Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.5.2009 11:20:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punce! k.tja jaz mislim da boš šla ti vsak cajt v rim moja fanta sta vzun jaz pa kosilo delam in sicer testenine in bolonjsko omakco lep dan vam želim!!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.5.2009 17:57:54
|
|
|
|
Anonimen
|
še vedno tu, daleč od porodnišnice... utrujena. živčna. piknik izpustili. moj je belil kamro, midva z Oskarjem pa v zoo. upam, da se proti večeru Urban kaj premakne proti izhodu... je pa zunaj prijetno. zelo. ravno pravšnja temperatura in prav nič dežja. grem obesit cunje, kaj pospravit (imamo kot pri Strojanovih). vas preberem še zvečer!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.5.2009 18:17:05
|
|
|
|
indy0024
|
dannn kako ste kaj na tak lep soncen dan?evo koncno uzela nekaj casa da vam kej napisem drugac sem pa kot ena zabarka skoz neki hodim,laufam,........ spolh nimam miru!!!!!vse ste ze neki proti koncu ,mene pa se caka cele tri mesece,za crknt,pa se vroce booooooo!!!!!! ojjjoj ah bo za zdrzat,v ponedeljek grem pa za svojo punciko kupit kaksne oblekice.......itd.julija pa avgusta se mi pa tko ne bo dal,da bom kar mal prej postimala te zadeve!!!!okeyyy zabarke,lepo mi prezivite se ta preostali vikend,pa crkljajte svoje .LP
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.5.2009 20:40:49
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja še vedno tu, daleč od porodnišnice... utrujena. živčna. piknik izpustili. moj je belil kamro, midva z Oskarjem pa v zoo. upam, da se proti večeru Urban kaj premakne proti izhodu... je pa zunaj prijetno. zelo. ravno pravšnja temperatura in prav nič dežja. grem obesit cunje, kaj pospravit (imamo kot pri Strojanovih). vas preberem še zvečer! Eej svaka čast ,da luna nate ne vpliva kot si že povedala v enem od prejšnjih postov...Pušuka men pa je že prejšnji mesec in tud dans otrdeval trebuh čist nenormalno k je polna luna ...pa mam pdp daaaleč za tabo...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.5.2009 22:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
larilu, bi bilo kar fino, če bi bila že v Rimu... pa je pot do tja precej daljša kot sem tokrat pričakovala. to pa je to, ko se tja odpravljam kar peš ... bjondi, meni trebuh mi stalno otrdeva, a kaj ko ni popadkov in veš... julij bo tu en-dva-tri, kar naenkrat bo vrsta na tebi ...(mi bomo z Urbančkom takrat že lovili sonček, da bo imel trdne kosti .) očitno ni še nič sprožilo... in vse manj verjamem v to, da bo... ampak upam, da drži kaj na mehčanju materničnega vratu. pilling tuš mi je povzročil samo trd trebuh, katerega Urbanček še vedno veselo razteguje (močne nogice!) da se bliža porod se mi zdi, da je edini znak: prsi so vedno bolj polne! in jaz vedno bolj živčna. se moram v Lj na ctg naročiti ali samo pridem v porodnišnico in ga opravijo? ker verjetno do ponedeljka ne bo nič novega, bom morala na ctg, da preverim, kako je z malčkom,... me jezi, ker so mi s pojavom nosečniške sladkorne in uporabo insulina začeli govoriti, da bom morala roditi prej zaradi velikosti otročka,... zdaj pa bom šla spet čez rok! kje je tu logika? jutri ima moj očka rojstni dan... kaj pravite, mu za rojstni dan podarim še enega vnučka? bi bilo fino... meni bi se končno oddahnilo, na pikniku pa bi se še bolj veselo jedlo in pilo. joj, vam kar tarnam... ampak je že tako, da sem kljub vsej tej tehniki v ginekologiji bolj zbegana kot če bi vedela samo da sem noseča. kakorkoli... sem se naparfumirala in sladki vonj me zdaj pomirja... čez nekaj trenutkov pa med sveže rjuhe iskat "spančka mižalčka"... želim vam lahko noč in prijetne sanje!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.5.2009 8:13:41
