včeraj kupla gunglico in je ful vesel ko se lahko gunca, se kr smejiuser posted image user posted image user posted image , ko ga pa vzamem iz gunglice pa v jok.

Jaz mu še tud devam vodo iz flaše, pa po slamici tud že zna piti. Mu je sestra zadnjič dala tist mali sokec(2dc) in je je lepo pil po slamiciuser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi kuham vso zelenjavo skupaj.

Jema pa tudi že skuto od Ljubljanskih mlekarn, pa KM mleko tud že pijema.user posted image user posted image user posted image
Mi je pa P rekla naj devam navadne jogurte in skuto in potem sveže sadje notri.

Pa žemljico ima fulll rad sam potem je vse nadrobljeno naokoliuser posted image user posted image user posted image

Pri nas pa danes spet piha ko user posted image user posted image user posted image user posted image , ta veter mi gre že pošteno na živce.

Zdaj pa je končno zaspal po eni uri tečnarenjauser posted image user posted image user posted image user posted image , upam da bo vsaj uro al pa dva zdaj spal.user posted image user posted image user posted image

Tako zdaj pa grem še kaj naredit

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
12.5.2009 14:10:01   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Glede piknika imam jest tako mnenje: Kar se tiče tega da pridemo ko pridemo mislim da ne bo najbolj laufalo ker ne bomo tam cel dan. Če tiste ki so od daleč ne morejo priti do 10ih pač naredimo kasneje. Tako da povejte do katere ure bi vam bilo možno priti z ozirom na to da naj bo pred 12.
Glede hrane sem pa jaz premišljevala,da glede na to da vse ful hujšamo, da bi vsaka prinesla nekaj sadja in ne sladkarije, pa bi vse jedle to sadje. Pa vsaka zase pijačo. Pa seveda dekico. 

Se strinjam z vsem razen to, da prinesem sadje user posted image user posted image ga res ne jem...na svete čase enkrat user posted image user posted image A bo hudo če si prinesem sendvič user posted image

Po mojem je čist vseen, kaj ktera prnese s sabo, če bo vsaka prinesla samo zase... Razen, če bi s sendvičem kteri kake hude lušte delala zarad diete - tist pa naj same povedo. Js načeloma ne jem ničesar čez dopoldne, mogoče kakšen jogurt al pa en keks, glih tolk, da mam kao malico in lažje zdržim do kosila. Nisem se še pofočkala na seznamu, verjetno pa pridem.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
12.5.2009 14:17:06   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Alina mlečnih izdelkov še ne je, drug teden pa bo počasi, kako skuto ljubljanskih mlekarn, pa kiri sirček bom dala med zelenjavo... Sem videla da je v kompletu 6 skut LM tudi okus jagoda, škoda ker jagod ne smejo user posted image

Po mojem bi lahko tudi z jagodami poskusila, če nima alergij - konec koncev so tudi Hipp kašice z jagodami. Jaz sem mu dala eno izmed kašic, kjer so bile med drugim sadjem tudi jagode, pa je bilo vse OK. Zadnjič pa me je prav požiral z očmi, ko sem jih jedla in sem mu dala eno za poskusit - je sesal, ko pa je ugotovil, da ni dobrega okusa, je pljunil ven.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
12.5.2009 14:45:48   
Lovely
Dan,

samo da se malo pofočkam, berem vas tko na hitro, ker imam še zmeraj obisk tastarih od mojega možička.

Inya nima več pikic user posted image user posted image user posted image

Ravnokar je prvič pojedla dva lončka skute od LM z okusom banane. Kok je pa zoprno k prodajajo tudi od jagode zraven, jaz ji še ne bom dala. Ji je bilo jami, bomo vidli kako bo reagirala.

Komaj čakam piknik. Pa pa

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
12.5.2009 17:21:06   
evelin
Ena velika prošnja:

na naši spletni strani imam objavleno anketo ki jo potrebujem za diplomsko nalogo.

Prosim če jo lahko izpolnite.

http://www.in-put.com/shopping/product_details.php?product_id=6593

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
12.5.2009 17:42:44   
Pšemek
Heeeeej!

Dobro da kdaj pa kdaj še kaj preberem, sem šele sedaj videla, da ste se za piknik že skoraj vse zmenile. Mi2 tut prideva.

