|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
11.5.2009 12:06:32   
Ryssa
Pozdravček!

Luštne slikce, so me spravile v dobro voljo user posted image

Čestitke obmesečnikom user posted image

Joj, št. 16 je imela Kaja Lina user posted image , micene nožice user posted image Našemu mulcu so pa št. 19 prav, je big foot user posted image

Mi imamo še 3 nove zobke, tak da jih ima zdej vsega skupaj že 5 user posted image Vsi pa so mu zrasli v manj kot roku 14 dni. Mislim, da je bila naša bolezen (bronhiolitis in bolnica) kar zaradi zobkov, ker takrat so začeli ven riti.

Mi tudi kratkim rokavov še nimamo, kaj vem. Še brez kapice smo bili včeraj prvič v tahujši vročini, pa še to samo v vozičku. Danes pa piha, pa sem mu koza pozabila dati kapico prejle. Saj sva šla samo za kakih 15 minut, pa z vozičkom, pa 24 stopinj je, pomojem ne bi smelo biti kake škode. Sem zajc kar se tega tiče, zato ker je bil tako hudo bolan.

Druga ni nič kaj novega...

Aja gajka, glede ročke od tricikla, jaz sem 165 cm pa ko jo dam čist ven, mi pride nekje v višini popka, mogoč malo višje. V glavnem, je kr visoka ta ročka. Lahko jo pa tudi izmerim, zadnjič nisem imela metra pri roki.

Naš mali res obožuje ta tricikel, v soboto je bil ene 2 ure priden notri. Čeprav nimamo nekih cest tu pri nas za to, je bolj za okrog hiše pa če se bomo kam zapeljali v kakšen park,  je vreden svojega denarja.

Hvalabogu tudi ni več taka sitnoba kot je bil prejšnji teden, so bili zgleda da res zobki krivi. Ponoči se pa še vedno zbuja user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
11.5.2009 14:16:17   
anita goitan
hojla
ja vroče je in piha, Zoja nikol mela žabic, sedaj ima: kratek bodi, majčka in tanke hlače.
Dns ble v KR, šla na Generali pa mal v Qulandijo, ne velik zapraulauser posted image , v soboto sem pa končno jaz prišla na vrsto, si kupla končno kavbojke ki so mi prav, da mi ne plešejo...pa luštne majčke v Breshki...pa pr slapu Orgljice smo bli, pa pekli piškote, kruh...
Imamo 8 zobk ma kaj zobk take ornk čekaneuser posted image , pa zadaj zgoraj levo ima tud vse vneto...user posted image

matejchi dej kešno fotko

Nič, šibam kaj v lonc vržt dokler spi, uživajte sej vas komot dohajam ker bolj slabo pišeteuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
11.5.2009 15:39:31   
karmar
Ojla!!!
Mi pa hodimo po samih RD, to ni več za verjet...bogi financ minister...user posted image  danes gremo spet na enega.
No, včeraj sva šla pa z motorjem en giro, 2 urci. Uršo je tašča imela...Lepo je blo, sem uživala kolikor se je dalo. Po enem letu in pol na motor...sm že mislila da ne bom več znala ovinkov polagat...hahaha

matejchi in erin mi čakamo slikice od krsta!!!

Urša se še vedno nočče sama vsest, se jazi ker ji ne ratauser posted image . Mi je pa tako hecna, non stop kaže s kazalčkom...najprej pokaže, me pogleda...in ko rečem npr. lučka je tam...pol šele pogleda kaj je pokazalauser posted image
Res so zlati mičkniuser posted image

kje pa ste vse???

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
11.5.2009 16:26:17   
matejchi
anita in karmar fotke bodo zvečer - dedi ima kartico... smo pa skoraj še enkrat krstili botrco.. župniku je padla v oko..user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
11.5.2009 16:27:51   
matejchi
Jaz sem sanjala, da je Maruša imela kar naenkrat ful zob.. no mogoče bo pa res kakšen počasi, samo upam, da potem ne bo izgubila apetita in dobrega spanca.. a je to kaj v povezavi?user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
11.5.2009 21:16:15   
tatly
oj spet po dolgem casu.prosim ce katera ve kje naj dobim 17 st solencke za naso pupiko

