|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
11.5.2009 9:17:29   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Aja pa še nekaj mi je padlo na pamet...ker mene tako velikokrat zgaga peče je Donat moj reden spremljevalec... ma veliko magnezija...pa mogoče zaradi tega nimam otrdevanja trebuha? Ker tablet pa sploh ne jemljem...

Enako.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
11.5.2009 9:20:06   
Lsica
Jaz sem se danes tehtala in sem že na 90user posted image

Edino to me tolaži da sem velika joškata puncauser posted image .

< Sporočilo je popravil Lsica -- 11.5.2009 9:21:11 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
11.5.2009 9:25:50   
biba14
Jutrček, hvala za kavicouser posted image
Danes moramo še sončka izkoristit, ker bo baje potem bolj user posted image vreme...no,jaz bom šla na balkon, ker nekih pohodov si ne smem privoščitiuser posted image .
Otekanje : jaz nič ne otekam, po eni str.sem ful vesela, po drugi pa vem, da potem teh dodatnih kil ne bom polulala...in se bom morala fejst matrat, da bodo šle doluser posted image .
Donat ima v 0.5l 500mg magnezija, kar je isto kot če bi popila 3 Magnesole...tako da enako pomaga...Kalanteja : jaz popijem 2, če moram kdaj 3 pa dobim drisko. je pa res,da vsako telo drugače reagira...
Ju3 sem se naročila na UZ, tako da vidimo kok je naš user posted image velik, ali še vedno leži na glavici,ali je dovolj plodovnice...po eni str.si mislim, saj če je dokazano,da 3Uz ni potreben najverjetneje ni, ampak to otrdevanje in mokre hlačke mi ne dajo miru..kajpače se že odpiram,pa mi tega ni še nihče pogledaluser posted image .
Lep dan vam želim
papa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
11.5.2009 9:33:19   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Majana a že pošiljaš telefonsko na ZS??? Da ti javimo potem, ko bo kaj novega? Aja, kdaj gresta s tvojim v Poljansko? Sta že šla? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne pošiljam še, sem vraževerna, čakam 15. user posted image Pa tudi v Poljansko nisva šla, imava avto spet na servisu... user posted image Tako da nisem pozabila nate. user posted image
Pop**** bom. Če pozna kdo uredu servis za Mazdo se priporočam, ker tole je že višek kar (ne)delajo v Ljubljani...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
11.5.2009 9:43:10   
lenika
Bom dodala nekaj fotografij iz Matičevega rojstnega dneva, samo moram poiskat tiste, na katerih ni drugih otrok. Saj veste, da ne morem dajat slike drugih otrok na net brez privoljenja staršev.

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
11.5.2009 10:15:08   
Janci F
lenika, prav luštni ste videti.
Komaj čakam, da pride naš Srečko na svet in da bomo tudi mi družina.
In ne samo mož in ena zelo široka žena.user posted image

Verjamem, da ste se imeli noro dober na praznovanju, saj so otroška praznovanja vedno najlepša.
Saj nihče ni tako zabaven in iskren, kot so otroci.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
11.5.2009 10:31:17   
biba14
Luštkani ste....user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
11.5.2009 10:33:12   
lino
Jutro!!!

Lenika kk šikani ste...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede vseh teh lažnih popadkovuser posted image , pa čepov, pa...PROSIM PUNCE MOJE, DEJTE ŠA MAL ZDRŽAT, me kr strašite...no sicer vas je veliko že v 36-37 tednu, ampak vseeno, vsaj do 15.5., a prav???!!!!user posted image

Tudi meni sicer otrdeva trebušček, in sicer tudi že zelooo dolgo (nekje od 20t),...ampak k sreči ne boli, razen tk neprijeten občutek je, ko mi nategne še zadnje mm kože in se mi zdi, da me bo kr "auslezal" na tisti strani, ko ven tišči...ampak ni panike, se nasmejimo zraven in mu moja dva user posted image mal prigovarjata, pa se pol nazaj umakne...

Moj sinek je prišel včeraj iz Slovaške...je bilo menda super, razen, da se je v nekem lunaparku (z ogledali) zaletel v eno ogledalo in ima full zatečen in boleč nosek (a nej paniko zaženem in ga k zdravniku peljem???) in pa oropali so jih kar 2x (1x so razbili sprednje okno na kombiju in odnesli radio,....in pa 1x so vdrli v prtljažnik in odnesli dragocene stvari iz torb, npr. kamere, fotoaparate, telefone, denar,...-pa so potem vse lepo nazaj zložili torbe, da naši prvo še opazili niso...) Sej ne veš kam gre ta svet...user posted image

No jst pa moram sedaj na socialno, ker jim moram menda nest še potrdilo oziroma dokument, zakaj sem ostala brez službe (je delodajalec pač zapru s.p.) in razlago in pravno mnenje,...mislim sem jezna ko user posted image , ker v končni fazi sem itak jst ostala v tej nosečnosti že 2x brez službe in brez vsakršne zaščite od Zavoda ali pa ZZZS in brez plače in brez prispevkov...no sedaj se jim nej še pa jst opravičujemuser posted image user posted image user posted image .