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
VIDIM GA, VIDIM GA! :) DRUGA ENKICA JE POKUKALA VN! :) user posted image user posted image user posted image

Joj ne vem zakaj, ampk tako sem vesela, ko imamo prva dva zobka, kot ne vem kaj!!! :) user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Za ta drugi zobek. Ta prvega sem pa zamudila, ampak vseeno tudi za prvega user posted image  user posted image  user posted image .

Zelenjava - kuham včasih skupaj, včasih pa vsako posebej

Večerna pijačka - sliši se super user posted image

ajetam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za vrtec, pa obvezno moraš pridt na piknik!!!!!

Gaja - ti si super, k boš kmalu mamici organizirala brezplačno rekreacijo - ujemi me če me moreš user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: irma78
Si pa mislim v kratkem nabavit en parni lonec. Je katera s kakšnim še posebej zadovoljna?

Sem tudi razmišljala o nakupu, če kaj pametnega najdeš, poročaj.

kozarčki z ustniki - nikakor ne more pogruntati, kako deluje. Pa tudi po flaški ne zna piti, tako da se matrava z žličko, ali pa ji jaz iz flaške stiskam v usta, da vsaj malo tekočine dobi. Ja, izključno dojenje ima svoje prednosti, pa tudi svoje slabosti.

Alya user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za obrate s trebuha na trebuh user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

mlečni izdelki - še zdaleč ne, smo šele pri zelenjavi

število obrokov - 1/2 gh, 4,5 mleko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Sem vam kar malo fouš, k vaši user posted image  že tako lepo gh jejo, modve se pa še kar matrava. Sej do sedaj še ni bilo stvari, ki ji ne bi bila všeč, sam k vsega tako malo poje. Vsaj meni se zdi. Pa ne vem kakšno foro ma to, da mi da že znak, da ima dost, pa jo prestavim na drugo mesto, pa tam še kar normalno brez problema naprej je. Ne razumem, res. Danes je jedla na treh različnih koncih.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
12.5.2009 17:47:15   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: evelin

Ena velika prošnja:

na naši spletni strani imam objavleno anketo ki jo potrebujem za diplomsko nalogo.

izpolnjeno

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
12.5.2009 19:23:04   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: evelin

Ena velika prošnja:

OPRAVLJENO tudi z moje strani

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
12.5.2009 19:52:01   
jolly123
Midva sva šla dopldne v šoping sem Tajkotu kupila fensi šmensi klobuček in fensi šmensi očala, na poti sem v vseh izložbah ugotvila, da imam totalno GROZNO frizuro in valda takoj kličem frizerko, da bom prišla pa tud če zapravim zadnje eure, pa nima časa sploh....me bo probala nekam porinit drug teden ampak slabo kaže... user posted image

Moj je šel po večerjo pico pa grško solato sva zmazala zdaj en dva tri, zdej pa še pod tuš pa kar spat user posted image user posted image Tajko je danes zaspal v 5-tih minutah tko da upam na krasno noč.user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 19:56:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gogabojan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
12.5.2009 20:00:47   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Moj pa zadnje čase spet slabo spi... skoz se neki zbuja, pa duda, pa dojenje... In čez dan je ful tečen. Pred spanjem se mu itak ful dogaja, pa se kar naprej poseda in spravlja na kolena,... pol pa v jok, ker je utrujen, in namesto da bi ležal sedi user posted image  

A ma katera od Linota grisovo kašico? Al lohk pogleda, če se dela z mlekom ali brez? Sem vrgla škatlo stran...

user posted image user posted image Mi je poznano no mi zaenkrat kravice pasemo, kaj bo šele ko se bomo znali usest, jao jao pomoje spet 14 dni nespanja...user posted image

Gris se dela z mlekom.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
12.5.2009 20:06:17   
jolly123
jao nonstp razmišljam kaj za vraga imam v torek 19-tega ko imamo piknik in sem ugotovila, da obletnico poroke user posted image  

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
12.5.2009 20:06:51   
*talcy*
pozdravljene punce ...
mene pa že dolgo ni blo tuki ...neki po FB plašim ma še tam bolj malo ....user posted image

mi smo ok...jemo pijemo spimo kakamo lulamo vse kar spada še zdravenuser posted image ...