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
11.5.2009 21:17:42   
URSKAP
Pozdravljeni
še jast po dooolgem času. Pri nas podobno kot pri večeni samo da nimamo še nobenega zobka.
Žan ne mara nobene goste hrane tako da imam kar težave. Zjutraj flaša z mlekom ni šanse da poje kaj drugega potem dopoldne poje jogurt in pred spanjem spet flaša. Ko se zbudi se trudimo s kosilom pa ne gre tako da potem kakšen dan kar obupam in potem spet kuham pa spet nič, če pa že kaj poje (ena žlička juhe, mogoče všasih pire krompirček) pa potem cele kolobocije in zvijanje jokanje tako da sploh ne vem kaj naj. Kakšen nasvet?
Drugače pa se pobere iz ležečega položaja v sedeč in tudi v postelji se usede tako da bomo jutri spustili dno. Ne zna se pa plazit, vendar nekako pomuti in se "prigura" do željenega mesta-vendar ne daleč- mu je pa že nekajkrat uspelo vstat ob kavču tako da smo pospravili klubsko mizico ki mu je tudi prišla prav za vstajanje pa je preveč nestabilna.

Drugače pa sva danes kupovala čevlje pa mu je 19 ravno prav jast sem imela občutek skoraj premajhna 20 pa niso imel nobenega uredu čevlja, ker imamo fuul visoko nogo. Tudi tu bi mi prav prišel kakšen nasvet kakšne čevlje in seveda kje?
Drugače pa je ful priden. Zaspi okrog 20h in se zbudi okrog 3h poje flašo in spi do 6,30 - všasuh do 7,30 ampak ga ne znam prepričat da bi vsak danuser posted image .

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
11.5.2009 21:38:19   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj spet po dolgem casu.prosim ce katera ve kje naj dobim 17 st solencke za naso pupiko

V Cicibanu sigurno.. al pa Stiefelkönig...če se ne postavlja na noge, ji pa ne kupuj čevljev...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 11.5.2009 21:46:46 >

RD RR

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
11.5.2009 22:19:45   
Erin
 Čer..

slikce bod ojutri, čakamo da jih dobimo, jih bo ene 300 kom pa ne moremo po mailu pošiljat..bi čakal do avgusta...

Evo mali je krščen, obred je bil uredu, Tilen je župniku ploskal, pa mal je cvilil in poslušal odmev.. torta je bla dobra(čeprav jo je slaščičarka skor zaj** ker ji je na slikco kapnila smetana in jo je zmazala..pa sem jaz z mokro krpo in servietom vse rešla...), povabljenci navdušeni, mi2 z mojim sva v zmedi pozabila da bi kamero vzela s seboj, šment ne?? Same traparije snemava to pa pozabiva?

sayuri - lepe slikce!

oblačenje - v teh dneh, kratek bodi, kratka majčka, tenke hlače in tenki štunfki

čevlji - še ne hodi, jih ne rabi

razvoj - ste me zafrustrirale ko vidim kaj vaši znajo, in govorno in miselno..no vsaj motorično smo vporedno...

pisanje semle- dans se mi res ne da, se vidi ane, bom jutri malo več...ni dans moj dan...

grem zej... lepo se imejte..pa pa!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
11.5.2009 22:22:10   
Erin
matejchi še tebe da ne pozabim.. kako ste se imeli? Torta? Slikce!!!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
11.5.2009 23:29:27   
K_a_t_j_a
Krysa hvala za voščilo. user posted image Ja res mam vse na kupu.

Čestitke  za včerajšnje slavljenčke:

LINA (majči22), LANA (nyna84), ZALA (češnjica) in GAJA (suzana73) - čestitke za 9ko!  user posted image user posted image user posted image user posted image

In za današnje:

ZARA & LOVRO ter NEŽA, čestitke za 10ko! Pa še KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11) in OTMAR (PABLO), čestitke za 9ko!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se zavedate, da ima naš prvi avgustovček David od mishel že naslednji mesec 1 leto? Madonca leti čas. user posted image user posted image

Zoja miša ti in Kaja Lina se pa bosta naužili morskega zraka.user posted image Super!

Tamy30 uuu kak je velik vaš Martin! Je pravi korenjak! user posted image user posted image Pa upam, da čimprej pozdravite učke. user posted image user posted image user posted image

anita user posted image user posted image user posted image Zojine za zobke in za uspešen nakup kavbojk!

Erin user posted image super, da je krst uspel!

