|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
6.5.2009 11:37:41   
mml
ursulina super za varstvo user posted image

obrigit čestitke ob rojstvu Nike. Veliko lepih trenutkov želim vsem štirim
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
6.5.2009 11:48:25   
dašabina
Bravo Obrigit za krasno punčko!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
6.5.2009 12:19:58   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
jutro!

user posted image  

Dan. user posted image

mml upam, da bo AB zdaj res pomagal, pa da se driska čimprej neha.

ursulina user posted image za varstvo. Upam, da bo Lenartu všeč.

nana gledam tvoja avatar in ugotavljam, da Klemen sploh ni več krompirček. Neja se je tudi skrčila čez trebušček. Se vidi, da so skoz v akciji.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 6.5.2009 12:22:04 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
6.5.2009 12:23:43   
Sunny Morning
obrigit
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
   Sončki januarčic 08 - 6.del
6.5.2009 12:36:52   
karatina
Obright čestitke user posted image , pa me nisi počakala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1830
6.5.2009 12:51:21   
limma
Obright, čestitke user posted image user posted image  Niki želim vse lepo user posted image

karatina, zdaj pa še zate stiskam pesti user posted image

mml, škoda, ja... ti bom pa za drugič povedala ... imam več opcij user posted image  Te pokličem kak dan, da malo poklepetava user posted image  V službi najbrž nimaš časa, popoldan pa še manj, bom vseeno poskusila srečo user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
6.5.2009 13:05:54   
Lunca1
Obrigit čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
6.5.2009 13:09:25   
mml
limma v službi je čisto odvisno, kaj je na programu...včasih imam celo čas za RR user posted image user posted image user posted image

No tule je pa še nekaj fotk mojih čmrljev

takole zadružno pijete fiziološko raztopino
user posted image

Maticev test čelade
user posted image

Manca se plazi po mojem (iz otroštva) najljubšem drevesu
user posted image

Guganje je zabavno
user posted image

Pomoč pri velikonočni okrasitvi (rezultat - eno razbito okrasno jajce user posted image )
user posted image

Manca joka, ker ima čopek (ampak meni se zdi, da ji zeloooooo paše)
user posted image

Maticu se zdi, da gre z dvema žlicama hitreje user posted image
user posted image

No pa z eno je tudi zadovoljen
user posted image

Z Manco uživava na kavču
user posted image

Moja rožica med rožicami
user posted image

Matic se poliva in pije
user posted image

Manca se stiska s spečim Maticem
user posted image

Nedeljsko jutro, ko mami še spi
user posted image  

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
6.5.2009 13:55:17   
ljubljana
obrigit čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 6.5.2009 13:56:07 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
6.5.2009 14:39:03   
ljubljana
mml hvala za povabilo vendar iskreno upam, da se nikoli ne srečava na infekcijski (beri, da nam ne bo treba biti na zdravljenju)sva bila na OII, sestre prijazne, ustrežljive, vsi komplimenti!!!! Se rajši dobim s tabo na kakšni kolesarski turi.user posted image
Drugače imaš pa prekrasna otročka.
Mi je prijateljica povedala, da te je v Jani videla.user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 6.5.2009 14:41:46 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
6.5.2009 15:42:16   
ursulina
obrigit, iskrene čestitke!!! karatina, zdaj pa še ti! user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

Neposredna povezava do sporočila: 1836
6.5.2009 19:22:55   
katarinas
Dan!

Sem danes kar malo user posted image , me je služba čist "uničla". Sej ni takega problema ampak zdaj ko sem še "frišna" se mi zdi, da skoz nekaj iščem pa iščem, pa sprašujem, pa ko se mi zdi, da sem že pogruntala pa spet ne vem če mam vse kar rabimuser posted image user posted image A en mesec hitro mine?! Čez 1 mesec se namreč tale ki jo nadomeščam vrneuser posted image Eh saj bo...

