|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
8.5.2009 10:02:04   
gajka
No, tole ste najbrž vsaj nekatere že zasledile, ampak za tiste, ki še niste, pa toplo priporočam ogled. user posted image

Katero je glavno mesto ZDA? Pa naj odgovorijo naše kandidatke za Miss Universum:

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
8.5.2009 10:18:08   
Ryssa
Pozdravček!

Se po dolgem času še jaz malo javljam.

Enostavno ni bilo časa, med prazniki je bil doma, ta teden imava pa z Lanom norišnico. Tečen je za popi
Dva zobka imamo že od pred prazniki, zdaj so mu pa zgoraj trije hkrati ven rinili, eden je včeraj prikukal, dvema pa še zelo malo manjka. Od tod najbrž tečka. Nimam skoraj niti minute za sebe. Ko je buden ves čas sitnari in moram biti ves čas zraven njega, v prenosni posteljici ga ne morem imeti ker kriči notri, da zaspi morava na sprehod, pa še to večkrat ponoviti da uspe. Ko spi pa ponavadi kaj drugega postorim. Brala sem vas, za kakršnekoli komentarje pa ni bilo časa.

gajka mene pri triciklu ne moti pretirano, da nima napihljivih koles, čeprav bi bilo fino. Jaz ga vozim po betonu in tlakovcih, šla sva že tudi po makadamu, sam po makadamu ful ropota. Vozima se tudi po travi, gre brez problema, večinoma sva na neravnem terenu, ker pri nas je bolj malo ravnega Glede stabilnosti pa tako.... ko sva se prvič vozila je malo manjkalo, da bi se zvrnila, sem ga ulovila za senčnik Če nekako čudno zaovinkaš in je neraven teren, se hoče kar kipnat, je treba pazljivo. Zdaj sem se navadila in ni več teh problemov. Za po ravnem pa je čisto dovolj stabilen za moje pojme.
Je pa res fajn tricikel, Lan ful uživa v njem, če bi imeli katerega drugega, ga še ne bi mogli uporabljat, kar se mi zdi pa brezveze glede na to, da je lepo vreme. Tisti tricikli od 1,5 leta dalje mi ne bi koristili nič, ker bo takrat zima. Naslednje poletje bi pa lahko imel že kakšen drugačen tricikel.

betty ročka je dovolj dolga, se da nastavljat.

paradižnik.... jaz sem mu že dala, kuhanega seveda, pa malo, v omakci.

hranjenje..... jaz mu že od vsega začetka dajem kosilo okrog 15. ure, zato da se navadi, da je takrat kosilo. Je pa to bolj okvirno, včasih jé že ob 14h. Se mi pa zdi to čist normalno, da v tej starosti otročki začnejo jesti kosilo z nami. Jaz mu včasih, če je lačen prej, skuham kaj posebej pa prej jé, pa potem še z nama, včasih pa je lačen ravno takrat ko je kosilo in jé takrat ko midva. Ponavadi skuham malo prej in mu vzamem stran in ga prej nahranim. Ima pa že tudi rad malo večje koščke.

Luštne slikce

gajka omg
avše, ne morem verjet

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
8.5.2009 10:21:30   
Ryssa
Aja, še tole....
Tudi meni je kuhanje groza, sploh zdaj ko je tamali in ne morem nič skuhat v miru. Mi je pa težko, da pride user posted image domov po službi, nazadnje jé ob pol desetih, pa da ne bi bilo nič.
Pa tisto razmišljanje kaj naj skuham user posted image
Tudi danes je na sporedu user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
8.5.2009 10:25:25   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Aja, še tole....
Tudi meni je kuhanje groza, sploh zdaj ko je tamali in ne morem nič skuhat v miru. Mi je pa težko, da pride user posted image domov po službi, nazadnje jé ob pol desetih, pa da ne bi bilo nič.
Pa tisto razmišljanje kaj naj skuham user posted image
Tudi danes je na sporedu user posted image

Meni je tudi najbolj zoprno si izmislit, kaj skuhat. Potem, ko imam idejo, niti ni take panike, ker delam večinoma bolj ta hitre zadeve, ki vzamejo max. 1 uro. Čeprav čez šlepanje kje drugje ga pa ni! user posted image

Ryssa - a ročka na triciklu se raztegne dovolj visoko tudi za ne preveč majhne ''rineže''? Ne bi rada, da me potem v križu štiha, ker jaz imam 178 cm, moj je pa še višji.