Kalanteja, hvala za opomin, bom 100% gledala...user posted image user posted image

Aja, pa še to bi rada vedela, kaj se Korošice dobimo ta teden v Velenju al ne?

Nč, grem se oblečt in šibam, pa se vam potem javim...PA LEPO POČIVAJTE!!!!user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
11.5.2009 10:38:40   
Tira
Jutro!

Lenika lepe slikce. A ni to fajn, ko ima otrok v takem letnem času roj. dan. Jz sem prov zadovoljna, da imam junija rok user posted image . Sama sem namreč pozimi in moj tud in vem, kok je blo zmeri smotan proznovat, ko sem bla še otrok. Nas je bla cela hiša polna user posted image

Zdele grem pa v mesto pogledat, če bom dobila kakšno torbo za na voziček, če ne jo bom pa kr pr Neckermannu naročila. Sej ne vem več kaj nej.  Da se potem lahko lotim nabave kozmetike, še nimam nč. No imam pa vsaj pripravljeno kaj bo imel user posted image  oblečen za odhod domov.

Aja pa lahko pohvalim svojo mami, mi je v soboto 3 ure likala cunjice user posted image  Tko, da imam zdej vse pospravljeno.user posted image

Uživejte sonček.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
11.5.2009 10:51:38   
kalanteja
madonca seveda bi se lahko dobile, ne vem kje je sedaj bamoocham, da potrdi v sredo dopoldne ali v soboto dopoldne, pa ostale?

mene črvivči v desni in levi strani trebuha, če globoko vidihnem me kar zaboli tako da mislim, da je to prebava, trebuh pa ni trd

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
11.5.2009 11:00:50   
*alina*
Kalanteja, že v petek je bila v Družinskem dvoboju ena junijka? Si bila to ti in nastopate v več oddajah?

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
11.5.2009 11:01:23   
Goldy
Danes dala kri in vodo, zdaj pa počivam. Res upam, da ostanem v enem kosu vsaj še 2 tedna....user posted image

Trebuh mi otrdeva enkrat bolj, drugič manj. V P mi je tudi do 20x na uro, zdaj parkrat na dan.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
11.5.2009 11:08:34   
maycha
hej hej Goldy....naslednji pregled imam šele 26.5. že ob 7.00, prvi ctg....imava pa danes, jutri in v sredo šolo za staše v Laškem....drug teden pa moram tako še v laboratorij....tako da če boš slučajno pri močeh za kako kavico, se lahko vidiva...

drži se in držim pesti!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
11.5.2009 11:31:31   
Goldy
maycha - Jaz imam pregled + CTG v sredo, potem pa ctg spet 26.5. ob 9 uri.  Lahko, da bom zdaj imela še kaj vmes...
Če imaš pa drugi teden laboratorij mi pa sporoči.

Dobro, da sva šla v MŠ prejšnji mesec. Zdaj itak ne bi smela hodit. Bi¸bilo pa hecno, da bi moj sam hodil...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu maycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
11.5.2009 11:32:05   
loveforever
maycha- vidimn da si z celja-katero g pa imaš? ker vidim da imaš že ctg js mam pa 18.5 pregled brez ctg-ja,... kdaj pa ga zaćnejo delat?? prvič sem ga imela 1 mesec prej,....

je katera že dobila denar ali stavri od paketka?

me zanima al ga bom ta mesec ali naslednmji, vlogo sem dala pa 20.4.....

joj men bo mali čez trebuh ven ušov, tako skače in miga.... pa sam še 5 al pa6 tednov bo takle lewp občutek, pol pa nikoli več v življenju,.....user posted image  tako da se moram dost teh občutkov lepih naužituser posted image

no lepo bodite, pa čuvajte se, sej vsete seznam za rojevanje se odpre po 15.5.

kateri že posredujemo telefonsko? bi bilo dobro da bi spodaj na seznamu napisali ime tiste ki ji lahko pošljemo ZS

lep sončen in vroč dan

(odgovor članu maycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
11.5.2009 11:32:44   
bjondi
Mojsonček-nikar še ne hiti a nismo zmenjeni po 15-tem...

Lenika-ste prav prisrčni...samo še sestrica manjkauser posted image ...

Kalanteja- upam da ne pozabim in te gledam na TV...sem zadnje čase mal pozabljiva...

Goldy-kar počakejte ša 2 v 1 vsaj štirinajst dni kot praviš...drži se...no luna pa pojenja tako kot tvoji popadki user posted image ...

Drugače pa tudi jaz za spremembo dans mislim da drugič ne spala ponoči-sem mislila na tiste ,ki vam spanje nagaja že kar nekaj časa...no pol mi je pa še slabo ratalouser posted image ...pol sem šla še kri dat za toxo-me je tko pičla ,da sem se kr zbudila,sam ne za dolgo...nč zdej pa tud počivam...je zanč moj G na pregledu reku da je nosečnost za počivanje in ne premagovanje ovir,no sej nimam slabe vesti,sam bi res rada spoznala kako user posted image  ,ki prekipeva od vsega lepega počutja in energije in je brez kakršnihkoli bolečin kjerkoli...

