skuštrana
|
Dobro jutro... Goldy, ma, veš da ginekologinje ne bi menjala za nič V petek imama pregled, pa prvi CTG sem pa v Laškem od srede pop pa do nedelje. Ti pošljem tel na ZS pa me kaj pokliči za kako kavo, če boš pri močeh ( veš mi je Pikecpokec - Vesna) povedala kdo si, tako da vem In sva blizu doma Ti spodaj, jaz na hribu....Malo levo... Sling - ja, seveda so otroci zviti noter Kako pa mislite da so v maternici, ravni legi Malo heca..To je čisto ok, hrbenica mora biti v obliki lunice in ne sme biti pritiska na medenico(križ) kar je pri slingu ok. Zaradi tega se kengerujček ne priporoča, ker otrok sedi na ritki, to pa ni ok za njegov razvoj ( vsak razvojni pediater vam bo to povedal in kengerujčka zelo odsvetoval, medtek ko je položaj zibka v slingu, traku in podobnem zelo zaželjen, ker posnema lego v trebuhu). No, tako nekako Drugače smo mi ok, edino to spanje..Sem bila spet budna pol noči, kot sovica...Ja, sem enkrat nekje prebrala, da se telo s to nespečnostjo pripravlja na prihod dojenčka, ko itak ne bomo ponoči spali, ampak jaz bi se vsaj sedaj naspala..No, vsaj kolikor nam naš 18 mesečnik da Amaya, saj vem, da dobim 190e( so malo povišali, ani bilo prej 170 )..Ma, to je kot pljunek v morje, ampak nekaj pa je. To je pa tudi res. Čeprav ne vem kako bi jaz in otrok preživeli samo s tem Verjetno nikakor... Maline, to kao pospešuje porod, ha? Jaz tudi Ker sex je pri nas že bolj slonovski, jao..Jaz sem kot nasedli kit, pa brez sape..Kot lokomotiva Je moj zadnjič komentiral, da je to verjetno to kar se predporodnega sexa tiče pri nas Lsica, sem videla da si se javila na destkah, malo vanili pobaraj o slingu, vem da ga je imela. Pa mei tai tudi Tecka, hm, meni link dela