|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
11.5.2009 17:06:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

detelja.user posted image user posted image user posted image user posted image suša ja suša.Res je kot si rekla kaj je že to slončkanje user posted image user posted image user posted image mi imamo še čisto malo izcedka ,tko da mislim ,da bo konec čišče kak teden pred pregledom user posted image user posted image pol pa dobimo zeleno luč in slončkamo kar sedaj nismo user posted image user posted image

Slončkanje - Uf, ta pravo user posted image bo moralo še kar čakati nekaj časa, glede na to, da sem imela CR in potem še eno operacijo user posted image . Me prav zanima, kdaj si bom upala lotiti se prave akcije brez strahu, da se mi ne bo kaj v trebuhu raztrgalo in da me seveda ne bo več nič bolelo user posted image user posted image . Toda lubčkamo se že veselo in nekaj igračkamo "čez šipo", saj se mi zelo počasi krči maternica in bodo orgazmi gotovo pospešili krčenje user posted image user posted image . Vam pa vseeno zavidam, da se boste lahko orng lotile akcije pred mano. Madona, kaj vse bova mogla nadoknaditi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1176
11.5.2009 17:09:48   
klavdyk
hej
mi smo meli pa danes posvetovalnico. mali se je skoz skor jokal-ni mu mogla preveriti sestra a sliši in a vidi. user posted image je rekla, da bo naslednjič pogledala. saj ne more kaj, če je sploh ni šmirklaluser posted image user posted image . drugače sva imela na popku še granulom, tk da mu je nakj naredila na popku-ne vem kk se reče- zdaj mava pa v sredo kontrolo, da vidi kako celi. mali je zunaj v vozeku zravn dedija-js tut šibam vn počas

naše mere pri 1 mesecu so: 52 cm in 3610guser posted image user posted image naslednji pregled imava 11.6-kontrolo teže in 13.7 posvetovalnico.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
11.5.2009 17:13:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Ja vem, sem hudobna baraba...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ha??? user posted image Jaz bi tudi! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1178
11.5.2009 17:17:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

sonček sem nesramna, ampak si tako želim, da ko bi jo imela dr vseveda tašča in tast, da bi mala tako jokala in cvilila , da bi starima vse po riti voda dol teklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, sicer se mi maja smili, ampak naj ne joče, ker jo kaj boli, ampak zato, ker želi k mamici ali atijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pač ful "prijazna"....

no, mi smo končno našli pravo mleko za majo...jemo novalac 1...sedaj lepo kaka, bruha ne, no tu pa tam se kaj pocedi, če premalo poderemo kupčka, ali če se prehitro po obroku previjamo...drugače pa je ok...krči pa so tu pa tam prisotni...bolj zvečer...

Super da ste našli mleko! user posted image user posted image user posted image Naša miška pa ima danes prave požeruške napade, bi kar vsako uro malo jedla, tako da sem že izgubila nadzor, kdaj jo moram buditi. user posted image user posted image user posted image Toda zdaj pridno spančka, nekaj se vmes oglasi, toda sem opazila, da je najbolje, da jo kar pustim in potem kar sama zaspi nazaj. Če seveda lakota ni prevelika, ker potem pa je cirkus user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
11.5.2009 17:20:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Lep pozdrav tudi od mene.
Danes sva z Anžetom imela kardiologa. Naredili so mu EKG, potem pa še pregled.
Šum se še vedno sliši in v juniju dobiva še en termin za UZ.
Kardiolog pravi da je le en nedolžen šum, ampak za vsak slučaj ga bodo še uspavali in naredili UZ, da ja ne bi kaj spregledali.

Tudi naša Ela ima šumček na srčku, so nam prvi dan, ko smo prišli domov, naredili EKG in UZ. Sedaj pa imamo pregled čez pol leta. Kardiolog je rekel, da naj jo tretiramo kot zdravo, da je luknjica na najbolj nenevarnem mestu in da ponavadi (v 90%) izginejo do prvega leta. 

