|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
11.5.2009 13:25:02   
skuštrana
skuštrana - vem, da je bilo že ful govora o slingih in ... Kaj bi nam ti priporočala od začetka naprej? Lahko na zs.

Jaz imam vse user posted image Sling z obroči, pouch, trak (ruto) in mei taiuser posted image Freak ni kaj...Naš Arsen ni maral vozička in smo počasi nabavljali. Meni je najboljši in najbolj univerzalen sling z obroči, najman pa mi je všeč pouch. Sling z obroči lahko nosita mamai in ati, medtem ko je pouch delan po meri in jee prilagojen samo za eno osebo. Trak je tudi zakon, je mogoče malo bolj zakomplicirano za naštimat, ampak ko osvojiš si g tudi naštimaš1,2,3...Jaz imam nega od Dydimossa, samo je volnen, tako da mi bo za poletje prijateljica posodila tanjšega. Imam pa še slingbymama, tisti poletni, pa bom kombinirala. Mei tai pa pride v poštev šele kasneje, nekje po 5 mesecu. Vse ostalo pa je uporabno od rojstva naprej. Jaz sem sling z obroči prvič uporabila pri starosti 1 teden.
user posted image
Tule je Arsen star kakšnih 14 dni
user posted image
Tule pa še manjuser posted image
Sicer si pa več preberite na www.altermama.com, tam vse pišeuser posted image Edino pouchev še ni gor, ker sem trenutno lena nosečnica in se mi nič ne dauser posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 11.5.2009 13:27:36 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
11.5.2009 13:40:31   
kalanteja
Alina seveda sem bila, sam sem napisala, da glejte ponedeljek zarad tega, da js vidim kakšna sem po tv in sem prav grozna bila, upam, da bom danes bolje zgledala! user posted image

bamoocham
upam, da se ti bo vse umirilo in da se boš bolje počutila, prav tako mojjka, zdravje je na prvem mestu, tudi jaz si ne upam danes kam, ker se malo slabše počutim, mislim, pa da bo jutr bolje, verjetn samo vreme vpliva na nas.- se je potrebno tolažit, čeprav sem danes sanjala, da sem v bolnišnici in čakam da rodim, dve pred mano pa sta že rodili - sem se čisto mokra zbudila

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
11.5.2009 13:51:09   
Goldy
maycha - ti me pokliči, pa se zneniva.user posted image

minča - jaz sem z dr. Kuštrinovo zelo zadovoljna. user posted image

skuštana - bomo prebrali, neki bi imeli pa ne vemo kaj. user posted image A ti še hodiš na preglede v Laško?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
11.5.2009 13:53:37   
July08
Pozdravljene drage souser posted image !

Evo mene izgubljenke. Zdej sem vas precej časa brala za nazaj, saj sem si končno načrtno vzela čas.
Pretekli dnevi so bili precej pestri, saj smo imeli še dva piknika (eden za mamin RD, v petek pa glavni piknik za naša dva fanta - prijatelji in sorodniki). Ja, res vzamejo časa in energije priprave ti pikniki. Glavno, da so uspeli, in so mimo user posted image

Sem imela ponoči iz petka na soboto že popadke in sem mislila, da je že napočil čas, samo so po ene 2 urah prenehali. Me je kar malo panika zagrabla. Najbrž sem pretiravala z miganjem in hitenjem v petek. Sem pa ravno v soboto dopolnila 35T. Nič moramo kar počakati vsaj do 15., a ne?user posted image

Lenika user posted image user posted image za lepe fotke. Luštni ste, res. Moram pa pohvaliti še tvoje fotke za nazaj, pa tvoje z morja tudi Mala Princeska. Jaz razmišljam, da bi šli pred junijem še za kakšen podaljšani vikend v toplice, pa sem se kar ustrašila, ko si pisala o čudnih izpuščajih tam doli. Ampak ni bil herpes, a ne? Kako se je zadeva zaključila?

Goldy držim pesti zate in tvojega user posted image . Kar naj še malo počaka. Pa nič hudegs, če bo bolj drobižek. Kmalu bo kot sovrstniki, boš videla. Moji kolegici so zaradi zastoja v rasti sprožili porod in je bila user posted image res bolj drobna, danes (stara je 1,5 leta) je pa taka kot sovrtstniki.

