|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
14.5.2009 7:31:23   
Lunca1
Katarinas user posted image user posted image user posted image  za govor. no taka je bila naša tavelika, se ji je zelo mudilo govorit. Luka je pa še vedno pri MAMA, ATO, DEDI, A (hvala), potem se pa počasi konča.user posted image

Klepetka, jaz sem sladkarije vsaj v dutyju kupila. user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
14.5.2009 8:37:13   
Alfabeta
Jutro!

Kako ste? Mi HB dobro. Trkam

sunny, user posted image user posted image user posted image  za slikico.

katarinas, user posted image user posted image user posted image  za Larino govorjenje.

Naš F je bil fenomen za govorit. Pri 11 mesecih je govoril toliko stvari, da ne moreš verjet. Ko je prišel v vrtec so ga vse razumeli kaj bi rad povedal. V vezavih 3 besed, kao v stavek. Itak, saj je pri 7,5 začel z MAMA, ODA (oči), KAK (tovornjak), ATO (avto),..... Saj se mui še vedno pozna da rad govori. user posted image user posted image

Ajda je pa nasprotje. Pa ne da ne govori, ampak ful manj kot F. Recimo reče AJDA (prva beseda ki jo je spregovorila), MAMA, TATA (oči), BABA (babi), DEDA (dedi), PAPA, oponaša veliko živali, pa MUA (muca), pa SAJCEK user posted image (zajček), pa AMA-AMA (ko je lačna), MMMMMM je čokolada user posted image , aja pa AVTO (to je vse od avta, do viličarja, pa tovornjaka), TATOR (traktor),....pa še nekaj takih. Toliko pri nas naša "baba" čveka. Drugače pa vse zna dosečt tudi brez besed user posted image user posted image user posted image

klepetka pestke držimo še vedno

nana, kam je odšla tvoja zgovornost? user posted image

kako je kaj triš? Pa karatina se nič ne oglasi. je že rodila?

Moram it delat naprej, me kličejo

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
14.5.2009 10:55:09   
ursulina
pozdravljene!

joj, sunny m., tale s sušilcem pa je štosna!!! user posted image  jaz bi ga verjetno takoj ven potegnila, sem bolj paničar kar se takih zadev tiče... da se ne bi spomnil kdaj kdo prižgat stvar.... no ja, bom nehala...

mi tudi še ne govorimo kaj dosti, čeprav je zadnje par dni čisto spremenil način čebljanja in zelo oponaša glasove. pri nas je mama in amam, ja za da, ata je ati, dedi pa samo glasen a, muca je mau, marjana je manana, avto je brm brm, traktor pa ta, v zooju je vpil pidi (pridi) morskima levoma :), če je žejen cmoka in išče lonček s sokom...  še kaj bi se našlo, ostalo pa tudi zna doseči brez besed user posted image

lepo bodite!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
14.5.2009 13:09:09   
koala
Uf kakšen navaluser posted image user posted image

sunny dobra je ta fotka z sušilcem, sem pa jaz ursulinine sorte in bi ga tudi ven nagnala.

nana, ja izvidi so vredu, saj drugače ne more biti, ko pa ste januarčice pestke stiskale. Hvala vam še enkrat.

GOVOR, Alex je še vedno pri mama, baba teta, tita(naša mačka) ati, titi (če koga krega) ali pa oponaša uro(samo ta titi zveni drugače) vse kar vozi je brmbrm, kuža dela vov vov, muca pa ma.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
14.5.2009 13:18:21   
klepetkaa
Dan,
en popoldanski  kofetek za vseuser posted image

user posted image
alfabetA, meni se pa zdi, sodeč po napisanem, da Ajdica ful govoriuser posted image

koala, jaz tud nikol nisem dvomila v vas/nas, januarke, glede pestiuser posted image . Pa še enkrat.. super da je vse okuser posted image

pUnce, kličem v lekarno Arnika... pa se že kar nekaj časa noben ne javi. Kaj mogoče katera ve, če je sploh še odprto ?oz. hodi/vozi tam mimo?   Bi probala une granule za zobke naročit.. mpogoče pa res cel okaj pomaga. JE katera že probala?

Lepo popoldne vam želimuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
14.5.2009 13:28:11   
Lunca1
Koala super za dobre rezultate. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
14.5.2009 14:31:57   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa
pUnce, kličem v lekarno Arnika... pa se že kar nekaj časa noben ne javi. Kaj mogoče katera ve, če je sploh še odprto ?oz. hodi/vozi tam mimo?   Bi probala une granule za zobke naročit.. mpogoče pa res cel okaj pomaga. JE katera že probala?

