|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
11.5.2009 12:52:26   
birdy
Claud, tabletke Cerazzete jemlješ? Pol je pa res normalen da skoz mal krvaviš. Jst sem pa dubla eno ful dolgo ta rdečo (ene dva tednauser posted image ) zdej jo pa že ful časa nimam. Pa sem seveda mogla že test delat.user posted image  Pa še slabo mi je skor vsak dan in sem čist presrana da nisem nosečauser posted image  Ampak mende nisemuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
11.5.2009 12:53:44   
claud
uršauser posted image user posted image user posted image  to je pa res bil relax vikenduser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
11.5.2009 12:54:26   
Urša08
birdy to bi bla pa kar hitr ponovna nosečnost user posted image ampak sej ni pomembno, sigurno bi zmoglauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
11.5.2009 12:56:09   
Urša08
claud ja čist relax vikend user posted image user posted image user posted image sej če bi blo po mojem bi bil, sam moj je hitr izkoristil in začel neki belt, potem pa veš da se hitr za pospravlat najde.

Punce a ve še likate tetra pleničke?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
11.5.2009 12:56:46   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

birdy to bi bla pa kar hitr ponovna nosečnost user posted image ampak sej ni pomembno, sigurno bi zmoglauser posted image

Zmogla bi že nekak ja, sam bi me vsake tok časa mogl poslat na "oddih" v ljubljana -poljeuser posted image
HB da nisem nosečauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
11.5.2009 12:56:57   
claud
birdy-ja no, 2 tedna bi še zdržala...3nmesce se mi zdi pa res mal velik.... pa tabletke sm začela jest da bom lohkuser posted image ,ne pa da bo vse skup 2 leti suše...user posted image user posted image  sm tok jezna...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
11.5.2009 13:00:00   
tanci29
urša-erik hodi spat takole ob 8h večerja enkat med poldeveto deveto kopanje v postli med 9in pol deseto...zbudi se med 8in 9 zjutrej

tetra plenic ne likam sem jih sam ene dvakrat pol sem se pa spet z likalnikom skregala...da ne govorim pr eriku sem jih skos peglalauser posted image

birdy-in kaj je test pokazal....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
11.5.2009 13:00:46   
claud
urša jst njene cune vse likam

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
11.5.2009 13:01:26   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

birdy-ja no, 2 tedna bi še zdržala...3nmesce se mi zdi pa res mal velik.... pa tabletke sm začela jest da bom lohkuser posted image ,ne pa da bo vse skup 2 leti suše...user posted image user posted image  sm tok jezna...

Sej vem, je smotan.
Pa ti ni G nč prej povedala da lohk dolg časa krvaviš? Men je reku da so lohk skoz po malem krvavitve, pa zmešani ciklusi,...
Mam pol kr srečo, lohk seksamuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
11.5.2009 13:02:44   
birdy
Tanci, en minus je bil, tak prepričljiv. Mam pa še ebn test, pa me mika da še tega preizkusm, če ni un slučajn lagaluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
11.5.2009 13:03:23   
tanci29
aha birrdy sem ugotovilauser posted image

jest cune iz sušilca lepo zložim pa je...kar ne sušim v sušilcu pa zlikam...enkrat, če slučajno že ne preraste umes(joke)user posted image ...dons sem čist proti likalnikuuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
11.5.2009 13:03:33   
birdy
Urša, jst vse likam (razen brisač, štumfov in spodnjega perila).

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
11.5.2009 13:05:54   
Urša08
Claud, Birdy kaj pa teža? Je šla kej gor? Jaz se za tabletke ravno zarad možnosti, da bi šla teža gor nisem odločila. No sej tok časa sem razmišljala za kaj bi se odločila in še sedaj nisem nič pogruntala. Smo še kar na kondomih.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
11.5.2009 13:07:29   
claud
birdy blagor teb.....jst sm od 5 mesca nosečnosti do zdj ene 5x maksimumuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
11.5.2009 13:10:01   
claud
urša men ni šlo nč gor...jst sm še clo eno kilo več zgubila kot sm mela pred nosečnostjouser posted image  so pa cerazete edine k jih lohk jemlješ če dojiš...pa majo zato sam en hormon,tko da mislm da nebi smel bit problema

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
11.5.2009 13:14:26   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

urša men ni šlo nč gor...jst sm še clo eno kilo več zgubila kot sm mela pred nosečnostjouser posted image  so pa cerazete edine k jih lohk jemlješ če dojiš...pa majo zato sam en hormon,tko da mislm da nebi smel bit problema

