|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
10.5.2009 0:25:46   
RMRM
Nočko, sej jaz grem pa zdej tud. Sem kar not padla v to šolarijo. Lahko nočko. Je blo luštno poklepetat. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
10.5.2009 0:26:13   
Tina 28
ma saj tud skoz ameriko odkrivam, kako bi boljši red vzpostavila. Tole z njihovimi znaki mi je potegnil dve generaciji nazaj. Je palilo do konca tretjega razreda.

In zdaj pri prvih sem ponovila...tudi palilo.

Pa mislim, da štempilke niso ble nikol z zakonom prepovedaneuser posted image ...znakci za znanje pa..to pa vem, ker je bilo ful bunjenja glede tega

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
10.5.2009 0:26:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

V vsakem primeru jim je skoz treba perutke strižt, ker v puberteti res pobezlajo če jim dovoliš, pa je lahko še bolj priden. Npr. Mark je šel danes na en roj. dan. Začel se je ob 15.00, pol pa mojga pokliče okrog 18.30, da gredo oni ob 20.00 v kino. Ko bo konec pa pokliče, da ga prideva iskatuser posted image . Mi je skor varovalke ven pometal, pa da ne bosta mislile, od 9 otrok samo naš ni šel.

Ej, prav si naredila.user posted image   jaz bi isto, sto posto. pa naj kuha mulo, sej pol ugotovijo zakaj so jo kuhaliin kdo ima pri vsem tem prav. Pa še sobota zvečer.kaj hujšega.

Sej naš nič ne kuha mule, ker ve da je to meni nesprejemljivo. Se je čist sprijaznil. Mislim, kaj pa ma mulc pri 12 za počet ob osmih v kinuuser posted image

Itak. Pa dober je Mark, sprobal vas je in to je to.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4878
10.5.2009 0:27:17   
Anonimen

Nočko, sej jaz grem pa zdej tud. Sem kar not padla v to šolarijo. Lahko nočko. Je blo luštno poklepetat. user posted image user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4879
10.5.2009 0:28:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

ma saj tud skoz ameriko odkrivam, kako bi boljši red vzpostavila. Tole z njihovimi znaki mi je potegnil dve generaciji nazaj. Je palilo do konca tretjega razreda.

Pa mislim, da štempilke niso ble nikol z zakonom prepovedaneuser posted image ...znakci za znanje pa..to pa vem, ker je bilo ful bunjenja glede tega

To pa ne vem.

Ej,zdej pa res grem. Moj tuki zraven smrči, pa mu že nos mašim,sam ni haska.user posted image

lahko noč

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4880
10.5.2009 0:29:12   
Tina 28
lahko noč...ste me mal na šolo spomnile, ki me v pon čakauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
10.5.2009 0:31:27   
RMRM

Nam je skoz govorila, da ne smejo nič dajat. Sej druge učiteljice so dajale, ona pa striktno proti, da ne smeuser posted image  

No, sej smo tud brez štampiljk preživel, samo mislim da bi blo veliko manj težav. Mal je pa najbrž tud od posameznega otroka odvisno. Bom pač še naprej težila, da so naloge NUJNEuser posted image  Jaz jima tko al tko skoz pravim, da zato sem, da jima težim user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
10.5.2009 0:33:30   
RMRM

lahko noč...ste me mal na šolo spomnile, ki me v pon čakauser posted image

Si tako lepo obnovo nardila, da sploh ne bo težav prvi dan. Si že not padlauser posted image . Verjamem pa da imaš mal "arbeitfiebra". Sej bo vse ok, boš vidla, Tud Anja se bo navadla, pa bo. user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
10.5.2009 0:33:53   
RMRM
Zdej pa res, tretjič danes. Lahko nočko.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
10.5.2009 0:36:40   
Anonimen
Nocko bejbeuser posted image
RMRM,zs

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4885
10.5.2009 8:16:28   
*Mojca*
Jutro babe žabe!!