Lekarna Arnika se je z Novim letom zaprla.user posted image  Če rabiš Osanit granule jih imam jaz viška. Sem jih odprla lani jeseni, pa jih nikakor nisem mogla Neji v usta natlačit, tako da mi smo opustili to idejo.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
14.5.2009 17:34:59   
Golobček
Ojla !

Pri nas pa imamo nov napredek, je Nina shodilauser posted image user posted image
Gre sama čez cel hodnik, ko pa ne more več pa se vrže na rito.

Drugače pa tudi moja Nina že kr veliko govori, proti Niku ki ni hoto do dveh let govorit drugo kot ata in mama in pa kimat z glavo, je Nina zelo hitra.

Zdaj pa moram it, je Jan nekaj zakuhal in je kr mal tečkast, tako da pridem še zvečer, če bo šlo.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
14.5.2009 21:38:43   
Sunny Morning
Nina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
14.5.2009 22:17:16   
lutiropan
Pri nas pa imamo nov napredek, je Nina shodilauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
15.5.2009 8:26:07   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nina, Janu pa želim ekspresno okrevanje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
15.5.2009 8:26:52   
lutiropan
Naša Kaja je pa sprejeta v vrtec.user posted image user posted image user posted image Sem danes ravno dobila odločbo. 

Neposredna povezava do sporočila: 1937
15.5.2009 9:22:49   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan
Naša Kaja je pa sprejeta v vrtec.user posted image user posted image user posted image Sem danes ravno dobila odločbo. 

user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1938
15.5.2009 10:07:17   
Lunca1
Jutro.

Nina bravo. Je bila pa hitra glede na okoliščine. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
15.5.2009 10:46:52   
ursulina
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček
Gre sama čez cel hodnik, ko pa ne more več pa se vrže na rito.

SUPER!!! no vidiš, golobček, nič niste zamudili, tudi Lenart šele dobre 14 dni zaresno hodi, tako da bravo Nina!!!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
15.5.2009 20:31:26   
urssyy
Koala bravo za super izvide, zelo sem vesela zate user posted image
Nini vse čestitke, komaj čakam da jo vidim kako že hodiuser posted image user posted image user posted image
Karmyka tudi tebi čestitke za user posted image . Držim pesti da bo fantek ....psstuser posted image
Sunny lepa fotka v sušilcu, se vidi da so tvoji otroci zelo na izzy - tako kot ti....super, mislim rečit znajdljiviuser posted image user posted image user posted image
Mi smo spet na antibiotikah.......user posted image user posted image

Sicer sem danes res user posted image user posted image , ker ni dovolj da že imam cel kup problemov (Vivi bolana in stojim kr naprej pri zdravniku, stanovanja nobenga-vse neki nore cene,- vsak teden iščem kaj pa nič,... v službi bi me rabili več kot 8 ur, kredit si urejam, ponoč ne spimo.....joj rabim dopust...), me je danes šokirala moja "švogerca". Noseča je 5 mesecev in res sem vesela zanjo in za mojega brata. Vendar mi je danes dala vedeti, da ko se njen otrok rodi bom jaz in moja Vivi odveč v hiši "mojih staršev"...ker se boji ker je moja Vivi nonštop bolana, da bo potem bolan tudi njen user posted image . Pa sem ji rekla, da intenzivno iščem stanovanje, da tudi jaz se želim odselit na svoje, ampak da trenutno nič ni, da saj bom do oktobra, ko se dojenček rodi že spakirala drgam....pa je rekla freh, ja če ne se bomo pa mi z user posted image  umaknali. Joj grozno me je prizadela, res se trudim, da ji ja vse ugodim, da se ji Vivi ne približuje če je bolana, da ne bi zbolela ker je noseča....ona pa polne bombe nazaj.... Ja saj že ne vem ali sem res preveč podložna, da bi rad vsak z mano pometal user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
   Sončki januarčic 08 - 6.del
15.5.2009 20:42:10   
karatina
urssyy, nikar se ne pusti. Če je kdo odveč v hiši ali ni, se bo kvečjemu lahko opredelil le lastnik hiše, ki pa ni ne tvoj brat ne svakinja. Kar se tiče Vivi, se ji pa verjetno lažje umakne svakinja v svojo sobo, kot pa da ti otroka zapiraš, da se ona bolje počuti. Smo bile tudi same noseče (jaz sem še user posted image ) pa si takšnega egoizma ne bi privoščila.
Vem, da je težko, ampak se postavi zase. Če se ne boš ti, se ne bo nihče...pol gre pa to z otroci naprej. Žal se obdobja, ko nam gre vse narobe, vlečejo, minejo pa le user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
15.5.2009 20:54:16   
karatina
Nina user posted image  za hojo.

