|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
11.5.2009 8:58:23   
Žaži
Noni, vse bo OK, boš videla.

Jaz na NS grem, že zato da mi morda vidijo spol, prvič so ga videli že na NSuser posted image . No, v bistvu grem pa zato da sem sigurna če je vse ok, če bi bili izvidi slabi bi pa šla še na aminocintezo.

A vas zanima spol?

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 301
11.5.2009 13:34:18   
TiSta
Čau punce, en lep vikend za nami, pa glede na vreme kaže tud na lep tedn.
Ravno sva se s sinčkom vrnila iz Zoo-  Zala01 hvala za idejo, res je blo super in nič gužve.

Jaz non stop lačna, a ima še katera ta problem? Drugač pa kakšen špik sem in tja, pa metuljčki v trebuščku :)

tud midva bova vprašala za spol, ampak nič ne verjamem dokler ne vidim v živo user posted image pri prvem mi je na NS Strahova napovedala punčko, na kar je bilo v 20.ted na morfologiji očitno videti, da bo fantekuser posted image

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 302
11.5.2009 16:11:03   
Zala01
Ja meni so v prvi nosečnosti rekli, da bo punčka, to sta potrdila 2 različna ginekologa na morfologiji, pol pa v zadnjem mesecu je bilo rečeno, da je fantek. Meni je bilo praktično vseeno, v večjem šoku je bila moja mama, ki je nakupila že goro punčkastih oblekic za svojo prvo "vnučko"user posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 303
11.5.2009 16:48:57   
Žaži
Ja, napovedanim deklicam radi kasneje lulčki zrastejo, se večkrat pri punčkah zmotijo, ko pa enkrat lulčka vidijo pa ta težko odpadeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 304
11.5.2009 19:49:20   
tinncyka
ojla kako smo? user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 305
11.5.2009 20:07:19   
Maisha
Za enkrat še ok, pa vi? user posted image  

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.5.2009 20:16:17   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: nony

Dobro jutro....upam ,da ste se naspale....danes imam pregled.....me je kr malo strahuser posted image ...zvečer vam sporočim kako je šlo ....lep dan....user posted image
user posted image

ojla nony, kako si rešila danes?

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 307
11.5.2009 20:23:51   
nony
Oj,evo mene se mi je končno uspelo dokopat do računalnika...no prvi pregled je za mano vse je v redu noseča sem 6 tednov in en dan...plod je velik 3,3 mm vse je normalno razen tega, da mi je na jajčniku najdu eno cisto ...zdaj jo  bo opazoval in če bo rasla je reku, da jo bomo odstranili....naj pa to nebi vplivalo na nosečnost

< Sporočilo je popravil nony -- 11.5.2009 20:25:03 >

Upanje ostaja....

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 308
11.5.2009 20:29:00   
tinncyka
super da je s pikico vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa komaj čakam na prvi pregleduser posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 309
11.5.2009 21:02:51   
Maisha
nony user posted image user posted image user posted image Jaz še čakam na prvi pregled, imam ga 29.5... upam, da bo vse ok. Držim pesti tudi zate tinncyka!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 310
11.5.2009 21:15:42   
Žaži
Nony superuser posted image . Kako pa to da si imela tako hitro pregled? No, saj ga imam jaz tudi čez 9 dni, samo jaz sem datum "izsilila"user posted image user posted image .
A ti je srček kaj poplesaval, ko si videla malo piko s srčkomuser posted image .

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 311
11.5.2009 21:44:09   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Maisha

nony user posted image user posted image user posted image Jaz še čakam na prvi pregled, imam ga 29.5... upam, da bo vse ok. Držim pesti tudi zate tinncyka!

jaz tudi zate držim pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 312
11.5.2009 22:24:16   
pikica86

Oj,evo mene se mi je končno uspelo dokopat do računalnika...no prvi pregled je za mano vse je v redu noseča sem 6 tednov in en dan...plod je velik 3,3 mm vse je normalno razen tega, da mi je na jajčniku najdu eno cisto ...zdaj jo  bo opazoval in če bo rasla je reku, da jo bomo odstranili....naj pa to nebi vplivalo na nosečnost

nony super da je s pikico vse v reduuser posted image user posted image  sem pa tudi jaz imela v prvi nosečnosti cisto, je bila kar velika(sem ravno pogledala v album) na NS je merila 3,7cm. ampak se na srečo ni povečevala, tako da mi je niso odstranili.
kar pogumno, po vsej verjetnosti bo zginila sama od sebe

Preden si bil spočet sem te želela, še preden si bil rojen sem te ljubila in komaj si se rodil, bi zate umrla.To je čudež življenja.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 313
12.5.2009 7:44:06   
nony
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Nony superuser posted image . Kako pa to da si imela tako hitro pregled? No, saj ga imam jaz tudi čez 9 dni, samo jaz sem datum "izsilila"user posted image user posted image .
A ti je srček kaj poplesaval, ko si videla malo piko s srčkomuser posted image .