Loveforever jaz tudi še nisem dobila evrov od CSD (namesto paketa). Jih pa težko čakam, ker se v minusu od piknika user posted image

Na zadnjem pregledu sem izvedela, da je vse OK, naša user posted image ima cca. 2700 g, G pravi, da bo zopet okrog 4 kg... bomo videli.
Pravijo, da je lažje roditi user posted image kot user posted image , ker imajo manjši obseg glavice in ramen??? Bomo videli.

Ima katera namen iti na Festival družin v Postojno to nedeljo (17.5.)? Mi bomo najbrž šli, če ne bomo v Semiču.

Amaya
a danes si dobila izračun od dohodnine? Jaz ga še zdaj nisem dobilauser posted image Mogoče bo ju3? Če ga ne dobim do konca maja, moram pa sama poslati, a ne?

Kalanteja če se bo le dalo (in ne pozabim), te danes gledam in držim pesti za vašo skupino!

Aja še to:  a se bomo pol kej zmenle za kavico v LJ? Zgleda, da bomo prej rodileuser posted image user posted image Jaz sem za, za kraj mi je vseeno, ker moarm itak priti z avtom. Kaj mislite? Ne bi bilo slabo, a ne? Koliko pa nas je iz LJ in okolice?

Lenika tebe pa res povabim, ko bomo v Semiču, a prav? Si za?

Lep dan vam želim, pa se zvečer kaj oglasim!
Pri nas ful piha pa se mi sploh ne da iti ven.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
11.5.2009 14:04:33   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Prav, lahko se kje v Semiču ali Črnomlju dobiva na kakšni kavici ali sladoledu.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
11.5.2009 14:04:54   
July08
Mala princeska tudi meni so se pojavile žile po sramnih ustnicah in po nogi user posted image user posted image Čeprav je to 3. nosečnost, imam to prvič. Upam, da res izgine po porodu.
Zato mi je prav nerodno, da bi me možek pobril tam spodaj, čeprav je prej to že večkrat počel. Tebi je nerodno pred user posted image ?

Midva user posted image še, ampak bolj poredko (prbl. 1x na teden, drugače pa bolj igračkanje), pa samo dve pozi še prideta v poštev. ja, bo res treba potem nadoknaditi. Upam, da bo porod čim lažji in bom kmalu v formi za user posted image . Komaj čakam pravo akcijo.
Pri prvem user posted image nisva skoraj dva meseca po porodu, ker sem bila grdo šivana, vneti, zelo boleči šivi...
Pri drugem sva pa že po dveh tednih - sicer bolj počasi in z občutkom, je pa za umret pasalouser posted image Čeprav pravijo, da 6 tednov po porodu nič - po moje toliko in takrat, ko nam paše. Saj poznamo svoje telo.

Ups, sem se razpisala na to temo. Očitno me že "tisti" hormončki dajejo.

A ste že kaj razmišljale, kakšno kontracepcijo boste uporabljale po porodu?  Jaz imam kar malo strah, saj vem, da smo potem kmalu zeeeloooo plodne in se hitro lahko zgodi kakšen spodrsljajuser posted image In zaradi dojenja smo zelo omejene. Kondomov pa moj user posted image glih ne mara.
Vzdržnost???user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
11.5.2009 14:07:05   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Prav, lahko se kje v Semiču ali Črnomlju dobiva na kakšni kavici ali sladoledu.

Uf, sladoled - temu se pa ne morem upreti... In naša fanta sta prav nora nanj. No, bo pa sladoleduser posted image user posted image al pa ledena kava...joj, morem nehat, samo kalorične stvari mi grejo po glavi...user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
11.5.2009 14:07:11   
lenika
Kontracepcija po porodu bo pazi in kondomi.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
11.5.2009 14:08:04   
lenika
Ja, moj je tudi nor na sladoled.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
11.5.2009 14:09:36   
July08
Nič, šibam kosilo dokončat. Danes bom naredila kruhove cmoke (ostanek kruha od piknika), piščančje zrezke,zelenjavna priloga pa solata.
Pri nas imamo bolj pozno kosilo - okrog 16h, ko pride domov user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
11.5.2009 14:12:00   
lenika

Pri nas imamo bolj pozno kosilo - okrog 16h, ko pride domov user posted image

Moj mož pride tudi ob 16.00, ampak jaz jem prej. V sredo pa pride ob 19.00, tako, da naredim večerjo. Skupaj jeva edino v petek, ko pride ob 14.00 in pa seveda čez vikend, ko jemo vsi skupaj.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
11.5.2009 15:08:16   
majana79
Punce, ste se pa spet razpisale... Še dobro da grem naslednji teden na dopust, da vas bom lahko bolj redno brala. user posted image

