lino
|
Jutro!!! Lenika kk šikani ste... Glede vseh teh lažnih popadkov , pa čepov, pa...PROSIM PUNCE MOJE, DEJTE ŠA MAL ZDRŽAT, me kr strašite...no sicer vas je veliko že v 36-37 tednu, ampak vseeno, vsaj do 15.5., a prav???!!!! Tudi meni sicer otrdeva trebušček, in sicer tudi že zelooo dolgo (nekje od 20t),...ampak k sreči ne boli, razen tk neprijeten občutek je, ko mi nategne še zadnje mm kože in se mi zdi, da me bo kr "auslezal" na tisti strani, ko ven tišči...ampak ni panike, se nasmejimo zraven in mu moja dva mal prigovarjata, pa se pol nazaj umakne... Moj sinek je prišel včeraj iz Slovaške...je bilo menda super, razen, da se je v nekem lunaparku (z ogledali) zaletel v eno ogledalo in ima full zatečen in boleč nosek (a nej paniko zaženem in ga k zdravniku peljem???) in pa oropali so jih kar 2x (1x so razbili sprednje okno na kombiju in odnesli radio,....in pa 1x so vdrli v prtljažnik in odnesli dragocene stvari iz torb, npr. kamere, fotoaparate, telefone, denar,...-pa so potem vse lepo nazaj zložili torbe, da naši prvo še opazili niso...) Sej ne veš kam gre ta svet... No jst pa moram sedaj na socialno, ker jim moram menda nest še potrdilo oziroma dokument, zakaj sem ostala brez službe (je delodajalec pač zapru s.p.) in razlago in pravno mnenje,...mislim sem jezna ko , ker v končni fazi sem itak jst ostala v tej nosečnosti že 2x brez službe in brez vsakršne zaščite od Zavoda ali pa ZZZS in brez plače in brez prispevkov...no sedaj se jim nej še pa jst opravičujem . Kalanteja, hvala za opomin, bom 100% gledala... Aja, pa še to bi rada vedela, kaj se Korošice dobimo ta teden v Velenju al ne? Nč, grem se oblečt in šibam, pa se vam potem javim...PA LEPO POČIVAJTE!!!!
|