|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
10.5.2009 22:25:29   
Goldy
bačko, snoopyka, skuštrana in ostala dekleta - user posted image  in hvala za spodbudo. Sem se že skulirala. Itak mi kaj drugega ne pomaga.

snoopyka - ti tudi poležavaš??? Jaz zdaj že obiske kar leže sprejemam.user posted image

skuštrana - vem, da je bilo že ful govora o slingih in ... Kaj bi nam ti priporočala od začetka naprej? Lahko na zs.

maycha - ja, mi pa kar takole. Kdaj imaš spet pregled?

Moram vam povedat, da je v petek ponoči rodila ena junijka - kicsi. Sicer ne vem, če je bila pri nas kaj aktivna. Dvojna nosečka po IVF, PDP 15.6. Dva fantka - Tlna in Lovra. Oba sta imela čez 2 kg in so vsi trije krasno. Vse je šlo naravno in hitro.user posted image

Ko je bila debata o sexu. Mi med nosečnostjo res nismo velikokrat. Lahko na prste ene roke preštejem. user posted image  Zadnjič pa sva in je ravno moj rekel, kaj če sva to kaj pospešila. Kaj pa vem. Nisem imela neke želje. Se raje crkljamo in božamo ter lupčkamo bušija. Moj je res navdušen nad njim in Aljo, ki je notri. user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
10.5.2009 22:42:23   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

skuštrana - vem, da je bilo že ful govora o slingih in ... Kaj bi nam ti priporočala od začetka naprej? Lahko na zs.

Goldy, saj bo bolje, še malo zdrži...

Glede slinga pa se ti pridružujem, tudi mene bi zanimalo, če ma katera kaj več izkušenj s tem ali z ruto, kaj bolj priporočate??? Ker kengurujček menda ne pride v poštev pri tako malih, ampak v ruti ga je pa baje fajn nosit. A je katera sprobala?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
10.5.2009 22:59:57   
bjondi
JanciF-mene lažni popadki spremljajo že od 20-tega tedna ,predvsem ob stresnih situacijah,ob polni luni ali pa kak večer ,ki je bil preveč aktiven...zgleda pa tako da mi potegne cel trebuh skupaj ,vzame mi sapo in je neprijetno in ko globoho prediham gre lepo nazaj...pri pravih popadkih pa gre zadeva še čez križ in dobr veš da gre za prave popadke...
Če pa bo fant pa je komot Srečko -meni je posrečeno ime...

No dans pa je bolje z mojim bauhijem,ker luna pojenj ani primerjave z včerajšnjim dnem...jupi jupi...piko pa ima itak prepoved da kej prehiti.Drugače pa gre naša tretješolka iz šolo za pet dni na tabor,tako da bova sama z možekom.bo itak delavno-zadnje faze beljenje...pa spet se ta vikend ni nič nardil ker je možk obležuuser posted image ...pa je še en teden okol mi pa imamo pripravljene samo nogavičke za pikotauser posted image ...

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
11.5.2009 6:40:14   
Anonimen
Dobro jutro!

no danes pa vam jaz postrežem z user posted image user posted image .
jaz zadnje dni tudi hitro vstajam, ker nikakor ne morem spati.
sem se pa včeraj grozno počutila, sem mislila, da bo že čas ampak je minilo. trebuh mi je čez cel dan konkretno otrdeval(več kot ponavadi), pa nisem bila nič kaj več na nogah. zgleda, da je res luna vplivala.
danes sem polnih 37tuser posted image user posted image , tako, da imam še točno tri tedne do konca. upam, da hitro minejouser posted image

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
11.5.2009 7:07:04   
mojsonček
Jutro!