Lara je bila danes ful zaspana in sem jo dala spat v posteljo ampak je iz meni neznanega razloga ratala turbo tečna in ni bilo s spanecem nič. Ok smo se šle malo vozičkat, pa spet ni bilo nič...vse je opazila okoli sebe, še en čist mejčken avion je vidla na nebuuser posted image Ampak zdaj pa ko bi blo treba pa v pižamo pa lepo v posteljico...neee ona je zaspala v vozičku....zdej pa ne vem kaj naj, malo jo bom tam pustila, potem pa via v posteljouser posted image

Imamo pa spet vse v "razsulu" doma...mah pri nas se skoz nekaj dela...trenutno menjamo peč v kurilnici in mamo spet vse odprto...ampak se bomo pa lepo greli potem ne?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Aja, kje si pa videla da imamo hud stroj? Pa še tako sem slike dala, da se ja ne vidi kaj veliko user posted image

D+BK FBI dela. user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image

Alfabeta user posted image za posel

Ljubljana upam, da se hitro pozdravita...user posted image
Kako so pa tvoji starši tako dobro skombinirali da sta s sestro narazen 1+1+1user posted image
Oooo pa super za kolo, zdej boš mogla pa "gonit"user posted image

Mml Matic je pa res priden na kahlici.
Katee tud Lara hodi gor samo oblečena, če jo dam nago se obnaša tako kot da ima kahla šivanke gor al kaj...kar cviliuser posted image Ja ni še pripravljena, pa se nič ne sekiram, bo ko bo...

Obrigit čestitkeeeeee user posted image user posted image user posted image

Ursulina user posted image
za vrtec! Od začetka vama bo hudo, potem bo pa ratalo super in bo sama uživancijauser posted image

Mml ful dobre slikce...pa da bi moja Lara takole si dala fiziološko...pri nas jo moramo še vedno skoraj trije držat, pa je mačka mala tako močna pa še dere se zraven kot da jo tepemouser posted image
Pa enako gugalnico imamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1837
6.5.2009 19:28:15   
katarinas
Aja pa sedmica je bila izžrebana - a bo katera dala za pijačo?user posted image Ampak tud smola, si jo bosta mogla dva razdelituser posted image user posted image Joj, da bi jo jst zadela....sam to je težko, če ne greš niti vplačat ne?user posted image user posted image

Ajde grem zdej kej delat, pospravljat pa kr spat menda...

Lep večer vam želim!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
6.5.2009 20:01:44   
klepetkaa

user posted image

sem rekla sama sebi, da se moram poboljšat in bolj redno javljat. pa nekako mi ne uspeva najbolj, čeprav vsak dan na vas mislimuser posted image . Dan kar zleti mimo.  BO bolje

URSulina, krasno nosečnost ti želim. Pa zdravega dojenčka seveda.user posted image
Obrigit, iskrene čestitke ob rojstvu Nikice pikiceuser posted image

Vse slike so krasneuser posted image
Vsi bolančkiuser posted image user posted image

TRIŠ, ojej, upam da se pritisk stabilizira in kmalu prideš domov.  user posted image
Joj, Lana pa gips?! Kaj pa je bilo? SEm se čist zamilila zdajle, ker naši otroci so kuhani in pečeni gor.user posted image

Naša L. je pa včeraj pobrala konkretno buško sredi čela, tako da sem še danes slabe volje....  ma vse je na kupuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1839
   Sončki januarčic 08 - 6.del
6.5.2009 20:15:35   
karatina
Sem prej uspela le čestitat Obright za čudovito deklico.

Je bil pa tudi moj dan, bolj dopoldan kar naporen. Po tem, ko sem pri G že izgubila živce zaradi tega user posted image  CTG-ja in planla v user posted image , sem še dve uri zapravila v naši prijazni mariborski porodnišnici.
Po tem, ko je naše dete vedno premirno, spi... je danes ona mašina čisto znorela. Ko me je priklopila je začelo nabijati srčni utrip user posted image  180 in gor. O.k. Je rekla, da se bo že umirilo in šla. Pa se ni, čez nekaj minut je začelo vse skupaj piskati in kazati neke alarme, jaz pa sama. Pride čez čas sestra drugega G, se ful čudi visokim utripom, utiša alarm in gre...user posted image  Pol končno pride sestra mojega G, me pusti še za 10 minut gor, nato pošlje k G, ki ful začudeno gleda v izvid. Vse skupaj še dvakrat ponovimo, srčni utrip konstantno nad 200 utripov. Ko sem sestro vprašala, če se to večkrat zgodi, me je potolažila, da odkar je ona tukaj, še takšnega izvida ni imela, pa bo že G povedal več, ta ga pa odkuri na kratek sestanek user posted image  Je bilo res slabih 20 minut, ki pa so bile večne, moji živčki pa več niso vzdržali sem kar user posted image . Me je skušal malo pomirit in mi dal napotnico za P, da tam natančneje preverijo.
No tam je bil CTG že v redu, na UZ tudi ni bilo nekih posebnosti in so me poslali domov, ker nimam daleč, če bi se kaj spremenilo. Bom pa hodila zdaj tja na dva dni, JUHU user posted image

Sem morala malo pojamrat user posted image . Ne bom več.