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.5.2009 10:27:01 >

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
8.5.2009 10:39:13   
Ryssa
gajka moram pogledat user posted image
Ne vem ali imamo mi na maksimum ali ne user posted image V glavnem tako kot imamo zdaj je ok, se ni moj nič pritoževal pa je 180 cm.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
8.5.2009 11:21:49   
bambi14
Dan,

spet prekrasen dan.Mi veliko hodimo sprehode, najbolj jo zmatra jutranji sprehod takoj po zizi,.....potem je tak zajterk, da ji ne folgam devat,....sledi previjanje in kakanje, potem pa mi že na previjalni drema.
Naša se postavla na noge, tudi v vozeku, zato mora biti pripeta,...

user posted image
si zamislite, da grem v tem trenutku nekaj iskat, pa me kap ko pridem nazaj.user posted image

Danes kuhamo za vse skupaj: testenine s sirom, piščančkom,,....vse v skupaj zapečeno v pečici in solato. Za malo dam prej na stran testenine, jih še malo pokuham, vržem zraven zmrznjeno zelenjavo in piščančka in je ko velika.(piščančja prssa normalno začinim, dodam tudi rožmarin, pečem cela prsa in potem narežem,....je ful okusno).

Glede kuharije, rada kuham ampak imam včasih že vsega dovolj in takrat gremo ven jest ali pa dragi kaj prinese domov,...ker se pač nimamo kje za pripopat, je pa to zelo fajn zato babike uživajte dokler se da, jaz žal nimam take sreče.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
8.5.2009 11:31:18   
bambi14
No pa še se malo pokažemo,

user posted image

nič ni več na miru, najbolj je zanimivo razmetavat puzle,....ko bojo pa predali bo pa še boljše.user posted image

Glede tega koliko mi grešimo pri hrani:

najboljša na pikniku je kost od perutničke in košček svežega kruha,...
user posted image

in že je vsa srečna in zadovolna, mi pa v miru jemo 10 min.

Lep dan,

mi imamo po 13 uri uvajanje pri kolegici, kjer se bo pikica čuvala, ko mame ne bo v jun. Upam, da se bo navadla,...uffff mi je že vroče.

pappaaaaa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
8.5.2009 11:44:53   
sandra123
Danuser posted image , moji2 spita že od 9.30user posted image user posted image user posted image user posted image , nimam pojma, kaj jima jeuser posted image , sicer pri Taji sumim, da bo spet kakšen zobek ven pokukal, ker je že nekaj dni čisto obsedena s tiščanjem vsega v usta, pa razdražljiva je da grozauser posted image , zvečer je katastrofalno user posted image , si tiščala rokico v usta, pa sem ji potem dala calpol in je zaspalauser posted image . Zdajle, ko spita, sem že vse porihtala po stanovanju, zlikala, ma ni da niuser posted image ...sem ju šla malo pogledat, pa spita kot user posted image user posted image user posted image ...
Včeraj je imel moj svak r.d., sem kar s strahom šla s T&T zraven, in prvič se je zgodilo, da ni Teja tulila kot nora, ko je bila v večji družbi ljudiuser posted image user posted image user posted image ...Ja, pa še ponoči sta mi privoščili malo več spanca (šele ob 3.30 je bila prva budnica)...user posted image user posted image user posted image , tako, da sem danes polna energijeuser posted image ...Je pa Tina včeraj malo preveč divjala s svojimi novimi rolarji, pa je padla da joj user posted image , pa še slabo ji je postalo, ko je videla, kako ji kri teče na dlaneh in kolenih, pa komaj sem jo ujela, ko mi je začela skupaj lezituser posted image - punca naša ne prenese pogleda na kri, pa imamo potem še zaradi tega kup težav...HB ni padla tako, da bi se na glavo udarilauser posted image , ja, ščitnikov pa noče imet gor za nič na svetuuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
8.5.2009 13:27:00   
minca_n
punce eno vprašanje.
a ve še vedno vašim user posted image  podirate kupčka po vsakem obroku. jaz še jih, vendar mi je ena kolegica rekla ko ma isto staro pupo, da ji že 2 meseca nrna več podira kupčka user posted image  zdaj pa nevem, al jaz preveč kompliciram al ona premalo user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
8.5.2009 14:05:50   
gold fish
minca_n - midva že ful dolgo ne podirava kupčka več...(pa tud večina sept. čvek več ne).....sedaj ga tak ponavadi sam podre po jedi...... al pa čez kako uro..... Saj zdaj že GH jejo tak, da po moje ni več trebauser posted image ...