DEJA hvala za kofi... jst sem si tut tapravo že privoščila, sem danes spet bolj v luft zijala... ponoči me je kr konkretno črvičilo... po obisku wc-ja pa sem opazila, da je papir roza in na njem tut kkšna rdeča nitka... Jst tole nosečnost doživljam kot prvo, ker je vse tako zelo drugače... prvič sem rodila dva tedna pred PDP, našopana z umetnimi popadki, mehur so mi predrli na porodni mizi, o kkšnem čepu ne duha ne sluha... nimam pojma kako gre to po reglcih... pa še več kot 10 let je minilo od takrat... tiste z ne tako starimi izkušnjami... a to pomeni, da se že kaj pripravlja, ker   črviči me še vedno tko kot pred menstro ampak ne v pravilnih časovnih intervalih... prejšnji teden, ko sem bla zaradi črvičenja in konstantnega otrdevanja trebuha v porodnišnici se je sicer risala krivulja ampak po vaginalnem pregledu je bil MV le zmehčan ne pa tudi odprt... mal me skrbi, predvsem zato, ker sva se z G dogovarjali, da bo verjetno zaradi lege potreben CR... bomo vidli,kako se bo razvil dan... jst bi še dva tedna ostala 2 v 1....

Spet je pred nami krasen, sončen dan... izkoristite ga čim bolje...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
11.5.2009 7:11:00   
amaya
mojsonče: mislim, da se ti je čep odluščil...jaz sem imela pri prvem porodu zjutraj tudi tako na WC papirju in sem še isti dan rodila...Pojdi se pokazat, da te kaj ne preseneti! Pa srečno!

Jaz sem pa lepo spala. Edini problem so vrtoglavice čez dan...ko spim je v redu, čim se zbudim, pa je kriza....vsaj včeraj je bilo tako. Šele ob 18 popoldan je nekako to minilo...je pa nadležno!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
11.5.2009 7:12:42   
amaya
joj...smo že skoraj na koncu...pa tako hitro je šlo! Zdaj se bo začelo dogajati!!!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
11.5.2009 7:33:55   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Jaz sem pa lepo spala. Edini problem so vrtoglavice čez dan...ko spim je v redu, čim se zbudim, pa je kriza....vsaj včeraj je bilo tako. Šele ob 18 popoldan je nekako to minilo...je pa nadležno!

Dobro jutro tudi z moje strani,

Amaya  jaz imam tudi kar pogosto vrtoglavice in velikokrat sem bila že na meji, da skupaj zlezem.
Meni pomaga, če se vsedem ali uležem pijem mrzlo vodo in v miru eno kavico - jaz imam med nosečnostjo večkrat nizek pritisk.

Včeraj je tudi mene nekaj sumljivo začelo krvinčiti, trebuh imam skoraj konstantno trd, Srečko se zadnje čase manj premika kot običajno. In glede na to, da bo to moj prvi porod sem včeraj ko se je "krvinčenje" začelo pogosteje začela gledat na uro, ene parkrat je bilo razmaka manj kot 5 minut, vendar se je potem umirilo. Po pravici povedano ne vem točno kaj je bilo to - mogoče kakšne prebavne motnje ali pa popadki, v glavnem umirili so se, tako da za sedaj še čakam doma.
Bi pa rada še ene 14 dni počakala, ker imam še kakšen izpit v planu.

Danes me pa čaka veliko učenja in tudi nekaj likanja, ker sem včeraj prestavila na danes.

Uživajte v sončnem ponedeljku.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
11.5.2009 7:38:22   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

mojsonče: mislim, da se ti je čep odluščil...jaz sem imela pri prvem porodu zjutraj tudi tako na WC papirju in sem še isti dan rodila...Pojdi se pokazat, da te kaj ne preseneti! Pa srečno!

AMAYA sem šla itak takoj mal poguglat pa je tolk različnih izkušenj kolikor je blo avtoric postov user posted image  drgač mam redni pregled v četrtek... bom bla dons bolj na izi naštelana pa valda čekirala, če se še kaj dogaja tam spodaj... itak, če se začne kej bolj konkretna akcija imam namen do P... ne maram panike zganjat in morit osebje v P po nepotrebnem, po drugi stani pa spet... če bi vedla, da je po nepotrebnem, ne bi tuki spraševala po izkušnjah user posted image  sej bo... zaenkrat A
pozitivno gledam na vso zadevo in ohranjam upanje, da naša pupa še malo počaka...

A pritisk pa krvno sliko maš pa ok? Mogoč tm kej ne štima, pa se ti zato vrti? Sej, počasi bodo vse nosečniške nevšečnosti za nami pol bo kkšna poporodna ampak glavno, da bomo naše bebice stiskale v naročju...