Janu zgleda tudi rinejo zgornji zobki ven in sp. dvojkice, je tak sitn zadnje4 dni, pa čist vse da v usta. Sm danes tk crknjena, sem prejle do desetih še pecivo pekla.

Lahko noč vsem!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
12.5.2009 7:32:03   
Zoja Miša
Serviram user posted image user posted image user posted image , vsem nam, ki še vztrajamo tukaj. Ni nas velikouser posted image .

Kaja Lina zaspala ob 19h, jedla ob 23.30 in 4.30. Je normalno, da hoče jesti še toliko?user posted image  Poje okoli 100 ml.

Danes imava pediatra, pa bom tam nekaj vprašanj postavila, tukaj si skoraj ne upam, ker se bojim, da ne bo odgovorauser posted image . Eh, sem malo žalostna, ker je tako. Ampak saj čez mesec dni pa mene ne bo, pa se mi ne bo treba sekirati, da RR zamirauser posted image .

Bella, če bereš, pridita no kaj na kavico z Tejo, bi te rada zopet kaj videla.

Erin, super za krst!

Kaja Lina me je tudi včeraj presenetila, sva bili v spalnici in jo vprašam, kje je medo, pa me prime za roke in narediva par ovinkov do sedežne, kjer je medouser posted image .
Pa prvo buško imamo. Na previjalni se je udarila na robuser posted image , malo pod učko, na liček. Joj, sem se ustrašila. Ampak k sreči ni bilo hudega. In margarina res dela čudeže! Super, hvala za tale kul nasvet. user posted image  se mi je sicer režal, ampak modrice pa ni!

Nič greva zajtrk jest. Pa kmalu na sonček, potem bodo plohe.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
12.5.2009 7:48:02   
betty
Čestitke  za včerajšnje slavljenčke    (tudi od naju z ROKOM)

LINA (majči22), LANA (nyna84), ZALA (češnjica) in GAJA (suzana73) - čestitke za 9ko!  user posted image user posted image user posted image user posted image

In za današnje:

ZARA & LOVRO ter NEŽA, čestitke za 10ko! Pa še KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11) in OTMAR (PABLO), čestitke za 9ko!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ROK je moj sonček!

Neposredna povezava do sporočila: 1163
12.5.2009 7:53:49   
Neža7
Dobro jutroooooooooooooooooooooooooooo user posted image

Zoja Miša.... hvala za kavico mmmmm bila je dobra user posted image

Samo na hitro, ker se mi mudi v Topolšico user posted image  
Včeraj sem šla k G in je vse normalno user posted image  Smo že 8t user posted image  in imava PDP (če bo vse ok) 16.12.2009. To bo pravi user posted image da se ne bo rodil v poletju oz. na topli dan v naši družini user posted image  Vsi imamo rojstne dneve med juni in september (cela družina) da si lahko samo predstavljte kolikokrat žuramo čez poletje user posted image

Hvala KATJA za čestitke...... Saj ne mora verjet, da je že 10mes stara user posted image

Za seznam: Sama se da v sede 09.05.2009
                    Sama vstane na noge 10.05.2009

user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
12.5.2009 7:57:21   
betty
Erin - no, pa je krscen :) Mi pa imamo v soboto birmo od mojga brtranca, moj mozek pa je boter :)

Za seznam: od sobote dalje 9.5. se sam dvigne v stojec polozaj in pocne vragolije.
Tako je v postelji vstal, dosegel okensko polico in mi vrgel na tla zamijo v keramicnem loncku. roža prezivela,lonec se razletel,  laminatu pa se tudi pozna poskodba :) no ,pa to se ni vse. sedaj so sle ze tri roze in en pripradajoci loncek. sem sla vceraj v merkur preiskusit sreco (ker so imeli popuste), pa sem dobila samo 5%. kupila pa sem plasticne loncke :))

zobkov pa se ni :)

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
12.5.2009 8:01:12   
nell
Dobro jutro!

Najprej čestitke vsem slavljencem za nazaj in za naprej!!!

Kavo imam že v riti, zajtrk tudi in že nekaj poštimanga - pa me počasi mineva, da bi še kej.

