|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
11.5.2009 13:30:36   
claud
kok je cute mihailouser posted image

upam da ti bojo kj prav pršle kaplce

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
11.5.2009 13:41:30   
Onasiss
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se moram takoj pohvalt: ME JE ŽUPAN POKLICU IN MI ZAGOTOVIL VRTEC. 5X HURA ZA ŽUPANA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
11.5.2009 13:44:41   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se moram takoj pohvalt: ME JE ŽUPAN POKLICU IN MI ZAGOTOVIL VRTEC. 5X HURA ZA ŽUPANA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
11.5.2009 13:46:04   
Urša08
mlea super za vrtec user posted image user posted image user posted image

Mihailo iiiii kak cortek user posted image

Očitno mam samo jaz enga zmrznenčka doma. Včerej okol šestih zvečer je bil nekaj sitkan in ni hotel bit v vozičku (napravljen je bil v tanke hlače in body z dolgimi), rokice mel hladne , potem mu dam gor še eno tanko jopico in je bil zadovoljen. No sej glavno je, da sem ugotovila, da je moj pikec zmrznenčekuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
11.5.2009 13:47:44   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

no kopalke mam pa jst ogledane ful dobre od esprit-a je zgorn del na majčko narjen, spodn pa na boksarceuser posted image

sončm se pa ne kj preveč, k me sonček ne mara, tko da hit kšni mehurji nastanejouser posted image

tako mam pogodbo z lj mlekarnami in jim delam reklamouser posted image

Take kopalke bi tud jst mela, pa mi jih moj ne pustiuser posted image
Glede sončenja isto kt ti, pa glede reklame za lj. mlekarne isto.
Skratka, se podpišemuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
11.5.2009 13:49:17   
birdy
Dojenje in hujšanje, jst nimam te sreče, se moram kar sama potrudt. Je blo isto pri Neli.
Manj jem, ne jem ssladkarij, gonim orbitrek, pa vozičkam valda in počas gre.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
11.5.2009 13:58:26   
simonakr
Oj! Jest peglam skorej vse (razen perila, brisaš in štumfov) - in ko smo že pri peglanju - čaka me en VVVVEEEELLLLIIIIKKKK KUP perila za zlikat! In še nekaj mi je uspelo - TETRA PLENIČKE IN NEKAJ BODIJEV SM POBARVALA NA ROZA!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest!

Ej dejte mi povedat kje ste ve dobile vloge za vrtec? Vem da sm mal pozna ampak vseen! V knjigarni sm dobila samo vlogo za znižanje plačila vrtca.

Mihajlo kolk si cort!

Claud - jest mam tud Cerazet tabletke, sam da jest sploh ne krvavimuser posted image . Ta vikend bi mogla pridet user posted image , pa je še niuser posted image .

Zunej piha ko user posted image , bom mogla za pol najdet en malo bolj zatišen prostorček za voziček da bom jest lahko malo po vrtu poplela. Ampak zdele grem mal ležat Se mi čist nč ne da, pa še mir bom mela ker mala pančka!user posted image
pol pa likat user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
11.5.2009 13:59:00   
Deja
Dan dekleta...

MAJCHY... ZA SEZNAM...
1 mesec - 4070g in 52,5cm
2 meseca - 5500g in 56cm

pregled 27.5.

Danes ima pa Žiga god!!! Pa bo zopet fešta... no fešta bo v nedeljo ko imamo krst...user posted image Da ne bo rabil dečko dva krat dat za pijačouser posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
11.5.2009 14:00:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super......sem full vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
11.5.2009 14:05:15   
BarbaraGS
user posted image
nas buhtelj pripravljen za k masi

user posted image
user posted image
nas buhtelj se igra z atijem

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
11.5.2009 14:06:43   
Čebel@
urša......sva kar notri ker sem lena ko ****.s in se mi ne da šetat

