nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa nana, včeraj si mi za las ušla . Si opazila? Ej nisem.Od kod,iz RR? katarinas,ti se kar pohvali,kako Lara govori,jaz se tudi non stop hvalim,kaka klepetulja je Klemen,pa ni ženska...a je to kaj narobe??? No,tudi on že spravi kak stavek skupaj,ponovi pa čisto vse kar mu rečeš ali če se kdo kaj pogovarja,pa če ve kaj je to ali ne ve.Danes je bila prijateljica Tanja pri meni na boisku in ko sem ga previjala je ona sedela v kuhinji in se pogovarjala z mojo mamo,Klemen jo je pa ves čas klical Tanija,Tanija...je rekla,da je bila že vse možno,kako so jo mali otroci poklicali,ampak da pa tako lepo še noben malček ni rekel njenega imena,pa čeprav je dodal črko i. Drugače pa traktor pozna oz.razlikuje,pa avto je avto,mislim,ve da ni traktor in avtobus pa tovornjak pozna.Še mogoče vlak bi se našel in bicikl (kolo),pa avion ali letalo,oba izraza ve,kam spadata.In to so vsa vozila ki jih pozna.Ja, pa seveda motor pozna.Mislim,vsakega imenuje tako kot mora.Drugače pa senčniku reče marela,ker posluša nas ,ki govorimo narobe,pa našega kanarčka kliče Lepi,ker mu je tako ime,prav tako našemu psu reče čisto normalno Paki,reče vino in pivo,no pivo je bolj pibo,pa mleko je meko.Pokliče svojega prijatelja ki mu je ime Miha po imenu,domače itak vse imenuje že dolgo,mene včasih pokliče po imenu,to je slišala Martinca,pa mojega tudi,ker mene sliši.Zna šteti do tri in točno ve,kdaj ima v roki dve stvari,prinese dva daljinca in mi ju pokaže,pa reče-da (dva),pa da ima dve nogi in dve roki.In reče,noga,roka,oko,nos,usta...Če mu rečem,naj me počeše me počeše po laseh pa sebe tudi.Če vprašam,kaj dela mama na wc-ju pa reče :pipa .Ve kje ima pipija in trebušček,popek,zizike...mislim,da ve kar veliko.Pove,da bi papal in pil,pa duda,stavke pa začenja tako:mama,ki si (kje si)?,ni ga...tu je...če vprašaš,kaj delaš,pa reče da nič,ker sem mu 1x jaz tako rekla.. Niti ne morem povedati vsega,ker potem bi post bil spet dolg kakor spis. Tako,pa se še jaz malo hvalim.Malo??? Alfabeta,moja zgovornost kam je šla?Če pa ni kaj za povedat,no,jaz bi zmeraj kaj našla,pa se razpisala,ampak saj vidiš,da vse bolj malo pišemo.No,včeraj se nisem oglasila,pa bo danes malo daljši post.Danes bo sigurno daljši. klepetka,tele granule Osanit jaz še imam,sicer so odprte,rabili pa jih nismo nič.Če hočeš??No,vidim da jih ima tudi sunny,povej,ti jih pošljem. golobček, za Ninine prve korake!!!!res sem vesela zanjo,pa zate tudi,ker vem,koliko sta dali skozi,zdaj pa že lepo hodi. lutiropan, za vrtec. urssyy,držim pesti da Vivien kmalu ozdravi.No,glede tvoje svakinje...nimam besed,vem,da bi jaz še kako strupeno vstrelila nazaj,da bi se res oni spakirali od sile,pa če sem zdaj nesramna ali ne,mislim,ne vem no,sploh pa so to tvoji starši...no,jaz na njenem mestu ne bi upala biti tako samozavestna.ja,mislim,da si res preveč podložna in da se ti zato to dogaja,pa brez zamere,pometi tudi ti kdaj s kom.Upam,da nisi huda za mojo iskrenost,pa saj si hotela slišat iskreno mnenje kajne? Evo,moj post,zdaj pa res lahko noč.