Lutiropan super za vrtec, jaz odločbo še čakam user posted image

Katee user posted image  za službo.

Sunny, dobra je ta s sušilcem. Na srečo Karin še ne plazi po aparatih in elementih. Sem jo ob prvih poskusih dobro obrnila, pa je zdaj prav alergična, če je kje kaj odprto in mi vse stroje in vrata zapira user posted image .

Koala čestitke za super izvide. Moje štručke pa še kar nimam v naročju...

Govor, naša je ful čveka, a vse le po svoje. Je pred časom že govorila mama, ata, deda, baba, zdaj pa je vse skrajšala na ma, ba, de, kako kliče ateja, pa sploh ne vem, ker si vedno kaj na novo zmisli. No pa besedico NA uporablja, ko ti hoče kaj dati ali kaj od tebe imeti.

Bolančki in poškodovančki upam, da kmalu okrevate in vam pošiljam polno user posted image

klepetka, glede granul bi te potolažila, če jih ne boš uspela dobit. Sem jih nabavila, ko je bila Karin še dojenček in je imela krče. Ji niso pomagale, pa tudi sedaj pri zobkih sem probala, pa ni učinka user posted image .

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
15.5.2009 21:30:07   
Alfabeta
Čer!

karatina, A SI ŠE VEDNO DOMA?!?!? Koliko pa si čez rok? Jaz sem bila 8 dni

urssyy, sploh ne vem kaj naj rečem.....ampak.....a imaš ti okoli sebe same bedake al kako? Sorry, sam že ko sem brala me je pogrelo user posted image

nina user posted image user posted image user posted image  za hojo

lutiropan user posted image user posted image user posted image  za vrtec

toliko, da se samo pofočkam

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
15.5.2009 22:15:16   
klepetkaa
 oj,

danes je pa zelo mirno tukajuser posted image

suny, no, se mi je zdelo, da tel. ne bi zvonil v prazno toliko časa v lekarni Arnikauser posted image . Sicer se une globule imenujejo chamodent, ampak se m izdi, da je enka namen. Tako da  če ti ni težko, bi te lepo prosila za par teh globul za probatuser posted image

Nina, bravo za prve korakeuser posted image user posted image

lutriopan, user posted image  za vrtec. Pri nas še nič od odločbeuser posted image

ursyy naša draga, user posted image user posted image saj ne vem kaj naj ti rečem... ampak imaš res tam okol  sebe same ***user posted image . Resnično ti želim, da z vivi najdeta stanovanje, pa bo potem takoj  lažje

karatina, glih danes popoldne sem nate mislila, če je že kaj novega pri vasuser posted image . Hm, glede globul.. a da ne pomagajouser posted image ?!  No, to info  bom vzela za rezervo, da se bom potolažila, če res ne bo pomagalouser posted image user posted image user posted image

mml, naš jeziček je še vedno "sončen"user posted image . Je čas za kakšno ukrepanje, kaj praviš? Hvala tiuser posted image

nana, kje si pa ti? To ni tebi v  navadi, da se ne javiš vsak danuser posted image . ste ok? upam da jauser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
15.5.2009 22:15:52   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

nana, včeraj si mi za las ušlauser posted image . Si opazila?

Ej nisem.Od kod,iz RR?

katarinas,ti se kar pohvali,kako Lara govori,jaz se tudi non stop hvalim,kaka klepetulja je Klemen,pa ni ženska...a je to kaj narobe???user posted image No,tudi on že spravi kak stavek skupaj,ponovi pa čisto vse kar mu rečeš ali če se kdo kaj pogovarja,pa če ve kaj je to ali ne ve.Danes je bila prijateljica Tanja pri meni na boisku in ko sem ga previjala je ona sedela v kuhinji in se pogovarjala z mojo mamo,Klemen jo je pa ves čas klical Tanija,Tanija...je rekla,da je bila že vse možno,kako so jo mali otroci poklicali,ampak da pa tako lepo še noben malček ni rekel njenega imena,pa čeprav je dodal črko i.