Jst grem tud kljub jemanju tabletk z težo dol. Sicer tud mal načrtno hujšam, ampak nimam nč povečanga apetita al pa kej.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
11.5.2009 13:15:09   
MIHAILO
Ojla punce...kako ste kaj?mi smo vredu...vceraj smo se cel dan potepali smo se sprehajali ob savinji-je bilo lusno,potem smo sli na kosilo in Mihailo je pa cel cas spal,samo jedel je vmes enkrat...potem smo sli se na Kopitnik na malo svez zark in ,ko smo prisli domov je jedel in takoj zaspal....
Nisem vas skor nic prebrala ,mal sem preletela,sem vidla ,da pisete o kosari in sportnem delu?meni se tudi zdi ,da mu je vroce v tej kosaro in da bi rad kaj ven pogledal,sej se da vzglavje full dvignet sam to ni to,mi je pol cudno....sportni del pa ne gre v cist lezeci polozaj je tko skoraj kot v lunici malo bolj lezec pa ne vem kdaj ga bom lahko dala sedet...sej men se zdi ,da bi ze lahko bil v tem ,sam ko pravijo da pri 6.mesecih zacnejo sedet,ampak se meni zdi ,da eni zacnejo ze pri 4 ane?kako pa to naj veme kdaj je pravi cas za to???user posted image user posted image user posted image jaz ga ze imam v majcki s kratkimi rokavcki pa spodaj ima bodi s kratkimi rokavi..

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
11.5.2009 13:19:23   
claud
jst pa načrtno ne hujšam,pa je že vse šlo....zdj se morm trebušnjake spravt delat da se trebuh utrdi,...ampak me tud to še ni doletel da bi se spomnla to delat..

ne vem a je šlo tok res dol zarad  dojenja,al je to čist od organizma odvisn...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
11.5.2009 13:21:19   
MIHAILO
MAJCHY
ROJSTVO 2970G,50CM,33 OBSEG GLAVE
1 MESEC 3600G,51,5CM DOLG,36 OBSEG GLAVE
2 MESECA 4730G,56CM DOLG
SUPER SEZNAM SI NAREDILA,BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
11.5.2009 13:21:52   
claud
mihailo a si dobila moj zs? sm ti poslala številko za tiste d3

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
11.5.2009 13:22:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjusa prejšnji teden je bil Žiga cepljen kljub smrkanju. Ga je ful pregledala, vse od ušesk, pljučk, grla ,..skratka vse in se je na podlagi tega odločila, da ga lahko cepimo.

tanci, če jaz pridem , pridem tudi z obemauser posted image

no sej bomo ju3 vidli.... sej se mi kr smili, da bi bil cepljen, ampak kar je treba je treba, florjana mi niso celi če je bil smrkav in kihav tak, da bomo vidli....

kak to misliš če pridem.... imaš da pridešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo jst sem pokosila zdej sem dala florjana ajat zdej grem pa ven k benjaminu, ki tud verjetno že spi v vozičkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
11.5.2009 13:23:14   
Urša08
Birdy, Claud super za težo.user posted image user posted image user posted image

No sej se ne smem pritoževat. S kilami sem že na nuli oz. kake pol kile manj , sam bi rada še višek od prej zgubila, tam nekje 5 - 7 kil. Načrtno ne hujšam, tako da pri meni dojenje deluje. Morm pa tud jaz trebušnjake začet delat, saj mam trebuh čist ohlapenuser posted image user posted image user posted image mi sploh za v kopalke ni it, pa še strije se vidijouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
11.5.2009 13:23:36   
MIHAILO
CLAUD jaz tut nic ne hujsam ,pa gre kar dol ...en teden nazaj sem zacela se laufati ...jem kar se mi zahoce...

EVO SE MALO SLIKIC NASEGA FRAJERCKA user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
11.5.2009 13:25:46   
MIHAILO
CLAUD zdaj vidim ,da imam zs...HVALA user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
11.5.2009 13:28:09   
claud
no kopalke mam pa jst ogledane ful dobre od esprit-a je zgorn del na majčko narjen, spodn pa na boksarceuser posted image

sončm se pa ne kj preveč, k me sonček ne mara, tko da hit kšni mehurji nastanejouser posted image

tako mam pogodbo z lj mlekarnami in jim delam reklamouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?