Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.5.2009 12:06:32
|
|
|
|
Ryssa
|
Pozdravček! Luštne slikce, so me spravile v dobro voljo Čestitke obmesečnikom Joj, št. 16 je imela Kaja Lina , micene nožice Našemu mulcu so pa št. 19 prav, je big foot Mi imamo še 3 nove zobke, tak da jih ima zdej vsega skupaj že 5 Vsi pa so mu zrasli v manj kot roku 14 dni. Mislim, da je bila naša bolezen (bronhiolitis in bolnica) kar zaradi zobkov, ker takrat so začeli ven riti. Mi tudi kratkim rokavov še nimamo, kaj vem. Še brez kapice smo bili včeraj prvič v tahujši vročini, pa še to samo v vozičku. Danes pa piha, pa sem mu koza pozabila dati kapico prejle. Saj sva šla samo za kakih 15 minut, pa z vozičkom, pa 24 stopinj je, pomojem ne bi smelo biti kake škode. Sem zajc kar se tega tiče, zato ker je bil tako hudo bolan. Druga ni nič kaj novega... Aja gajka, glede ročke od tricikla, jaz sem 165 cm pa ko jo dam čist ven, mi pride nekje v višini popka, mogoč malo višje. V glavnem, je kr visoka ta ročka. Lahko jo pa tudi izmerim, zadnjič nisem imela metra pri roki. Naš mali res obožuje ta tricikel, v soboto je bil ene 2 ure priden notri. Čeprav nimamo nekih cest tu pri nas za to, je bolj za okrog hiše pa če se bomo kam zapeljali v kakšen park, je vreden svojega denarja. Hvalabogu tudi ni več taka sitnoba kot je bil prejšnji teden, so bili zgleda da res zobki krivi. Ponoči se pa še vedno zbuja
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.5.2009 14:16:17
|
|
|
|
anita goitan
|
hojla ja vroče je in piha, Zoja nikol mela žabic, sedaj ima: kratek bodi, majčka in tanke hlače. Dns ble v KR, šla na Generali pa mal v Qulandijo, ne velik zapraula , v soboto sem pa končno jaz prišla na vrsto, si kupla končno kavbojke ki so mi prav, da mi ne plešejo...pa luštne majčke v Breshki...pa pr slapu Orgljice smo bli, pa pekli piškote, kruh... Imamo 8 zobk ma kaj zobk take ornk čekane , pa zadaj zgoraj levo ima tud vse vneto... matejchi dej kešno fotko Nič, šibam kaj v lonc vržt dokler spi, uživajte sej vas komot dohajam ker bolj slabo pišete
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.5.2009 15:39:31
|
|
|
|
karmar
|
Ojla!!! Mi pa hodimo po samih RD, to ni več za verjet...bogi financ minister... danes gremo spet na enega. No, včeraj sva šla pa z motorjem en giro, 2 urci. Uršo je tašča imela...Lepo je blo, sem uživala kolikor se je dalo. Po enem letu in pol na motor...sm že mislila da ne bom več znala ovinkov polagat...hahaha matejchi in erin mi čakamo slikice od krsta!!! Urša se še vedno nočče sama vsest, se jazi ker ji ne rata . Mi je pa tako hecna, non stop kaže s kazalčkom...najprej pokaže, me pogleda...in ko rečem npr. lučka je tam...pol šele pogleda kaj je pokazala Res so zlati mičkni kje pa ste vse???
