|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
11.5.2009 23:06:25   
July08
Tinca84 ali katera druga ali mogoče veste, ali se mora piti čaj suhih malinovih listov ali lahko vzameš tud sveže???
Kolikokrat dnevno ga piješ? Kako ga pripraviš?
Hvala za odgovore vnaprej.

Lepo nočko, pa brez zbujanja.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
11.5.2009 23:38:42   
Lsica
amaya, da ne boš preveč brskala nazajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Vidim, da se vam nekaterim kar mudi, ampak pred 15. nič! Če ne bom huda. user posted image

sporočanje - A se lahko lepooo prosim nekaj zmenimo? Ker vem da imate nekatere že koga tukaj gor na RR, ki bo sporočil veselo novico (no vsaj upam da bodo tudi nas junijke obvestili user posted image ), bi prosila tiste, ki bi me želele obvestit o srečnem dogodku, da se začne en seznamček, npr.

1. loveforever
2.

pa potem druga skopira in se dopiše pod št. 2. in tako naprej... Sem misla najprej da bi vam jaz poslala vsem ZS glede na seznamček junijk s PDP, ki ga imamo, pa ne bi želela, da se 'vsiljujem' kateri, ki tega noče. Upam da razumete. user posted image Tako da se lahko do petka (no, ali pa še kasneje) vse pofočkate, potem vam pa pošljem skupno sporočilo. No, ko boste sporočale, pa obvezno napisat katera je rodila user posted image , poleg ostalih podatkov.
Aja, jaz bom potem to objavila tukaj, če ne bo tiste, ki ureja seznamček (bamoocham in ostale), bom poskusila dodat še notr, ena druga (mislim da je nazadnje deja objavila?) pa naj objavlja na Rodile se. Da ne bo zmešnjave. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
12.5.2009 6:29:54   
Snoopyka
jutro souser posted image !

no kr sm dans js prva vstala pa js častimuser posted image user posted image user posted image kava, ledena kava, kakav, čaj...
ma mi dans ni za spat...pa še sama sm dans do šestih zvećeruser posted image

upam da ste ve kaj mirneje spale!user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
12.5.2009 6:45:23   
amaya
grem na kafe pa v MŠ...lepo se mejte!!!

Danes popoldan pa šopam po voziček, ki ga imajo v popravilu že nekje od januarja pa za ploščice grem pogledat...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
12.5.2009 6:55:58   
tecka
Živjo punce, prihaja kava ali čaj user posted image user posted image

Skuštrana: tale tvoj link na altermama.com pa ne dela:( A ga lahko popraviš?
Meni je ena kolegica dala sling z obroči (podobno temu na tvoji prvi sliki), žal pa ne tudi navodil za uporabo. Tako sploh ne vem, če ga bom znala uporabljati, nekaj sem že probavala "na suho" - po slikah z neta, ampak meni se zdi otrok kar precej zvit notri. Saj vem, da je to ok in upam, da se bo naš Srečko hotel nositi v tem.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
12.5.2009 7:29:38   
Lsica
Dobro jutro deklice...

Lep dan se nam obeta,
jaz bom tudi današnji sonček izkoristila za kakšen potep po mestu...

tecka, tud men se zdijo otroci nekam zviti v slinguuser posted image Ampak ti ga maš saj doma, pa boš probala...

Sem pa zamudila predavanje v MŠ - fizioterapija, da bi mal povprašala o tem, kaj priporočajo. Če ma katera še priliko - se priporočam....

...ne vem, ali bi dala še teh 50 evrov za to al ne? Za kengurujčka se mi zdi, da mi bo bolj prišel prav, ker ga bo tudi očka nosil - medtem ko v sling pa dvomim, da ga prepričam. Bi pa mela nekaj zdajle za začetek, za poletje... ma verjetno bom raje kar še malo počakala z nakupom, pa bom videla kake bodo najine potrebeuser posted image

Lep dan želimuser posted image .

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
12.5.2009 7:33:34   
*alina*

Kalanteja, sem gledala...spetuser posted image user posted image user posted image . Bravo, super si...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
12.5.2009 8:21:43   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

ma verjetno bom raje kar še malo počakala z nakupom, pa bom videla kake bodo najine potrebeuser posted image

Jaz tudi mislim tako. Saj, če se bo otrok rad vozil v vozičku potem sploh ni problema, je bolje kot pa da ga tiščiš nase in je obema vroče. Naš prvi je majski in se ni hotel voziti z vozičkom, hotel se je pa cele dneve nositi in dojiti. Pa smo preživeli samo z rokami. Čeprav je pa mučno, ker je vroče.