Vidim, da se vam nekaterim kar mudi, ampak pred 15. nič! Če ne bom huda. user posted image

sporočanje - A se lahko lepooo prosim nekaj zmenimo? Ker vem da imate nekatere že koga tukaj gor na RR, ki bo sporočil veselo novico (no vsaj upam da bodo tudi nas junijke obvestili user posted image ), bi prosila tiste, ki bi me želele obvestit o srečnem dogodku, da se začne en seznamček, npr.

1. loveforever
2.

pa potem druga skopira in se dopiše pod št. 2. in tako naprej... Sem misla najprej da bi vam jaz poslala vsem ZS glede na seznamček junijk s PDP, ki ga imamo, pa ne bi želela, da se 'vsiljujem' kateri, ki tega noče. Upam da razumete. user posted image Tako da se lahko do petka (no, ali pa še kasneje) vse pofočkate, potem vam pa pošljem skupno sporočilo. No, ko boste sporočale, pa obvezno napisat katera je rodila user posted image , poleg ostalih podatkov.
Aja, jaz bom potem to objavila tukaj, če ne bo tiste, ki ureja seznamček (bamoocham in ostale), bom poskusila dodat še notr, ena druga (mislim da je nazadnje deja objavila?) pa naj objavlja na Rodile se. Da ne bo zmešnjave. user posted image

Drugače pa sem (poleg še nekaterih) tudi jaz danes slabo (ne)spala, kar nekaj sem se zbujala, tamali je imel telovadbo za znoret... Pa ful sem začela otekat, sploh če dosti hodim. Pa pravijo da je hoja dobra za kondicijo in medenico pa za mišice... user posted image Prejle sva bila na banki in v mestu (peš...), pa imam noge kot slonček... Mi tudi tale vročina ne paše... Sem pa videla ful mamic zunaj, ampak meni se zdi z malimi bebami čisto prevroče okoli hodit med 12 in 15, razen kje po senci... Ne vem, mogoče se mi zdi to zato, ker sama ne prenašam dobro vročine in jo najrajši prespim... user posted image Kot Dalmatinci...

Zdaj grem pa probat kako kitico oddremat, da nadoknadim za ponoči. Če bo seveda user posted image dal mir.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
11.5.2009 15:09:47   
lino
Pozdravljene še 1x souser posted image .

Ja, ni kaj, vsem se dogaja...ampak počakat je treba!!!

S temi sldoledi ste mi pa full naredile lušte, sem si šla nabasat sladoled+smetana+čokoladni sladki greh...pa pridem nazaj, se vsedem in začnem jest in brat o kruhovih cmokih, piščančjih zrezkih+zelenjavi...July kaj ko bi jst kr k tebi prišla na kosilo???user posted image

Kalanteja jst sem pa mal pošpegala prejšnji teden in si se mi super zdela (ampak nisem upala kaj napisati, ker nisem bila 100% al si, al nisi)...bom pa tudi danes pesti držalauser posted image
Glede te pijače Korošic, pa zgleda ne bo nič, vse preveč matrajo nosečniške težave...morda pa res bolje kasneje z vozički, sej bomo imele še celo poletje časa, da se dobimo na kavici...user posted image user posted image

Na Zavodu so se mi pa opravičili, da niso dobro prebrali in so mislili, da gre za redno odpoved (potem bi moral biti naveden razlog...) in niso videli, da gre za izredno prekinitev (zaprtje firme)...videli so samo, da bi naj imela pogodbo do 30.6.2009 in jim ni bilo pol jasno...user posted image Pa naj jim bo, so me vsaj iz postelje spravili...

