Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 10.5.2009 7:46:39
|
|
|
|
klaja
|
Jutro! Nana imaš ZS nazaj, če slučajno nisi opazila.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 10.5.2009 8:26:28
|
|
|
|
Lunca1
|
Jutro, samo toliko da vas pozdravim. No zdaj vas 3 dni ne bom brala, ker grem na sejem v Nemčijo. Se beremo v sredo.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 10.5.2009 8:41:00
|
|
|
|
sani1
|
Dobro jutro... Za vse ena močna črna za lepši dan! lunca- lepo se imej v nemčiji in kaj lepega kupi za svoja dva sončka... Midve se bova pa oblekli in šli v mesto na bovšaka. Morava it kupit za babico kovance... Tako, da greva malo na sončka. Popoldan jo bomo pa mahnili še kam... Skratka vse želim lep dan!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 10.5.2009 18:20:45
|
|
|
|
katee
|
Dober dan! Mis mo šli včeraj na pohod z Žan Luko. Smo šli samo 5 km in moram malega pohvaliti, ker je bil super priden. Seveda je bil v vozičku, ker toliko poti ne bi prehodil. Popoldne sem začela štihati vrt (ups. moj ga je), jaz pa sem pobrala ven vse korenine in koreninice od plevela, ker sem danes zjutraj še travico posejala. Posledično me cel hrbet boli in križ. Zdaj se mi boste vse s hišami ful smejale, ker imate s tem opravke vsako leto, ampak zame je pa to prvič, da sem se česa takega lotila. Zdaj moram počakati 2-4 tedne, da pride ven Aja, pa da vam še povem, da je Aljaž v bolnici. Včeraj se je zbudil z vročino in Suzana je posumila na zobke. Nato mu je vročina narastla, je dobil svečke, pa so pomagale za krateg čas. Ob polnoči je imel že skoraj 40 vročine, cel dan ni jedel in pil, tako da sta šla k dežurnemu zdrvaniku, ta pa ju je poslal v bolnico. Mi je pa malo prej sporočila, da se Aljaž počuti malo bolje in da je celo nekaj malega pojedel in popil. Vas bom obveščala o njegovem stanju. Evo, toliko za danes. Lepo se imejte!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 10.5.2009 20:41:37
|
|
|
|
nana35
|
klaja,nisem še opazila da imam ZS,ker še nisem bila danes nič na RR,pravzaprav sploh nisem bila nič na računalniku.Bom pogledala in ti odpišem. Lunca,lepo se imeja na sejmu v Nemčiji. katee,mi smo doma v hiši,pa se ti nič ne smejem zaradi vrta in hrbta,jaz na vrtu ne delam res nič,samo moja tašča,jaz samo obiram sadove zemlje , no edino svojo gredico rožic pa imam in v njej skrajno uživam.S tem pa ni toliko dela,da bi hrbet trpel. Aljaž,zate pa pošiljam ,da se kmalu začneš počutiti res dobro in greš domov. Druga novega nič kaj,ves dan smo bili zunaj na sončku,na obisku...Klemen se je igral s peskom,nosil lopato,grabljice,pa metal pesek sem in tja po travi, malo sva se žogala in dan je bil pri koncu.No skoraj. Zjutraj pa sva bila na kramarskem in jaz ne bi bila jaz če si ne bi kupila nekaj rožic .