Dohodnine tudi jaz še nisem dobila.

Kalanteja sem te gledala in si bila lušna.

Mala princeska in July lahko bi se dobile v Novem mestu. Lahko pa tudi ti prideš pogledat malo Belo krajino.

Naš Matic je pa danes ves ponosen nesel v vrtec pogostitev, ker ima rojstni dan. Gremo popoldne še na eno lutkovno predstavo in sladoled, potem je pa dovolj eh praznovanj.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
12.5.2009 8:28:38   
bamoocham
Jutro.

Hvala za kavico.

Js sem glih iz laboratorija, sem dala kri za toxoplazmozo.

Zdj pa naprej počivat. Me je včeraj tk šravfalo, pa trd trebuh sem imela cel večer. Samo se je potem ponoči vse umirilo.
Bom kr doma, danes mi pripeljejo še zadnje stvari (malenkosti, sem naročila prek neta), pa si lahko torbo počasi pripravim za bolnico.
Aja, js bom nesla v bolnico svoje copate in one bele cokle (ortopedske).

Lep dan vam želim, izkoristite ga.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
12.5.2009 8:56:33   
skuštrana
Dobro jutro...

Goldy
, ma, veš da ginekologinje ne bi menjala za ničuser posted image V petek imama pregled, pa prvi CTG sem pa v Laškem od srede pop pa do nedelje. Ti pošljem tel na ZS pa me kaj pokliči za kako kavo, če boš pri močeh ( veš mi je Pikecpokec - Vesna) povedala kdo si, tako da vemuser posted image In sva blizu domauser posted image Ti spodaj, jaz na hribu....Malo levo...

Sling - ja, seveda so otroci zviti noteruser posted image Kako pa mislite da so v maternici, ravni legiuser posted image Malo heca..To je čisto ok, hrbenica mora biti v obliki lunice in ne sme biti pritiska na medenico(križ) kar je pri slingu ok. Zaradi tega se kengerujček ne priporoča, ker otrok sedi na ritki, to pa ni ok za njegov razvoj ( vsak razvojni pediater vam bo to povedal in kengerujčka zelo odsvetoval, medtek ko je položaj zibka v slingu, traku in podobnem zelo zaželjen, ker posnema lego v trebuhu). No, tako nekakouser posted image

Drugače smo mi ok, edino to spanje..Sem bila spet budna pol noči, kot sovica...Ja, sem enkrat nekje prebrala, da se telo s to nespečnostjo pripravlja na prihod dojenčka, ko itak ne bomo ponoči spali, ampak jaz bi se vsaj sedaj naspala..No, vsaj kolikor nam naš 18 mesečnik dauser posted image

Amaya, saj vem, da dobim 190e( so malo povišali, ani bilo prej 170user posted image )..Ma, to je kot pljunek v morje, ampak nekaj pa je. To je pa tudi res. Čeprav ne vem kako bi jaz in otrok preživeli samo s temuser posted image Verjetno nikakor...

Maline, to kao pospešuje porod, ha? Jaz tudiuser posted image Ker sex je pri nas že bolj slonovski, jao..Jaz sem kot nasedli kit, pa brez sape..Kot lokomotivauser posted image Je moj zadnjič komentiral, da je to verjetno to kar se predporodnega sexa tiče pri nasuser posted image

Lsica, sem videla da si se javila na destkah, malo vanili pobaraj o slingu, vem da ga je imela. Pa mei tai tudiuser posted image

Tecka, hm, meni link delauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
12.5.2009 8:57:22   
bačko
Jutro!

< Sporočilo je popravil bačko -- 12.5.2009 9:00:05 >

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
12.5.2009 9:00:48   
skuštrana
Obutev, jaz tudi samo še kaj za nataknit nosim. Crocse in pa japankeuser posted image Sem itak komaj dočakala da se rešim zimskih čevljev in pa zoknov(jih sovražimuser posted image ). Pa če je bolj hladno še starke vržem na noge in to je touser posted image

Pa za oblečt grem ravno v petek k prijateljici, ki je šivilja in mi bo sešila ene take jeans tanke široke hlače in pa par kril, ki bojo še za poletne vročine po porodu. Vse na elastikouser posted image

Nič, imejte se lepo...Se beremouser posted image Še malo pa bomo vse v nizkem štratu...Uf...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

