|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
10.5.2009 13:42:49   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Prišla je M user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 376
10.5.2009 15:06:41   
teen
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Prišla je M user posted image user posted image user posted image

Škoda.. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 377
10.5.2009 18:41:00   
zaljubljena23
BabyKitty, zelo mi je žaluser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu teen)
Neposredna povezava do sporočila: 378
10.5.2009 18:57:55   
BabyKitty
Eh ja kaj čmo,... bo treba novim zmagam naproti :) mal več pluskov še napište tlele, da me mal v bolšo voljo spravite, da vsaj vam uspe,... 

Punce me pa boli že več kot en teden kot hudič v trebuhu in tudi slabo mi je... Mislite da bi morala k G? Brala sem da če imaš rjavi izcedek in bolečine, da so lahko kšna vnetja?

Pa še nekaj mi ni jasno :) a se šteje M od tega rjavega izcedka ali od dejanke rdeče grde M?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 379
10.5.2009 19:18:26   
tinncyka
naj bi se štelo od takrat ko priteče rdeče. nimam pojmauser posted image   no saj jaz sem tako štela

BabyKitty - kje se skrivaš danesuser posted image ?

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 10.5.2009 19:22:52 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

Neposredna povezava do sporočila: 380
10.5.2009 19:34:50   
BabyKitty
Bla pr tašči user posted image in ker je doma visoko v hribih je trajalo user posted image sem mogla mal na luft, da sem mal pozabla na vse skupaj,... Sploh ker je junij bolj kot ne odpisan, ker sva v času O nedosegljiva za user posted image mogoče pa vseeno,... Kaj pa ti tinncyka kje se potepaš zadnje dni user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 381
10.5.2009 20:26:53   
Snoopyka
bobo...ne ubupat....
js držim pesti zate in za vse ostale, da bi čimprej zagledale user posted image ali+ user posted image user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 382
10.5.2009 20:28:11   
tinncyka
ma jaz sem pa med vikendom delala čeprav mi je blo 3h v službi tako slabo da sem misla da bi me kar ena zamenjala sam je blo potem boljše in sem delala do koncauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 383
11.5.2009 9:35:34   
zaljubljena23
BabyKitty, meni je G rekel, da ko se pojavi izcedek. Ker nazadnje je moja M trajala samo 3 dni, pa še to je bil samo zelo rahel rjav izcedek in je rekla, da je to tudi M

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 384
11.5.2009 11:51:42   
P1ka23
Pozdravljene pupe :)

joj, sem spet mal prečekirala in vidla, da sem kr dost zamudila!!!!!

najprej... vse, ki ste dobile user posted image : ( vam želim, da boste (ob naslednji rundi) zagledale + ali user posted image .

tiste, ki pa ste na novo user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, js sem delala za vikend 100 na uro in končno imam 2 dni fraj :))))))))) juppy :) gremo na plažo na sončka :)
a, me lahko vpišete na seznam KDAJ NE PRIČAKUJEMO user posted image ? Ker js je NE pričakujem!!!!!!!!!! na zadnje sem imela user posted image 12.4 in glede na to, da smo že dans 11.4. upam, da je ne bo! :) saj ponavadi pride vedno nekje 4, 5 dni pred datumom (v tem primeru naj bi prišla 7. ali 8.5 = PA JE ŠE KR NI :)))))))))) z fantom sva se odločila, da če je do 14.5. ne bo.. gremo delat test!!! srčno upam da bo user posted image ... drugače pa... na zadnje sem napisala, da fant bi še mal počakal... in zj ko sva tooooooooliko predebatirala o vsej tej zadevi z user posted image in ko sem rekla, da js res upam, da sem user posted image , ker si to zeloooooo želim je rekel da on tudi in da če bo testek v četrtek pokazal - da bo kr mal razočaran ampak optimističen za vnaprej :) tako, da = MI user posted image 100/h kljub temu, da še ne vemo ali smo že user posted image ali ne.

kako gre pa vam?

Neposredna povezava do sporočila: 385
11.5.2009 14:40:03   
sunshine84
Živjo nosečke in borke,...en lep sončen pozdrav,

za vikend sm vas kr mal zanemarla, sem se spet športno udejstvovala, seveda poleguser posted image ! :)

BabyKitty user posted image user posted image  ampak lepo borbeno naprej, pa bo pršlo to, kar si želiš user posted image user posted image user posted image .

