|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
12.5.2009 12:18:52   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Metuljči - kako oba plačata? A imata kaj zemlje nase pisane al kako je s tem? Pa čest

Predvidevam, da tu nekaj manjka? A boš dokončala, ko se vrneta s špancirja? pliiiiz, ker mi bo sicer "rit na čelo prišla" od firbcauser posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 12.5.2009 12:19:48 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
12.5.2009 12:19:01   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

user posted image  user posted image  user posted image , imam ga - datum zagovora dr-ja namreč --- mentor pravi, da skoraj 100%-no ponedeljek, 22. 6.

Lepo!! Na najino obletnico poroke user posted image user posted image user posted image

Oujeeee - to mi deli!

(author unknown)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
12.5.2009 12:20:23   
metuljcek321
Todi, bi te pa prosila (tako kot sem tudi flower), da sama napišeš summary oz. abstract, jaz pa ga potem sfriziram, da je tipi-topi presentable in oh in sploh super - to mi je fuuul lažje, predvsem tudi zaradi (verjetno) specifičnega izrazoslovja, ki ga uporabljaš --- kakšno temo pa imaš? Poročaj, kako bo šlo ju3 na mitingu z mentorjem, prav?

flower, kako likanje? Jaz sem pa kar čez vikend vse popedenala - mal se mi ni dal, ampak sem zakurblala Mr. Iron-a & zdaj pridno počivauser posted image

Ja, inigo, dudica je super preventiva, da ne nese ničesar drugega v usta. Je pa naša zdaj že tko zvita, da je joj - če vidi kaj bolj zanimivega - hopla, dudko ven, tisto noter, pa ven, spet dudica noter itd. Pa sredi noči ima tudi prave igračarije z dudo - kaj to dela - noro - sem videla zdaj, 2 noči, k je bila zraven mene (thanks, mojček, ja, res me je rabila mala:) --- non-stop jo je furala not in ven, si jo vrgla nekam na posteljo, jo iskala, našla, zagrabila, obračala, tolkla z njo, si jo plasirala v usta, pa spet ven & akcija all over again - ludnica, resuser posted image  Ne moreš verjet, če ne vidiš (in ne sodeluješ zraven kot prejemnik udarcev - ha, ha).

Too bad za skenslano Šmarno goro, Almera, kako si pa ti? Viroza?

Lara, user posted image  user posted image  user posted image  za samo 1x-no prebuditev sredi noči - I'm proud of you, pikica mala!!! Zdaj pa skopirat to navado na naslednje noči, pa ste na konju. As simple as that. Ma, populis, ti zjutraj najbrž ni bilo nič jasno, a ne? Pa spet: "You're killing me z jožkomuser posted image  user posted image " Ampak zakaj jocika tu zraven? Tega pa nekak ne štekam ... razsvetli me, pliiiz.
lidija, lasje tvoje male princeske me pa vedno znova prilepijo na stol - noro, kakšne goste laske imauser posted image  user posted image   Iiiii, oblekica z druge slikice je pa iz Kika, kajne? Ravno včeraj sem zavila tja & jo gledala, pa se potem nikakor nisem mogla odločiti, katero velikost naj ji vzamem - všeč mi je pa fuuuul ---- povej, kako veliko imaš, pa kakšne mere ima Mojca. Merci! Vau, sama stoji & naredi pol koraka? Frajerka malauser posted image  To pa res ni kar tko!

No, zimska, sam, da so se umirili. Uživajta zunaj z malečkom! Oba plačava, ja - poleg plače imava še nekaj avtorsrkih honorarjev (moj ima par projektov, jaz imam prej omenjeni učb. in DZ ter nekaj člankov - nije baš nešto, a očitno dovolj, da prebijeva neko mejo & padeva med reveže, ki morajo mal državi vrnit in jo podpret).

Umpa, kje boste v Umagu? Hotel? Apartmaji? Od-do?

rebeca - jej! 1. rd - povej, kaj bo dogajalo, kje, kdo bo povabljen ... we want to know everything - tko k zmeriuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2778
12.5.2009 12:20:24   
lidija***
rebeca- delala sem tudi Pod Velbom in v Čajnici. Mogoče od tam?

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
12.5.2009 12:22:26   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

metuljček to pa je timing, tudi jaz sem dobila datum zagovora! user posted image

Res, al kaj? No, pri meni je če čist off the record, a menda ne bo v končni fazi nek pretirano drug datum ... ti pa si dobila pošto najbrž, a ne? Povej, povej, povej - kdaj, kdaj, kdaj bomo držale pesti?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2780
12.5.2009 12:23:44   
metuljcek321
flower, še tole te moram vprašati: se pravi, da imata oba piercing v jeziku. Sta si ga dala skupaj? Koliko nazaj? Ne moti nič? Je bilo kaj težav? In tisti drugi piercing - ti to resno? Tko a la Janet Jackson ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 12:24:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2782
12.5.2009 12:25:01   
metuljcek321
Metulj gre zdaj mal rabotat, tamaučica spet drema - je bila prej naspidirana 100 na uro, zdaj komira na trebuščku - klasika.

Adijos, čvekice

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2783
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 12:25:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2784
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 12:26:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2785
12.5.2009 12:27:15   
metuljcek321

Naslednjo sredo ga imam. user posted image

20. 5., torej. Lep datum. We'll keep our fingers crossed. veš, da bo šlo bp - to je samo še formalnost. Pika na "i." Češnjica na torti. Zadnje dejanje.