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.5.2009 16:26:17
|
|
|
|
matejchi
|
anita in karmar fotke bodo zvečer - dedi ima kartico... smo pa skoraj še enkrat krstili botrco.. župniku je padla v oko..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.5.2009 16:27:51
|
|
|
|
matejchi
|
Jaz sem sanjala, da je Maruša imela kar naenkrat ful zob.. no mogoče bo pa res kakšen počasi, samo upam, da potem ne bo izgubila apetita in dobrega spanca.. a je to kaj v povezavi?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.5.2009 21:16:15
|
|
|
|
tatly
|
oj spet po dolgem casu.prosim ce katera ve kje naj dobim 17 st solencke za naso pupiko
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.5.2009 21:17:42
|
|
|
|
URSKAP
|
Pozdravljeni še jast po dooolgem času. Pri nas podobno kot pri večeni samo da nimamo še nobenega zobka. Žan ne mara nobene goste hrane tako da imam kar težave. Zjutraj flaša z mlekom ni šanse da poje kaj drugega potem dopoldne poje jogurt in pred spanjem spet flaša. Ko se zbudi se trudimo s kosilom pa ne gre tako da potem kakšen dan kar obupam in potem spet kuham pa spet nič, če pa že kaj poje (ena žlička juhe, mogoče všasih pire krompirček) pa potem cele kolobocije in zvijanje jokanje tako da sploh ne vem kaj naj. Kakšen nasvet? Drugače pa se pobere iz ležečega položaja v sedeč in tudi v postelji se usede tako da bomo jutri spustili dno. Ne zna se pa plazit, vendar nekako pomuti in se "prigura" do željenega mesta-vendar ne daleč- mu je pa že nekajkrat uspelo vstat ob kavču tako da smo pospravili klubsko mizico ki mu je tudi prišla prav za vstajanje pa je preveč nestabilna. Drugače pa sva danes kupovala čevlje pa mu je 19 ravno prav jast sem imela občutek skoraj premajhna 20 pa niso imel nobenega uredu čevlja, ker imamo fuul visoko nogo. Tudi tu bi mi prav prišel kakšen nasvet kakšne čevlje in seveda kje? Drugače pa je ful priden. Zaspi okrog 20h in se zbudi okrog 3h poje flašo in spi do 6,30 - všasuh do 7,30 ampak ga ne znam prepričat da bi vsak dan .
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.5.2009 21:38:19
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly oj spet po dolgem casu.prosim ce katera ve kje naj dobim 17 st solencke za naso pupiko V Cicibanu sigurno.. al pa Stiefelkönig...če se ne postavlja na noge, ji pa ne kupuj čevljev...
< Sporočilo je popravil matejchi -- 11.5.2009 21:46:46 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.5.2009 22:19:45
|
|
|
|
Erin
|
Čer.. slikce bod ojutri, čakamo da jih dobimo, jih bo ene 300 kom pa ne moremo po mailu pošiljat..bi čakal do avgusta... Evo mali je krščen, obred je bil uredu, Tilen je župniku ploskal, pa mal je cvilil in poslušal odmev.. torta je bla dobra(čeprav jo je slaščičarka skor zaj** ker ji je na slikco kapnila smetana in jo je zmazala..pa sem jaz z mokro krpo in servietom vse rešla...), povabljenci navdušeni, mi2 z mojim sva v zmedi pozabila da bi kamero vzela s seboj, šment ne?? Same traparije snemava to pa pozabiva? sayuri - lepe slikce! oblačenje - v teh dneh, kratek bodi, kratka majčka, tenke hlače in tenki štunfki čevlji - še ne hodi, jih ne rabi razvoj - ste me zafrustrirale ko vidim kaj vaši znajo, in govorno in miselno..no vsaj motorično smo vporedno... pisanje semle- dans se mi res ne da, se vidi ane, bom jutri malo več...ni dans moj dan... grem zej... lepo se imejte..pa pa!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.5.2009 22:22:10
|
|
|
|
Erin
|
matejchi še tebe da ne pozabim.. kako ste se imeli? Torta? Slikce!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 11.5.2009 23:29:27
