Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 0:25:46
|
|
|
|
RMRM
|
Nočko, sej jaz grem pa zdej tud. Sem kar not padla v to šolarijo. Lahko nočko. Je blo luštno poklepetat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 0:26:13
|
|
|
|
Tina 28
|
ma saj tud skoz ameriko odkrivam, kako bi boljši red vzpostavila. Tole z njihovimi znaki mi je potegnil dve generaciji nazaj. Je palilo do konca tretjega razreda. In zdaj pri prvih sem ponovila...tudi palilo. Pa mislim, da štempilke niso ble nikol z zakonom prepovedane ...znakci za znanje pa..to pa vem, ker je bilo ful bunjenja glede tega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 0:26:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM V vsakem primeru jim je skoz treba perutke strižt, ker v puberteti res pobezlajo če jim dovoliš, pa je lahko še bolj priden. Npr. Mark je šel danes na en roj. dan. Začel se je ob 15.00, pol pa mojga pokliče okrog 18.30, da gredo oni ob 20.00 v kino. Ko bo konec pa pokliče, da ga prideva iskat . Mi je skor varovalke ven pometal, pa da ne bosta mislile, od 9 otrok samo naš ni šel. Ej, prav si naredila. jaz bi isto, sto posto. pa naj kuha mulo, sej pol ugotovijo zakaj so jo kuhaliin kdo ima pri vsem tem prav. Pa še sobota zvečer.kaj hujšega. Sej naš nič ne kuha mule, ker ve da je to meni nesprejemljivo. Se je čist sprijaznil. Mislim, kaj pa ma mulc pri 12 za počet ob osmih v kinu Itak. Pa dober je Mark, sprobal vas je in to je to.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 0:27:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Nočko, sej jaz grem pa zdej tud. Sem kar not padla v to šolarijo. Lahko nočko. Je blo luštno poklepetat. Nočko.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 0:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ma saj tud skoz ameriko odkrivam, kako bi boljši red vzpostavila. Tole z njihovimi znaki mi je potegnil dve generaciji nazaj. Je palilo do konca tretjega razreda. In zdaj pri prvih sem ponovila...tudi palilo. Pa mislim, da štempilke niso ble nikol z zakonom prepovedane ...znakci za znanje pa..to pa vem, ker je bilo ful bunjenja glede tega To pa ne vem. Ej,zdej pa res grem. Moj tuki zraven smrči, pa mu že nos mašim,sam ni haska. lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 0:29:12
|
|
|
|
Tina 28
|
lahko noč...ste me mal na šolo spomnile, ki me v pon čaka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 0:31:27
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ma saj tud skoz ameriko odkrivam, kako bi boljši red vzpostavila. Tole z njihovimi znaki mi je potegnil dve generaciji nazaj. Je palilo do konca tretjega razreda. In zdaj pri prvih sem ponovila...tudi palilo. Pa mislim, da štempilke niso ble nikol z zakonom prepovedane ...znakci za znanje pa..to pa vem, ker je bilo ful bunjenja glede tega Nam je skoz govorila, da ne smejo nič dajat. Sej druge učiteljice so dajale, ona pa striktno proti, da ne sme No, sej smo tud brez štampiljk preživel, samo mislim da bi blo veliko manj težav. Mal je pa najbrž tud od posameznega otroka odvisno. Bom pač še naprej težila, da so naloge NUJNE Jaz jima tko al tko skoz pravim, da zato sem, da jima težim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 0:33:30
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 lahko noč...ste me mal na šolo spomnile, ki me v pon čaka Si tako lepo obnovo nardila, da sploh ne bo težav prvi dan. Si že not padla . Verjamem pa da imaš mal "arbeitfiebra". Sej bo vse ok, boš vidla, Tud Anja se bo navadla, pa bo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 0:33:53
|
|
|
|
RMRM
|
Zdej pa res, tretjič danes. Lahko nočko.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 0:36:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Nocko bejbe RMRM,zs
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 8:16:28
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro babe žabe!! Kaj pol, danes napadamo 200-tko al kako? No, jaz ne vem kako bom aktivna zvečer, ker sem prišla ob 3.30 domov Sem namreč dežurala na Cvičkariji v NM, kjer mi je družbo delala nya (hvaaalllaaaa nyaaaa), dokler nisem enga koma mrtvega deca mogla peljat na urgenco. Ehhhh dolenjci Drugače pa pri nas nič novega, Luka je malo prehlajen, danes pičimo na en fish piknik, dojenček zgleda tud ok, dec ok, starši ok, vreme ok....očitno imam če malo cvička v riti, sej veste na dolenjskem je 0.6 v luftu Nič, lep dan in izkoristite sončka!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 9:44:55
|
|
|
|
mtinca1
|
oj, vidim, da ste otvoritev novega dela pustile za danes - lepo. nekako ne utegnem več spremljat rr-ja; verjetno je kriva služba . o nya, mojca - sta ble na cvičkariji. moj tudi, jaz sem pa doma babysitala. škoda, da vaju nisem prej zaslišala in bi se vama pridružila, mojga pa pustila doma - itak gre večkrat sam. danes sva z Lano sami doma. popoldan greva malo ven na zrak, usput čez dan imam pa ful za pospravit, zlikat.... verjetno ne bom kuhala. izkoristite lep sončen dan .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 10:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
dan sem prišla pogledat, če ste že na novem delu, pa vidim da bo verjetno danes padel pri nas nič novega, Maša ima vročino, leži , Emo sem ravno dala spat, pa joka zgleda, da bomo morali kmalu uvesti samo eno spanje še na dan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 10:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Na hitrico sem vas prebrala komentirala ne bom nič