Kaj pol, danes napadamo 200-tko al kako? No, jaz ne vem kako bom aktivna zvečer, ker sem prišla ob 3.30 domov user posted image user posted image Sem namreč dežurala na Cvičkariji v NM, kjer mi je družbo delala nya (hvaaalllaaaa nyaaaa), dokler nisem enga koma mrtvega deca mogla peljat na urgenco. Ehhhh dolenjci user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa pri nas nič novega, Luka je malo prehlajen, danes pičimo na en fish piknik, dojenček zgleda tud ok, dec ok, starši ok, vreme ok....očitno imam če malo cvička v riti, sej veste na dolenjskem je 0.6 v luftu user posted image user posted image

Nič, lep dan in izkoristite sončka!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
10.5.2009 9:44:55   
mtinca1
oj,
vidim, da ste otvoritev novega dela pustile za danes - lepo.
nekako ne utegnem več spremljat rr-ja; verjetno je kriva služba user posted image .

o nya, mojca - sta ble na cvičkariji. moj tudi, jaz sem pa doma babysitala. škoda, da vaju nisem prej zaslišala in bi se vama pridružila, mojga pa pustila doma - itak gre večkrat sam.

danes sva z Lano sami doma. popoldan greva malo ven na zrak, usput čez dan imam pa ful za pospravit, zlikat.... verjetno ne bom kuhala.

izkoristite lep sončen dan user posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
10.5.2009 10:12:20   
Anonimen
dan user posted image
sem prišla pogledat, če ste že na novem delu, pa vidim da bo verjetno danes padeluser posted image
pri nas nič novega, Maša ima vročino, ležiuser posted image , Emo sem ravno dala spat, pa joka zgleda, da bomo morali kmalu uvesti samo eno spanje še na danuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4888
10.5.2009 10:17:40   
Anonimen
Na hitrico sem vas prebrala komentirala ne bom ničuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4889
10.5.2009 10:53:01   
mtinca1
za Mašo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
10.5.2009 11:20:15   
Anonimen
hvala mtincauser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4891
10.5.2009 13:00:44   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

za Mašo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

za mašouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te so pa za mamiuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
10.5.2009 13:25:03   
slovenka
ojla mamike,

mi smo bili na kosilu pri nas doma, zdaj pa bebi spi.

Ja, danes pa verjetno res pade 200. user posted image user posted image user posted image

Vidim, da bom morala kar ostati na RR, da dobim nasvete, kako vzgajati otroka. Tina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Na faksu imamo druge probleme in drugačne pristope user posted image A sem povedala, da sem v petek dobila prvi sklep dekana o pritožbi študenta zoper mojo oceno in zdaj je oblikovana komisija, ki me bo revidirala user posted image user posted image user posted image Vidim to v predalčku, pa sem bla kar haaaaaaa????

Lepo se sončkajte, naša bo še kakšno uro spala, potem pa gremo spet ven. Smo bili pri nas doma ob ribniku, zet ima novo ribiško palco, pa je treniral user posted image Sestrici smo pa dali našo zibko in gugalnik in vse in smo malo Sofijo notri dali, pa se je tako smejala, potem pa takoj na noge in bi takoj ven iz zibke skočila. dolga je pa tako, da še komaj paše notri. Kako hitro gre čas. Pa na gugalniku je sedela z vzravnanim hrbtom in noge na vsaki strani dol. Ne morem verjeti user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
10.5.2009 20:19:35   
alea01
dober večer mamičkeuser posted image

oooooooooooo še štiri strani do 200-tkeuser posted image user posted image ....

Maša- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce hvala še enkrat za slikice. Zlate ste!

Tina28- dobra tršica si tiuser posted image user posted image

Mi smo dobili vrtec. Jupiuser posted image .

Naša pa nič ne komplicira glede čuvanja. Komurkoli, kadarkoli je dam, ni panike. Samo moški ne sme bitiuser posted image user posted image . Večkrat sem jo že pustila. Tudi pri *Mojci*user posted image . Nobenih težav, razen pokakane riteuser posted image .

O keramičarjih ne bi. Moj je tudi sam neki polagal, pa fuge ven strgal in na novo fugiral user posted image . Kopalnica je bila na pol položena in pol sva keramičarja lepo zavrnila( ker je bilo vse skupaj katastrofalno in sva nekaj ploščic mogla razbiti in na novo naročitiuser posted image ) in pol je ta kekec hotel 95 tisoč tolarjev, s tem da je bilo lepilo najino, nič zafugirano, po tleh še ni položeno in banja še ni bila položena... in pol je moj to komaj zdilal na 55 tisoč tolarjev. Pa saj ne moreš verjet.