sem tok jezna na taščo(spet)......vsake 5 minut gor pride...ji je moj povedu koliko mislim dati za vrtec in mi pametuje da tolko pa mi ne bomo plačevali(hallo sej bom jaz plačala) in da drugi plačujejo maximalno 100e vrtca(jaz ne poznam nobenga-sory)........pa na začetku je še govorila da bo ona čuvala,danes je pa že prišla na idejo da naj pustim službo........no pa še eno pametno mi je predlagala:da naj s septembrom(temu ki bo sedaj) najamem eno sosedo za 100e da bo čuvala Hano da se bom lahko jaz učila.......hallo no......ne mislim nekoga plačevat da bo "mirkov"(takrat bo stara 6 mesecev)na tamalo,jaz bom pa v sosednj sobi

no kaj mislite?se ji je zmešalo,a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
11.5.2009 14:08:03   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

no kopalke mam pa jst ogledane ful dobre od esprit-a je zgorn del na majčko narjen, spodn pa na boksarceuser posted image

sončm se pa ne kj preveč, k me sonček ne mara, tko da hit kšni mehurji nastanejouser posted image

tako mam pogodbo z lj mlekarnami in jim delam reklamouser posted image

Take kopalke bi tud jst mela, pa mi jih moj ne pustiuser posted image
Glede sončenja isto kt ti, pa glede reklame za lj. mlekarne isto.
Skratka, se podpišemuser posted image

joj men pa tko dol visi kaj bi na to reku....mu tud najprej ni blo všeč,pol sm mu pa na sliki pokazala so mu pa ful všeš.....ampak sm mu povedala da pol v teh kopalkah ne bo tista bejba k je tm na slikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
11.5.2009 14:09:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Danes ima pa Žiga god!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
11.5.2009 14:12:08   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sem tok jezna na taščo(spet)......vsake 5 minut gor pride...ji je moj povedu koliko mislim dati za vrtec in mi pametuje da tolko pa mi ne bomo plačevali(hallo sej bom jaz plačala) in da drugi plačujejo maximalno 100e vrtca(jaz ne poznam nobenga-sory)........pa na začetku je še govorila da bo ona čuvala,danes je pa že prišla na idejo da naj pustim službo........no pa še eno pametno mi je predlagala:da naj s septembrom(temu ki bo sedaj) najamem eno sosedo za 100e da bo čuvala Hano da se bom lahko jaz učila.......hallo no......ne mislim nekoga plačevat da bo "mirkov"(takrat bo stara 6 mesecev)na tamalo,jaz bom pa v sosednj sobi

no kaj mislite?se ji je zmešalo,a ne?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jo lohk nominiraš za nobelovo nagrado za izjemno dobre predlogeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A pa si ji povedala da je v današnjem času sam z 1 plačo blazno težko živet...?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
11.5.2009 14:16:53   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image  jo lohk nominiraš za nobelovo nagrado za izjemno dobre predlogeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A pa si ji povedala da je v današnjem času sam z 1 plačo blazno težko živet...?

sej ženska sploh ne posluša......kar svoje tumba......še enkrat gor pride se mi bo odpelal,ker me je čisto do meje pripeljala.........a ni to moj problem kam bom hano dala in koliko bom plačevala?konec koncev se je pa ona premislila da jo bo čuvala in zato iščem vrtecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
11.5.2009 14:22:29   
claud
Mah jst razne taščine predloge kr preslišm......
Zadnjič je moj reku da je kr neki užaljena k sm ji vrnila čajček k ga je kao kupla za tamalo, pa sm rekla da ji ne bom nobenih čajev dajala.....živa katastrofa....zdj bo pa otrok ćist dehidriran....pol pa slišm k je sama s tamalo kako ji prav potiho govori kako bosta čajčka skuhale k mamice ne bouser posted image user posted image user posted image

bo vidla kok ji bo kuhala, ko ji bom prepovedala da vidi vnukinjouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
11.5.2009 14:24:39   
Urša08
majchy23 dobra si da je še nisi kam poslala. A smem vprašat zakaj si je pa premislila in je ne bo čuvala?