Zakaj pa ga bodo uspavali za UZ?

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1180
11.5.2009 17:21:08   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

jaz imam katarino, ampak jana je tud superca! ja kar v usta.. stisnes licka, da raza sobica in hop notri. kapljice nimajo nekega okusa.. dita se je mal kremzila, a se je navadila.
a kok dalec sva user posted image blizu - v kerga merkatorja hodis - barjanska al savica pod topoli pri kolezijski soli? jaz hodim v savico. bloki pa uni na izvozu na obvoznico user posted image vrata :)

Vidim, da poznaš obe patronažni user posted image . Hodim pa v Mercator Pod topoli, vsaj mislim da je to ta - je preko Kolezijske šole in vrtca. Kje pa je ta Savica? Pri pošti? Če greš od tega Mercatorja proti obvoznici, so pa moji bloki na levi tisti zadnji nizki pred nekimi novimi belimi bloki. Tvoji bloki so pa ti ta novi stekleni, ko so spodaj kafiči? Madona, svet je res majhen. user posted image  user posted image  user posted image  

Savica je po domace ta Mercator  Pod topoli user posted image   Svet je majhen ja, Ljubljana pa se manjsa.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
11.5.2009 17:23:38   
Anonimen
Aja, še datumi za seznamček:
Prvi pregled pri pediatrinji smo že imeli takoj po prihodu iz P, ker smo morali preveriti bilirubin, težo in vodo, toda uradni prvi pregled imamo 20. maja.

Bom dala v albumček še kakšno slikico od Ele, ker je tukaj ne znam pripeti, če jo boš sonček lahko ti, da se vidi, kako naša žepna deklica (kot ji je rekla pediatrinja) raste. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
11.5.2009 18:10:55   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

hrana: jst jem piščančka, pa krompir, olupljena jabolka, rdečo peso, kuhano goveje meso iz juhice, špinačko, ribice, preverjeno pa ne smem jest pečenih paprik, kerje naš Jakob zaradi tega prejokal cel dan.
ne jem čokolade, mleka spijem največ 4 dcl, ne jem jajc in surove solate...

No vsaj eno tolažbo imam, ker ne dojim: lahko jem vse po vrsti user posted image user posted image user posted image ! Malo vam pa moram naredit lušt. Sem žleht, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

ti ti vragec user posted image user posted image evo me smo prikrajšane pri hrani ti pa boš še nekaj časa za nami okusila -doživela slončkanje user posted image user posted image
evo to pa Ela Nora lepo raste user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
11.5.2009 18:43:30   
zupancdam
evo mene na hitro, dajte mi povedat kakšne dude imate, ker mi imamo od mam, pa je noče in noče, mogoče zato ker je samo okrogla, druge pa mislim da imajo malo oblike, npr za prvo hčero sem imela drugasčno, mislim da od avent je imela tako zavito obliko, samo prav si jo moral obrnit to pa lahko obrnem kakorkoli pa paše v usta, mislite da ji oblika ne odgovarja?

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
11.5.2009 18:50:02   
tinaaja
Moji obe ne marata dude in pika. Nukove so ortodontske, imajo drugacno obliko. Mam in avent inata podobno, vsaj tisto, ki sem jaz imela.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
11.5.2009 19:04:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

evo mene na hitro, dajte mi povedat kakšne dude imate, ker mi imamo od mam, pa je noče in noče, mogoče zato ker je samo okrogla, druge pa mislim da imajo malo oblike, npr za prvo hčero sem imela drugasčno, mislim da od avent je imela tako zavito obliko, samo prav si jo moral obrnit to pa lahko obrnem kakorkoli pa paše v usta, mislite da ji oblika ne odgovarja?
naš ima pa glih to rad pa une ne k je malo zavihjena,ta je pa kr ravna, a ne .je pa tudi naša od mam ,danes sem pa kupla še eno ravno od avent pa je   še ni nekak vzlubu,to od mam pa obožuje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
11.5.2009 19:15:22   
malapikica
Pozdravljene!