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Krysa hvala za voščilo. Ja res mam vse na kupu. Čestitke za včerajšnje slavljenčke: LINA (majči22), LANA (nyna84), ZALA (češnjica) in GAJA (suzana73) - čestitke za 9ko! In za današnje: ZARA & LOVRO ter NEŽA, čestitke za 10ko! Pa še KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11) in OTMAR (PABLO), čestitke za 9ko! A se zavedate, da ima naš prvi avgustovček David od mishel že naslednji mesec 1 leto? Madonca leti čas. Zoja miša ti in Kaja Lina se pa bosta naužili morskega zraka. Super! Tamy30 uuu kak je velik vaš Martin! Je pravi korenjak! Pa upam, da čimprej pozdravite učke. anita Zojine za zobke in za uspešen nakup kavbojk! Erin super, da je krst uspel! Janu zgleda tudi rinejo zgornji zobki ven in sp. dvojkice, je tak sitn zadnje4 dni, pa čist vse da v usta. Sm danes tk crknjena, sem prejle do desetih še pecivo pekla. Lahko noč vsem!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.5.2009 7:32:03
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Serviram , vsem nam, ki še vztrajamo tukaj. Ni nas veliko . Kaja Lina zaspala ob 19h, jedla ob 23.30 in 4.30. Je normalno, da hoče jesti še toliko? Poje okoli 100 ml. Danes imava pediatra, pa bom tam nekaj vprašanj postavila, tukaj si skoraj ne upam, ker se bojim, da ne bo odgovora . Eh, sem malo žalostna, ker je tako. Ampak saj čez mesec dni pa mene ne bo, pa se mi ne bo treba sekirati, da RR zamira . Bella, če bereš, pridita no kaj na kavico z Tejo, bi te rada zopet kaj videla. Erin, super za krst! Kaja Lina me je tudi včeraj presenetila, sva bili v spalnici in jo vprašam, kje je medo, pa me prime za roke in narediva par ovinkov do sedežne, kjer je medo . Pa prvo buško imamo. Na previjalni se je udarila na rob , malo pod učko, na liček. Joj, sem se ustrašila. Ampak k sreči ni bilo hudega. In margarina res dela čudeže! Super, hvala za tale kul nasvet. se mi je sicer režal, ampak modrice pa ni! Nič greva zajtrk jest. Pa kmalu na sonček, potem bodo plohe.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.5.2009 7:48:02
|
|
|
|
betty
|
Čestitke za včerajšnje slavljenčke (tudi od naju z ROKOM) LINA (majči22), LANA (nyna84), ZALA (češnjica) in GAJA (suzana73) - čestitke za 9ko! In za današnje: ZARA & LOVRO ter NEŽA, čestitke za 10ko! Pa še KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11) in OTMAR (PABLO), čestitke za 9ko!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.5.2009 7:53:49
|
|
|
|
Neža7
|
Dobro jutroooooooooooooooooooooooooooo Zoja Miša.... hvala za kavico mmmmm bila je dobra Samo na hitro, ker se mi mudi v Topolšico Včeraj sem šla k G in je vse normalno Smo že 8t in imava PDP (če bo vse ok) 16.12.2009. To bo pravi da se ne bo rodil v poletju oz. na topli dan v naši družini Vsi imamo rojstne dneve med juni in september (cela družina) da si lahko samo predstavljte kolikokrat žuramo čez poletje Hvala KATJA za čestitke...... Saj ne mora verjet, da je že 10mes stara Za seznam: Sama se da v sede 09.05.2009 Sama vstane na noge 10.05.2009
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.5.2009 7:57:21
|
|
|
|
betty
|
Erin - no, pa je krscen :) Mi pa imamo v soboto birmo od mojga brtranca, moj mozek pa je boter :) Za seznam: od sobote dalje 9.5. se sam dvigne v stojec polozaj in pocne vragolije. Tako je v postelji vstal, dosegel okensko polico in mi vrgel na tla zamijo v keramicnem loncku. roža prezivela,lonec se razletel, laminatu pa se tudi pozna poskodba :) no ,pa to se ni vse. sedaj so sle ze tri roze in en pripradajoci loncek. sem sla vceraj v merkur preiskusit sreco (ker so imeli popuste), pa sem dobila samo 5%. kupila pa sem plasticne loncke :)) zobkov pa se ni :)
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.5.2009 8:01:12
|
|
|
|
nell
|