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro cveke joj kok pase tale vikend ...jutri pa spet sluzba...fuj midva sva vceri na 3/4 nardila dnevno sobo, od velikih projektov se predsoba in kopalnica pa se loh seliva...komi cakam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.5.2009 11:06:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka blue - ful lepa porodna zgodba in super, da ni bilo nobenih zapletov ter da je bilo osebje ena a pa Gaja je samo za 6 ur zgresila, da bi jaz napovedala pravilen datum...haha prijetno cartanje dons ma pa 1 teden... kako čas beži... ni več tok zlatenčna... tko da me to full veseli... zdej mam bolj malo časa za RR, ker mi princeska vzame veliko časa... tko da me veseli da lepo obnavljate seznamčke... kako ste se mele na srečanju... nisem nič zasledila?? ste pojedle tortice še zame?? zdej mam spet tak apetit da bi volka pojedla... Gaja tok sesa, da me bo posušila... sam jedla bi... 13 kg sem že zgubila - še 7 pa bom na kilaži k sem jo mela pred porodom k.tja Gaja se bo kr sama varovala pred snubci... če bo kej po starših, bo prava vročekrvnica - se jo bodo fantje bali pat še tukaj čestitke uuu.. jokanje... se oglasim kasnej
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.5.2009 14:00:07
|
|
|
|
ana**
|
Živjoo žabarke Men so včeraj kolegice pripravile baby shower Je uspel in mi je blo ful všeč Čeprav nism ravno navdušena nad temi ameriškimi fintami sm 3urce na polno uživala!! Pol zvečer pa mi je tut trebuh začel otrdevat pa gležnji so naenkart izginili k.tja revica.. ma ti kr pojamraj sej zato smo tuki Navijam,da čimprej spoznaš Urbana Ju3 pa se mi začne še zadnji tedn v službi... Pa popoldne grem koončno po voziček!! So me že klicali tko,da morm takoj vse sprobat blue vsee najboljše Gaji za 1.teden
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.5.2009 14:14:39
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: ana** Midva sva pa včeraj izbrala dokončno ime za najinega princa nam zaupaš ali je skrivnost Afkors ^^ Val bo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.5.2009 18:01:35
|
|
|
|
Lsica
|
Ojla deklice kakšna lepa nedelja, a ne? Sonček mamo(mene je že spet dobil, da sem rdeča po ramah), pa doma, (sicer spet gleda fuzbal, Ana vidva bi se z mojim glede tega čist ujela) pa dobra papica mmmm... sladoledek... Blueeyes, fino da si se nam spet mal oglasla, da vemo, da si OK, pa Gaja tud... Ana, lepo ime sta zbrala. Meni se zdi zelo nežno, pesniško, kaj pa če ne bo hotel brcat žoge Aja in kak voziček sta pa zdaj izbrala? Še da vas vse lepo pozdravim, in grem nazaj uživat v nedeljo...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.5.2009 18:17:55
|
|
|
|
ana**
|
katrinka malo sm samo tvoje delo prevzela in še 1× objavila seznam kr pri prejšnjem ni objavilo slikic Sej te ne moti ne?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.5.2009 20:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
še vedno tukaj... katrinka - čestitke za skorajšnjo selitev! je fino, da bosta prej zrihtala vse, ker če ne se stvari tako zavlečejo, da te prenavljanje mine... Blueeyes - kilce se prav prijetno topijo! ampak fino, da se Gaja redi - čestitke za prvi teden! ana** - "uživaj" v zadnjem tednu službe... potem pa juupi!! v dopustovanje! Val je lepo ime! zdaj pa večerja in mehčanje materničnega vratu potem pa - upam - v porodnišnico... ali pa nazaj na RR.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.5.2009 22:49:05
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja še vedno tukaj... .... zdaj pa večerja in mehčanje materničnega vratu potem pa - upam - v porodnišnico... ali pa nazaj na RR. k.tja, mam občutek da bo tole pri tebi zdaj zdaj... Držim pesti .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.5.2009 23:07:44
