karatina
|
Sem prej uspela le čestitat Obright za čudovito deklico. Je bil pa tudi moj dan, bolj dopoldan kar naporen. Po tem, ko sem pri G že izgubila živce zaradi tega CTG-ja in planla v , sem še dve uri zapravila v naši prijazni mariborski porodnišnici. Po tem, ko je naše dete vedno premirno, spi... je danes ona mašina čisto znorela. Ko me je priklopila je začelo nabijati srčni utrip 180 in gor. O.k. Je rekla, da se bo že umirilo in šla. Pa se ni, čez nekaj minut je začelo vse skupaj piskati in kazati neke alarme, jaz pa sama. Pride čez čas sestra drugega G, se ful čudi visokim utripom, utiša alarm in gre... Pol končno pride sestra mojega G, me pusti še za 10 minut gor, nato pošlje k G, ki ful začudeno gleda v izvid. Vse skupaj še dvakrat ponovimo, srčni utrip konstantno nad 200 utripov. Ko sem sestro vprašala, če se to večkrat zgodi, me je potolažila, da odkar je ona tukaj, še takšnega izvida ni imela, pa bo že G povedal več, ta ga pa odkuri na kratek sestanek Je bilo res slabih 20 minut, ki pa so bile večne, moji živčki pa več niso vzdržali sem kar . Me je skušal malo pomirit in mi dal napotnico za P, da tam natančneje preverijo. No tam je bil CTG že v redu, na UZ tudi ni bilo nekih posebnosti in so me poslali domov, ker nimam daleč, če bi se kaj spremenilo. Bom pa hodila zdaj tja na dva dni, JUHU Sem morala malo pojamrat . Ne bom več. Se še kaj oglasim. Aja mml, hvala, si vas bom lažje popredalčkala katera je katera
|