Moj je tudi picajzlast. Preveč in vse sam hoče narest, pri tem zeeeeeeeeeelo komplicira in vse skupaj ful časa traja, ker itak nima časa. Dedci, kaj češuser posted image user posted image user posted image

slovenka- user posted image user posted image  za polaganje. Brez skrbi....bo najboljše položeno

< Sporočilo je popravil alea01 -- 10.5.2009 20:20:46 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
10.5.2009 20:26:03   
alea01
user posted image user posted image  nobene?

prav, bom pa sama štepala 4 strani, sama prišla do dvestotke in sama praznovala 8 del in se sama napila ob takšnem podviguuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
10.5.2009 20:38:17   
alea01
Mi smo ta vikend praznovali rojstne dneve. Evo mal tortice še za vasuser posted image . Mogoče bom katero privabila na RRuser posted image

user posted image

user posted image

Ta je kao umetniška...... slikauser posted image ...meni se ne zdiuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
10.5.2009 20:49:07   
alea01
Da še mal zabluzim.....itak bom sama štepala 4 straniuser posted image
kleopatra upam, da si vsaj odprla osmi deluser posted image

Sem v petek naročila čeveljčke za tamalo pri malimasi- pediped. Dobila sem jih včeraj. Moram rečt, da so svetovni. Zelo lepi, mehki in kar je najvažnejše.....ostanejo na nogiuser posted image . Do zdaj karkoli sem ji obula je še preden sem drugi čeveljček spravial gor, je že bil prvi dol...glavno....misija nemogoče obuvanja otrokauser posted image . So pa srebrni, ker vsepovsod zraven pašejo, čeprav so me ene roza ful mikale, ampak naša ima bolj malo stvari v roza in pol bi to ven sekalo. Kaj češ...mal kompliciramuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
10.5.2009 20:50:58   
alea01
zdaj bi pa bil čas, da bi jaz kako stran obrnilauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
10.5.2009 20:55:08   
alea01
saj vem, da vas ne zanima....ampak nekaj moram pisat, da pridem do 8 delauser posted image  

take čeveljčke sem kupila
http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1&p_id=274

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
10.5.2009 20:55:59   
slovenka
U, vauuuuu Alea, kako lepi torti. Bi takoj vsaj en kos vsake. mmmmmm... In bravo za vrtec. Mene so iz našega klicali, kako da nismo prišli na vpis, pa sem rekla, da bomo imeli zasebno varstvo. Me je bilo pa kar malo panika ob tem - zavrniti vrtec... Tako da res upam, da bo varuška držala besedo. user posted image

Mi smo bili danes na izletu v Lenartu pri jezeru, smo šli ful dolgo pot okoli jezera, malo mi je bilo že žal na sredi poti, ker nisem vedela, da jezero na eni strani potem zavije desno in je bilo treba ful daleč iti, a moj je nesel pupo na ramah, ga je držala za roke in je bila takoooo pridna, da še zdaj ne morem verjeti. Samo gledala je labode in vse ostalo... Je bilo zelo fajn.

Alea, glede picajzlosti pa kot da bi mojega opisovala. Je moj tudi sredi polaganja ploščic keramičarju zvečer eno ploščico dol vtrgal, ker ni bila prav položena, potem pa je zjutraj tip tasta, ki mu je odprl hišo, tako nadrl, da se mu kaj takega še ni zgodilo v 40 letih in kako zaj.... tip je moj mož user posted image user posted image user posted image Imava 3 barve v kopalnici in sem jaz narisala skico, kje pride kaka barva, pa je vseeno narobe položil, potem pa je dol trgal in ob tem govoril, da sem jaz vmes drugo skico podtaknila. user posted image No, ampak ne bom več o tem user posted image user posted image user posted image Samo res, kaj je s keramičarji. user posted image

Pa saj menda konec VII. dela ne bo keramičarski user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?