|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
9.5.2009 13:58:45   
nony
želim vam lepo popoldne..jaz odhajam v službo čeprov se mi ne da kaj preveč....še jutri zjutraj in pol še en tedn in pole dopust ....komaj čakam....user posted image

Upanje ostaja....

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
9.5.2009 19:05:35   
tuliipa
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Hvala za odgovore, se mi je zdelo, da sem nekako v 5. tednu. Kaj 6. teden je še zelo zgodnji za prvi pregleduser posted image
Vem da sem neučakana, ma si ne morem pomagatuser posted image .

pravijo, da najboljše, da je pregled po 8.tednu, ker se potem lepše vidi tvojo pikico... user posted image
jst bom že u 9. - 10. tednu ko imam prvi pregled. in sem že zdaj nestrpna, ker imam pregled čez en mesec....
komiiiiiiii čakam!!!! user posted image user posted image user posted image

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 277
9.5.2009 21:10:36   
oton
Dober večer souser posted image , kako ste kaj? Se že kar nekaj časa nisem nič oglasila, ne utegnem...mi moja navihanka ne dovoli nič prostega časa, služba, mož user posted image  in zvečer mrtvo utrujena zaspim že ob kakih 9h.
Da dodam nekaj podatkov: stara sem 32, v jeseni žeeee 33, oh leta kam hitite?user posted image  in prvi pregled imam šele 10.06., se vam to ne zdi malo pozno? Takrat bom noseča že 10t, kaj pa nuhalna a razmišljate že kaj o njej in h komu se bote naročile? Midva razmišljava o Dr. Pušenjaku, a ima katera kakšne izkušnje z njim?
No zdaj sem kar nekaj vprašanj zastavila , upam da ne prevečuser posted image
Želim vam lep večer in še lepšo nedeljo in uživajte v sončku

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 278
9.5.2009 22:04:15   
nikita 33
Dober večer.
Tudi jaz imam 1. pregled 10.6. in bom tudi v 10t. Mislim da ni prepozno, sicer pa kaj pravite ostale?
Tudi jaz sem že nekaj brala kaj pravijo ostale, ki so bile na NS in pri komu, zase pa se še nisva odločila.

Jaz se danes po dolgem času počutim super. Sem cel dan nekaj pospravljala, pa nisem nič utrujena.

Nočko in lepo sanjajte z vašimi pikicami.user posted image

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.5.2009 23:42:53   
Anonimen
Se še jaz javim, ker sem zasledila da ima ena od vas mravljince v rokah in boleče noge.....to se dogaja tudi meni in mi je šele zdaj kapnilo ko vas prebiram, da je morda lahko zaradi nosečnosti.

Ampak zaenkrat je še prezgodaj da bi delala test, ga bom šele čez 14 dni.

lepo bodite

Anonimna z user posted image

(odgovor članu nikita 33)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
9.5.2009 23:49:30   
tinncyka

user posted image

user posted image

user posted image

PDP           NICK (starost)  (?user posted image ,?user posted image  )   KRAJ       PREGLED            NS

01.1.2010   maja08(30)       (3user posted image , 1user posted image )       ?      18.5.09                ?
01.1.2010   sassy0(28)        (2user posted image ,1user posted image )      Medvode  19.6.09           ?
02.1.2010   pikica36 (38)     (5user posted image ,2user posted image )      Sg              ?                 ?
02.1.2010   Kika99   (27)     (1user posted image ,0user posted image )      ?        25.5.09                ?
02.1.2010   polho3006(33)    (1user posted image ,0user posted image )         ?    29.5.09               ?
03.1.2010   ursulina(30)        (2user posted image ,1user posted image )        LJ     19.5.09           ?
03.1.2010  memole80(?)      (2user posted image ,1user posted image )        ?                ?                ?
?                 polkadus   (?)      (3user posted image ,1user posted image )         ?                 ?            ?
03.1.2010     nony (27)            (1user posted image ,0user posted image )     NG     11.5.09             ?
03.1.2010   tinkara333(25)   (2user posted image ,1user posted image )       Trbovlje  12.5.09         ?
04.1.2010   katra55 (?)        (2user posted image ,1user posted image )           ?     27.5.09              ?
06.1.2010   Pikica86(22)       (2user posted image ,1user posted image )          ?        2.6.09
07.1.2010   oton(32)               (2user posted image , 1user posted image )        ?       10.6.09               ?
09.1.2010   tuliipa(27)           (1user posted image ,0user posted image )           ?          8.6.09         ?
09.1.2010   Anonimnauser posted image (?)  (2user posted image ,1user posted image )         ?              ?                 ?
10.1.2010   žaži(29)              (2user posted image ,1user posted image )    Strunjan    20.5.09         ?
10.1.2010   nikita33(33)         (1user posted image ,0user posted image )        ?           10.6.09          ?
12.1.2010   Maisha(24)           (1user posted image ,0user posted image )         ?         25.5.09               ?
13.1.2010   Zala01(?)           (2user posted image ,1user posted image )           LJ             ?                ?
14.1.2010   tinncyka(19)       (2user posted image , 0user posted image )        CE       10.6.09          ?
14.1.2010   TiSta(?)               (3user posted image ,1user posted image )      KR       25.5.09               ?
18.1.2010   Anonimnauser posted image (?)       (4user posted image ,2user posted image )           ?     3.6.09            ?