Tudi jaz upam, da bodo nakazali denar za paketek do 15.5.2009 (vsaj rekla je tako na CSD), ker jaz sem moja dva že povabila kao v kino v soboto (da bi šli v Celje na en izlet, ko smo še sami in bolj mobilni) in pa potem bi jiju še v Müllerja peljala, da bi si jst nakupila kozmetiko za sebe in user posted image in pa potem še na kosilo...tk da upam, da bo.user posted image

No se še kasneje slišimo. Vse, ki imate probleme s popadki (vas ne bom več naštevala, ker vas je vsak dan več) pa lepo počivajte in pa tele vam za srečo pošiljam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
11.5.2009 15:35:15   
bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

XX.06.

user posted image  frčafelca                                            
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                                                           
user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                                                      
user posted image bambinca                                                                                                                                 
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ)    P:20.05.  27.5.     user posted image      (1.Anej Ian 5.5.07)   +19 kg               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24     (let, por.     )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina* (27 let, por. LJ)  P: 09.04.  user posted image +9 kg             Že carta! 
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)  P: 24.02.   user posted image
user posted image  Tinca84  (24 let, por. CE)  P: 04.05.   18.05. user posted image +15 kg
user posted image Malagala (30 let) P: 12.05   user posted image   +7,5kg
user posted image Španka   user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) P: 20.04.   user posted image          +11 kg  
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:14.5.     user posted image   (1. Matic 12.5.2006) +20 kg       
user posted image Meridaub   
user posted image Cipollina (por. PO)        
user posted image Minča (por. CE, 27 let)   user posted image   P:19.5.

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 05.05.   19.05.  user posted image         +8kg           
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                              
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image  
user posted image Dany82   (por. PTUJ)   user posted image   +4,5 kg     

05.06.

user posted image jabolka (27 let, por. IZOLA ) P: 04.05. user posted image   + 8 kg
user posted image Mony25 (25 let, por. LJ)  P: 02.04. user posted image
 user posted image Sončki  (33 let)  P:17.04.  user posted image  
user posted image Mateja.Luka.Nik (28 let)  P:15.5.          user posted image   (1.Luka 1 l)

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (30 let,por. LJ) P: 08.05. user posted image (1. Žana 2 l) +4 kg                     
user posted image emelly      user posted image

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 20.5.   user posted image     +9kg                                               

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna    (          )   P: 23.02.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image P: 30.4. (1.Tadej 5,5 l 2. Luka 4l) +5 kg                                                     
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image bibi                                                                                
user posted image Hanuši    P: 18.05 user posted image +6 kg
user posted image Tecka  user posted image   +11kg
user posted image Kalanteja (25 let, por. SG) P: 13.05.  user posted image   +9 kg
user posted image Meggy (24 let, por. SG) user posted image + 14 kg (1. Žiga 3,5 let)

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image Tira (27 let, por.   ) 15.5.  +15kg

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  P: 17.04.  user posted image    1. Rubi 2 leti  +8kg
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  P: 02.04user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image
user posted image MK8       P: 01.04. user posted image
user posted image Mojsonček user posted image + 9 kg

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 04.05. user posted image 1. Jurij 2004, Jošt 2006     +8 kg                                            
user posted image princ_princeska   P: 16.04.  user posted image      +9kg
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           P: 27.03
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 19.05  user posted image     +7,5kg
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 13.05. CTG user posted image   1. Nina (5 let) +11kg

user posted image Ovnica78 (    let, por.    )   P:       user posted image       1.Tin (3 leta)
user posted image ksenjica78 (por. LJ) (1.user posted image 26 mesecev)

16.06.

user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy   (por. CE)   P: 13.05.   26.5. CTG user posted image                     
user posted image amaya (31 let, Izola) P: 27.5.  CTG   1.Etienne (1 leto)  +14 kg

user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči                 +9 kg
user posted image Harley    P: 19.03.

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   P: 22.05.  user posted image +11 kg                   
user posted image   Skuštrana              P: 17.04.
user posted image   Mitmor                                                    

user posted image Tej_a (31 let, por. LJ ali SG)  P:    user posted image (1 otrok, 1 leto) +10 kg

20.06.  

user posted image loveforever  (23 let, por. CE)  P: 18.05.(1. Tjaša 2 leti) +10 kg
user posted image  
Dodi (34 let, por. LJ ali KR) P: 04.03.                           
user posted image  nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  user posted image   P: 26.5.
user posted image Mery15031981 (27 let, por. LJ) P: 18.5. user posted image +5 kg

21.06.  

user posted image Lino  (31 let)    P: 19.5.    user posted image (1. Mare 10 let) +12,40 kg
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 25.5.
user posted image      +10 kg                          
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 12.05.                    
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   P: 26.5. user posted image      

24.06.

user posted image 22zlatolaska19           

user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

user posted image S@nta (por.   ) user posted image    (1. fantek 3 leta)  + 15kg

user posted image Sabsa  user posted image

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image Majana79    P: 22.05. CTG user posted image   +10 kg