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 10:53:01
|
|
|
|
mtinca1
|
za Mašo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 11:20:15
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala mtinca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 13:00:44
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 za Mašo za mašo te so pa za mami
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 13:25:03
|
|
|
|
slovenka
|
ojla mamike, mi smo bili na kosilu pri nas doma, zdaj pa bebi spi. Ja, danes pa verjetno res pade 200. Vidim, da bom morala kar ostati na RR, da dobim nasvete, kako vzgajati otroka. Tina Na faksu imamo druge probleme in drugačne pristope A sem povedala, da sem v petek dobila prvi sklep dekana o pritožbi študenta zoper mojo oceno in zdaj je oblikovana komisija, ki me bo revidirala Vidim to v predalčku, pa sem bla kar haaaaaaa???? Lepo se sončkajte, naša bo še kakšno uro spala, potem pa gremo spet ven. Smo bili pri nas doma ob ribniku, zet ima novo ribiško palco, pa je treniral Sestrici smo pa dali našo zibko in gugalnik in vse in smo malo Sofijo notri dali, pa se je tako smejala, potem pa takoj na noge in bi takoj ven iz zibke skočila. dolga je pa tako, da še komaj paše notri. Kako hitro gre čas. Pa na gugalniku je sedela z vzravnanim hrbtom in noge na vsaki strani dol. Ne morem verjeti
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 20:19:35
|
|
|
|
alea01
|
dober večer mamičke oooooooooooo še štiri strani do 200-tke .... Maša- Punce hvala še enkrat za slikice. Zlate ste! Tina28- dobra tršica si ti Mi smo dobili vrtec. Jupi . Naša pa nič ne komplicira glede čuvanja. Komurkoli, kadarkoli je dam, ni panike. Samo moški ne sme biti . Večkrat sem jo že pustila. Tudi pri *Mojci* . Nobenih težav, razen pokakane rite . O keramičarjih ne bi. Moj je tudi sam neki polagal, pa fuge ven strgal in na novo fugiral . Kopalnica je bila na pol položena in pol sva keramičarja lepo zavrnila( ker je bilo vse skupaj katastrofalno in sva nekaj ploščic mogla razbiti in na novo naročiti ) in pol je ta kekec hotel 95 tisoč tolarjev, s tem da je bilo lepilo najino, nič zafugirano, po tleh še ni položeno in banja še ni bila položena... in pol je moj to komaj zdilal na 55 tisoč tolarjev. Pa saj ne moreš verjet. Moj je tudi picajzlast. Preveč in vse sam hoče narest, pri tem zeeeeeeeeeelo komplicira in vse skupaj ful časa traja, ker itak nima časa. Dedci, kaj češ slovenka- za polaganje. Brez skrbi....bo najboljše položeno
< Sporočilo je popravil alea01 -- 10.5.2009 20:20:46 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 20:26:03
|
|
|
|
alea01
|
nobene? prav, bom pa sama štepala 4 strani, sama prišla do dvestotke in sama praznovala 8 del in se sama napila ob takšnem podvigu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 20:38:17
|
|
|
|
alea01
|
Mi smo ta vikend praznovali rojstne dneve. Evo mal tortice še za vas . Mogoče bom katero privabila na RR Ta je kao umetniška...... slika ...meni se ne zdi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 20:49:07
|
|
|
|
alea01
|
Da še mal zabluzim.....itak bom sama štepala 4 strani kleopatra upam, da si vsaj odprla osmi del Sem v petek naročila čeveljčke za tamalo pri malimasi- pediped. Dobila sem jih včeraj. Moram rečt, da so svetovni. Zelo lepi, mehki in kar je najvažnejše.....ostanejo na nogi . Do zdaj karkoli sem ji obula je še preden sem drugi čeveljček spravial gor, je že bil prvi dol...glavno....misija nemogoče obuvanja otroka . So pa srebrni, ker vsepovsod zraven pašejo, čeprav so me ene roza ful mikale, ampak naša ima bolj malo stvari v roza in pol bi to ven sekalo. Kaj češ...mal kompliciram
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 20:50:58
|
|
|
|
alea01
|
zdaj bi pa bil čas, da bi jaz kako stran obrnila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 20:55:59
|
|
|
|
slovenka
|
U, vauuuuu Alea, kako lepi torti. Bi takoj vsaj en kos vsake. mmmmmm... In bravo za vrtec. Mene so iz našega klicali, kako da nismo prišli na vpis, pa sem rekla, da bomo imeli zasebno varstvo. Me je bilo pa kar malo panika ob tem - zavrniti vrtec... Tako da res upam, da bo varuška držala besedo. Mi smo bili danes na izletu v Lenartu pri jezeru, smo šli ful dolgo pot okoli jezera, malo mi je bilo že žal na sredi poti, ker nisem vedela, da jezero na eni strani potem zavije desno in je bilo treba ful daleč iti, a moj je nesel pupo na ramah, ga je držala za roke in je bila takoooo pridna, da še zdaj ne morem verjeti. Samo gledala je labode in vse ostalo... Je bilo zelo fajn. Alea, glede picajzlosti pa kot da bi mojega opisovala. Je moj tudi sredi polaganja ploščic keramičarju zvečer eno ploščico dol vtrgal, ker ni bila prav položena, potem pa je zjutraj tip tasta, ki mu je odprl hišo, tako nadrl, da se mu kaj takega še ni zgodilo v 40 letih in kako zaj.... tip je moj mož Imava 3 barve v kopalnici in sem jaz narisala skico, kje pride kaka barva, pa je vseeno narobe položil, potem pa je dol trgal in ob tem govoril, da sem jaz vmes drugo skico podtaknila. No, ampak ne bom več o tem Samo res, kaj je s keramičarji. Pa saj menda konec VII. dela ne bo keramičarski
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?