|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
10.5.2009 19:55:16   
malcekvita
tinaaja hvala za nasvete, zlata si user posted image  user posted image
sonček85 tudi midva z Jakobom vama z Aleksom pošiljava en veeeelik user posted image
nena lena žal mi je, da si imela tako slabo izkušnjo. držim pesti, da se čimprej pocajtaš user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
10.5.2009 20:03:32   
malcekvita
hrana: jst jem piščančka, pa krompir, olupljena jabolka, rdečo peso, kuhano goveje meso iz juhice, špinačko, ribice, preverjeno pa ne smem jest pečenih paprik, kerje naš Jakob zaradi tega prejokal cel dan.
ne jem čokolade, mleka spijem največ 4 dcl, ne jem jajc in surove solate...

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
10.5.2009 20:44:24   
brigita23
alo punce

mi smo se uredili, previli npapcali in zdej pančkamo ko anglčekuser posted image user posted image user posted image . Jst sem si skuhala kompot iz jabolk in upam, da ga vsaj po tm ne bo zvijalouser posted image . Se bom pa jaz tudi odpovedala vsem surovim stvarem in sadju.
Hvala vam za nasvete in lepo se imejte...cartajte svoje anglčke in jih lubčkajte, jst pa grem jutri dat šive ven in upam, da me ne bo bolelo.

sonček- a za davčno za malega moraš it na davčni urad kjer je mami prijavljena ali bilokateri davčni urad?...pa kaj potrebuješ zraven?

PA PA

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 1128
10.5.2009 20:50:16   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Pa popek mu čistim pri vsakem previjanju z alkoholom a je to vredu??? Mamice prosim za pomočuser posted image

Ja popek se do zaceljenja mora pri vsakem previjanju čistiti z alkoholom. Če res kaj krvavi potem bodi zelo previdna in nežna, probaj tam gor po rani ne dosti hodit z palčko. Če pa je res hudo pa pokliči patronaško naj še 1x pride pogledat.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
10.5.2009 20:52:28   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica

Pozdravljene!
Da se še jaz javim.

5.5. se nama je rodil Oskar, težek 3740 gramov in velik 53 cm. Mamica je bila kar šivana, ker je bila glavica zelo velika - 37 cm. Malo še bolijo vendar bo. Pri odpustu iz porodnišnice je bila teža za 180g nižja. Sedaj se lepo dojiva. Mleka je dovolj za izvoz. Malo ga napenja, ker nama podiranje kupčka ne gre ravno najbolje. Veliko spi. Čakamo jutri, da pokličem patronažno in nas pride prvič pogledat.
Vprašanje: Po kolikih dnevih je bil kakec oranžne barve... pri nas je še vedno zelenkaste....

Lepo nedeljsko popoldne :-)
Pomarančica

Čestitke za Oskarjauser posted image user posted image user posted image user posted image  res velika glavica, bo pa pameten pobauser posted image

Kakec spremeni barvo nekako v parih dneh po rojstvu. Nekaterim že v P nekaterim šele doma. Najbolj ti bo pa seveda vedela svetovat patronaška.

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
10.5.2009 20:58:39   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

dojenje: punce nekaj me še zanima: naš Jakob pije na eni ziziki približno 10-15 min. potem pa se začne ful čudno izmotavat, čeprav bi še pil, če mu zizo, ki jo pomotoma izpusti spet ponudim. ampak spet ista zgodba. pa si provam stisnit z rokami, da vidim, če je notri še kej mleka, čeprav rata po njegovem pitju ziza tanka ko ena vrečka user posted image , pa ven špricne curek. če mu ponudim drugo zizo, pa spet normalno pije še ene pet minut. kaj bi ve nardile, vztrajale na prvi ziziki, ali bi mu dale tole drugo?
midva greva zdej ven, bomo lažje spali, čauči user posted image

Verjetno je tvoj tamali malo lenoben in se mu na koncu več ne da trudit za tisto najsladkejšo mleko. Nič hudega ni, če je ziza tanka ko vrečka, če stisneš in je not še vedno mleko potem je vse OK. Edino on se mora takrat na lastno inicijativo potrudit in te posesat. Ker potem, če ga ti daš na drugo zizo, tam je valda več mleka in na začetku dosti bolj teče in mu je zato lažje. Je pa tisto začetno mleko manj hranljivo kot tisto na koncu.