Jaz sem klicala prejšni tedn v četrtek in me je kr naročila,čezu 4 tedne ga imam še enkrat.....zdej sem si oddahnila ko je to zamano in vem ,da je vse na mest tako kot mora biti....ne da se pa opista občutkov,ki sem jih doživela ,ko mi je pokazal na monitorju kje se skriva pikica....

Upanje ostaja....

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 314
12.5.2009 8:02:35   
polho3006
Ojla punce!

Sem za nekaj dni malo poniknila. Sva šla z mojim malo na lepše in bilo je user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa nas čaka služba, tako da...jaz bi pa še lenarila.
Maisha sem videla da imava isti dan pregled. Komaj čakam da vidim kako raste pikica v mojem trebuščku.
Midva sva rekla da ne bova povedala do prvega pregleda, vendar...nisva mogla biti tiho, tako da...sva rekla če bo vse o.k. se naj najini najbljižji že sedaj veselijo z nama. Če bi pa bilo slučajno kaj narobe bi se pa na najinem obnašanju videlo da nekaj ni vredu in bi morala takrat povedati kaj je narobe.
Glede počutja...slabosti se kar pojavljajo vsak dan...sicer ni prehudo vendar se čuti tak neprijeten občutek v želodcu. Pa joški...bolijo kot user posted image , pa zrastli so tako da...če bo šlo tako naprej bom morala kmalu zamenjati modrce.

Sedaj pa moram na delo, čeprav....SE MI NE DA!!!!

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 315
12.5.2009 9:19:09   
Anonimen
se oproščam k sem kr not uletelauser posted image
sam imam eno vprašanje: a bi mogoče kera hotela nosečniška oblačila za bolj močne posave?? so pa zimske cujne?
če kero kaj več zanima in bi jih vzela mi lahko piše na ZS!

l.p.

(odgovor članu polho3006)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
12.5.2009 9:26:47   
Žaži
Dobro jutro, kako ste?

Meni ni še nič slabo, bi bila prav vesela če mi tokrat sploh nebi bilouser posted image . Sem pa taaako zaspana, ob 18h že prav gledam na uro in čakam da bo ura 20h, da spravim tamalega spat in grem še jazuser posted image . Si not spravljam ure za kasneje, ko bom spet vsako noč po 5x vstajala. Tega me je največja groza, prvič me je to nočno vstajanje čisto uničilo, to je bil največji razlog proti še enemu user posted image . No, pol so pa drugi argumenti zmagaliuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 317
12.5.2009 10:53:49   
sassy0
Hojla punce, jaz pa danes uživam zadnji dan porodniške. Jutri pa že veselo na delo. Po eni strani sem kar vesela, po drugi pa ne, ko ne bom več z mojim miškolinom po cele dneve. Se ful navadiš, da nekdo skoz brenči okoli tebe user posted image

Drugače je počutje kar ok, samo v soboto sem spet malo zakrvavela, samo je bila taka čisto rjava kri, do danes se je že umirilo, upam, da sem se sedaj rešila tega, da se je hematom končno spucal. Na NS sem se že naročila, kar v Dravlje, sem bila tudi pri prvem tam, pa sem bila kar zadovoljna. Predvsem zato, ker so tam res sami strokovnjaki na področju porodničarstva in ginekologije. Imam jo 16.6. Potem pa naslednji pregled pri svoji g 19.6. Se bom kar načakala. Čeprav sem že videla svojo pikico, se včasih kar zdrznem, ko pomislim, kaj pa če se naslednjič ne bo nič videlo. Ampak nočem bit preveč črnogleda. Sicer pa dokler mi je slabo cel dan, itak vem, da je vse ok user posted image

Upam, da me v službi ne bojo preveč sekirali, drugače jim bom mogla kar na bolniško pobegnit, haha.

No uživajte, pa crkljajte svoje bušije.

Papa

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 318
12.5.2009 11:29:51   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Ojla punce!

Sem za nekaj dni malo poniknila. Sva šla z mojim malo na lepše in bilo je user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa nas čaka služba, tako da...jaz bi pa še lenarila.
Maisha sem videla da imava isti dan pregled. Komaj čakam da vidim kako raste pikica v mojem trebuščku.
Midva sva rekla da ne bova povedala do prvega pregleda, vendar...nisva mogla biti tiho, tako da...sva rekla če bo vse o.k. se naj najini najbljižji že sedaj veselijo z nama. Če bi pa bilo slučajno kaj narobe bi se pa na najinem obnašanju videlo da nekaj ni vredu in bi morala takrat povedati kaj je narobe.
Glede počutja...slabosti se kar pojavljajo vsak dan...sicer ni prehudo vendar se čuti tak neprijeten občutek v želodcu. Pa joški...bolijo kot user posted image , pa zrastli so tako da...če bo šlo tako naprej bom morala kmalu zamenjati modrce.