..meni je prej po podiranju kpčka vedno polival....zdaj pa nič več...tudi ko flašo spije ne podirama kupčka...

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
8.5.2009 14:25:09   
MATEJKA_
minca - midve še vedno po vsakem obroku podirava kupčka. če pa ga kdaj slučajno ne, pa ji pri igranju pol kar gor vse hodi in mi tla pobruha (pa je ne dam takoj po jedi na igralnico, vedno jo imam še malo v ležalniku ali na postelji, da se ji vse skupaj umiri)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
8.5.2009 14:34:55   
pingo80
Mi smo se pa tale teden kr neki potepali. Je mel moj dopust in temu primerno nas ni blo veliko doma. Je bilo tako laušno, da bo kar hudo naslednji teden, ko bom spet za vse sama.

LAna je uživala na kopanju v toplicah; pa jedla je skoz, kot bi bila ne vem kako sestradana. Sva v tistih petih urah, ko smo bli tam 2x zizali, pa pojedla domače kosilo 190ml - kupljeno sadno kašico 190ml. Požerušček mali. Jo je mogla pa res voda zmatrat. Pri spanju pa se na žalost ni nič poznalo.

Danes je pa Lana neki čudna. Ni hotla pojest kosila - pa sicer obožuje polento s cvetačo in brokolijem. Mal se je na zizi pocartala in zaspala in zdajle spi že 1,5 ure. Tko dolg je nazadnje spala, ko je pol zvečer zakuhala in smo dobili virozo. Upam, da ne bo spet kaj takega.

Erin - nisem še bila na pregledu dojk. In ne, Tilen ni debel! SPloh ne vem, kako lahko to reče en zdravnikuser posted image . Je Naty lepo napisala, da mu sam ena bolezen lahk hitr kakšno kilco dol vzame. PA ko bo shodil, bo tud precej drugače. Čist prav si se na pol skregala s tistim cepcem tam.

Nejka23 - tud nam so rekli, da do vnetij ušesa ne pride zaradi vetra, ampak da pride zarad zamašenega nosa, grla. Mi imamo včasih rutko, klobuček al pa nič.

Kaja02 - user posted image  kakšen lušn kobacajček je tvoja princeska.

Tejkaz - Ni Jaša edini, ki še ni jedel sladoleda, tud Lana ga še ni. Men se zdi to, da je istočasno z vami super, le ura mi je malo pozna. JAz Lani ne pasiram - samo kakšno suho sadje, pa meso sem ji oz. ji še. Dobi pa vedno koščke mesa še na svojo mizico, da jih prijema in nosi v usta. Res je,da ma pol en košček v ustih nekaj minut, ampak ga spravi čisto narazen z dlesnimi. Še nimamo nobenega zoba, ampak dlesni so močne. Saj ne vem, če nisem že enkrat napisala - poznam punčko, staro okrog 16 mesecev, ki nima še nobenega zoba in njej ne pasirajo hrane - tud krhel jabolka zgloda z dlesnimi.

Minca_n - po hranjenju običajno sedi, tako da podre kupček. Ponoči še velikokrat jeva in že precej časa sploh ne podirava kupčka.

Grem malo pogledat, če še spi gospodična.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
8.5.2009 14:43:39   
Neža7
Evo nas danes v Mozirski gaj user posted image

mmmmm dobra je!
user posted image

Prosim???
user posted image

Sem že malo utrujena...
user posted image

Neža in ati
user posted image

Kako je smešen mami user posted image
user posted image

Uživajte dan, ker je res prelep user posted image

Ful lepe slikice punce user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
8.5.2009 14:51:02   
Krysia
No, spet nam je uspel en lep sprehod preden je začelo pihat ... jst se bolj malo javljam, preberem vas vask dan, ampak tud naš Rok je ena tečka ... po moje je spet kakšen zobek na pohodu, ker je tko kot pri sandri123 - kar naprej vse v usta, pa slinimo se ... ni da ni ... ampak bo bolš, ni panike ...