zamenjali smo dva obroka GH jutri preidemo na tri ...... imamo pa že tretji zobek user posted image user posted image user posted image  ravno danes je pokukal zgornji ven user posted image user posted image user posted image  nobene vročine al tečkanja nič lahko samo trkam da je tako .... skratka smo super .... ponoči okol 5h papamo drugač spimo ....

no zdaj vas pa grem malček prebrat

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 20:07:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3916
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 20:08:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
12.5.2009 20:16:19   
jolly123

jao nonstp razmišljam kaj za vraga imam v torek 19-tega ko imamo piknik in sem ugotovila, da obletnico poroke user posted image  

pa sej to si že zadnjič povedala user posted image  sem si prav zapomnila, ker moj ma pa rd

Ja pa sem pozabla...zdej sem si še prav zapisala, da ne bom pozabila na darilo itd. Ma mi zadnje čase vse uhaja iz glave ven user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3918
12.5.2009 20:18:53   
jolly123

jest se od Nika spomnim, da so ble največje žurke, ko je znal vstat user posted image user posted image user posted image  coccinela, a mate pr vas zdaj kej problemov? user posted image

Ma tale Lino... pol je pa že boljš Milupa, k ma še mleko noter, pa še cenej je v Mullerju!!

A so ble a? Je kar pozabil da "mora" spat. user posted image user posted image Mah od Coccinele je pridna, spi cele noći...sej veš punčke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3919
12.5.2009 20:21:50   
jolly123
Aja glede Linota kaj pa vem men so po okusu te kašice veliko boljše kot Milupine, mogoče tudi zaradi tega ker sem jih v otroštvu pojedla malo morje, pa še zdaj jem čokolešnik, čokolino, tud keksolino Tajkotu pajsnem user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jolly123 -- 12.5.2009 20:22:13 >

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 20:24:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3921
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 20:27:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3922
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 20:28:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3923
12.5.2009 20:31:52   
afnica mala
Danes smo bilwe v Koloseju samo Irma, PikicaStonoga, jaz in naši user posted image . Je blo fajnm sam naša punca je tko plašljivauser posted image

Sem šla pa prej kopalke nabavit, bravo Neli za pridnost, pa še majčko, pa še v DM sva šli. Bova še ponoviliuser posted image

Prej sem pa Nelinga p. zamenjala. Tako, da imamo naslednje cepljenje 3.6. Pol pa morjeuser posted image user posted image

Zdaj pa grem poskusit pritožbo naredit na Merkur. Sva tašči kupila darilno kartico za 100 eur (je glih v novem stanovanju, da si lohk še kaj dokupi), pa je blo tko zavito, da je mislila, da je pač šopek in je vrgla stranuser posted image user posted image . Pa mi je mož ene dva dni kasneje rekel, ti kako je blo zavito, najboljš, da jo vprašam, če je sploh ošpazila. In valda ni, pa še smeti so že pobrali. No in je šel danes moj v Merkurja, po računu so našli številko kartice ki jo kahko zablokirajo, pa se jim enostavno ne dauser posted image . In mislim spisat pritožbo. Imate idejo kam naj jo pošljem na katere naslove, da se bodo zganili? Zbiram ideje!!!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
12.5.2009 20:36:38   
jolly123

Ja pa sem pozabla...zdej sem si še prav zapisala, da ne bom pozabila na darilo itd. Ma mi zadnje čase vse uhaja iz glave ven user posted image

Te lohk jest spomnem vsako leto user posted image user posted image Jest mam pa te datume čist zacementirane v glavi. Vem za vse možne ljudi okrog mene, kdaj imajo rd-je, pa kdaj so se otroci rodili,... ne rabim nič opomnikov user posted image  

Mah dej vedno se vse spomnim zadnje čase pa prav ne vem kaj mi je pa še sama sem rekla, da v torek 19-tega ne vem kako bo zaradi obletnice, pol pa premišljujem pa premišljujem pa kaj mam takrat, pa si mislim eh ziher nič pomembnega če se ne spomnim in pol uffffff šit sej res. Sej bo, mam še zmer nosečniške hormone v sebi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?