Sedaj pa moram na delo, čeprav....SE MI NE DA!!!!

Oo super, bom držala pesti še zateuser posted image Midva pa še nisva povedala, ker bi moj raje počakal do pregleda... ampak, tako kot ti praviš, če bo kaj narobe bom itak doma povedala in ne vem zakaj nebi že zdaj vedeli... ma ga bom že prepričalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 319
12.5.2009 11:32:47   
nikita 33
Punce živjo!!
Vidim da mamo vse podobne znake :))

Se pa nekaj dni počutim čisto odlično, še več energije imam kot ponavadi. Me pa vsake toliko časa moja pikica spomni, da sem noseča in me ščipa ...

Mene tudi že srbi jezik, da bi povedala celemu svetu...

Lepo se imejte!

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 320
12.5.2009 15:26:31   
Zala01

super nony za dobre novice..verjamem ja, da si najsrečnejše bitje na svetu, ko zveš, da je s tvojo pikico vse ok, se spomnim teh občutkov še iz prve nosečnosti. Jaz bom morala počakat na naslednji petek, pa sej bo kmalu tle.

Glede mojih nosečniških znakov-še vedno nič pretresljivega, mogoče malo več slabosti, pa tudi to ni ne vem kolk moteče. Upam, da se bo tako nadaljevalouser posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 321
12.5.2009 15:53:57   
ursulina
super, čestitke za vse, ki ste že bile pri G in dobile potrditev, da je vse v redu!

moji znaki... jedla bi slano, sladko, slano, sladko.... user posted image  user posted image  upam, da se kmalu umiri...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 322
12.5.2009 16:00:39   
miklarom
evo, a se lahko še jaz pridružim k vam, sem frišna srečkauser posted image , izvedela danes to lepo novico PDP 13.01.2010

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 323
12.5.2009 16:31:02   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo, a se lahko še jaz pridružim k vam, sem frišna srečkauser posted image , izvedela danes to lepo novico PDP 13.01.2010

dobrodošla med nami!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   IN SEVEDA ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 12.5.2009 16:37:10 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 324
12.5.2009 16:34:12   
tinncyka
user posted image

user posted image

user posted image

PDP           NICK (starost)  (?user posted image ,?user posted image  )   KRAJ       PREGLED            NS

01.1.2010   maja08(30)       (3user posted image , 1user posted image )       ?      18.5.09                ?
01.1.2010   sassy0(28)        (2user posted image ,1user posted image )      Medvode  19.6.09   16.6.09
02.1.2010   pikica36 (38)     (5user posted image ,2user posted image )      Sg              ?                 ?
02.1.2010   Kika99   (27)     (1user posted image ,0user posted image )      ?        25.5.09                ?
02.1.2010   polho3006(33)    (1user posted image ,0user posted image )         ?    29.5.09               ?
03.1.2010   ursulina(30)        (2user posted image ,1user posted image )        LJ     19.5.09           ?
03.1.2010  memole80(?)      (2user posted image ,1user posted image )        ?                ?                ?
?                 polkadus   (?)      (3user posted image ,1user posted image )         ?                 ?            ?
03.1.2010     nony (27)            (1user posted image ,0user posted image )     NG     11.5.09             ?
03.1.2010   tinkara333(25)   (2user posted image ,1user posted image )       Trbovlje  12.5.09         ?
04.1.2010   katra55 (?)        (2user posted image ,1user posted image )           ?     27.5.09              ?
06.1.2010   Pikica86(22)       (2user posted image ,1user posted image )          ?        2.6.09
07.1.2010   oton(32)               (2user posted image , 1user posted image )        ?       10.6.09               ?
09.1.2010   tuliipa(27)           (1user posted image ,0user posted image )           ?          8.6.09         ?
09.1.2010   Anonimnauser posted image (?)  (2user posted image ,1user posted image )         ?              ?                 ?
10.1.2010   žaži(29)              (2user posted image ,1user posted image )    Strunjan    20.5.09         ?
10.1.2010   nikita33(33)         (1user posted image ,0user posted image )        ?           10.6.09          ?
12.1.2010   Maisha(24)           (1user posted image ,0user posted image )         ?         25.5.09               ?
13.1.2010   Zala01(?)           (2user posted image ,1user posted image )           LJ             ?                ?
13.1.2010   miklarom(?)         (?user posted image ,?user posted image )            ?              ?               ?
14.1.2010   tinncyka(19)       (2user posted image , 0user posted image )        CE       10.6.09          ?
14.1.2010   TiSta(?)               (3user posted image ,1user posted image )      KR       25.5.09               ?
18.1.2010   Anonimnauser posted image (?)       (4user posted image ,2user posted image )           ?     3.6.09            ?

TRENUTNO NAS JE 23 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 12.5.2009 16:35:27 >

(odgovor članu tinncyka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 325
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
    Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
    Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
    Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
    пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?