Neposredna povezava do sporočila: 3062
12.5.2009 9:04:59   
bačko
Jutro!
Lenika zelo lepe slike.Fajn družinica ste!user posted image user posted image user posted image
Pri nas je tudi pozno kosilo ker tudi moj pride domov šele po 16 uri.Edino Žani prej skuham.
Kalanteja bila si super.user posted image user posted image user posted image
Bamoocham moji novi podatki:naslednji pregled:20.5 in do zdaj sem pridelala: +10 kg.
Mala princeska hvala za informacije.To bo denarja ta mesec.Moram kaj na stran dati.
Glede oblačil ne bo panike, ker sem že Žano poleti rodila in ima zase dovolj malo večjih oblačil.
Drugače pa čutim da mi naša user posted image že malo pritiska dol.Bom mogla malo več počivati in ne okoli letati.
Jaz sem ctg že imela v petek in je bilo vse uredu.Naslednjič ga imam 20.5.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
12.5.2009 9:05:38   
bačko

Seznam za Majano79:

1. loveforever
2. lenika
3.mojjaka
4. kalanteja
5. kaminek
6. July
7. Mala_princeska
8. bamoocham
9. Dany82
10. Sončki
11. Lino
12. Tecka
13. JanciF
14. minča
15. Snoopyka
16. tinca84
17. Bačko

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
12.5.2009 9:06:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tecka
Včeraj sem si pripravila torbo pa P, pa ugotovila, da nimam pravih copat oz. natikačev - priporočajo take, ki se lahko zmočijo pod tušem (v LJ P). Pa imam spet razlog za zapravljanje. Itak bom pa kupila nekaj najbolj poceni, ker sicer ne nosim plastičnih natikačev - preveč švicam.

Pa ne komplicirat babnice no user posted image user posted image , jaz sem si kupila ene fajn mehke copate (da jih bom lahko potem še doma nosila)  - pred tuš kabino se bom pa menda že sezula user posted image user posted image . No, ne me narobe razumet. Brez zamere, vsaka drugač razmišlja (tecka ni letelo nate). Konec koncev lahko tud kake take japanke obuješ, ki se lahko zmočijo.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
12.5.2009 9:08:22   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Lsica, sem videla da si se javila na destkah, malo vanili pobaraj o slingu, vem da ga je imela. Pa mei tai tudiuser posted image

user posted image user posted image user posted image hvala za idejo, tole bi si pa res lahko sposodila. Sem že kar navajena da moram vs sama kupituser posted image . Edin od začetka mi je svak ponujal posteljico z jogijem staro 12 letuser posted image , kar sem pa odklonila. Čeprav mi je zatrjeval, da je jogi kot novuser posted image .

Aja še eno vprašanje - tiste ki ste naročevale stvari prek Recinka - koliko časa traja dostava? Jaz bom kar nekaj stvari naročila od njih, so mi glede na ceno še najbolj všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 3066
12.5.2009 9:09:17   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

večer...sem brckala nazaj...pa ne najdem al sem pa čorava...

za kaj se gre ta seznam????

Gre se za obveščanje iz porodnišnice Majani79 po SMS-u, seznam pa je da nam ona tistim, ki želimo pošlje na ZS svojo telefonsko. user posted image
Upam, da nisem zakomplicirala odgovora. user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
12.5.2009 9:10:17   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

Živijo!
Jst lahk še sam crocse obujem, a mislite, da jih lahk imam v P namesto copatov?

Gotovo jih lahko neseš. user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
12.5.2009 9:16:05   
sončki
crocse- so fajn ampak na mokrem drsijo
jaz sem ih mela in skoraj špago nardila
da sem se ujela  in nisem pristala na
tleh z mojo pikico to je samo moja
izkušnja  se pa najbolje počutim v njih user posted image

Moji Sončki

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
12.5.2009 9:16:56   
princ_princeska
dobro jutro vsem...user posted image

kakšen lep sonček...upam, da je pri vas tudi...

lepo se imejte

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

Neposredna povezava do sporočila: 3070
12.5.2009 9:19:46   
July08
Dobro jutro oz že dober dan še od mene, drage souser posted image !

Jaz sem malo zdelana, ker sem ful slabo spala user posted image zgaga me je dajala, pa nikakor se nisem mogla namestiti v postelji, tako da sem se skoraj do 2h premetavala sem in tja user posted image Pa sem razmišljala, kako hudo mi bo za temi neprespanimi urami, ko pride user posted image . Takrat bomo pa hotele spati in se bomo težko zbujale ponoči, ampak bomo primorane zaradi dojenja oz hranjenja...