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 11.5.2009 7:42:00 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
11.5.2009 8:01:39   
kaminek
meni se je tudi ene 2 dni čudno vrtelo v glavi, v glavnem dopoldne, da sm se mogla kr usest. pa mi to vrtenje ni v navadiuser posted image . težko mi je blo za dihat, kr nisem mogla, me je kr ob sapo jemalouser posted image . pol sm si pa hitr kavico skuhala in tud hladno vodo spila, pa morm rečt, da mi je čez čas pomagalo.

moram pa povedat, da mi pa popek kr vn rine, prav zanimivo je, ker ga imam drugače dost notr, zdej pa že kuka vnuser posted image . zdej so že vsi okol mene strokovnjaki: jah, še malo se ti bo popek izbočil, pol se ti bo kaj drucga začelo odšraufvatuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2960
11.5.2009 8:09:14   
minča
dobro jutro !

Jst sem dons tud mal bolj zgodnja, ker nisem mogla spati, nasploh sem se vso noč neki premetavala in hodila lulat in pit.... Bom pa pop nadoknadila s kako urico dremanja. Ta k občutek imam, da bo kmalu akcija, ampak z malo sva se zmenili da pred 20.majem še ne pride ven, ampak bo še kar notri v bušiju, da meni rata vse postorit še kar bi rada... Bomo videli, če bo ubogala user posted image .
Drgač pa mam dons ful načrtov glede pospravljanja, pa plačo smo dobil dons in bo treba mal hladilnik  založit, pa še po zadnje stvari moram v lekarno...
Uživejte in držte se! Še malo!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
11.5.2009 8:20:09   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

zdej so že vsi okol mene strokovnjaki: jah, še malo se ti bo popek izbočil, pol se ti bo kaj drucga začelo odšraufvatuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

punce, ko govorite o lažnih popadkih pa o otrdevanju trebuha - a gre to za eno in isto stvar? bjondi, tebi se to dogaja že od 20. tedna? Jaz ne vem, a sem tko neobčutljiva, al ne vem za kaj se gre, al pa se men to res ne dogaja? Men se sam zdi, da sem zvečer ful napihnjena, ampak to bolj zaradi hrane, vode,...ker potem je zjutraj 100% boljše.

Edino kar me matra so spet slabosti, ponavadi zjutraj, po zajtrku. Pa ne vem od česa - sem probala že razne variacije, pa je vse isto. Sem najprej mislila, da je slučajno, da sem kaj takega pojedla, slb zrak, napor....pa vidim, da ni odvisno od tega, enostavno slabosti so ne glede kaj počnem. Najbolje če sem doma, da se lahko malo uležem, ker potem mine, pa je OK. Če sem pa na kakšnih predavanjih, vožnji,...da moram sedet, postanem pa kar zelena kot tale user posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
11.5.2009 8:28:24   
lenika
Dobro jutro!

Se mi zdi, da je iz noči v noč hujše. Danes sem se spet premetavala, pa vroče mi je bilo,...
Sem pa zadnja dva dneva (verjetno tudi zaradi vročine) začela zatekat, pa tudi mene nekaj šraufa in me je včeraj 3x na wc pognalo. Upam, da se ne pripravlja že kaj. Me malo skrbi zaradi napačne lege.

Jaz moram tudi danes v trgovino malo napolnit hladilnik, pa za Matica moram kupit, da bo jutri nesel v vrtec, ker ima rojstni dan.

Lepo preživite dan.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
11.5.2009 8:29:14   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

zdej so že vsi okol mene strokovnjaki: jah, še malo se ti bo popek izbočil, pol se ti bo kaj drucga začelo odšraufvatuser posted image user posted image .

punce, ko govorite o lažnih popadkih pa o otrdevanju trebuha - a gre to za eno in isto stvar? bjondi, tebi se to dogaja že od 20. tedna? Jaz ne vem, a sem tko neobčutljiva, al ne vem za kaj se gre, al pa se men to res ne dogaja? Men se sam zdi, da sem zvečer ful napihnjena, ampak to bolj zaradi hrane, vode,...ker potem je zjutraj 100% boljše.

