Krysia
|
Pozdravljene, punce. No, pa počasi spet lezemo na plan oziroma na forum, čez vikend je kar zatišje tuki gor, pa čist prav je tako ... K_a_t_j_a, čestitke za včerajšnji rojstni dan - sicer z zamudo, ampak vseeno vse najboljše (sej čestitk in lepih želja ni nikol preveč, a ne?) Pa čestitke za obletnico! Ti si pa tko kot jst, maš vsa praznovanja na kupu - RD in obletnico, sam pr men je na isti dan ... Včeraj so praznovale tudi: LINA (majči22), LANA (nyna84), ZALA (češnjica) in GAJA (suzana73) - čestitke za 9ko! . Imamo pa tudi danes en kup slavljenčkov: ZARA & LOVRO ter NEŽA, čestitke za 10ko! Pa še KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11) in OTMAR (PABLO), čestitke za 9ko! Upam, da nisem koga spregledala! Sayuri, ful lepe slikce. Erin, kako je blo na krstu? Pa še ena je mela krst ... jao, spet moja skleroza, ne vem, kdo - help me! Tinka, super za prvi Nejčev vzpon nad 1000! Mi smo se tud ful potepali čez vikend - v soboto smo šli pol kroga okrog Ljubljane (ob žici al kako se že reče) - smo prehodili 17 km. Včeraj smo šli pa mal v konce od Sayuri in Vilike ... Kočevski Rog in tam okrog ... smo se cel dan potepali, prav fajn je blo, sam res dobr, da mamo tak off-road voziček Avto je bil pa tko svinjski, da smo ga pol doma opral - kaj se pa vozmo po makadamu, prov nam je, a ne? Skratka, užival smo 100 na uro ... oblačenje: žabic nikol nismo mel, za kratke rokave pa tud jst kr cvikam ... se ful bojim, da bi ga sonce opeklo, sej druzga me ni strah ... po drugi strani se mi pa revež smili - že men je ful vroče, ko sem bolj zmrzljive sorte, kaj šele njemu ... Ampak včeraj sva ga imela v kr v kratkih rokavih, ko smo šli na kosilo - je bla senca pa ful toplo, pa s kremo je bil namazan ... pa zgleda, da mu ni blo nč hudga ... tko da bomo še večkrat to prakticiral ... No, grem še ene par telefonskih klicev opravit, pol pa upam, da se Rok zbudi, pa greva ven eno senco iskat
|