Dobro jutro! Najprej čestitke vsem slavljencem za nazaj in za naprej!!! Kavo imam že v riti, zajtrk tudi in že nekaj poštimanga - pa me počasi mineva, da bi še kej. Včeraj je na plan pokukal tretji zobek, leva enka zgoraj - sam š**** se vidi in občuti - rozpoloženje mačkina je temu primerno. Smo pa bli včeraj tudi prvič pri zobozdravniku - lih en tolk je odprl usta, da je vidla dva zoba, pol je ugriznil in se zgnal v svedre in tiste druge napravice na mizici. Ko je videl, da mami ne pusti, je začel ritat in se bunit - hja le po kom ima podedovano trmo. Sva pa v večini cele dneve zdaj na terenu - jutri greva spet k moji mami - ima dopust, pa zdej ko ga imam še jaz, je treba še izkoristit, kmalu bodo s tem večje težave. Poroka je supela - prijateljica je bila pravljično lepa. Tiborja je pazila moja mami, prišla sta samo enkrat vmes malo pogledat, pa da sva ga lhko midva mal požulila. Se mi je zdelo malo neumestno matrat tamalega, že itak je bil sitkan zaradi zobkov, potem vročina, glasna glasba, preveč folka - pomojem bi mu odpelal. Sem bla pa rahlo zgrožena, ker je imela ena od povabljencev s sabo pupiko, staro 2 meseca - to da je bla zraven sploh ni bil problem, ampak me je pa kr mrazilo, ko jo je ob 2.00 zjutraj še vedno vozila in ujčkala v dvorani, kjer je bla glasba tako glasna, da sem js kričala, da sem se lahko kaj zmenila, pa še takrat se nismo slišali. Boga punčka in njeni ušeski. Ne vem no, meni se to ni zdelo ravno primerno, kaj ve mislite. Krasen dan vam želim
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.5.2009 8:03:51
|
|
|
|
betty
|
Neza 7 - cestitke za 8 tednov!!!! lepo,da je vse ok z vama:) A se zavedate, da gremo poleti ze v sluzbo???? o joj! konc porodniske :( Neza bo pa verjetno kar nadaljevala :) Jst sem obljubila, da ga prinesem pokazat na siht, sedaj se mi pa zdi, da bo ze sam hodil in bo sam prisel do sefice vprasat, ce da mamici sekaj dopusta ali mora konec julija na siht :)
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.5.2009 8:08:08
|
|
|
|
tatly
|
dobro jutro matejchi-mah ce bi bla nonstop na nogicah ali v hojici zdaj se ze malo palzi-no dva srita po vseh 4 nardi pol pa pade na nos tak da je niti ne upam na tla dat pri nas ni teh trgovin z otroskimi cevlji-bom te mogla v mb it ker ma ene cevlje 18 pa so ji full prevlke mi imamo krst 19 julija-joj kje je se to
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.5.2009 8:14:15
|
|
|
|
Tamy30
|
evo pa s z moje strani dobro jutro. To je zame res cudez da sem ze tak hitro pokonci. Martin se zacudi spi. Prej se je neki ze prebujal pa ga je moj dragi hitro obrnil na drugi bok , pa spet spi:))) Sem zjutraj klicala dermatologinjo in se se danes (HB) narocila. MArtin ima take drobne mozoljcke po lickihh, zdaj pa se mu je ze malce preneslo na uhico in to ga je zacelo ocitno srbeti, saj si jih kar pogosto praska. Upam da je samo res kakik soncek bil, da ne bo kake alergije. Wow, koliko se jih ze postavlja na nogice. Nas se nic. Plazimo se ar ritensko. Ga nic ne moti da ko ga mami poklice naj pride, gre stran Sem pa prejle na hitrco skocila dol na zrak, neki v avto, pa je zuinaj res cudovto, zrak, pa klima. Bi bilo res najboljse hoditi ob zgodnjih urah na sprehod. Ni prevelike vrocine. nell ce bi moj bil tolk star bi ga definitivnop pustila doma. Prvic ze zaradi tega, da bi se lahko malce sprostila, ja no ce pa pomislim, mogoce pa tudi ne. Bi pa sla prej domov. Mogoce pa je bila puncka na prsih, in ni navajena na flasko. In to verjetno bi bi pol dalo problem. Erin in matejchi bravo za krst. Jaz sem tudi ze prosila za botrco, samo nisem se imela (zaradi praznikov in Martinovega vnetja oces) priloznosti da bi stopila do nasega zupnika. No upam da bo to tudi cimprej. Zelim vam lep dan.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.5.2009 8:57:20
|
|
|
|
buhtlčk
|