Neposredna povezava do sporočila: 1131
10.5.2009 20:59:30   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

uspavanje - Čez dan je naša miška kar pridna in hitro zaspi, ponavadi kar na rokah med hranjenem. Toda zvečer in ponoči pa ni šans, da bi jo položila v košek, se kar hoče cartat, pestovat oziroma rabi občutek, da je nekdo ob njej, ali jaz ali dragi. Če malo zajokca medtem, ko se ji zapirajo očke, jo kar pustiva, toda če pa začne jokati, pa jo vzamem k sebi in potem pač spančka pri nama v najini postelji. Enostavno ne morem 3-tedenske dojenčice pustiti, da bi jokala, če pa vem, da jo z ljubečimi besedami, objemom, poljubi ... lahko umirim in uspavam.

Vprašanje babuške : Kupila sva kapljice BiaGaia, na njih piše, da bi naj otrok dobil 5 kapljic na dan. Koliko jih ve dajete? Jaz sem ji včeraj dala 2 kar v flaško zraven mleka. A jih lahko dobi 1-mesečni dojenček 5 na dan? Pa kaj če recimo mleko pol urce stoji, a se te kapljice pokvarijo, ker drugače morajo biti v hladilniku? 

uspavanje- pri nas je bilo podobno. S tem da me je bilo vedno strah da se bom jaz al moj dragi ulegel nanj...potem sem pa pogruntala in mu enkrat dala v posteljico moj modrček ( po dojenju sem ga slekla) in deluje...mali spančka v svoji pojstli in se drži modrčka in lepo pridno spančka user posted image

BioGaia - midva mu dava kar na dudo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
10.5.2009 21:10:10   
štorkljica
Brigitka ja veš, da sem po porodu mislila nate in na to, da sem ti pobegnila, pa še brez slovesauser posted image   POl sem tuhtala ali si tudi ti že šla al pa še čakaš. Komaj sem čakala da pridem domov, da vidim al si že rodila. Sem bla pa ful vesela zate, ko sem videla, da si se ti tudi končno rešilauser posted image

Frutolina dobra fora tale  modrčkomuser posted image user posted image user posted image  Si pa faca, da si se to sploh spomnila. In pol sinek fajn aja v prepričanju, da je zraven mamiuser posted image

< Sporočilo je popravil štorkljica -- 10.5.2009 21:12:08 >

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
10.5.2009 21:41:11   
L & L
Sonček85 kapice oziroma recept sem dobila v Porodnišnici, se pa imenujejo Tobrex.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
11.5.2009 5:27:27   
Miška2006
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
11.5.2009 5:28:48   
Miška2006
Brigita, DŠ dobiš po pošti po cca. 1 mesecu po porodu. Če pa neseš sama oz. tvoj dragi rojstni list na davčni urad pa ti dajo DŠ takoj.user posted image Ne pozabi tudi na zavarovanjeuser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
11.5.2009 5:53:12   
Miška2006
Aja, Brigitka s tamalima smo se full zorganizirali in vse pošlihtali skoraj v nulouser posted image . Zaenkrat še to laufa, a tavečji že ima svoje fore tako, da mama mora biti zelooooo strpnauser posted image . Ne ne, res se imamo super. Kar pri tavečjem nismo izkusili, okušamo s tamalo in je seveda tudi tavečji vsega tega deležen. Ogromno smo zunaj, če glih nismo na sprehodu je tamala pod češnjouser posted image . Zdaj jih lahko že dobro papamo. Vam bom poslala eno slikco kako to zgleda pr nas, ko mamo češnjice doma. Da se vam bodo malček cedile sline. Ajaj, sem grozna neuser posted image , vam že lušte delam?user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem, da se vsi trije uštimamo, ker moram tavečjega spokat v vrtec, s tamalo pa gremo v posvetovalnico. Danes ima 2 mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke Ninauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko bom mela čas pa vam res slikico dam gor...od češenjuser posted image .