Jst sem spet dolžna en kup čestitk:

Barbarinha, vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image

Tina (sandra123), vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image pa TAJA & TEJA (sandra123), čestitke za 9ko! user posted image user posted image in pa ZARA (Maja T.), čestitke za 10ko! user posted image user posted image Evo, same punce user posted image

Pa čestitke za opravljen izpit - MATEJKA_ user posted image user posted image
neža7
, tebi pa čimveč energije za učenje!
In vsem, ki vam uspe delat izpite in se učit - kapo dol, punce! Super ste! user posted image Si res ne predstavljam tega ...

Kaja02, sam da je migrena minila, ni čist nč fajn, ko te napade ...

Jst se pridružujem klubu nenavdušenih kuharic user posted image Sam jst mam srečo, ker večinoma tašča kuha, pol mi pa takrat, ko jst kuham, ni tko zoprno ... ampak sem prav vesela, da se mi ni treba vsak dan ubadat s tem, kaj naj skuham ...

minca_n, mi tud ne podiramo več kupčkov, sam to je spet odvisno od otroka do otroka ... ker mi že tud prej nismo bli zlo dosledni s tem, ker je Rok lepo jedel in ni požiral zraka zraven ... odkar pa jemo GH, pa itak sam podre kupček (oziroma rigne user posted image )

kaj moram še pokomentirat? pojma nimam, sem spet na hitro brala, pa vse skupaj pozabila ... bom morala plonk listke pisat, sam ... to pa ne, ker sem prfoksa in mam poklicno deformacijo - ne prenesem plonkcev user posted image

Drugač ga pa Rok spet neki sračka s spanjem - al zaspi ob 19h pa se zbudi ob 21:30 in je poln energije, al gre pa šele ob 21:30 spat ... pa danes smo imeli še eno budnico ob 2h zjutraj .... ne vem, kaj je - upam, da so sam zobki ... me je kr razvadu, ko je spal od 19h-5h ...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
8.5.2009 18:26:59   
Erin
Tako lepi dnevi so da smo samo zunaj, no dasen sem si še frizerja privoščila da bom lepa v nedeljo..pa nisem najbolj zadovoljnauser posted image Včeraj sem zvečer od utrujenosti samo padla v posteljo..

Pa da voščim barbarinhi za rojstni dan! Pa če lahko še K_a_t_J_i, ker ne vem koliko bom imela v nedeljo časa!

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: betty

Erin - koliko je pa dolga ročka pri smart triku? po dolzini/visini mislim? se mi zdijo nekaterre ročke kr kratke in potem zna križ bolet.

Meni osebno je kar dolga, v višini popka, samo ne vem če gre lahko še bolj ali ne, je moj štimal..je pa dolga za moje pojme, nič sklanjanjauser posted image

Da pohvalim še slikce user posted image user posted image user posted image , pozdravim izgubljeno natyuser posted image in pošljem user posted image user posted image user posted image vsem bolančkom...

Več zvečer ko bo več časa.. čaoooooo

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
8.5.2009 18:45:24   
Erin
Še od mene:
TAJA
& TEJA (sandra123), čestitke za 9ko! in pa ZARA (Maja T.), čestitke za 10ko! 

user posted image

minca - mi še podiramo kupčka...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
8.5.2009 20:11:57   
minca_n
no lepo da nisem osamljen primer user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
8.5.2009 22:38:00   
matejchi
Erin a si ti 1x ponujala allernovo - mleko za alergike? A še imaš?

Jaz grem v mižule, se veselim nedelje.. upam, da bomo zdraviiii

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
8.5.2009 22:38:55   
matejchi
20.4. je praznovala Ninaaa....  za nazaj vse najlepše in naj ti trebuh lepo uspeva.. user posted image

čestitke pa tekočim slavljenkam!!!!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 8.5.2009 22:39:35 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
8.5.2009 22:49:18   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Erin a si ti 1x ponujala allernovo - mleko za alergike? A še imaš?