Najprej čestitke, malo pozno a vseeno LINA (majči22), LANA (nyna84), ZALA (češnjica) in GAJA (suzana73) - čestitke za 9ko! ZARA & LOVRO ter NEŽA, čestitke za 10ko! Pa še KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11) in OTMAR (PABLO), čestitke za 9ko! Zdaj grem pa še malo prebrat najprej :)
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.5.2009 9:08:22
|
|
|
|
buhtlčk
|
Zoja Miša naš ne je več ponoči...hmmm...kak mesec. Ko sva se nehala dojit je jedel še ene dva tedna, potem mu pa nisem več dala in gre. Če se zbudi mu dam za pit, pa zadnje čase Calgel. Teli zobki.. Če je pa normalno pa ne vem. Če bi pač še jedel potem bi. Neža Jupi. Tale novi mali bo pa očitno čisto nekaj drugega Gašper sam vstane ob opori od 9.5. Odkar je Kajo Lino videl, kako šiba naokrog, ne da miru Po vseh 4 ga pa že šopa po stanovanju, v soboto si je uspel cel škaf vode za po tleh pomivat nase zlit. Zdaj pa ne vem, a se je hotel z ajaxom mal umit al je bil to znak, da je treba kmal nekam čofa čofa Pa končno je polno teh bababa mamama papapa. Kolk je to lušn nell tole z dvomesečnico je pa men čist mim, čist
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.5.2009 9:15:05
|
|
|
|
Češnjica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Danes imava pediatra ... Kdaj ga pa imata, mi smo naročeni ob 15:10. Upam, da se kaj vidiva
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.5.2009 9:41:45
|
|
|
|
nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30 nell ce bi moj bil tolk star bi ga definitivnop pustila doma. Prvic ze zaradi tega, da bi se lahko malce sprostila, ja no ce pa pomislim, mogoce pa tudi ne. Bi pa sla prej domov. Mogoce pa je bila puncka na prsih, in ni navajena na flasko. In to verjetno bi bi pol dalo problem. Hja no - veš kaj tudi če je na prsih, bi pač ostala ne vem no, do 20 ali najdlje do 22 h pol pa v sobo (ker sobo so pa meli svojo) - da se dete umiri in spočije, pa seveda tudi ona - mah ne vem - tko pač js razmišljam - js ziher ne bi ob 2 otroka še okol fijakala - mu ja cel sistem porušiš, pa še preveč glasno je blo.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.5.2009 9:45:41
|
|
|
|
majči22
|
Pozdravljene! Erin in Matejchi super za krst. Erin samo, da je pokazal kaj vse zna. Jooj torta... no samo, da si jo rešila. Slikice pa res pripopajta. Katja upam, da bo čim manj pronblemov z zobki predno prikukajo na plano. Zojamiša samo da ni bilo hujšega. Tud se mi je zadnjič smejal, ko sm margarino gor namazala Lini. Neža7 super, da je vse vredu! Mah sej tud bo! betty no odločil se je, da tiste rože ne bo več tam gor . nell za zobek. No kar se tiče pa poroke in 2 mesečnice... nikakor primerno. Se mi zdi, da se otrok čist samo matra in nima prav nič od tega. Hvala vsem za čestitke sem že včeraj pozabila povedat!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 12.5.2009 10:00:16
|
|
|
|
karmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Kaja Lina zaspala ob 19h, jedla ob 23.30 in 4.30. Je normalno, da hoče jesti še toliko? Poje okoli 100 ml. nekje sem zasledila da če otrok še vedno hoče jest ponoči, mu daš vsak dan po 10 ml manj v stekleničko. Pol pa pogrunta da se za tako malo ne splača zbujat...ne vem, lahko poskusiš. Urša se še vedno zbudi 1x za jest, ampak me ne moti ker poje in spi naprej še preden izprazni flašo. Urša je pa danes spala celo noč...no, ob 2h se je premetavala v posteljici, pol sem (ups) jo vzela v našo posteljo in nekaj časa sem čakala da se umiri, pol sem pa zaspala. Zbudila sem se ob 7:30, Urša pa zraven še trdno spala.....kar nisem mogla verjet da se ni zbudila za jest. Upam da ne bo sedaj hotela stalno spat pri nama.... Ne ne, ne bom pustila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?