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image
user posted image Donna22  (22 let, por. PTUJ) P: 08.05. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 03.06. user posted image (1. Karin 8,5 l) +11 kg       
user posted image Knutek      P: 20.5.  user posted image   +13 kg

28.06.

user posted image   Naja*     (32 let, por. KR) user posted image                 (1. Lan bo 2leti) +2kg    
user posted image   Banananjam    user posted image   
user posted image   Inca   (por. LJ)   user posted image                           

29.06                      

user posted image Lsica        P: 13.05. user posted image   
user posted image Zoga08   (27 let)  user posted image
user posted image Snoopyka(27 let)  

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
10ka   (30 let, por. PO) P: 11.05. user posted image + 9 kg
user posted image   Luši  (20 let, por. KR)   P: 22.5.  user posted image   +7,2 kg                        
user posted image   ditta  (   let, por.  )   P:       (1. hčerka, bo 2 leti)

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
11.5.2009 15:37:52   
bamoocham
Evo, js sem malo zrihtala seznam, upam, da nisem česa izpustila.

Sem si laptopa privlekla na sedežno, pa lepo leže brskam po netu.

Ja lino, se bomo zmenle, samo da se tole malo umiri. user posted image

Kalanteja, danes pa normalno, da te bomo gledale.

Neposredna povezava do sporočila: 3015
11.5.2009 17:57:12   
lenika
Seznam za Majano79:

1. loveforever
2. lenika
3.

Neposredna povezava do sporočila: 3016
11.5.2009 18:14:56   
mojjaka
Seznam za Majano79:

1. loveforever
2. lenika
3.mojjaka

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
11.5.2009 18:23:11   
Janci F
Seznam za Majano79:

1. loveforever
2. lenika
3.mojjaka
4. Janci F 

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
11.5.2009 18:24:08   
kalanteja

Seznam za Majano79:

1. loveforever
2. lenika
3.mojjaka
4. kalanteja

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
11.5.2009 18:27:22   
kaminek
Seznam za Majano79:

1. loveforever
2. lenika
3.mojjaka
4. kalanteja
5. kaminek

Neposredna povezava do sporočila: 3020
11.5.2009 18:30:30   
kaminek
joj punce, jst mam čedalje bolj trd trebuh, pa pijem kot žolna. žeja, žeja, žeja.....user posted image

me že drugi dan skoz žene na wc-na blato, kar prej ni bilo v navadi. pa čeprav ne pijem tolk več donata. pa se mi zdi, da se mi je trebuh kr mal povesu....jst upam, da to še nič ne pomeni, čeprav me že kr rebra bolijo od teže trebuhauser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
11.5.2009 18:41:39   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: lino

se vsedem in začnem jest in brat o kruhovih cmokih, piščančjih zrezkih+zelenjavi...July kaj ko bi jst kr k tebi prišla na kosilo???user posted image

Ej, Lino, ti kr pridi. Smo pojedli, pa je ostalo še cmokov in zelenjave in solate. sam meso so pa pojedli fantje. Ti bom pa kej druzga skombinirala, prav?

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
11.5.2009 18:45:47   
kaminek
te gledam na TV3!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3023
11.5.2009 18:46:22   
July08
A gledate našo souser posted image Kalantejo???
Full je lepa user posted image !!!

Če še niste, hitro pred TV in na TV!

Neposredna povezava do sporočila: 3024
11.5.2009 18:55:47   
July08
Bamboocham bravo, da si uredila seznam!user posted image user posted image Pozabila sem ti napisati podatke z zadnjega pregleda: naslednji pregled 25.5. (dan mladosti in RD mojega brata) in +9 kg
Jaz imam laptop itak skoz pred kavčem na tabureju. Za mizo zelo težko sedim, ker so noge dol, zato se raje uležem na sedežno user posted image

Seznam za Majano79:

1. loveforever
2. lenika
3.mojjaka
4. kalanteja
5. kaminek
6. July

Meni je moj možek rekel, da mu moram pokazat, kako naj objavi na Junijkah, ko bom rodila, ampak ne vem, če naj se ravno zanesem nanj, ker bo imel takrat tisoč in en opravek in se zna zgoditi, da bo hitro pozabil user posted image user posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?

Ne hodi v vrtec, imam ga doma. (38%)

Javni. (50%)

Zasebni. (0%)

Montessori. (0%)

Waldorfski. (12%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!