Ryssa
|
Pozdravček! Se po dolgem času še jaz malo javljam. Enostavno ni bilo časa, med prazniki je bil doma, ta teden imava pa z Lanom norišnico. Tečen je za popi Dva zobka imamo že od pred prazniki, zdaj so mu pa zgoraj trije hkrati ven rinili, eden je včeraj prikukal, dvema pa še zelo malo manjka. Od tod najbrž tečka. Nimam skoraj niti minute za sebe. Ko je buden ves čas sitnari in moram biti ves čas zraven njega, v prenosni posteljici ga ne morem imeti ker kriči notri, da zaspi morava na sprehod, pa še to večkrat ponoviti da uspe. Ko spi pa ponavadi kaj drugega postorim. Brala sem vas, za kakršnekoli komentarje pa ni bilo časa. gajka mene pri triciklu ne moti pretirano, da nima napihljivih koles, čeprav bi bilo fino. Jaz ga vozim po betonu in tlakovcih, šla sva že tudi po makadamu, sam po makadamu ful ropota. Vozima se tudi po travi, gre brez problema, večinoma sva na neravnem terenu, ker pri nas je bolj malo ravnega Glede stabilnosti pa tako.... ko sva se prvič vozila je malo manjkalo, da bi se zvrnila, sem ga ulovila za senčnik Če nekako čudno zaovinkaš in je neraven teren, se hoče kar kipnat, je treba pazljivo. Zdaj sem se navadila in ni več teh problemov. Za po ravnem pa je čisto dovolj stabilen za moje pojme. Je pa res fajn tricikel, Lan ful uživa v njem, če bi imeli katerega drugega, ga še ne bi mogli uporabljat, kar se mi zdi pa brezveze glede na to, da je lepo vreme. Tisti tricikli od 1,5 leta dalje mi ne bi koristili nič, ker bo takrat zima. Naslednje poletje bi pa lahko imel že kakšen drugačen tricikel. betty ročka je dovolj dolga, se da nastavljat. paradižnik.... jaz sem mu že dala, kuhanega seveda, pa malo, v omakci. hranjenje..... jaz mu že od vsega začetka dajem kosilo okrog 15. ure, zato da se navadi, da je takrat kosilo. Je pa to bolj okvirno, včasih jé že ob 14h. Se mi pa zdi to čist normalno, da v tej starosti otročki začnejo jesti kosilo z nami. Jaz mu včasih, če je lačen prej, skuham kaj posebej pa prej jé, pa potem še z nama, včasih pa je lačen ravno takrat ko je kosilo in jé takrat ko midva. Ponavadi skuham malo prej in mu vzamem stran in ga prej nahranim. Ima pa že tudi rad malo večje koščke. Luštne slikce gajka omg avše, ne morem verjet
|