Potem si pa dipl.user posted image  user posted image  user posted image  To bo luštno, ne? Kul, kul, kul!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2786
12.5.2009 12:27:23   
lidija***
Metuljček- ja iz Kika je. Sem vzela zadnjič tri. Tako roza z rožicami, rdečo in to. Pa mislim da sem za vse tri dala 15EUR.user posted image Mojca nosi 74. Ima malo majn kot 8kg in je velika 72cm.

Neposredna povezava do sporočila: 2787
12.5.2009 12:28:38   
metuljcek321
Sicer pa piercing v jezik boli, boli.. ZELO... nekaj dni si na tekoči hrani in protibolečnskih tabletah. Si ga ne bi več dala.

A čist zares al kaj? Zveni prav mučeniško tole vse skupaj. Pa kdaj razmišljaš o tem, da bi si ga dala ven?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2788
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 12:29:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2789
12.5.2009 12:31:36   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***
Mojca nosi 74. Ima malo majn kot 8kg in je velika 72cm.

user posted image  za dober nakup! Aha, 74 torej. Naša je pa večja - če verjamem domači meritvi predvčerajšnim, je dolga že 77 cm?! No, 15., ko bo imela 10 mes., ponoviva merjenje. Zihr 80-ko, ne? Al pa 86 ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2790
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 12:33:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2791
12.5.2009 12:33:38   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

lidija, ma a nobena ne bo komentirala, kako ta malika stoji user posted image user posted image user posted image bravo bravo, še malo pa hodila!

jz jz, sam sm bolj počasna, vmes kuha, perem solato, cunje zlagam s sušilca, pa zaspana sem ko tristo hudičev...

Kva pa moje fotke? A ste vidle vhod? Pa bolnika?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2792
12.5.2009 12:34:25   
lidija***
mojcek- ja Mojce ste res cariceuser posted image , sva ugotovili že, ko sva biliuser posted image . Jaz je ne vozim ekstra tako, da bi jo držala za roke. Ona to sama po stanovanju. Hodi ob pohištvu, plazi. Postavimo pa jo in stoji, stoji, malo ploska, se čudi. Z desno nogo naredi pol koraka pa bum na rito. Včeraj je bila na travi in je hotla plazit. Trava je bila mrzla in je bila tako hecna, kolena v zrak in po vseh štirih.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2793
12.5.2009 12:34:43   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

... revšeki se je nakj hudo sanjalo, potem jo je nekaj zvijalo, potem je a omagala malo.
danes ji pa nekaj spet ni ok, mi je bruhnila zjutraj zajtrk ven, potem je pa čez pol ure spila 100 mlekca in zadremala, zdaj pa pset spi.
upam, da bo kosilo ok.
matr sto, mislim, da bomo mi tole hranjenje in bruhanje vlekli do osnovne šole...

Za Živo šopek letalčkov, da bo vse OK asap:
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2794
12.5.2009 12:35:29   
glugluglu
metuljcek, 19.06. na najino obletnico poroke boš ti imela tak zoprn danuser posted image . Pa tisto rezanje je smotano, čeprav ne zgleda od začetka, jaz sem si dala pa znamenje zrezat direktno na prsih, brrrr,  a imaš vsaj po službi?

mojcek, ne no saj se umiri, samo pride pa bruh lahko ob kakšni čudni situaciji, mimogrede lahko kaj spravi iz tira, samo apetit pa pride šele s kontracepcijskimi tabletamiuser posted image , pa mogoče še na morju ali pa na smučanju, kjer je veliko aktivnosti in dobrega zraka.

Neposredna povezava do sporočila: 2795
12.5.2009 12:36:07   
metuljcek321
Hm, a se meni samo zdi, al bi blo res fajn kaj narest po hiši? Šibaaaaam ...

PS: Se vidi, da ne greva ven danes, a ne? Skoz kle šarim & visimuser posted image  Tu mač, ej.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2796
12.5.2009 12:37:34   
glugluglu
aja lidija saj res ja, bravo Mojca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2797
12.5.2009 12:37:39   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

metuljcek, 19.06. na najino obletnico poroke boš ti imela tak zoprn danuser posted image . Pa tisto rezanje je smotano, čeprav ne zgleda od začetka, jaz sem si dala pa znamenje zrezat direktno na prsih, brrrr,  a imaš vsaj po službi?

Nope, 9 am - dopoldne. Marija, upam, da me ne bojo prehudo zarezali, da bom potem čist out v ponedeljek in bledla kakšne kozlarijeuser posted image  Boš kaj več razložila v živo, ko se vidimo, prav?

(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
12.5.2009 12:38:23   
lidija***
metuljček- kaktusi so prečudoviti !

mojcek- Mojca poje več kot Klarauser posted image  Pri nas je Klara tista "špurava", ko se boriva za vsako žlico. Jedla bi samo evrokrem pa takšne packarije....

Neboglasnica- ku, ku

Neposredna povezava do sporočila: 2799
12.5.2009 12:41:04   
TODI
Metuljčica a mate vi tisto garažo uporabno, ker po moje nebi bil problem dat javor, saj tako velik pa spet ni. Čez 5 let ti ga pa tako al tako odkupi Tinky user posted image  user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?