Včeraj je na plan pokukal tretji zobek, leva enka zgoraj - sam š**** se vidi in občuti - rozpoloženje mačkina je temu primerno. Smo pa bli včeraj tudi prvič pri zobozdravniku - lih en tolk je odprl usta, da je vidla dva zoba, pol je ugriznil in se zgnal v svedre in tiste druge napravice na mizici. Ko je videl, da mami ne pusti, je začel ritat in se bunit - hja le po kom ima podedovano trmo.
Sva pa v večini cele dneve zdaj na terenu - jutri greva spet k moji mami - ima dopust, pa zdej ko ga imam še jaz, je treba še izkoristit, kmalu bodo s tem večje težave.

Poroka je supela - prijateljica je bila pravljično lepa. Tiborja je pazila moja mami, prišla sta samo enkrat vmes malo pogledat, pa da sva ga lhko midva mal požulila. Se mi je zdelo malo neumestno matrat tamalega, že itak je bil sitkan zaradi zobkov, potem vročina, glasna glasba, preveč folka - pomojem bi mu odpelal.
Sem bla pa rahlo zgrožena, ker je imela ena od povabljencev s sabo pupiko, staro 2 meseca - to da je bla zraven sploh ni bil problem, ampak me je pa kr mrazilo, ko jo je ob 2.00 zjutraj še vedno vozila in ujčkala v dvorani, kjer je bla glasba tako glasna, da sem js kričala, da sem se lahko kaj zmenila, pa še takrat se nismo slišali. Boga punčka in njeni ušeski. Ne vem no, meni se to ni zdelo ravno primerno, kaj ve mislite.

Krasen dan vam želim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
12.5.2009 8:03:51   
betty
Neza 7 -  cestitke za 8 tednov!!!! lepo,da je vse ok z vama:)

A se zavedate, da gremo poleti ze v sluzbo???? o joj! konc porodniske :(  user posted image    Neza bo pa verjetno kar nadaljevala :)

Jst sem obljubila, da ga prinesem pokazat na siht, sedaj se mi pa zdi, da bo ze sam hodil in bo sam prisel do sefice vprasat, ce da mamici sekaj dopusta ali mora konec julija na siht :)

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
12.5.2009 8:08:08   
tatly
dobro  jutro
matejchi-mah ce bi bla nonstop na nogicah ali v hojici zdaj se ze malo palzi-no dva srita po vseh 4 nardi pol pa pade na nosuser posted image tak da je niti ne upam na tla dat
pri nas ni teh trgovin z otroskimi cevlji-bom te mogla v mb  it ker ma ene cevlje 18 pa so ji full prevlke
mi imamo krst 19 julija-joj kje je se to

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
12.5.2009 8:14:15   
Tamy30
evo pa s z moje strani dobro jutro. To je zame res cudez da sem ze tak hitro pokonci. Martin se zacudi spi. Prej se je neki ze prebujal pa ga je moj dragi hitro obrnil na drugi bok , pa spet spi:)))

Sem zjutraj klicala dermatologinjo in se se danes (HB) narocila. MArtin ima take drobne mozoljcke po lickihh, zdaj pa se mu je ze malce preneslo na uhico in to ga je zacelo ocitno srbeti, saj si jih kar pogosto praska. Upam da je samo res kakik soncek bil, da ne bo kake alergije.

Wow, koliko se jih ze postavlja na nogice. Nas se nic. Plazimo se ar ritensko. Ga nic ne moti da ko ga mami poklice naj pride, gre stranuser posted image user posted image

Sem pa prejle na hitrco skocila dol na zrak, neki v avto, pa je zuinaj res cudovto, zrak, pa klima. Bi bilo res najboljse hoditi ob zgodnjih urah na sprehod. Ni prevelike vrocine.

nell ce bi moj bil tolk star bi ga definitivnop pustila doma. Prvic ze zaradi tega, da bi se lahko malce sprostila, ja no ce pa pomislim, mogoce pa tudi ne. Bi pa sla prej domov. Mogoce pa je bila puncka na prsih, in ni navajena na flasko. In to verjetno bi bi pol dalo problem.

Erin in matejchi bravo za krst.  Jaz sem tudi ze prosila za botrco, samo nisem se imela (zaradi praznikov in Martinovega vnetja oces) priloznosti da bi stopila do nasega zupnika. No upam da bo to tudi cimprej.

Zelim vam lep dan.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
12.5.2009 8:57:20   
buhtlčk
Najprej čestitke, malo pozno a vseeno user posted image

LINA
(majči22), LANA (nyna84), ZALA (češnjica) in GAJA (suzana73) - čestitke za 9ko! 