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1137
11.5.2009 8:02:41   
L & L
Dobro jutro.
Evo jem zajterk in pišem vam.
No naš ati je šeu danes v službo tako da sva z malim sama, joj kok je lepo vreme, počakam da poje in da se zbudi pol pa šibava vn na sonček.
Nas so pa zdele 2 dni krčki dajal ampak ne zelo sam nisem navajena ker pri tavelkih dveh ni bilo tega, ni blo sile tam kako minutko je jokcou pol se je pa pomiru, pa pet minutk mir pa pol spet, in tut ko se je pokakou je bil kakec zelenkast, sploh ne vem kaj bi jedla kaj takega nimam pojma, bomo vidli kaj bo danes.
Oblačenje kako jih oblečete za ven, mi imamo kratek bodi pa dolg bodi pa jaknico, kapico žabice in hlačke, če piha ga pa še z dekico pokrijem, a je preveč?
Punce držte se in uživajte čau.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1138
11.5.2009 8:04:53   
sonček85
Jutro iz prelepega Žalca user posted image user posted image user posted image

detelja.user posted image user posted image user posted image user posted image suša ja suša.Res je kot si rekla kaj je že to slončkanje user posted image user posted image user posted image mi imamo še čisto malo izcedka ,tko da mislim ,da bo konec čišče kak teden pred pregledom user posted image user posted image pol pa dobimo zeleno luč in slončkamo kar sedaj nismo user posted image user posted image
malcekvita .hvala za poljubčke od Jakoba in tebe user posted image
brigita.ja jaz sem šla pri nas na občino v žalcu za davčno ,pa ga še ni bilo v rač.,tko da me je kr na davčni urad v CE (tam pri  celeia parku pri pošti )poslala in naj bi ga tam tkoj dobila ,da mi ni potrebno čakat da mi ga pošljejo.S seboj potrebuješ baje samo roj.list,jaz ga grem iskat v sredo ,ker prej ne morem
Jabkov kompot semsi tudi jaz doma skuhala in se mi zdi da ga je po tistem tudi napenjalouser posted image
Ko jem pa kupljenega je pa vse ok user posted image
L&L:hvala še 1x za ime kapljic,sedaj sem mu že 3 dni zapored skoraj  pri vsakem obroku dala svoje mleko ,pa je malo bolje ,samo če pa ne bo  če se bo poslabšalo nazaj grem pa takoj k zdravniku pa da mu dajo nekaj da se mu zboljša

miška:kako lepe slikice ti nam zjutraj limaš ,da nam dan še polepšašuser posted image user posted image Čestitke za dva meseca user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
11.5.2009 8:04:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

hrana: jst jem piščančka, pa krompir, olupljena jabolka, rdečo peso, kuhano goveje meso iz juhice, špinačko, ribice, preverjeno pa ne smem jest pečenih paprik, kerje naš Jakob zaradi tega prejokal cel dan.
ne jem čokolade, mleka spijem največ 4 dcl, ne jem jajc in surove solate...
to kar odebelila tudi jaz ne jem,pa opazila sem če jem sedaj k se zunaj peče da našga zvija in je tečkan user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1140
11.5.2009 8:04:57   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

uspavanje- pri nas je bilo podobno. S tem da me je bilo vedno strah da se bom jaz al moj dragi ulegel nanj...potem sem pa pogruntala in mu enkrat dala v posteljico moj modrček ( po dojenju sem ga slekla) in deluje...mali spančka v svoji pojstli in se drži modrčka in lepo pridno spančka user posted image

BioGaia - midva mu dava kar na dudo...
to pa ni slaba ideja,ker mene mora moj tudi imet zraven tko ponoč da zaspi ,nekaj časa prej še jamra potem pa zaspi,pa full me  drži za prst na roki 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
11.5.2009 8:06:41   
sonček85
L&L:jaz sem ga imela najprej k smo prišli iz P samo bodi in žabice kot v P ,pa je potem rekla patronažna da naj ima bodi ,še 1 dolge rokave ,žabice ,zoknčke in kake copatke,pol ga pa z dekico pokrijem in je čist dovolj ,včas še preveč.Npr.včeraj je bil ves moker pa je bil samo tko oblečen-aja pa da ne pozabim kapico mu še dam gor 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
11.5.2009 8:26:04   
malcekvita
dobro jutro,
glede tega oblačenja tud mene matra, kolk je dovolj in če ni mogoče preveč vse kar navlečem nanj. sam pri nas piha burja in je res težko ocenit ali ga bo zeblo, ali mu bo vroče. res ni dobro, če otroka zebe, niti ni dobro, če mu je prevroče. jst ga bom oblačila tako kot je sonček napisala, pa rajši kakšno dekico več vzamem in ga lahko dodatno pokrijem ali odkrijem.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
11.5.2009 8:34:58   
janja*
Dobro jutro punce moje.Kako ste kaj?Mi smo kar dobro edino te krči so kar hudi.Vsak dan od 18-20 ure.
Kilo moramo operirati in to že 04.06.2009.jaz nisem ravno za,zato bom šla še po kakšno drugo mnenje drugam.Moja zdravnica mi je dala napotnico,da mi naredijo ultrazvok in od tega ni bilo nič.Pregledala ga je zdravnica in rekla da je to za operirat.Kr neki.To je bil bolj površn pregled.
Bili smo spet na morju in bilo je super.če bi se lahko bi se kar preselila na Pag.Nik je ful priden na morju.
Ali ima pri vas kdo večerne krče in kako to izgleda?