Po dolgem času se vam tudi jaz oglašam. Prebiram vas nekako sproti in moram rečt, da sem že kar nekaj koristnih nasvetov pobrala. Zmeraj pa mi zmanjka časa za pisanje.

Naš Jernej kar fajn napreduje. Dojiva se na cca. 2 do 3 ure potem pa pridno spančka. Je že kar mal zrasel v teh treh tednih. Zdaj že veselo vozičkamo in uživamo na sončku. Ati ima dopust do 18. maja, tako da smo še en teden skupaj doma. Je kar fajn. Jutri nas spet obišče patronažna, saj popek še zdaj ni odpadel – se še kar drži zraven. Bom videla kaj bo rekla jutri, ker me zdaj že kar malce skrbi, da ne bo kaj narobe. Drugače pa imava prvo posvetovalnico 25.5.

Še moja porodna zgodba:
Vse se je začelo 18.4. zjutraj, ko sem imela ob 7. uri pregled v P. Naredili so mi CTG, UZ, pregledali plodovnico in ugotovili, da sem cca. 3 cm odprta, drugače pa vse vredu. Tako, da me je gin. kar naročila za pregled spet v ponedeljek. Okrog 11. ure me je začelo nekaj črvičiti. So bili zelo neredni popadki tam nekje do 14. ure, potem se je vse umirilo. Ob 17. uri pa so se popadki spet pojavili, tokrat dokaj redno na 10 minut. Ob 18. uri sem rekla možu, da se je očitno začelo, ker so bili vmes tudi precej boleči popadki. Takrat sem se tudi že odločila, da bom kar za EA zaprosila in ne bom šla rodit v vodo, kot sem nameravala prvotno. Ob 21.30 sva se nato odpravila v P, saj so se popadki vrstili že na 3 minute. Tam pa je šlo kar na hitro. Po opravljenih vseh formalnostih sem tako pristala v porodni sobi ob 23. uri odprta 6 cm. Takrat so mi predrli mehur, da je odtekla voda in naslednji popadek je že pritiskal navzdol. V trenutku sem bila odprta 9 cm. Tako sploh ni bilo časa za nobeno EA (anastezist še do P ni uspel priti). Takrat se mi je pridružil še možek in s skupnimi močmi sva potem pomagala na svet najinemu Jerneju točno minutko čez polnoč. Se je pač Jernej odločil, da mu je datum 19.4. bolj všeč. Sem pa imela pri porodu ful dobro babico. Je kar eno pozitivno energijo oddajala in je delovala res pomirjujoče.

Še slikca našega Jerneja:
user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
11.5.2009 21:27:12   
jernejav

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Lep pozdrav tudi od mene.
Danes sva z Anžetom imela kardiologa. Naredili so mu EKG, potem pa še pregled.
Šum se še vedno sliši in v juniju dobiva še en termin za UZ.
Kardiolog pravi da je le en nedolžen šum, ampak za vsak slučaj ga bodo še uspavali in naredili UZ, da ja ne bi kaj spregledali.

Tudi naša Ela ima šumček na srčku, so nam prvi dan, ko smo prišli domov, naredili EKG in UZ. Sedaj pa imamo pregled čez pol leta. Kardiolog je rekel, da naj jo tretiramo kot zdravo, da je luknjica na najbolj nenevarnem mestu in da ponavadi (v 90%) izginejo do prvega leta. 

Zakaj pa ga bodo uspavali za UZ?

Ne vem zakaj, kardiolog je rekel da ga bodo uspavali in da bova potem mogla počakat 6 ur v bolnici, tako da zjutraj prideva, zvečer pa greva domov.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
12.5.2009 6:57:30   
detelja
...to pa je najina čebelica maja...

