mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: kaminek zdej so že vsi okol mene strokovnjaki: jah, še malo se ti bo popek izbočil, pol se ti bo kaj drucga začelo odšraufvat . punce, ko govorite o lažnih popadkih pa o otrdevanju trebuha - a gre to za eno in isto stvar? bjondi, tebi se to dogaja že od 20. tedna? Jaz ne vem, a sem tko neobčutljiva, al ne vem za kaj se gre, al pa se men to res ne dogaja? Men se sam zdi, da sem zvečer ful napihnjena, ampak to bolj zaradi hrane, vode,...ker potem je zjutraj 100% boljše. Edino kar me matra so spet slabosti, ponavadi zjutraj, po zajtrku. Pa ne vem od česa - sem probala že razne variacije, pa je vse isto. Sem najprej mislila, da je slučajno, da sem kaj takega pojedla, slb zrak, napor....pa vidim, da ni odvisno od tega, enostavno slabosti so ne glede kaj počnem. Najbolje če sem doma, da se lahko malo uležem, ker potem mine, pa je OK. Če sem pa na kakšnih predavanjih, vožnji,...da moram sedet, postanem pa kar zelena kot tale . LSIČKA to neboleče otrdevanje zgleda tko, da se ti v momentu napne trebuh in čisto otrdi... men je tak mal neprijeten občutek ampak boli pa ne... se mi pa takrat prav izboči recimo tam, kjer ima dojenček glavo... ma tako smešno obliko dobi trebuh... sej... nč narobe,če se ti to ne dogaja, hvala bogu... glede slabosti pa... mogoče je pa vzrok v tem, da maternica sega že tako visoko v trebušno votlino, da pritiska tut na želodec in pol, ko ga napolniš ti je zato slabo... ker meni je tut najbolj po zajtrku, ker sem zjutraj najbolj lačna, čez dan pa itak pol skos po malem meljem, najest se itak ne morem... men se bliska ne, kje mam želodec...