Pšemek
|
Heeeeej! Dobro da kdaj pa kdaj še kaj preberem, sem šele sedaj videla, da ste se za piknik že skoraj vse zmenile. Mi2 tut prideva. IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga VIDIM GA, VIDIM GA! :) DRUGA ENKICA JE POKUKALA VN! :) Joj ne vem zakaj, ampk tako sem vesela, ko imamo prva dva zobka, kot ne vem kaj!!! :) Za ta drugi zobek. Ta prvega sem pa zamudila, ampak vseeno tudi za prvega . Zelenjava - kuham včasih skupaj, včasih pa vsako posebej Večerna pijačka - sliši se super ajetam za vrtec, pa obvezno moraš pridt na piknik!!!!! Gaja - ti si super, k boš kmalu mamici organizirala brezplačno rekreacijo - ujemi me če me moreš IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Si pa mislim v kratkem nabavit en parni lonec. Je katera s kakšnim še posebej zadovoljna? Sem tudi razmišljala o nakupu, če kaj pametnega najdeš, poročaj. kozarčki z ustniki - nikakor ne more pogruntati, kako deluje. Pa tudi po flaški ne zna piti, tako da se matrava z žličko, ali pa ji jaz iz flaške stiskam v usta, da vsaj malo tekočine dobi. Ja, izključno dojenje ima svoje prednosti, pa tudi svoje slabosti. Alya za obrate s trebuha na trebuh mlečni izdelki - še zdaleč ne, smo šele pri zelenjavi število obrokov - 1/2 gh, 4,5 mleko . Sem vam kar malo fouš, k vaši že tako lepo gh jejo, modve se pa še kar matrava. Sej do sedaj še ni bilo stvari, ki ji ne bi bila všeč, sam k vsega tako malo poje. Vsaj meni se zdi. Pa ne vem kakšno foro ma to, da mi da že znak, da ima dost, pa jo prestavim na drugo mesto, pa tam še kar normalno brez problema naprej je. Ne razumem, res. Danes je jedla na treh različnih koncih.