Neposredna povezava do sporočila: 1144
11.5.2009 8:39:17   
malcekvita
krči pri nas zgledajo tako, da Jakob ful joče takrat ko ga zagrabi in istočasno brca z nogicami. potem spet vidiš, ko mine, pa čez nekaj časa spet jovo na novo. ma res so ubogi novorojenčki.
mi dajemo kapljice BioGaia, mislim, da pomagajo. pa po ritki ga trepljamo, ko je hudo, pa damo mu toplo pleničko na trebušček. pa nosimo ga, to ga ful pomirja.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
11.5.2009 8:41:31   
tinaaja
Jutro,
evo jaz sem se prvic ornk presvicala po porodu user posted image 30min orbitreka juhuhu kok je pasalo. Zdaj pa zizaland in sibam ven user posted image

Janja, mi imamo tud krce. Kako zgleda - 2-3 ure joka z napenjanjem, prdkanjem, celo telo ji zateguje, rdec obrazek user posted image .. predvcerajsnjim je bil mir, je kar prespala vecer, sem se ze veselila.. no vceraj jovo na novo.. user posted image odstevam dneve

Oblacenje - notri - dvoje dolge bombazne rokave, spodaj en bombazen sloj, nogavice, za ven se ena jopica zgoraj, copatki spodaj in dekica po poterbi.. Otrocki od 5-6 tedna ne znajo sami uravnavat temperature, zato si jaz mislim boljs mal vec kot premalo. ker ce jih zebe zgubljajo na tezi, kre vso energijo porabijo za ogrevanje.

Jaz sem dala diti v vozicek eno prepojeno blazinico za v modrc user posted image je tudi delovalo user posted image
alarm...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
11.5.2009 9:30:25   
sonček85
janja*:tudi naš ima tko nekje od 17,18-20h krčke in jokca ,pa se zvija ,nogice kr k sebi tišči ,rokice pa deva v pest.

KILA;:jaz sem bila operirana za pruh v 6 mesecu .Z otročkom bo vse ok ,nikar ne skrbi ,k si napisala da nisi glih za to ,da je že operacija tko kmalu.

pri nas pa danes popravljajo streho na bloku  in mislim da nam bojo podrl vse,okna se mi kr tresejo,sam čakam da mi bo kak delavc padu v posteljouser posted image user posted image pomočniki user posted image user posted image mislim ,da bom šla  z malim  kr ven pa ves dan ,da bo lahko spančkal ker zdaj se kr vmes malo prebudi pa zaspi nazaj user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
11.5.2009 9:41:39   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

pomoč po porodu meni je res moj dragi full v uporo in pomoč, sej sama ne bi mogla. Sem včeraj mal preveč skakala pa nosila malega naokoli, pa sem imela zvečer spet tako čiščo kot prvi dan...mi je kr v curko teklo...no sicer pa me še rana in trebuh zelo bolitauser posted image . Pomagajo nam babice pa mamice pa dediji, pa sestre...u glavnem me pedenejo kot me ni do zdaj nihče....še pa vedno kaj sama storimuser posted imagepomoč le izkoristi, ker če boš večina sama delala te bo bolj bolelo,... mene je še full bolelo, ker sem mislila sej  pa ja vse zmorem in sem še pol mogla tablete doma jest user posted image  hb ne boli več user posted image

nekaj me zanima kaj ste jedle ve kako sadje po porodu? men se vsega tak lušta pa ne upam...sem včeraj jedla zeljno solato pa je malega tako zvijalo ponoči??? pa še nekaj kdaj ste jim začele dajati kapljice za kolike?? Jst imam te od koroških lekarn ali ima katera izkušnje z njimi? jst jem čisto vse, res je da po nezdravi hrani niti nimam lušt,... glede sadja in zelenjave pa sedaj že tudi vse jem, v mejah normale,... npr le eno jabolko itd,...