ZARA & LOVRO ter NEŽA, čestitke za 10ko! Pa še KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11) in OTMAR (PABLO), čestitke za 9ko!  

Zdaj grem pa še malo prebrat najprej :)

Neposredna povezava do sporočila: 1170
12.5.2009 9:08:22   
buhtlčk
Zoja Miša naš ne je več ponoči...hmmm...kak mesec. Ko sva se nehala dojit je jedel še ene dva tedna, potem mu pa nisem več dala in gre. Če se zbudi mu dam za pit, pa zadnje čase Calgel. Teli zobki.. Če je pa normalno pa ne vem. Če bi pač še jedel potem bi.

Neža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jupi. Tale novi mali bo pa očitno čisto nekaj drugega user posted image

Gašper sam vstane ob opori od 9.5. Odkar je Kajo Lino videl, kako šiba naokrog, ne da miru user posted image Po vseh 4 ga pa že šopa po stanovanju, v soboto si je uspel cel škaf vode za po tleh pomivat nase zlit. Zdaj pa ne vem, a se je hotel z ajaxom mal umit al je bil to znak, da je treba kmal nekam čofa čofa user posted image user posted image user posted image user posted image Pa končno je polno teh bababa mamama papapa. Kolk je to lušn user posted image

nell tole z dvomesečnico je pa men čist mim, čist user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1171
12.5.2009 9:15:05   
Češnjica
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Danes imava pediatra ...

Kdaj ga pa imata, mi smo naročeni ob 15:10. Upam, da se kaj vidivauser posted image

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1172
12.5.2009 9:41:45   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

nell ce bi moj bil tolk star bi ga definitivnop pustila doma. Prvic ze zaradi tega, da bi se lahko malce sprostila, ja no ce pa pomislim, mogoce pa tudi ne. Bi pa sla prej domov. Mogoce pa je bila puncka na prsih, in ni navajena na flasko. In to verjetno bi bi pol dalo problem.

Hja no - veš kaj tudi če je na prsih, bi pač ostala ne vem no, do 20 ali najdlje do 22 h pol pa v sobo (ker sobo so pa meli svojo) - da se dete umiri in spočije, pa seveda tudi ona - mah ne vem - tko pač js razmišljam - js ziher ne bi ob 2 otroka še okol fijakala - mu ja cel sistem porušiš, pa še preveč glasno je blo.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
12.5.2009 9:45:41   
majči22
Pozdravljene!

Erin in Matejchi super za krst. Erin samo, da je pokazal kaj vse zna. Jooj torta... no samo, da si jo rešila. Slikice pa res pripopajta.user posted image
Katja upam, da bo čim manj pronblemov z zobki predno prikukajo na plano.
Zojamiša samo da ni bilo hujšega. Tud user posted image se mi je zadnjič smejal, ko sm margarino gor namazala Lini.
Neža7 super, da je vse vredu!user posted image user posted image user posted image user posted image Mah sej tud bo!
betty no odločil se je, da tiste rože ne bo več tam goruser posted image .
nell user posted image za zobek. No kar se tiče pa poroke in 2 mesečnice... nikakor primerno. Se mi zdi, da se otrok čist samo matra in nima prav nič od tega.

Hvala vsem za čestitke sem že včeraj pozabila povedat!user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
12.5.2009 10:00:16   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Kaja Lina zaspala ob 19h, jedla ob 23.30 in 4.30. Je normalno, da hoče jesti še toliko?user posted image  Poje okoli 100 ml.

nekje sem zasledila da če otrok še vedno hoče jest ponoči, mu daš vsak dan po 10 ml manj v stekleničko. Pol pa pogrunta da se za tako malo ne splača zbujat...ne vem, lahko poskusiš. Urša se še vedno zbudi 1x za jest, ampak me ne moti ker poje in spi naprej še preden izprazni flašo.user posted image

Urša je pa danes spala celo noč...no, ob 2h se je premetavala v posteljici, pol sem (ups) jo vzela v našo posteljo in nekaj časa sem čakala da se umiri, pol sem pa zaspala. Zbudila sem se ob 7:30, Urša pa zraven še trdno spala.....kar nisem mogla verjet da se ni zbudila za jest. Upam da ne bo sedaj hotela stalno spat pri nama.... Ne ne, ne bom pustila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?