Edino kar me matra so spet slabosti, ponavadi zjutraj, po zajtrku. Pa ne vem od česa - sem probala že razne variacije, pa je vse isto. Sem najprej mislila, da je slučajno, da sem kaj takega pojedla, slb zrak, napor....pa vidim, da ni odvisno od tega, enostavno slabosti so ne glede kaj počnem. Najbolje če sem doma, da se lahko malo uležem, ker potem mine, pa je OK. Če sem pa na kakšnih predavanjih, vožnji,...da moram sedet, postanem pa kar zelena kot tale user posted image .

LSIČKA to neboleče otrdevanje zgleda tko, da se ti v momentu napne trebuh in čisto otrdi... men je tak mal neprijeten občutek ampak boli pa ne... se mi pa takrat prav izboči recimo tam, kjer ima dojenček glavo... ma tako smešno obliko dobi trebuh... sej... nč narobe,če se ti to ne dogaja, hvala bogu...

glede slabosti pa... mogoče je pa vzrok v tem, da maternica sega že tako visoko v trebušno votlino, da pritiska tut na želodec in pol, ko ga napolniš ti je zato slabo... ker meni je tut najbolj po zajtrku, ker sem zjutraj najbolj lačna, čez dan pa itak pol skos po malem meljem, najest se itak ne morem... men se bliska ne, kje mam želodec...user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
11.5.2009 8:30:18   
lenika
Lsica ne se sekirat, jaz sem že drugič noseča pa tudi nič od tega ne poznam.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
11.5.2009 8:30:49   
bačko
Jutro!
Lenika Matic pa je faca.user posted image user posted image user posted image No zdaj veš da bi rad imel veliko sestric!
Snoopyka ja retafer sem dobila.
Meni je zadnjič zapasal pivo in sem ga lepo malo spila.Vinček pa tudi med vikendom en kozarček za kri.Pivo pravijo da je dober za mleko.user posted image
No mi smo bili včeraj v Tivoliju in Žana je zelo uživala.Dobila sem se s tremi Julijkami 2007 in smo malo počvekale.Bilo je super.
Mi je pa potem ko sem prišla domov vse dol pritiskalo tako da sem potem samo še ležala. in počivala.Danes pa bom bolj pridna in malo več počivala.
Možek je bil včeraj zelo priden.Je pometel in pomil po stanovanju pa še kosilo potem skuhal.user posted image user posted image user posted image Res je bil priden.
No punce čuvajte se.Danes je možek doma in ga morava z Žano ponucati.user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
11.5.2009 8:32:50   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

LSIČKA to neboleče otrdevanje zgleda tko, da se ti v momentu napne trebuh in čisto otrdi... men je tak mal neprijeten občutek ampak boli pa ne... se mi pa takrat prav izboči recimo tam, kjer ima dojenček glavo

Aha, potem pa tudi meni trebuh otrdeva, pa sploh ne vem, da je to to. No, če bi me bolelo bi že vedela.

Neposredna povezava do sporočila: 2967
11.5.2009 8:34:49   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Lenika Matic pa je faca.user posted image user posted image user posted image No zdaj veš da bi rad imel veliko sestric!

Bomo videli, kaj bo rekel potem, ko se bo rodila.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
11.5.2009 8:46:28   
kalanteja
Jutro
ste zgodnje

Lsica tudi men je spet slabo, tako kot na začetku nosečnosti, sam men je ob večerih, pomaga mi pa toplo mleko!

Danes je družinski dvoboj, ob pol 7 na TV3, če bo katera gledala!

Sedaj je pa tudi mene začela prebava matrat, sam še ni posebej hudo, črtica čez trebuh se mi je pojavila, no tk komaj zaznavna, vendar je!Popek je še vedno notri, mi pa trebuh otredeva kar vsak dan, mpijem pa 2 magnesola na dan, bi mogoče povečala na 3?

Drugače me pa križ boli, noge mi rahlo zatekajo, kolki me ponoč strašno bolijo in pečejo- ima mogoče katera kakšen nasvet?, drugače pa spim čist ok, sam da fajno lego najdem.

Ta teden sem pa jaz začela prati in 1 stroj sem že naredila, še kakšna 2 imam.