Lenika vse najboljše Maticu, pa naj bo še naprej priden fant! Upam, da bo vesel sestrice in jo bo takoj sprejel za svojo!
Kaj pa pri vas nesete v vrtc za pogostitev? Pri nas je dogovor, da vsak otrok prinese cca. 2L sladoleda (zaprtega, z deklaracijo) in potem se vsi zberejo za mizo, zapojejo Vse najboljše in se posladkajo.
Meni se zdi fajn, da je za vse enako in mi ni treba razmišljati, kaj bom pripravila.

Dohodnina - poštar je že prišel, pa nič user posted image Upam, da mi ne bo treba pošiljati konec maja, ker zdaj so poslali zadnjo rundo. Malo še počakajmo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
12.5.2009 9:21:07   
Mala_princeska
July08 glede slončkanja pri nas, je trenutno suša. Najbrž se user posted image boji, da bi bilo kaj narobe in noče - nazadnje smo v hotelski sobi user posted image user posted image , doma mu zgleda ne paše več user posted image user posted image user posted image . No, pa bom preživela. Sicer mojih težav tam spodaj kaj dosti ni komentiral in bolje je tako.

July08 in Lenika res se bomo enkrat zmenili za Novo mesto, drugače pa včasih nas poleti kaj ob Kolpo zanese, pa se zna zgoditi da se kaj slišimo. Na ZS si moramo telefonske izmenjat...

Ta mesec bo sicer bolj suša v denarnici user posted image , ker sem bila na dopustu in bo padla samo osnovna plača, tko da bo res pomoč ob rojstvu otroka prav fajn za "doštukat".

Majana79 že kaj novega z avtom? user posted image user posted image Žal servisa za Mazdo ne poznam, če pa ne potrebuješ originalnega servisa, ti pa lahko povem - kje ga najdeš (in pol cenejšega, pa prav tako ok).
Drugače pa lahko tudi midva peljeva gor v Poljansko, ni panike. user posted image Mora moj itak še ure koristit v službi in bo na ta račun fraj. Držim pesti, da avtočka porihtata(jo). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3072
12.5.2009 9:21:41   
skuštrana
Sončki, pa imaš original crocs ali fake? Moje ne drsijo, imamo doma po tleh povsod ploščice in mali stalno nekaj poliva pa ne drsijouser posted image

Evo, še ne slikca mene in mojega bušija, kakšna 2t nazaj
user posted image

Mi je bilo pa včeraj zvečer tako lepo, ko je Liza pres spanjem vsem dala lupčke, potem pa je prišla še do mene in dala lupčka na trebuh in rekla - Lahko noč dojenčekuser posted image Face so tile naši škratkiuser posted image

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
12.5.2009 9:23:10   
kaminek
dobro jutro še iz Trebnjega!

tudi pri nas je sonček. user posted image , ampak napovedujejo za popoldne plohe, tko, da bomo malo mokriuser posted image

stanje pri meni danes: trebuh še vedno trd, pupa se premetava na vse možne načine. občutek mam, da mi bo vse vn padlo. sm si šla včeraj kr lase lepo umit, danes se bom še drugače pa še poštimala, ker ne vem, men je vse čudn tole, pa nisem taka, da paničarim. bom lepo čakala, kdaj se naša pupa odločiuser posted image

obutev za v P: jst sm si v massu kupla ene plastične natikače, k majo spredaj kot nekakšno mrežo, ob strani pa eno rožico. najprej sm si misnla kupt crocse, pa mi je škoda dnarja stran vržt, ker so ti natikači ful zračni in nimam težav s potenjem.

mala_princeska: če sm te prav razumela, me pošljemo št. na majanin zs?

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
12.5.2009 9:25:42   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Tinca84 ali katera druga ali mogoče veste, ali se mora piti čaj suhih malinovih listov ali lahko vzameš tud sveže???
Kolikokrat dnevno ga piješ? Kako ga pripraviš?
Hvala za odgovore vnaprej.

Lepo nočko, pa brez zbujanja.

Jaz sem kupila malinov čaj od Flore d.o.o., je pa narejen iz suhih listov, na žalost pa ne vem, če lahko delaš čaj tudi iz svežih. Verjetno lahko, prodajajo suhe, ker dlje zdržijo, kot sveži.

Jaz dam eno čajno žličko čaja v 2dcl vroče vode, počakam 5 minut in potem spijem mlačnega po požirkih - tako so mi svetovali. Aja, pa 3x na dan.

Tudi jaz bom vzela Crocse  natikače v porodnišnico, imam jih še od lani in so še kot novi, pa ne mislim novih kupovat.

Uživajte v sončku, jaz grem pa nazaj za knjige. Grrrr!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!