Ja tud jest je ne prčakujem maja, tko da,.... Upam na +++. Ker je želja res velka, ampak bomo vidl, kaj bo,...

Punce, lepo naprej, pa bo.

(odgovor članu P1ka23)
Neposredna povezava do sporočila: 386
11.5.2009 17:55:30   
tinncyka
user posted image  

user posted image

user posted image user posted image  KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj je ne pričakujemo user posted image !

UPORABNICA RR:    KDAJ:     STAROST:       KROG:     IZ KOD:

Anneri                14.05        25 let           1. krog      MB
 P1ka23               14.05            ?                    ?            ?
sunshine84          20.05        24 let           2. krog       KR
 lenčy                   xx.05         21 let           1. krog      NM

user posted image       

Kdaj je ne pričakujemo user posted image !

UPORABNICA RR :      KDAJ:       STAROST:      KROG:     IZ KOD:

teen                 05.06          19 let             3.krog      LJ
  BabyKitty            09.06       20 let           5.krog        LJ
       Chi_Pita             xx.06          23 let             6. krog    Izola
          Kattix                xx.06          20 let             3. krog       ?    

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image

UPORABNICA RR:        PD PORODA:      STAROST:     IZ KOd:

donna22                      26.06.2009         22 let             Ptuj
Snoopyka                    29.07.2009         18 let              MS
jancyika                       12.09. 2009        19 let           Slo. B
   lucy86                     14.09.2009         22 let              SG
Sasy                          20.11. 2009        20 let              LJ
zaljubljena 23            31.12. 2009       23 let            Ptuj
tinncyka                      14.01 2010         19 let             CE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

*** pikica01 ***
*** kleopatra28 ***
*** S* ***
*** BEBIII ***
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21 letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19 letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20 letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18 letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20 letih) ***
*** elanor ***
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22 letih) ***
*** L009 ***

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 11.5.2009 17:56:04 >

(odgovor članu sunshine84)
Neposredna povezava do sporočila: 387
11.5.2009 19:42:27   
tinncyka
ojla!! puce kje ste pa danesuser posted image  
kako ste?

jaz se moram se iti pa učiti pa se mi tko ne da!!! - vedno vse prelagam na zadnji danuser posted image
jutu pišemo angleščino in še eden predmet sem vprašana... pa sej se bom morala učiti cel teden ker vsaki dan mam en predmet če ne pišemo pa sprašujejo... eh bom že mogla zdržat... čeprav se mi že spiuser posted image !!

tiste ki pričakujete user posted image  držim pesti da vam ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
otale ki vas je pa že obiskala user posted image  pa user posted image user posted image user posted image user posted image in navijam da vam junija uspe!!!user posted image

lep pozdrav!!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 388
11.5.2009 21:38:06   
tinncyka
BabyKitty -  kje pa si ti?user posted image te ni nič tleuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 389
11.5.2009 22:07:19   
BabyKitty
Sem se vrgla v delo user posted image , pa prespala sem 2 dni,... tok sm švoh :(

Hvala vsem za lepe želje, saj veste da vam želim vse najboljše nazaj user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 390
12.5.2009 6:37:48   
Snoopyka
jutro punce!

evo me danes sm radodarna zato častim user posted image user posted image user posted image kavo, ledeno kavo, kakav, čaj....aja pa vročo čokoladouser posted image
upam da ste vse dobro spale....js namreč nisem zatisnila očesa skoraj celo noč...user posted image

želim vam čimveč user posted image , da bodo potem ++++ aliuser posted image letele!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 391
12.5.2009 12:32:15   
zaljubljena23
Hej,

Danes imela ponovno kontrolo pri G in situacija je sledeča:

Bila na UZ, videla se je ena majhna pika, G je rekel, da je še prehitro za sklepanje. Odprte so še vse možnosti, tako pozitivne kot tudi negativne. Spet sem morala dati kri, okrog 14.ure moram poklicati za izvid. Sem pa vprašala kaj bi lahko bilo krivo, da mi hormon tako počasi narašča, pa mi je odgovoril samo, da pač v medicini ni vedno 2+2=4. Je pa rekel, dokler se vredu počutim in je vse ok z menoj bomo spremljali rast hormona in ne bomo prehitevali dejstev.