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 10.5.2009 20:43:29
|
|
|
|
nana35
|
Klaja,nisem dobila tvojega sporočila!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 10.5.2009 21:10:24
|
|
|
|
klaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Klaja,nisem dobila tvojega sporočila! Ups, sem nekaj zaštrikala, sedaj pa imaš, vsaj upam.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 10.5.2009 21:15:14
|
|
|
|
Golobček
|
Upam samo da ne bo tak kot včeraj šlo vse v maloro... Sem imela napisane cele litanije pol pa ... V glavnem Nina je spet dobila vročino ampak mislim da zdaj niso več zobki. Jest noče nič razen čokolinota po steklenički, vsaj nekAj, no čez dan je bila zelo živahna sam zdele pa se mi je že trikrat zbudila tako da sem ji dala calpol da bomo vsaj spali. Nohtek na roki ji je začel že lepo rastit, tako da se bo to porihtalo. Se mi je pa danes kr spusila, je nardila pet korakov, pol se mi pa vrgla v naročje in se tak posrečeno smejala, je pa to ponovila enih parkrat, tako da mislim da zdaj pa bo kmal shodila. Aljaž upam da se čimprej pozdraviš in da prideš čimprej iz bolnice.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 10.5.2009 21:16:03
|
|
|
|
Golobček
|
Zdaj bom pa res smetila za še eno zvezdico
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 10.5.2009 21:18:14
|
|
|
|
Golobček
|
Vsem želim
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 10.5.2009 21:19:16
|
|
|
|
Golobček
|
Evo pa sem jo dobila
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 10.5.2009 21:34:28
|
|
|
|
dašabina
|
Golobček bravo za zvezdico Mi smo danes imeli zadnje iz vrste praznovanj in zdaj hodimo samo še drugam.... Drugač pa je MIha v petek zakuhal, sumim na sončarico, ker včeraj je izginila kot je prišla, sem klicala P, pa mi je v tem smislu odgovorila, ker smo bili v četrtek veliko na sončku, zdaj pa ima spet neke pikice po telesu, tako da mislim da gremo jutri se pokazat. Lepo nočko.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.5.2009 7:12:46
|
|
|
|
mala pikica
|
Jutro vsem Moram vas na hitro prebrat in pozdravit. Trije dnevi v Portorožu so res hitro minili (čeprav sem takoooo zelo pogrešala moja sončka ), nedelja pa je seveda minila še prej. Sem tako vesela, da smo jo čisto sami trije preživeli Sicer pa nimam niti veliko za povedat... Gašper je seveda mali navihanček, od jutra do večera je zunaj, tako da je pravi zamorček, voda mu je še posebej zanimiva, imamo kar nekajkrat na dan borbe, ko ga je treba spravit vstran, sicer pa je tako hiter, da ga je že kar težko dohajat, sploh mamici, ki je čisto brez kondicije Najprej čestitke naši dragi obrigit!!!! Veliko lepih trenutkov vsem, sploh atiju ob treh puncah mml čudovite fotke tvojih čmrljev Ampak uboga Manca, ki ji je že tako bilo hudo zaradi čopkov, potem pa je morala še pozirat klepetka upam, da ni več nobene sledi buške klaja ti prvi gibi pa so res nekaj posebnega, kajne piknik... mi smo seveda takoj za, tudi datum nam ustreza, sem ga že rezervirala za piknik!!! katee pozdravi Suzano in Aljaža, jima pošiljam veliiiko in golobček čestitke tudi mali Nini za prve korake Je res pogumna poleg vseh težav, ki sta jih imeli karatina mislim nate, seveda pa tudi na vse ostale naše nosečke Na hitro sem vas prebrala, zdaj pa počasi delat.... Lep sončen dan vsem!!!
< Sporočilo je popravil mala pikica -- 11.5.2009 7:13:30 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.5.2009 10:58:51
|
|
|
|
ursulina
|
pozdravljene! se pozna, da je lepo vreme, nič kaj novega za prebrat, vse zunaj :) jaz sem bila čez vikend prevajalka na enem seminarju joge in sem še delala zraven vaje in posledično čustim čisto vse mišice kar jih imam (in sem nanje že pozabila ). se moram večkrat spravit kaj delat, da en bom čisto zarustala, čeprav zdaj spet prihaja obdobje trebuha in itak si omejen.... no ja, čez 5 let bo bolje, a ne? :) včeraj pa smo šli v ZOO in bili tam celo popoldne, gledali živali in bili najbolj navušeni na morskima levoma , fulllllll so zrihtali, imajo tudi veliko igral pa ogromen peskovnik s potočkom... v glavnem, špica... lahko bi se kaj dobili kar v ZOOju, bi imeli naši malčki kaj početi...