Žigec se igra pod igralnim lokom, jaz sem si eno kavico skuhala in malce zabušavamuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
11.5.2009 14:37:37   
claud
urša a ti dojiš?

oz.tiste k dojite a si kdaj privoščite kavico in če ste opazle kakšne posledice pr otročkih?
Men je zdele tud tok zapasu cappuccinouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
11.5.2009 14:41:54   
Maksi1
Heellloooouuu.

Za vikend me ni blo nč na rr (v 2 dneh smo imeli 4 praznovanja RD) in zdej sem brala za nazaj 1 uro in 26 minut. Sm že prou crknjena. Tako da bom pokomentirala smo najnujnejše. Pol grem pa na pavzo.

Torej...
Katjuša - čudovit kolaž si naredila. Pridna punca. user posted image
Majchy - pridna punca si tudi ti s seznamom.  user posted image  
Evo naše podatke še za 1. mesec: teža: 3.830 g in dolžina: 54 cm

Sunny - rožce je treba zalivat, pa ni problemov s čiki. Slišala sem že, da rožcam paše, če jim daš kak čik, sam mora bit ugasnjen. user posted image  
Za vozičkanje se bova slišale, ampak enkrat drugi teden, če boš za.
Jutri pa se res mogoče vidimo v bolnici, jaz računam it tja okrog osmih in pol. Nekdo mi je rekel, da je ortopedija v stari bolnici, ma nisem sigurna.
Za Zbilje pa sem napisala, da ne morem, ker imam v petek oralnega kirurga. Je pa res malo daleč, da bi šla sama z Zarjo na tako pot. Naslednjič ko bo srečanje, bo moj vzel dopust in bova poleg srečanja izkoristila priliko še za mal šopinga - če bo srečanje spet v okolici LJ.

Salt - Surf - welcome back

Likanje - sušilca nimamo in večinoma vse likamo (izvzeto perilo in brisače).

Še imam za pokementirat...ma bom pole. Pavza. Nujno.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
11.5.2009 14:42:41   
Urša08
claud ja jaz polno dojim in si tudi kavico privoščim. Spremembe nisem opazila nobene. Sem se  tudi pozanimala in kavica ne škodi dojenčku, no v mejah normale. To ne pomeni, da sedaj lahko 5 kav popiješuser posted image user posted image user posted image Če si boš pa privoščila eno ali dve na dan pa komotuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
11.5.2009 14:43:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy23 dobra si da je še nisi kam poslala. A smem vprašat zakaj si je pa premislila in je ne bo čuvala?

ja pravi da bo ona kdaj bolana in prehlajena,pa da jo bo hrbet bolel ko bo mogla za njo hodit(kmalu se je spomnilada tamala raste).......ah sej brez veze.......sem mojmu povedala kakšne mi je prbijala se je pa samo smejal-je reku da ji bo povedu da s takimi predlogi naj ne hodi gor

claud......mene pa moti to da tolko telovadi s Hano.......jo mrcvari ko lutko.....pa enkrat ko se ji je kolcalo jo je hotla stisnit za noska-sem ponorela čist(stara je bila nekaj dni)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
11.5.2009 14:45:00   
Maksi1
Claud - jaz dojim in si že 1 mesec skoraj vsak dan okorg treje popoldan prvoščim kafe (al turško al kapučin). Če kaj vpliva na user posted image  pa nisem niti gledala. Zaradi ene tiste šalce kafeta ji že ne more bit hudo. Je pa res, da gre za malo šalco. Velike doze niso zame.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
11.5.2009 14:45:09   
claud
urša res si mi sline pocedila in si bom šla zdele res narestuser posted image

ajde,letimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
11.5.2009 14:46:18   
Čebel@
maksi.....uf tole je bil pa naporen vikenduser posted image user posted image user posted image škoda ker z zarjo ne prideta-vaju bomo pogrešaleuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
11.5.2009 14:48:47   
Maksi1

maksi.....uf tole je bil pa naporen vikenduser posted image user posted image user posted image škoda ker z zarjo ne prideta-vaju bomo pogrešaleuser posted image

iiiiiii. Lepo si napisala. Samo upam, da me ne bote preveč opravljale, ko bom na stolu pri zobarju - da se mi ne bo preveč hlipalo z odprtimi usti.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?