Jaz grem v mižule, se veselim nedelje.. upam, da bomo zdraviiii

hellow ženske!!
Vidim da vse pravite nekaj o sitkotih... a veste da se luna bliža, po moje je to to. Ksaj pri Urši opazim da je drugačna ko se bliža.

matejchi jaz sem ponujala allernovo ampak je že ni več. Sm jo poslala cebrci, a ni ne bev ne mev...ne vem niti če jo je dobila, ali so na pošti kam založili...mogoče se je raztresla, pa zato ni nič rekla...ne vem.

Tudi jaz grem počasi v ležečki

lepo spite!
papa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
8.5.2009 22:52:28   
matejchi
Zgleda ne bo ta huda luna... trga samo sem pa tja kakšnega.. user posted image

Upss sorči karmar, ker sem te zamenjala.. se premal oglašaš.. nisem vedela, da je Ivan od cebrce alergičen.. ni panike pol, samo sem mislila, ker je ta hudič ful drag, da se ne bi škoda delala.. mislim, da je okol 17€user posted image

No zdaj pa me res živ bog nazaj ne pokliče... niti Kaja, ki se bo vsak čas prikazala user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 8.5.2009 22:55:46 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
9.5.2009 8:37:26   
Nejka23
Doooobroooo juuuuutrooooo zaspanke in zaspanci!!!
Kaksna cast....Izvolite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaka je koncno nehal kuhat, TRKAM!!!!  Se zvecer je zakuhal nekaj nad 38,pa sem mu dala svecko za vsak slucaj in proti bolecinam,pa je danes do sedaj se brez vrocine, im cisto ok, 36,7!!!  user posted image user posted image user posted image
Hvala za pikapoke,so priletele in nam pomagale...
Z glavico pa se vedno miga, trudim se ga kar ignorirat,ker se mi zdi,da vcasih nalasc dela,ker s epol smeje zraven...Ampak gremo zadevi do dna,v petk imava kontrolo,pa gremo potem v Lj,je rekla P.
ERIN, lep vikend imate za krst!!! JUtrio bo samo user posted image user posted image user posted image   (soncek :) ) svetu....
Mi gremo danes na en piknik,ki sem se ga veselila ze cel mesec, so zacele 30ke padat  v nasi druzbi...Jaka bo pri babici in dediju,pa vmes bom letela domov...Ce pa bo jokal al pa bil sitkan bom pa doma ostala, pa naj gresta ati pa tavecja sama...Ven ga pa danes se ne bom vlacila, jutri mogoce na kaksen kratek sprehod...Sedaj me je strah zarad usesk, vroce je napovedano, pod kapo bo takoj moker,klobucek se mi zdi premalo...Bom sla se v Pikapoko pogledat za kak fejst tanek klobucek na useske...
Zdej pa sibam pod tus,pa pospravit,nisme ze nekaj dni nic...
LEP VIKEND VSEM, pa ostanite zdtavi!!!!!!!!!

Pa vsem cestitke za nazaj,pa se za dane\s in jutri,ce je katera....

Lp, Nejka

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
9.5.2009 8:42:07   
Nejka23
http://www.readersdigest.co.nz/global/AU/images/au/GB_mixed_fruit_salad.gif

Malo zdravega zajtrka,drage moje....

Lp, Nejka

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
9.5.2009 8:43:30   
Nejka23
Pa se eno konkretno kavo,da se zbudite,ko vidim da s eni nobene hihihihh...sej zdej pa RES grem user posted image

http://www.alturacoffee.co.nz/site/altura/images/All_About_Coffee/MOCHA_IN_CUP_for_all_about_coffee_page.jpg

Lp, Nejka

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
9.5.2009 8:52:27   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Nejka23

Pa se eno konkretno kavo,da se zbudite,ko vidim da s eni nobene hihihihh...sej zdej pa RES grem user posted image

http://www.alturacoffee.co.nz/site/altura/images/All_About_Coffee/MOCHA_IN_CUP_for_all_about_coffee_page.jpg

joj Nejka ta kava je pa tako lepa, da se mi jo zdi škoda popit. Bom kar eno navadno napravla, zame bo ravno tako uredu...user posted image
Lep sonček suje, nič vetra...spet bomo cel dan zunaj. Danes ima moja mama RD in bomo šli mal popit in pojest na njeno zdravje....
Uživajte!!!!!!!
matejchi in erin ne bit preveč živčne za jutrišnji dan, to se zjutraj pod očkami pozna...

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?