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.5.2009 12:40:25
|
|
|
|
obrigit
|
En lep dober dan vsem skupaj. Tako pa smo že štirje. Kot vam je sporočila Nana (hvala Nana za posredovano informacijo) imamo pupo Niko. Smo zdravi, veseli in srečni. Porod je bil turbo hiter, sicer je bil iztis malo bolj boleč kot pri Špeli kar pa je razumljivo saj je imela Nika dobro kilažo. Drugače pa je vse skupaj trajalo le 50 min in že smo rodili. Nikica se veselo doji in je danes tehtala že 3570g. Karatina zdaj pa si ti na vrsti, upam da kmalu in seveda hitro. Evo sedaj pa me že kliče se še beremo Uživajte tako kot mi
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.5.2009 17:44:22
|
|
|
|
karmyka
|
Pozdravljene mamice Spet sem se po dolgem času prikazala med vami,čas mi nekam ne dopušča biti veliko na računalniku sploh sedaj ko ati spet hodi na terene in smo spet bolj same pupike Vbistvu nič kaj novega,no novega nekaj pa je da vam povem da bom še enkrat postala mamica al kako se že reče Pa še nekaj slikc LEA TEA
|
|
|
|
Sončki januarčic 08 - 6.del 11.5.2009 20:08:37
|
|
|
|
karatina
|
Pozdravljene Sem še kar v enem kosu, če sem lahko še bolj okrogla se sploh več ne sprašujem, ker vsak dan sem . Mi je ravno danes en kolega, ki je prišel na obisk, rekel, da bom morala it kar hitro rodit, ker me bo drugače razneslo . Brala sem vas - tokrat ni bilo dosti, se pozna lepo vreme. Za pisat nimam kaj novega, samo da sem res že ful tečna, pa še ta vročina mi nič kaj ne paše. Ursulina še z moje strani za , naj bo čim lepša. Vsem, ki mislite name in mi pošiljate lepe želje, hvala , upam, da kmalu vžgejo mml in karmyka lepe slikice sončkov. Karmyka čestitke za . Želim ti lepo nosečnost, čim manj težav in zdravega ali ste tudi tokrat kar dva naročili
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.5.2009 22:22:29
|
|
|
|
urssyy
|
Karymika čestitam za nosečnost, imaš krasne punce.... Obrigit čestitam ob rojstvu Nike, ko boš začela "pohajat", pa le pridi v Rogaško na kavico Bravo Nina....še ena malenkost pa boš hodila samostojno Klepetka hvala ti za poslane nalepkice mercator, sem res tvoj dolžnik.. ...v petek ko bo plača, pa letim po posteljnino Aljaž čimprej se pozdravi in če je res zobek, naj hitro zraste, da ne bo mamica v skrbeh Mala pikica verjamem, da je bilo lepo v Portorožu, še lepše pa ko si se vrnila domov v objem svojima dvema korenjakoma Samo na hitro tekoče, za nazaj še nisem uspela prebrati...upam da nisem kaj pomembnega zamudila....sicer moram povedati, da moja Vivi en večer bruha, drugi dan vseok, tretji večer ima vročino, četrti vse ok...in tako naprej....doktor pravi, da ni nič konkretnega, da gre najverjetneje za kako prekrito alergijo...ja sem že čisto obupala, zato sem začela uporabljati alternativno medicino zanjo....saj bo, držite pestke da se uspem dogovorit za stanovanje
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.5.2009 22:35:05
|
|
|
|
nana35
|
klaja,Sem prebrala ZS,jutri te pokličem,kot sva se zmenili. Golobček, za zvezdico,upam,da Nina ne bo zbolela in lepo da poskuša hoditi.Upam,da zdaj ni več daleč. dašabina,upam da je Miha ok. obrigit,lepo da ste že doma in uživate.Pa še veliko veliko lepih trenutkov vaši družiici. karmyka,čestitke za !!!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 12.5.2009 6:32:11
|
|
|
|
Sunny Morning
|
karmyka za novo . Držim pesti, da bo vse potekalo tako kot mora. Pri nas je vse po starem, samo časa ni nobenega. Bom probala zvečer kaj več povedat, pa eno slikico bi vam rada pokazala. Lep dan do takrat.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 12.5.2009 7:38:45
|
|
|
|
sani1
|