Se še kaj oglasim.

Aja mml, hvala, si vas bom lažje popredalčkala katera je katera user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1840
6.5.2009 20:31:06   
klepetkaa
karatina, user posted image user posted image , ti kar pojamraj... paše vsake tolk. Tud jaz bi lahko danes.. pa raje niti ne začnem,  ker zlepa ne bom frejuser posted image

Skratka, želim ti, da je čimprej vse za tabo in dobiš štručko v naročje

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
6.5.2009 20:40:12   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

jupiii, sem ful vesela! zrihtala sem varstvo za našega miškolina, čisto blizu in zgleda fajn gospa, jih ima tja do 8 čmrlov, pa konec maja dobi pomoč ene študentke, tako da bosta dve in sem se kar zmenila da konec maja uvajamo... cena je pa 260€ na mesec, kar je glede na 450€ zelo v redu....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bosta Lenart in Žan Luka od septembra naprej prijatelja v varstvu!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image   Obigit! Vse najlepše in najboljše ti želim!!!!

Pri nas je pa to novo, da ima Žan Luka 39 vročine. Sem mu dala svečko in upam, da bo kmallu pomagalo. Je bil pa cel dan siten in skoz bi se nosil.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
6.5.2009 21:16:51   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

nana gledam tvoja avatar in ugotavljam, da Klemen sploh ni več krompirček. Neja se je tudi skrčila čez trebušček. Se vidi, da so skoz v akciji.

Ne,prav imaš,ni več krompirček,malo se je potegnil,pa shujšal,malo ker hodi in nori cele dneve,malo pa ga je izsušila 7.dnevna driska,saj ni cel teden skoraj nič jedel,mislim,da je shujšal kar kakšen kg.

karatina,zdaj čakamo še tebe in malo pupo.user posted image

mml,krasne slikice!!Klemen tudi poskuša fiziološko in jo nosi s sabo po stanovanju,mu sploh ni mučno dati v nosek,kar lepo drži in čaka.Pa še pije jo,mislim,da je ne pije,ampak samo nagiba razpršilec.

ursulina,user posted image za varstvo.

katee,upam,da bo vročina padla in da bo Ž.Luka kmalu zdrav.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1843
6.5.2009 21:36:21   
ursulina
IZVIRNO SPOROČILO: katee

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

jupiii, sem ful vesela! zrihtala sem varstvo za našega miškolina, čisto blizu in zgleda fajn gospa, jih ima tja do 8 čmrlov, pa konec maja dobi pomoč ene študentke, tako da bosta dve in sem se kar zmenila da konec maja uvajamo... cena je pa 260€ na mesec, kar je glede na 450€ zelo v redu....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bosta Lenart in Žan Luka od septembra naprej prijatelja v varstvu!!!!!!

super, a ni! dva januarčka pri isti varuški user posted image

Pri nas je pa to novo, da ima Žan Luka 39 vročine. Sem mu dala svečko in upam, da bo kmallu pomagalo. Je bil pa cel dan siten in skoz bi se nosil.

ja, ko so bolančki, nimaš kaj, samo tolažiš lahko in se vdaš v usodo, da tisti dan pač ne boš naredila nič... razen vse za malčka... upam, da se vročina kmalu poleže in bo hitro spet zdrav....

mml, super slikice, luškana čmrlčka imaš :)

karatina, joj, upam, da se nisi preveč zasekirala, če so te poslali domov, je že vse okey... saj zdaj bo dete hitro zunaj!

punce, kako pa letos kaj z našim srečanjem - pikinikom? a bo? lahko bi počlasi kar določile datum, preden vsi počasi odpeketamo na morje...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
6.5.2009 21:43:36   
lutiropan
Imamo pa spet vse v "razsulu" doma...mah pri nas se skoz nekaj dela...trenutno menjamo peč v kurilnici in mamo spet vse odprto...ampak se bomo pa lepo greli potem ne?user posted image

Joj pri nas tudi...delamo nadstrešek za avtomobile...groza...mene skor nič doma te dni, ker imam ful dela...doma pa kar vse stoji...moram drugi teden ene dva dni generalno usekat....

obrigit   čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1845
6.5.2009 22:13:16   
sani1
Čer...

obrigit  čestitke čestitke čestitke za malo pikico Niko!  Naj bo zdrava in srečna!