TRENUTNO NAS JE 22 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Anonimen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 281
    10.5.2009 7:54:07   
    nony
    Dobro jutro....kako ste?..ste se naspale?Jaz odhajam v službo....dobro da je samo do treh ,ker če ne kr nebi šla....evo jaz sem že v sedmem tednu....

Upanje ostaja....

(odgovor članu tinncyka)
    Neposredna povezava do sporočila: 282
    10.5.2009 9:18:04   
    Žaži
    Jutrouser posted image .

A še katero tišči vse skupaj navzdoluser posted image

Na NS bom šla tako kot v prvi nosečnosti v Postojno, tja sem šla tudi na 3D in kasneje roditiuser posted image . Tudi tokrat nameravam storiti enakouser posted image . Velika je namreč možnost da bom imela napovedan CR, če ne, je pa ni čez EAuser posted image .

(odgovor članu nony)
    Neposredna povezava do sporočila: 283
    10.5.2009 10:48:28   
    Zala01
    ma mene nič ne tišči, nobenih nosečniških znakov, razen to, da imam prsa bolj polna in ni menstruacije. Me že to malo skrbi, upam da ni GV praznauser posted image , ampak sej nimam kaj kot počakat na 1. pregled.
    V prvi nosečnosti sem že kmalu po testu čutila slabost in prsa so me res fuuuul bolela, zdaj pa ničuser posted image . Je še kje taka kot jaz, ki je praktično še bolj polna energije?

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Žaži)
    Neposredna povezava do sporočila: 284
    10.5.2009 11:35:03   
    Maisha

ma mene nič ne tišči, nobenih nosečniških znakov, razen to, da imam prsa bolj polna in ni menstruacije. Me že to malo skrbi, upam da ni GV praznauser posted image , ampak sej nimam kaj kot počakat na 1. pregled.
    V prvi nosečnosti sem že kmalu po testu čutila slabost in prsa so me res fuuuul bolela, zdaj pa ničuser posted image . Je še kje taka kot jaz, ki je praktično še bolj polna energije?

Evo enako, če nebi delala testa nebi niti vedela, da sem user posted image . Tudi mene bolijo prsa, pa vsake toliko časa me kaj špikne v trebuhu, jajčniku..
    Zala01 ne sekiraj se, jaz sem prav srečna, da nimam slabosti (še)user posted image

(odgovor članu Zala01)
    Neposredna povezava do sporočila: 285
    10.5.2009 12:06:51   
    Zala01
    Sem se prav oddahnila Maisha, verjetno nisva še tako dalečuser posted image . Sem vidla, da imava blizu PDP.

(odgovor članu Maisha)
    Neposredna povezava do sporočila: 286
    10.5.2009 13:22:37   
    lunca14
    ..............čisto po tihem,mogoče sem ponovnouser posted image ,m mi zamuja že 10 dni,znaki,kaj pa vem vse je tako nekaj vmes,ali bo prišla m ali pa naredim test konec tedna,sem pa drugače mami že trem fantkom.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu nony)
    Neposredna povezava do sporočila: 287
    10.5.2009 13:22:50   
    tinncyka

bodi vesela da ti še ni slabo!user posted image  Meni je včeraj bilo tako slabo v službi da sem želela če me lahko katera menja(delam v baru) in HB se je čez 3h umirilo in sem do konca delala!user posted image  drugače še me pa kdaj pa kdaj špikne v jajčnikih.

(odgovor članu Zala01)
    Neposredna povezava do sporočila: 288
    10.5.2009 13:25:16   
    tinncyka
    IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

A še katero tišči vse skupaj navzdoluser posted image

jaz mam včasih ta občutek. imam pa tudi tak občutek kot da bi pač nekaj priteklo... ampak hlače so še HB lepo čisteuser posted image . sam brala sem da je ta občutek zaradi tega ker se telo pripravlja na to da bo nekaj z veseljem  notri raslouser posted image !

(odgovor članu Žaži)
    Neposredna povezava do sporočila: 289
    10.5.2009 14:54:51   
    pikica86
    pozdravček vsem

danes je tako lep sončen dan, sem ravno dala malega k popoldanskem počitku, pa imam malo časa za čvek, čeprav bi se morala učit za izpituser posted image
    v prvi nosečnosti mi ni bilo nič kaj slabo, upam da mi tudi sedaj ne bo.komaj čakam prvi pregled, čeprav je še več kot tri tedneuser posted image  bom pa tudi jaz šla na NS, na srečo ima moja ginekologinja licenco, tako da mi ni treba hodit drugam.glede 3D pregleda-čeprav je še cela večnost do tjauser posted image  sem pa bila jaz 2 leti nazaj na Dobrni in sem plačala nekje 50€, sem pa sedaj gledala cenik pa pride 80€user posted image  res preveč zaračunajouser posted image

Preden si bil spočet sem te želela, še preden si bil rojen sem te ljubila in komaj si se rodil, bi zate umrla.To je čudež življenja.