kpmk kako si kaj...si vsak dan že iz P govorim...danes jo bom pa poklicala, pol pa tak mine dan ko nič in že je nov.te čist zastopim, čas gre full hitr, kr naenkrat je ura 10 zvečer  Kako kaj vaš Ian? Ste že veliko zunaj sem videla. mi smo full super, ne smem ga preveč hvalit, da ne bo tečkica user posted image    ja zunaj smo full na polno po 6 ur že,... je full fajn...a imam kaj krčov, kako kaj paziš pri hrani? Kdaj je vama patronažna dovolila prvič ven?  prvič je rekla po 1tednu pa smo šli prej in je pol rekla da sej prav, sploh ker je lepo vreme Joj ko bo lahko šla ven se mormo dobit z Ninči pa da rečemo kako...sam prej moram jst prit k sebi. Še neki meni so rekli da mi lahko ju3 patronažna šive ven pobere, kdo jih je pa tebi...te je bolelo????? men so jih v zd, osebni dr. NIČ popolnoma NIČ ne boli, traja kako minutko, res NIČ ne boli.user posted image   No bom kako vprašanje še prešparala za drugičuser posted image user posted image user posted image ..

rojstni list zanima me v kolikem času ste dobile rojstni list??? Pa ko ste potem na občini zaprosile za enkratno denarno pomoč kaj ste potrebovale? davčno in rojtni list sem dobila kak teden po pošti user posted image

ti se kr lepo ulavfi in ko boš vozičkala javi user posted image  mi smo bili ravno včeraj v mestu user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
11.5.2009 9:55:31   
krfjolca
Oblačenje - naša je očitno taka, kot starejši, ful hitro ji je vroče. Tako da jo zdaj oblačim v dolg bodi, čez kratko majčko (ali oblekico s kratkimi), spodaj pa ene bombažne hlače/žabice in nogavičke. Če ima dvojen sloj, je vsa mokra, pa takoj se vidi na koži, ker se takoj poslabšajo mozoljčki. Zdaj se ji je kar popravila kožica. Preverjam pa temperaturo na tilniku in pregibih rok in nog. Če je tam toplo, potem je v redu.

Ninica - naša je zaenkrat nima, oziroma sem jaz njena ninica user posted image . V posteljico ali voziček si ji pa ne upam ničesar polagat, sploh kaki modrčki se mi zdijo ful nevarni. Naj ne bi spali z ničemer, kar ima trakove, je lahko nevarno. Tudi pleničko si lahko navlečejo čez obraz, pa se zadušijo.

Hrana - Jaz jem vse, edino svinjini, alkoholu, oreščkom in prekisli solati se izogibam. Jem tudi sveže sadje in zelenjavo, pa tudi mleko sem spet začela piti. Sem bila ene 2 tedna na kar omejeni prehrani, da bi videla glede krčev, pa ni čisto nobene spremembe - krčke ima ne glede na to, ali jem cel dan samo riž ali pa če jem vse.

Počitek - Jaz sem se malo pazila le kak teden, sem imela le ful lahkek porod. Včeraj sem šla pa prvič laufat na polje in je fuuuuul pasalo user posted image . Bom kar začela z orenk telovadbo, ker sem že prav sita teh maščobnih blazinic user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
11.5.2009 11:36:48   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Oblačenje kako jih oblečete za ven, mi imamo kratek bodi pa dolg bodi pa jaknico, kapico žabice in hlačke, če piha ga pa še z dekico pokrijem, a je preveč?

meni je p rekla, da pri 24 st. kapice več ne rabimo, da naj damo kak body z dolgimi rokavi čez pa kratki rokav ali pa kontra...zdaj ko pa je 27 st ali več pa ji jaz dam sam bady z dolgim rokavom pa hlače...jaz žabice nikoli nisem oblačila...sicer pa, če je majo mrzlo ali vroče se zna lepo dretuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v sob. se je drla kot nora-ni bila lačna, ne žejna...pol pa jaz kaj pa če te je vroče pa sem dala deko dol pol pa je postala tišina...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?