Drugače pa traktor pozna oz.razlikuje,pa avto je avto,mislim,ve da ni traktor in avtobus pa tovornjak pozna.Še mogoče vlak bi se našel in bicikl (kolo),pa avion ali letalo,oba izraza ve,kam spadata.In to so vsa vozila ki jih pozna.Ja, pa seveda motor pozna.Mislim,vsakega imenuje tako kot mora.Drugače pa senčniku reče marela,ker posluša nasuser posted image ,ki govorimo narobe,pa našega kanarčka kliče Lepi,ker mu je tako ime,prav tako našemu psu reče čisto normalno Paki,reče vino in pivo,no pivo je bolj pibo,pa mleko je meko.Pokliče svojega prijatelja ki mu je ime Miha po imenu,domače itak vse imenuje že dolgo,mene včasih pokliče po imenu,to je slišala Martinca,pa mojega tudi,ker mene sliši.Zna šteti do tri in točno ve,kdaj ima v roki dve stvari,prinese dva daljinca in mi ju pokaže,pa reče-da (dva),pa da ima dve nogi in dve roki.In reče,noga,roka,oko,nos,usta...Če mu rečem,naj me počeše me počeše po laseh pa sebe tudi.Če vprašam,kaj dela mama na wc-ju pa reče :pipauser posted image .Ve kje ima pipija in trebušček,popek,zizike...mislim,da ve kar veliko.Pove,da bi papal in pil,pa duda,stavke pa začenja tako:mama,ki si (kje si)?,ni ga...tu je...če vprašaš,kaj delaš,pa reče da nič,ker sem mu 1x jaz tako rekla..user posted image Niti ne morem povedati vsega,ker potem bi post bil spet dolg kakor spis.
Tako,pa se še jaz malo hvalim.Malo???user posted image

Alfabeta,moja zgovornost kam je šla?Če pa ni kaj za povedat,no,jaz bi zmeraj kaj našla,pa se razpisala,ampak saj vidiš,da vse bolj malo pišemo.No,včeraj se nisem oglasila,pa bo danes malo daljši post.Danes bo sigurno daljši.

klepetka,tele granule Osanit jaz še imam,sicer so odprte,rabili pa jih nismo nič.Če hočeš??No,vidim da jih ima tudi sunny,povej,ti jih pošljem.

golobček,user posted image za Ninine prve korake!!!!res sem vesela zanjo,pa zate tudi,ker vem,koliko sta dali skozi,zdaj pa že lepo hodi.

lutiropan,user posted image za vrtec.

urssyy,držim pesti da Vivien kmalu ozdravi.No,glede tvoje svakinje...nimam besed,vem,da bi jaz še kako strupeno vstrelila nazaj,da bi se res oni spakirali od sile,pa če sem zdaj nesramna ali ne,mislim,ne vem no,sploh pa so to tvoji starši...no,jaz na njenem mestu ne bi upala biti tako samozavestna.ja,mislim,da si res preveč podložna in da se ti zato to dogaja,pa brez zamere,pometi tudi ti kdaj s kom.Upam,da nisi huda za mojo iskrenost,pa saj si hotela slišat iskreno mnenje kajne?

Evo,moj post,zdaj pa res lahko noč.

:))

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
16.5.2009 11:22:14   
ursulina
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

urssyy, nikar se ne pusti. Če je kdo odveč v hiši ali ni, se bo kvečjemu lahko opredelil le lastnik hiše, ki pa ni ne tvoj brat ne svakinja. Kar se tiče Vivi, se ji pa verjetno lažje umakne svakinja v svojo sobo, kot pa da ti otroka zapiraš, da se ona bolje počuti. Smo bile tudi same noseče (jaz sem še user posted image ) pa si takšnega egoizma ne bi privoščila.
Vem, da je težko, ampak se postavi zase. Če se ne boš ti, se ne bo nihče...pol gre pa to z otroci naprej. Žal se obdobja, ko nam gre vse narobe, vlečejo, minejo pa le user posted image

karatina, pod tole se lahko samo podpišem in urssy, res se NE PUSTI!!!!  Če te starša ne podita stran, (kar si mislim da ne), potem nima nihče drug kaj za govorit! Prov nesramna je tale ženska, kaj ji pa je? Naj se postavi v tvojo situacijo, če je tega sposobna, pa naj se zamisli... ti se sicer potrudi z iskanjem, če pa ne bo šlo, pač ne bo... Joj, sem jezna na take egoiste...user posted image  user posted image  user posted image  Postavi se zase in za tvojo Vivi, res se ne bo nihče drug, zdaj moraš biti močna za dva, in če se boš trudila, bo kmalu šlo na bolje, boš videla!! Držim pesti, da se vsi načrti iztečejo čimprej, kot si želiš, nikar pa ne dovoli svakinji takega obnašanja!!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
16.5.2009 11:27:02   
karatina
Uh, kakšen mir je danes tukaj. Je vse sonček ugrabil user posted image

No, smo mi tudi že od jutra zunaj, zdaj pa je šla Karin malo počivat, mami pa na RR.

Lep vikend vsem

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
16.5.2009 11:30:48   
ursulina
karatina, kako zdaj? kdaj bo akcija? user posted image  vse že komaj čakamo user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
16.5.2009 12:48:02   
karatina
Če mene vprašaš, lahko kar zdaj user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?