piskot
|
pa je sel se en lep dan mimo. danes sva si oba z atijem privoscila masazo hrbta. kako sede tiste pol ure odmora . nasa ana pa vedno manj spi cez dan. pa pritozbe poslusamo, ko jo damo v vozicek. pa bijemo boj z njenim palcem. kaksna uzaljenost, ko ji hocem prst dat iz ust in dudo not. jooooj. katjusa ursa in tanci jah mi imamo tudi vodo zraven za pit, pa dudo zraven, ampak nic ne pomaga. z atijem spita v otroski sobi, da bi imela mir (no ali pa da bi ga imeli midve z ano ). in potem se martin zbudi in naredi celo stalo, da hoce k mamici in ponavadi popustiva. pol je pa odvisno, to je vcasih ze ob 12h. pol pa pit, pokrit, pol s postelje dol pade ker v spalnici nimamo ograjce, pol mu duda pade pod posteljo, pol se odkriva ker mu je vroce, pol se premetava, en cas spi popocez, en caz podolgem .... nikad kraja. probali smo ze mariskaj pa nic ne pomaga. ursa tetra sem zadnjic se zlikala, zdaj pa kar cakajo in cakajo in cakajo in po mojem ne bodo docakale . anine cunjice gredo pa v susilca in jih nikol se nisem likala. mihailo jaz jo bom verjetno pred 6 mesecem dala v sportni del, ker je v kosaro ne bom mogla vec stlacit. mislim da se kak mesec, potem pa adijo kosara. pa tudi nam sportni del ne gre cisto dol. bom verjetno podlozila s kaksno dekco ali kaj podobnega. kile se pet pa sem na stanju pred nosecnostjo. pol pa se 3 da bom lahko stare cunje ponosila . pri ta prvem je slo ful hitreje dol. zdaj gre pa tako pocasi. kopalke bodo se lanske dobre. itak se ne bom imela casa izlezavat na plazi. mlea ti mas pa pomembne prijatelje, da te kar zupan klice simona ene vloge so na netu, mi smo jo dobili kar v vrtcu. ampak mislim da v kranju do septembra ni vec mozno vloge oddat. majci ma dej, tasce, mame tete, vse solijo pamet. naredi tko kot ti mislis da je prav. ce se bos odlocila solo narest, bo pa verjetno moral kdo od casa do casa popazit na tamalo, da bos imela mir. claud dojim, ne pijem kave, pa se kravjega mleka, cokolade, svinjine, kapusnic, breskev in hrusk. nekaj zaradi tega ker je tamala preobcutljiva nekaj pa zato ker ti zdrava pamet pove, da ni fajn ce se filas s kislim zeljem, ker napenja ze nas, kaj sele otrocke. je pa verjetno odvisno od otrockov, koliko prenesejo. nasa ana ima kot kaze bolj obcutljivo crevesje. najboljs da probas, pa bos videla. antonia hruske in citruse odsvetujejo. jaz pojem ananas, mango, kivi, jabolko, jagode, banano pa je vse kul. po hruskah jo je sraufalo, citrusov pa se nisem probala. črtica velkom, tudi jaz sem iz kranja. no saj verjetno sva se ze kje srecali v teh 3 mesecih brkn ti si pa cist divja s tem ucenjem, pa delom na vrtu, pa kuhanjem in vsem.