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
12.5.2009 8:58:36   
*nana*
Hojla punce po dolgem času,

javlja se vam polno zasedena mama, ko ne pestujem in hranim svojega malega pikija, tedaj cartam velikega - 2.leti starega pobalina. Oba zahtevata vso mojo pozornost in jo tudi imata. Trenutno so moji trije mušketirji prioritetauser posted image . Po porodu sem tudi prehitro stopila v pogon in sedaj me to tepe, da moram počivati.

Moja porodna zgodba je kratka in tak je tudi bil porod. Na pregledu sem bila že 5cm odprta (brez popadkov). Šla sem v porodno sobo, kjer so mi predrli mehur - bila potem odprta 7 cm.Dali so mi umetne popadke inpo treh popadkih sem že rojevala in rodila v 15 min po predrtju mehurja.

Sem pa žalostna, ker mi tudi tokrat ni steklo dojenje 100%. Iz bolnice sva šla sicer dojena, potem pa je bil Tian doma tak zaspanček, da sva morala po enem dnevu nazaj v bolnico, kjer smo ga začeli dohranjevati še po steklenički. Sedaj imam premalo mleka in ga kar noče biti več (malo po mojem tudi zaradi tega, ker si to podzavestno ženem k srcu) in tako se vedno najprej podojiva in potem sledi še dodatek (prebližno pol dobi vsakega). Vsaka kapljica mojega mleka pa je po mojem boljši kot nič. Tut pri prejšnjem je bilo tako, pa sva se kljub temu dojila leto in pol.

Dolgujem vam še slikico svojega sončka, ki pri treh tednih že tehta 4200g in meri 53cm. Sam, da naštudiram kako  jo dodati in pošljem.

Res ste pridne čvekice. Ostanite v cvetju in veliko sončka za vas od nas iz Koroške,
Nana.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
12.5.2009 9:10:54   
*nana*
Pa še obljubljene slike:
http://www.shrani.si/f/31/OU/2FIWBmET/tian01.jpg
http://www.shrani.si/f/3n/cB/12nl1xWf/tian02.jpg

LP,Nana.

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
12.5.2009 9:46:38   
lili82
Kontracepcija - včeraj sem imela pregled pri svoji G in sva se malo o kontracepciji pogovarjali. Sama sem želela imet tabletke Cezarette, ki jih lahko jemlješ kljub dojenju, ampak moja G je staromodna in trdno stoji na stališču, da naj ne bi vmešavali nikakršne kemije, dokler se otroci dojijo, še posebej ne, če so malčki fantki, saj jim lahko dodatni hormoni še bolj porušijo njihovo ravnovesje. In na koncu mi je tak pokroviteljsko rekla, da verjetno nočem, da bi bil moj sinko kakršenkoli poskusni zajček za kemijo - in sem si seveda takoj premislila glede tabletk.user posted image
Pa še nekaj mi je rekla, kar pa me zelo bega - rekla je, da dokler dojim in nimam menstruacije, sem 100% zaščitena! Kar pa se meni ne zdi ravno zanesljiv način zaščite... Saj bi rada imela še kakšnega otroka, ampak nekaj časa bi naj Saša bil edinčekuser posted image Ne zdi se mi logično, ker tudi mlade punce dejansko lahko zanosijo preden dobijo prvo menstruacijo - ravno tisti mesec, ko bi jo sicer dobile - vendar pa če zanosijo, dejansko prve menstruacije sploh ne dobijo, ker jo telo zadrži,ne?

Kaj pa ve mislite? Kakšne oblike kontracepcije boste uporabljale?

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
12.5.2009 9:57:58   
Miška2006
Lili, lahko iz "druge" roke zanesljivo povem, da lahko kljub dojenju, zanosiš. Žena od mojega bratranca, ki smo praktično kot sestre, je zanosila kljub temu. Dojila je 100% niti kančka mlekca ni dodajala in je po štirih mesecih kar je rodila spet zanosila. Tako, da sedaj pričakuje drugega otročka.