Dobro jutro! Najprej skuham eno veliko črno za vse... Vidim, da se nobeni nekako neda pisat in čvekat. So kar zahtevni tile naši sončki, a ne? Meni moja pupa pobere veliko energije... Tako, da je ostane bolj malo za karkoli drugega. sunny- no pa ni bilo nič z slikico mala pikica- samo, da si se imela lepo. Je bil čas tudi za kakšen sprehod in kavico? golobček- za zvezdico. Meni še kar nekaj manjka... No vidiš pa le Nina ni v nikakršnem zaostanku z hojo če malo primerjaš druge. Tako, da Nina le pogumno... obrigit- super, da ste doma in da je šlo vse tako hitro. Zgodbo pa nam le napiši, ko boš imela kaj časa... Čestitke še enkrat! karmyka- ti pa si res pogumna ni kaj. Se vidi, da imaš vojaka pri hiši, da ti daje ves ta pogum. Čestitke in lepo nosečnost ti želim! No evo zdej pa grem zbudit moja dva, ker še spita. Potem pa gre mala v vrtec midva pa v šoping... Upam, da najdem kaj pametnega zase...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 12.5.2009 8:01:29
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 sunny- no pa ni bilo nič z slikico Danes zvečer...sem zjutraj pisala...ti,ti IZVIRNO SPOROČILO: sani1 midva pa v šoping... Upam, da najdem kaj pametnega zase... Vedno se kaj najde...upam.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 12.5.2009 10:11:17
|
|
|
|
mml
|
Samo tolk, da se javim, da sem še živa in da mi kronično manjka časa, ampak saj to že veste . Pa še doma sem pospravila svoj prenosnik, ker se hoče sicer Manca ves čas igrti, se mi pa ravno ne zdi, da se 3.5 letni otrok kar naprej igra na računalniku... ...Maticevo uho je končno OK, je imel pa po Amoksiklavu kar zoprno drisko, ritko sem mu na debelo mazala, tako da ni bilo prehudo rdeča...upam, da bo zdaj za nekaj časa mir... ...jaz sem po dolgem času v nedelju spet malo bolj zares kolesarila in sem bila kar zadovoljna z doseženim, glavni problem je, da je med tednom tako težko najti čas zatakšne podvige... karmyka lušne fotke in seveda čestitke za . Lepo in prijetno nosečnost ti želim karatina a tvoja čaka na uradni PDP ? sani kdaj se dobiva na kofetu? Mogoče bi se lahko popoldan, ko grem jaz po Maticu in zavijemo do Bita? Ker v službi se očitno ne bova triš upam, da si vsaj za silo OK . Če boš kakšen petek za kakšen sok, med tem ko boš čakala na pregled v P, sporoči, da se dogovoriva Včeraj sem prelagala zimska in poletna oblačila in naletela na polno vrečo poletnih oblačil za Matica, ki so nam jih posodili priajtelji in sem čisto pozabila nanjo...tako da zdaj manjka samo še nekaj majčk in kakšni poletni čeveljčki...Manca bo pa za začetek še v lanskih majčkah in hlačah, ki so tako ali tako3/4, zdaj bodo pa kakšen cm krajše...po tem pa pač sproti dokupujem... ..zdaj grem pa delat
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 12.5.2009 10:20:57
|
|
|
|
dašabina
|
Karmyka No bo čas, da mi začnemo kaj delat na tem Uživajte....
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 12.5.2009 11:46:55
|
|
|
|
katee
|
Karmyka: za Suzana in Aljaž sta včeraj prišla domov in se vsem zahvaljujeta za pozdravčke. Imel je virozo in to je vse. Mene je pa danes moj sonček presenetil, ko je sam prižgal DVD, pritisnil gum, kjer se odpre, dal notri CD (sicer na glavo obrnjen) in zaprl CD. Pa saj ne moreš verjeti, kako hitro dojemajo malčki stvari. Aja, pa še to vam lahko povem, da sem se danes pogovarjala z ravnateljico in mi je tudi za naslednje šolsko leto ponudila delo, ki še vedno ne bo 100%, bo le 70% delovnik, ampak sem prav vesela!!!! Sedaj samo upam, da se ne bo premislila, predno mi da pogodbo za podpisat. Lep dan vsem!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?