Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 20:57:11
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 saj vem, da vas ne zanima....ampak nekaj moram pisat, da pridem do 8 dela take čeveljčke sem kupila http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1&p_id=274 Seveda me zanima. Lepi, lepi Naša pa je ta nove zadnjič na RD pri sosedih po tlakovcu zdrsala po zgornji strani in nič več lepi ne izgledajo. Kaj pa zdaj?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:01:43
|
|
|
|
alea01
|
ooooo končno ena duša saj, zdaj bom pa jaz morala it....ura kliče
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:02:09
|
|
|
|
alea01
|
slovenka...nove kupit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:02:46
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ooooo končno ena duša saj, zdaj bom pa jaz morala it....ura kliče Alea, sorry, da sem ti začetek strani ukradla Daj počakaj malo, jaz nalagam fotografije od danes, pa dam kakšno gor, da preusmerim debato od keramičarjev
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:03:16
|
|
|
|
alea01
|
jaz se tukaj matram...vsaj mislim, da bom stran obrnila, pride slovenka in me zafrkne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:05:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer Jaz sem zaspala pred tamalo, pol me je pa moj pršu zbudit insem bla tolk laaaačna. In sem zdej tuki Slovenka, super, da ste uživali, čeveljčke bosteb pa že druge kupili. Alea, cart čeveljčke ima Izabela, torta pa itak že zgleda fenomenalno, o okusu niti ne dvomim.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:06:11
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 jaz se tukaj matram...vsaj mislim, da bom stran obrnila, pride slovenka in me zafrkne Samo ni bilo nalašč, to pa tudi šteje, a ne?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:07:35
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 slovenka...nove kupit Ja, samo kaj naj, ko pa bo itak tudi nove zdrsala, ko je toliko po kolenih. Ali vi potem ne dajate otrok na tlakovce ali kako? Meni se pa zdi prav fajn podlaga za hodit po štirih zunaj...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:08:06
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 jaz se tukaj matram...vsaj mislim, da bom stran obrnila, pride slovenka in me zafrkne Samo ni bilo nalašč, to pa tudi šteje, a ne? kaj pa vem ....po moje si čakala, štela poste in me zafrknila .....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:08:54
|
|
|
|
alea01
|
ooooooo še ena duša.... večer didlinaa duše se počasi zbirajo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:10:05
|
|
|
|
alea01
|
slovenka.....naša je na vseh štirih zunaj, ampak v zoknčkih mi šparamo na čeveljčkih......recesija
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:12:33
|
|
|
|
slovenka
|
Evo zdaj našo: Tu pa se vidi, kako misli, da je sok pač v slamici, če nanjo pije Hm, drugih pa skoraj nimam zdaj za RR, ko je v glavnem moj gor (pa noče biti objavljen ) ali pa jaz čudno izgledam
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:13:11
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 jaz se tukaj matram...vsaj mislim, da bom stran obrnila, pride slovenka in me zafrkne Samo ni bilo nalašč, to pa tudi šteje, a ne? kaj pa vem ....po moje si čakala, štela poste in me zafrknila ..... Nisem ti jaz tako premetena
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:14:17
|
|
|
|
alea01
|
ooooooooooo kaka lepa princeska Ji še zelo malo manjka, da shodi...a ne?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:14:49
|
|
|
|
mtinca1
|