Si prebrala ZS?

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
12.5.2009 10:02:18   
lili82
Prebrala! Odpisala!user posted image

Kar pa se zanositve tiče - ravno to sem imela v mislih - nikakor nočem čer 2 meseca ugotovit, da sem noseča... Bi se rada najprej naužila prvega otroka..

Neposredna povezava do sporočila: 1194
12.5.2009 10:03:11   
tinaaja
dokler dojim in nimam menstruacije, sem 100% zaščitena!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image menjaj G... user posted image
naj samo ponazorim ... M dobis ene 14 dni po tem, ko imas ovulacijo -> ce njena trditev drzi, potem nobena zenska, ki doji, naj ne bi dobila M... Suma sumarum ... ajmeeee in da to pride iz ust G...
Jaz razmisljam, da bi sla na injekcijo, ki drzi 3mesece, samo se ne vem, ce bi sla zdaj takoj ali pol, ko zacnemo uvajat GH. No ja, moje telo je bilo pri dojenju brine zelo obcutljivo na raven prolaktina in sem dobila M sele po 15m...  Tko da sem bila res dolgo naravno zascitena... Dobila pa sem samo eno, naslednje ni bilo vec user posted image In posledica je Dita user posted image

No, men se pa danes ne lubi na sprehod user posted image In pospravljam doma, ker je itak bomba, ker sva 10 dni viseli cele dneve okoli..  Vsaj nekaj bo koncno narejeno doma.. user posted image Ampak je tok za narest, da po uri pospravljanja se ni velike razlike, razen da sem spet pohistvo obrnila user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
12.5.2009 10:05:47   
Miška2006
Ponudba: če katra želi imeti slednje kupončke od DM-a naj mi pošlje naslov na ZS...so pa veljavni do 31.3.2010:
- 1x bonus blazinice za dojenje,
- 1x bonus vata cik cak,
- 1x bonus knjiga naš malček,
- 1x bonus sensodyne zobna krema za sklenino,
- Dnevna in nočna krema proti strijam Afrodita,
- Chicco Kenguru (-20%),
- Chicco Gugalnik (-20%).

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 1196
12.5.2009 10:06:58   
lili82
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image menjaj G... user posted image

To je tudi namen! Ker sem se do sedaj itak morala daleč vozit, ker sem se pred kratkim preselila - sem pa morala počakat do konca nosečnosti, ker med nosečnostjo G ne jemljejo nosečnic (razen če je res kaj nujnega)... No, sedaj pa iščem nekoga spodobnega v MB.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
12.5.2009 10:10:16   
Nalini
dan user posted image

kako kaj?

mi smo pa danes zgodaj vstali .... sem šla v laboratorij, ker imam jutri pregled ...... user posted image  tak mi je grdo vzela kri, da me je bolelo kot popadek user posted image  .... nimam pojma zakaj mi je tak grdo iglo porinila v žilo .... user posted image user posted image user posted image user posted image  ... še zdaj me boli roka .... in zdaj me bo spet strah, ko bom šla dat kri (upam, da dolgo ne user posted image ..... )

z malim sva šla zudi na en kratek sprehod .... zdaj pa smo lačni user posted image

*nana* meni pomaga brezalkoholno pivo - mi kar zrasejo prsi po njem user posted image  ....

lili82 nimam pojmauser posted image  glede kontracepcije - napišem jutri kaj bo predlagala gin ...

lep dan,... midva greva podret kupčkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1198
12.5.2009 10:14:38   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

...to pa je najina čebelica maja...

user posted image

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ................. komaj čakam, da se vidimo .......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da moj mali da eno veliko puso Maji user posted image  ...........

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
12.5.2009 10:36:40   
Miška2006
Detelja, ma kakšne velike okice ima tvoja čebelkauser posted image user posted image user posted image user posted image . Lušna babuškica

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?