Lep dan vsem...vreme se bo zgleda menjalo ,ker čutm da mi je pritisk padu...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
11.5.2009 11:34:41   
bjondi
Majani79-se pošilja ZS za telefonske...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
11.5.2009 11:42:08   
Goldy
loveforever - jaz imam ctg že 13.5. - tak sem vsaj sestro razumela. Glede na moje stanje ga bom ziher imela. Hodim pa v Laško.

bjondi - jap, bi bilo kar kul, da bi še malo počakala, naša Alja...user posted image No, itak bo. Pol bom pa še čez rok v enem kosu skakala.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
11.5.2009 11:48:54   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

Ta mesec, mislim da okol 15 lahko pričakuješ...vsaj tko sem jaz nekje na forumu prebrala.

kateri že posredujemo telefonsko?

To pa že veš, a ne...majaniuser posted image

lep sončen in vroč dan

z veliko dobre volje...pa pauser posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
11.5.2009 12:02:25   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

me zanima al ga bom ta mesec ali naslednmji, vlogo sem dala pa 20.4.....

Meni so rekli,da dobim nakazano 15.6..

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
11.5.2009 12:13:18   
mojjaka
Dan!
Ja tut jaz upam, da je vse to napenjanje in špikanje samo opozarjanje! Včeraj je imela nečakinja prvo obhajilo, pa sem mogla it, ker sem njena botra, pa mi je v cerkvi tk slabo ratalo, da sem mislila da bom skup zlezla...no sem mogla it maloo na zrak, pa je blo boljše. Pol smo še na kosilo šli, pa sem bila čist zanič ko sma prišla domov-spet me je zvijalo 100/h, pa križ bolel....danes pa se kr nadaljuje..tako da si sploh ne morem več prvoščit kakega "izleta" po trgovinah al pa kakega sprehodauser posted image
Sem pa zdaj v 36. tednu, pa bi vsak kakšnih 14dni še rada, da user posted image počaka!

Tako da Korošice v Velenju, jaz odpadem! Mogoče pa potem z vozičkomuser posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
11.5.2009 12:16:09   
maycha
Goldy - ti sigurno javim, kdaj grem dat kri pa vodo naslednji teden....mogoče se nama pa uspe dobit.....
Loveforever - jaz sem s Celja, ampak G imam pa v Laškem, dr. Kuštrinovo...pdp imam 23.6.,  prvi ctg pa 26.5., torej pri dopolnjenih 36 tednih...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
11.5.2009 12:35:42   
minča
hej punce!

Vidim, da nas je kar nekaj iz Celja in okolice. Jst sem sicer iz CE, imam pa ginekologinjo tudi v Laškem, dr. Kostrin in sem ful zadovoljna z njo. Ful vse lepo razloži in še vsak pregled mi naredi UZ in dobim slikice. Res je fajna. Kako pa ste ostale zadovoljne z njo?
Jst mam pdp 3.6., prvi CTG pa sem imela prejšnji teden (4 tedne pred rokom), naslednjega imam 19.5. (2 tedna pred rokom.
LP

(odgovor članu maycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
11.5.2009 12:59:54   
bamoocham
Dan dan.

Nič se nisem javljala, sem kr počivala. Me tk špika vsepovsod, pa križ boli, prej me je tak fejst zapeklo čez križ. Pa tamala ma pravo žurko noter.
Tk da kr počivam, ker še nočem it rodit, je pa le malo prehitro. Danes sem šele polnih 34 tednov.
Tak da drage moje, se opravičujem, ampak bom izpustila tole pijačko, ko smo se menile za tu v Velenju. Upam, da ne bo zamere, pa se bomo dogovorile, ko se mi stanje (upam da) malo umiri.

pa še zatekat sem začela, noge so kot baloni...

Lep dan vam želim, se javim še kaj.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
11.5.2009 13:09:07   
amaya
Evo mene...pojedla njoke z ragujem in spila malo pive user posted image Tako mi je zapasla, da so se mi kar sline cedile, ko sem jo zagledala v hladilniku...zdaj pa še tukaj kaj napišem in se vržem v vertikalo...user posted image

Kar se socialne tiče ne bi komentirala...no bolj zavoda...pa sej je vse isti šmorn. Če se sam ne pozanimaš ti nič ne povejo!

Srečna: dobila izračun za dohodnino in kar nekaj denarja mi vrnejo...tako da bom HB zlezla ven iz te (očitno trenutne) finančne krize. imajo mi za vrniti celih 246 evrov...user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Teza med nosecnostjo
ninola

Koliko kilogramov ste prodobile med nosecnostjo?

od 10 - 15 (48%)

od 15,5 - 20 (25%)

od 20,5 - 25 (12%)

25,5 in vec (14%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!