oj babe žabe, jaz sem pa dans slabe volje. mi je tamala padla s kavča in seveda butnila z glavo ob parket. grozljivka za videt. sicer je ful zajokala, ampak se hitro pomirila. to je blo ob pol treh. potem pa ni zgledalo, da je kaj narobe, je bla enako živahna, tako da nismo šle k zdravniku. in kako? spala je dve uri in pol in potem je bla tako kjut razkuštrana in sem jo hotela z mobitelom fotkat in poslat atiju, ki je bil v službi, mms. in jaz butara sem jo dala na kavč, pa se je prav videlo, da noče sedet. potem v eni roki gsm, z drugo jo kao držim, ampak sem očitno preveč pogledala na gsm in v trenutko na glavo. sicer je z zadnjim delom butnila ob tla, tako da se je malo obrnila, ampak je skoraj nič nisem uspela zadržat. sem malo brala po netu in jo moram 24 ur opazovat. še moram naštudirat kako bo to zgledalo, jo zbujat in to.... sem ful jezna na sebe , ker do zdaj smo jo res lepo pazli.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
O, kak je cart Sofija. Tako lepo stoji, Jaz imam našo večinoma na tleh, tudi tlakovcih, prav fajn je, ko je zdej toplo, se ni za bat, da bo kakšen volk skočil v rit Alea, recesija ja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:15:10
|
|
|
|
alea01
|
didlino je uzala magla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:16:24
|
|
|
|
mtinca1
|
Sofija - predpriprave na poletje... super fotke!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 didlino je uzala magla Nene, nisem še ki seb pršla iz 20 minutnega spanja Mtinca, joj no. Pa sej se vsaki zgodi. Vsaki mami.Tamalo opazuj, ne sme bruhat, temp. naj nebi zrasla, opazuj zenice, drugače pa jo lepo pusti naj spi v miru. Verjamem da ti je hudo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:18:36
|
|
|
|
alea01
|
mtinca- nič panike..... če bo bruhala se pejte pokazat...... V tolažbo......naša je že marsikdaj padla iz marsičesa , se butnila orenk v marsikaj, jo je maček po glavi opraskal......pa zaenkrat ni bilo potrebe po zdravniku....Pa ne obtožuj sebe.....bejbiji so zelo gibčni in se zgodi v trenutku
< Sporočilo je popravil alea01 -- 10.5.2009 21:19:33 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:21:40
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Sofija - predpriprave na poletje... super fotke! Mtinca, vse bo dobro z Lano. Ne očitaj si preveč. Jaz seim imela zelo podobno situacijo, ko se je enkrat že pred meseci na kavču naštimala s pilotom v ležeči položaj na trebuhu tako proti TV, pa sem jo tudi hotela fotografirati, oz. sem celo jo, samo je potem v trenutku padla naprej dol. Sicer imamo bolj nizke kavče, a vseeno. Sem potem kar zbrisala tisto fotografijo, čeprav je fajn izpadla, a bi me zmeraj spominjala na tisti incident. Naše priprave na poletje, ja - je bila sosedova pupa z nami, pa ji je non stop nekaj gor dajala. Ta očala so tudi njena...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:23:20
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa O, kak je cart Sofija. Tako lepo stoji, Jaz imam našo večinoma na tleh, tudi tlakovcih, prav fajn je, ko je zdej toplo, se ni za bat, da bo kakšen volk skočil v rit Alea, recesija ja Didli, pa jo imaš tudi obuto? Kako pa izgledajo čeveljčki? Tisto z volkom pa ne razumem čist dobro
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:23:31
|
|
|
|
alea01
|
ja nič....jaz grem.....zamujam 22 minut
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:24:56
|
|
|
|
alea01
|
punce..upam, da prilezete do 8 dela.... upam, da vmes prileti kleopatra in odpre osmi del in upam, da vas sploh jutri kje najdem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 21:25:44
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ooooooooooo kaka lepa princeska Ji še zelo malo manjka, da shodi...a ne? Ja, mislim, da ja. A bomo videli. Sedaj se lepo sprehaja ob sedežni, pa vsak dan bolje lovi ravnotežje, ko stoji brez opore. A po moje bo po 4 še kar nekaj časa, tako mi tudi vsi pravijo, ker je tako hitra. Po 2 pa še en čas verjetno ne bo... Sem pa sedaj tako razpoložena, da mi ni bit dosti stran od nje, da ne bi kje zamudila prvih samostojnih korakov. A imam samo še v torek predavanja, pa potem četrtek in petek popoldne, potem imam pa praktično že počitnice...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?