Sem pa danes zvedela, da je rodila tudi moja kolegica pupo Pio. Tako, da se bo zdej začelo z novicami o otročkih...  Super...

Pa danes po službi sem šla na en čvek z kolegico, ki je nisem videla že kar nekaj časa, včasih smo ga pa skupaj žurale... Je prav pasalo...

klepetka- bi se pa res lahko malo bolj redno javljala. Moja Manja bi ti rekla ti ti ti...user posted image    Kako kaj kaže najina kava?

mml- joj sta lušna tvoja čmrlja. Fiziološko imajo pa očitno vsi radi...user posted image

karatina- ti kar pojamraj tukaj. Jaz bi znorela na tvojem mestu.  Zdej ko vem kako in kaj se nebi več pustila zezat... Želim ti vse dobro in da dobiš malo štručko čimprej v roke...

katee- super za varuško.  Boš pa sigurno dobila vrtec če ste na 57 mestu. Malo počakaj. Vsako leto je isto potem se pa najde mesto za vse otroke. No vsaj kar jaz spremljam to dogajanje...user posted image  

ursulina- piknik? Bi bilo fajn, da bi bil. Jaz sem za. Datum pa mogoče lahko ostane isti kot lani zadnja sobota v mesecu avgustu... če se ne motim...user posted image

Zdej grem pa počasi spat, ker se jutri zgodaj začne dan...

Nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
6.5.2009 22:20:46   
nana35
Lahko noč.

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
6.5.2009 22:53:20   
ljubljana
Lahko noč user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
7.5.2009 7:26:55   
limma
Dobro jutro.

Piknik  - mi smo za user posted image  Zadnja sobota v avgustu je user posted image

Danes je krasen dan .. škoda, da nas je večina v službi...

Neposredna povezava do sporočila: 1849
7.5.2009 7:30:39   
TRIŠ
Na pol sem vas prebrala pa me boli glava.Imam prepovedan računalnik in telefon od zdravnika in samo umirjeno življenje mi pripada do konca nosečnostiuser posted image user posted image user posted image ampak brez vas ne gre.Ja pet lepih prazničnih dni sem preživela v bolnici,jaz sem šla v bolnico Lana pa po gips.Sta z maticom notri skakala in igrala z žogo fuzbal,pa je nogica klecnilauser posted image in ostal je ati sam brez žene z tremi otroci.Žana je navadil nočnega spanja brez flaške tako da vsaj spim ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Tašča pa je bila na operaciji hrbtenice tako da pomoči ni bilo od nikoder ampak so se super znašli in user posted image sa je zopet izkazal kot čudovit oče in možuser posted image .Ja jaz pa moram it v sredo v ljubljano za en dan na dnevno kliniko in zopet mi bodo gor vodili nosečnost,spet bomo hodili lahko vsak teden po trgovinahuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ja zobljem tablete na vsakih 6 ur,pa kje smo šeleuser posted image ,ampak oni že vedo kaj je pravuser posted image

Slikice vseh so krasne Klemen je pravi lepotec in vedno gledam kako fensi je oblečen,tiste sive hlače bi še jaz mojemu dragemu kupila,tako so mi lepeuser posted image ,Ajdica pa je prava šminkarica in lepoticauser posted image ,Matic in Manca sta tako srčkana prav tako pa mali Luka in Pina,mali Miha pa bo itak vse pokosil da bo ati lahko več časa z mamico in da bodo naredili še kakšnega dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image .Upam da nisem koga izpustila če pa sem pa ni namerno vsi so sladki ti naši januarčkiuser posted image

Lunca tvojemu reči ,če si želi malo delovnega dopusta še v Beli krajini,saj mu bo lepo samo hišico bo naredil drugače pa bo počival,jedel in piluser posted image .Res svaka mu častuser posted image user posted image user posted image

Rabim pa nasvet  sedežno oz trosed za raztegnit za vsakodnevno spanje ,kaj mi priporočateuser posted image
mml katera sedežna je to na kateri sta Manca in Maticin kako se spi na njejuser posted image

Ursulina čestitke zauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubljana to pa je telepatija.V bolnici sem non stop mislila nate,zakaj se ne oglasiš,če ste mogoče dobili stanovanje,ker je bil po dnevniku spet razpis in evo tebeuser posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?