O imenih pa sva se sedaj pogovarjala o Juliji! Tudio jaz si želim roditi vsaj po 20 maju!

Lep dan vsem

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
11.5.2009 8:50:18   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Sem pa zadnja dva dneva (verjetno tudi zaradi vročine) začela zatekat, pa tudi mene nekaj šraufa in me je včeraj 3x na wc pognalo. Upam, da se ne pripravlja že kaj. Me malo skrbi zaradi napačne lege.

Jaz moram tudi danes v trgovino malo napolnit hladilnik, pa za Matica moram kupit, da bo jutri nesel v vrtec, ker ima rojstni dan.

Lepo preživite dan.

Ja, polna luna je bila krivec; pa aktivnost za slabo spanje user posted image , tud meni se zdi da mi bo včasih user posted image kr čez trebuh ven skočil, pa zjutraj sem imela mravljinčaste dlani, pa desno ramo mi nekam čudno zateguje;
vse smo na istem - treba malo hladilnik nafilatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa po par malenkosti grem, mogoče še v knjižnjico skočim.....po kako knjigo o porodu (če knjižnjica le ni izropana),
grem v Kik malo pošpejat za kake elastične tričetrt hlače , nimam več kaj oblečt user posted image user posted image , mi vse dol leze user posted image .

potem pa pospravljat, kuhat, učit...

Lenika naša mala je v navadne vrečkice (tiste prozorne) za vrtec vsakemu za RD naštimala en balonček, eno zapakirano roladico in pet mehkih bonbončkov (sladkarije pa so bile najcenejše v Eurospinu). Drugače mi je bilo pa lani bolje, ko so v vrtcu imeli projekt brez sladkarij in so iz sadja delali razne zadevice, vsak je kaj sadja prinesel in so rezali, ustvarjali in jedli. user posted image

Nič drage moje, se beremo kasneje.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
11.5.2009 8:51:42   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

No punce čuvajte se.Danes je možek doma in ga morava z Žano ponucati.user posted image

To pa le daj, naj kaj postori in vaju pocrklja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
11.5.2009 8:54:25   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

O imenih pa sva se sedaj pogovarjala o Juliji! Tudio jaz si želim roditi vsaj po 20 maju

Tudi Julija je full lepo ime.

Točno - July naša kje si? user posted image user posted image Že od tortice dalje se nam ni nič javila, najbrž uživa s svojimi fanti.

Majana a že pošiljaš telefonsko na ZS??? Da ti javimo potem, ko bo kaj novega? Aja, kdaj gresta s tvojim v Poljansko? Sta že šla? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
11.5.2009 9:10:23   
Lsica
Aha, zdaj mi je pa jasno...glede otrdevanja trebuha. Mislim, da poznam občutek, res pa je, da je pri meni zelo redek.

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

glede slabosti pa... mogoče je pa vzrok v tem, da maternica sega že tako visoko v trebušno votlino, da pritiska tut na želodec in pol, ko ga napolniš ti je zato slabo... ker meni je tut najbolj po zajtrku, ker sem zjutraj najbolj lačna, čez dan pa itak pol skos po malem meljem, najest se itak ne morem... men se bliska ne, kje mam želodec...user posted image user posted image

Po mojem bo tud kaj takega... kar se pa tiče želodca...ne vem od kod mi gredo kile tako gor, ker men se definitivno ne zdi, da bi veliko pojedla.
Edino sladoled, to pa je moj največji greh...user posted image Zaenkrat mam zmagovalca v okusu borovnica v sladolednem vrtu. Če kaj hodite mimo...

Neposredna povezava do sporočila: 2973
11.5.2009 9:13:02   
Lsica
Aja pa še nekaj mi je padlo na pamet...ker mene tako velikokrat zgaga peče je Donat moj reden spremljevalec... ma veliko magnezija...pa mogoče zaradi tega nimam otrdevanja trebuha? Ker tablet pa sploh ne jemljem...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
11.5.2009 9:16:14   
lenika
Ja, to glede kilogramov je pa čisto res. Jaz sem jih že 21 pridelala, samo se mi zdi, da je kar precej vode, no bomo videli po porodu.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?