tuliipa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maisha IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 ma mene nič ne tišči, nobenih nosečniških znakov, razen to, da imam prsa bolj polna in ni menstruacije. Me že to malo skrbi, upam da ni GV prazna , ampak sej nimam kaj kot počakat na 1. pregled. V prvi nosečnosti sem že kmalu po testu čutila slabost in prsa so me res fuuuul bolela, zdaj pa nič . Je še kje taka kot jaz, ki je praktično še bolj polna energije? Evo enako, če nebi delala testa nebi niti vedela, da sem . Tudi mene bolijo prsa, pa vsake toliko časa me kaj špikne v trebuhu, jajčniku.. Zala01 ne sekiraj se, jaz sem prav srečna, da nimam slabosti (še) pri meni isto... malo me špika po jajčnikih in v prsih... in drugega nič! aja pa na wc me kar pogosto tišči. drugače pa nobene slabosti. najprej me je blo malo strah, ker me je to špikalo, zdej me pa rata strah, ko več nič ne čutim... ah, kaj še bo. upam, da se ne bom zarekla, ampak včasih si prav želim te slabosti, ker tako niti ne vem, da sem ... in komaj čakam ta prvi pregled, da mi končno potrdi! midva z mojim sva se nekaj pogovarjala o NS, pa mislim, da ne bom šla... ne vem je še čas za razmislit. tam tudi piše, da je 10% lažno pozitivnih. in če mi rečejo, da je z mojo pikico kaj narobe kaj naj naredim? se sekiram do konca nosečnosti in vidim če so zadeli ali ne?! ne vem.... ve ste se že kaj odločle? moja prijateljica je v 3. mesecu, pa ni šla.. nekako sta isto razmišljala kot midva...