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 392
12.5.2009 13:45:47   
P1ka23
Hvala, da si me dodala na seznam :)

aja, stara sem 23, smo v prvem krogu in me lahko napišeš kr pod KP občino (za 1X)... user posted image

sicer pa sem lih prišla iz lekarne, kjer sem kupila termometer, saj je ena izmed user posted image full vroča in nas mal skrbi, da ni kje vročina (imava namreč 3 :) maltežanke (mamica+ še 2 majhni nagajivki). In zraven tega, da sem kupila termometer sem vzela še ClearBlue..
po eni stani me že ma, da bi ga že naredila po drugi pa bi še počakala dan ali dva... user posted image
joj, mal me je strah... kaj če ne bo + ?

kako ste ve reagirale in ali vas je full potrlo? sj vem... novim zmagam naproti, sam vseeno... user posted image

zaljubljena23, a sem prav zasledila, da si iz Ptuja oz. okolice? Js mam G. na Ptuju in se kr nočem prestavit k novemu na obalo, kr mi je ta full vredu user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 393
12.5.2009 14:39:01   
BabyKitty
P1ka23 če si prvi krog šele te nima kaj skrbet user posted image boš imela veliko srečo če bo že zdej user posted image in želim ti vso srečo, samo če pa ne bo se pa ne sekiraj preveč, ker je še zelo zgodaj,... Mene čedalje bolj v jok spravlja k pride user posted image , ker že začenjam razmišlat kaj pa če je kej z mano narobe, imam kakšne pregrade, vnetja bogsigavedi kaj user posted image ampak si nekako skoz pravim, ko bo čas za to bo že, čisto vsega pa ne morem obvladovat (na žalost). Pa čeprav tudi jaz nisem v nevemkolkem groznem velikem poskusu (5. krog). Vglavnem mi smo s tabo user posted image user posted image user posted image

zaljubljena23 tebi pa želim vso srečo s pikico, da bo zrastla v zdravega poba user posted image In smo dočakali...
user posted image

user posted image

Snoopyka hvala za pjačo user posted image

(odgovor članu P1ka23)
Neposredna povezava do sporočila: 394
12.5.2009 15:49:04   
zaljubljena23
P1ka23, katerega pa imaš?

BabyKitty, hvala, ampak izvidi so bili porazni, sum na izvenmaterično, v četrtek ponovno kontrolauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 395
12.5.2009 16:26:34   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

P1ka23, katerega pa imaš?

BabyKitty, hvala, ampak izvidi so bili porazni, sum na izvenmaterično, v četrtek ponovno kontrolauser posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti da bo vse vredu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
12.5.2009 16:42:42   
P1ka23
zaljubljena23 moj G. je dr.Veselin Šučur....

in mi je full vredu že od prvega dne (sicer je od prvega obiska minilo že več kot 5 let) in mi je dal njegovo osebno št. od mobija in je reko, da če karkoli potrebujem ga kr naj pokličem (da sestre znajo včasih mal preveč kompliciratuser posted image je full lepo razumel, da grem študirat in da ne morem prit takrat na odvzem brisa ko oni hočejo in da se tud naročat ne morem za 1 mesec v naprej zaradi urnika in vseh zadev v zvezi z faksom in je reko, da ga kr naj lepo pokličem, ko bom na štajerskem in da me bo stisno nekam "preko vrste" user posted image .

Katerga imaš pa ti?

Drugače pa držim pesti zate in za tvojo pikico user posted image user posted image , da bo vse vredu in to čim prej!!!!!! :)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 397
12.5.2009 17:20:11   
zaljubljena23
potem imava istega, meni osebno je tudi zelo vredu Guser posted image user posted image

Pa hvala za lepe želje, odločila sem se, da se prepustim toku, kar bo pa pač bo, ne preostane mi nič drugega kot čakanje in upanje na drugačen razplet, čeprav se včasih zdi, da ga niuser posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 398
12.5.2009 17:48:23   
BabyKitty
Pa hvala za lepe želje, odločila sem se, da se prepustim toku, kar bo pa pač bo, ne preostane mi nič drugega kot čakanje in upanje na drugačen razplet, čeprav se včasih zdi, da ga niuser posted image

Ne obupat že v naprej,... Vse se bo vredu izšlo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 399
12.5.2009 17:55:16   
tinncyka
BabyKitty - pridi na MSNuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......