(odgovor članu tinncyka)
    Neposredna povezava do sporočila: 290
    10.5.2009 17:18:05   
    Žaži
    IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

..............čisto po tihem,mogoče sem ponovnouser posted image ,m mi zamuja že 10 dni,znaki,kaj pa vem vse je tako nekaj vmes,ali bo prišla m ali pa naredim test konec tedna,sem pa drugače mami že trem fantkom.

In te kljub 10 dnevni zamudi nič ne premami da bi test naredila, ali pa že kar nekako slutiš da je to touser posted image .

Jaz sem tudi pri prvi nosečnosti pozabila da bi morala dobiti M in ko se mi je zazdelo da bi bil že čas je pa že 10 dni zamujalauser posted image .

(odgovor članu lunca14)
    Neposredna povezava do sporočila: 291
    10.5.2009 17:57:09   
    Zala01
    lunca14, kolk so pa stari tvoji fantje?

(odgovor članu Žaži)
    Neposredna povezava do sporočila: 292
    10.5.2009 18:58:31   
    nony
    ojla....kako ste  kaj?

Upanje ostaja....

(odgovor članu Zala01)
    Neposredna povezava do sporočila: 293
    10.5.2009 19:05:08   
    tinncyka
    IZVIRNO SPOROČILO: nony

ojla....kako ste  kaj?

super pa ti?

(odgovor članu nony)
    Neposredna povezava do sporočila: 294
    10.5.2009 19:13:52   
    nony
    Se ni za pritoževat.....sploh pa zdaj ko vidim mojega po celem dnevu....

Upanje ostaja....

(odgovor članu tinncyka)
    Neposredna povezava do sporočila: 295
    10.5.2009 19:21:26   
    tinncyka
    user posted image  lepo to!

jaz pa mojega bom danes po mojem bol pozno videla ker so ga šli malo pit ker ima kolega roj. danuser posted image ! kaj čem  jaz sem pa rajši doma ostala user posted image

(odgovor članu nony)
    Neposredna povezava do sporočila: 296
    10.5.2009 19:37:03   
    Zala01
    IZVIRNO SPOROČILO: nony

ojla....kako ste  kaj?

Super, čeprav se jutri začne nov delovni teden in če pomislim na to, me kar malo zamori...ma sej bouser posted image

(odgovor članu nony)
    Neposredna povezava do sporočila: 297
    10.5.2009 21:26:34   
    tuliipa
    IZVIRNO SPOROČILO: Maisha

Evo enako, če nebi delala testa nebi niti vedela, da sem user posted image . Tudi mene bolijo prsa, pa vsake toliko časa me kaj špikne v trebuhu, jajčniku..
    Zala01 ne sekiraj se, jaz sem prav srečna, da nimam slabosti (še)user posted image

pri meni isto... malo me špika po jajčnikih in v prsih...
    in drugega nič! aja pa na wc me kar pogosto tišči. drugače pa nobene slabosti.

najprej me je blo malo strah, ker me je to špikalo, zdej me pa rata strah, ko več nič ne čutim... ah, kaj še bo. user posted image user posted image upam, da se ne bom zarekla, ampak včasih si prav želim te slabosti, ker tako niti ne vem, da sem user posted image ...
    in komaj čakam ta prvi pregled, da mi končno potrdi! user posted image

midva z mojim sva se nekaj pogovarjala o NS, pa mislim, da ne bom šla... ne vem je še čas za razmislit.
    tam tudi piše, da je 10% lažno pozitivnih. in če mi rečejo, da je z mojo pikico kaj narobe kaj naj naredim? se sekiram do konca nosečnosti in vidim če so zadeli ali ne?! ne vem.... ve ste se že kaj odločle?
    moja prijateljica je v 3. mesecu, pa ni šla.. nekako sta isto razmišljala kot midva...

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu Maisha)
    Neposredna povezava do sporočila: 298
    11.5.2009 6:44:42   
    Zala01
    Ma kaj jaz vem glede NS, gre za presejalno metodo, ki še zdaleč ni natančna. Samo sem jaz človek, ki naredim res vse kar je možno, da sem potem mirna. Če bi bili izvidi slabi, bi potem šla še na amniocentezo. Taka sem. Sem rada sigurnauser posted image . Pričakujem pa pri NS ful slabše rezultate kot pred 5 leti, že zaradi starosti.

Drugače pa, zgleda da bo spet lep dan, ampak kaj ko bom do poznega popoldneva v službiuser posted image

(odgovor članu tuliipa)
    Neposredna povezava do sporočila: 299
    11.5.2009 7:59:18   
    nony
    Dobro jutro....upam ,da ste se naspale....danes imam pregled.....me je kr malo strahuser posted image ...zvečer vam sporočim kako je šlo ....lep dan....user posted image
    user posted image

Upanje ostaja....

(odgovor članu Zala01)
    Neposredna povezava do sporočila: 300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
    пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?