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja še vedno tukaj... si faca...navijam za čimprejšnji objemček z Urbanom...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.5.2009 23:20:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Lsica, bjondi... hvala vama za vzpodbudo! se počasi odpravljam spat. punce, prijetne sanje in lahko noč vam želim... pri nas, v bloku, je kar soparno... le kako bo poleti? ampak mi je prijetno imeti odprta okna ponoči.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.5.2009 7:28:53
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro cveke lublanske slaba noč - tok me je zvijal, da nisem mogla spat...pa ne vem a zato k sm bla lačna ali mi je blo slabo, al sm vceraj preveč hrane zmešala itd.....je zdaj bolje, sam bom pa zaspala pred ekranom selitev - ja, komi cakam, ker tako se tudi tašče in svakinje znebim...tam bom mela pa mir sam mam pa natrpan urnik...selitev, MŠ, služba, izpiti na faksu...obup...da ne govorim o miljon roj.dnevih zdaj maja k je cela familija tko narejena da mamo vsi maja roj.dan - sploh 25.5. me bo zvil k majo moj, njegov brat in sestra roj.dan... danes pa registracija avta - morm it prej iz sihta...upam da sefa dons ne bo...no, sej kdaj pa je cveke pište kej da mi ne bo dolgčas k.tja - kje si
< Sporočilo je popravil katrinka -- 11.5.2009 7:29:43 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.5.2009 8:06:16
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka sam mam pa natrpan urnik...selitev, MŠ, služba, izpiti na faksu...obup...da ne govorim o miljon roj.dnevih zdaj maja k je cela familija tko narejena da mamo vsi maja roj.dan - sploh 25.5. me bo zvil k majo moj, njegov brat in sestra roj.dan... danes pa registracija avta - morm it prej iz sihta...upam da sefa dons ne bo...no, sej kdaj pa je cveke pište kej da mi ne bo dolgčas Ja, katrinka, pa kako ti je lahko dolgčas, pa tolk zaposlena si (selitev, MŠ,roj dnevi, birokratski opravki....) al' je to sam v službi tako
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.5.2009 8:20:35
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: katrinka sam mam pa natrpan urnik...selitev, MŠ, služba, izpiti na faksu...obup...da ne govorim o miljon roj.dnevih zdaj maja k je cela familija tko narejena da mamo vsi maja roj.dan - sploh 25.5. me bo zvil k majo moj, njegov brat in sestra roj.dan... danes pa registracija avta - morm it prej iz sihta...upam da sefa dons ne bo...no, sej kdaj pa je cveke pište kej da mi ne bo dolgčas Ja, katrinka, pa kako ti je lahko dolgčas, pa tolk zaposlena si (selitev, MŠ,roj dnevi, birokratski opravki....) al' je to sam v službi tako sam v službi je tko - pol po njej mam pa tok stvari da nimam casa da diham...narobe svet ura je 8:20 in jaz mam vse narejen...do enih k poštar pride bom gledala v luft
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.5.2009 8:24:33
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: katrinka sam mam pa natrpan urnik...selitev, MŠ, služba, izpiti na faksu...obup...da ne govorim o miljon roj.dnevih zdaj maja k je cela familija tko narejena da mamo vsi maja roj.dan - sploh 25.5. me bo zvil k majo moj, njegov brat in sestra roj.dan... danes pa registracija avta - morm it prej iz sihta...upam da sefa dons ne bo...no, sej kdaj pa je cveke pište kej da mi ne bo dolgčas Ja, katrinka, pa kako ti je lahko dolgčas, pa tolk zaposlena si (selitev, MŠ,roj dnevi, birokratski opravki....) al' je to sam v službi tako sam v službi je tko - pol po njej mam pa tok stvari da nimam casa da diham...narobe svet ura je 8:20 in jaz mam vse narejen...do enih k poštar pride bom gledala v luft Ideja: mogoče se pa lahko za izpite učiš kar v službi , veš kako bojo mislil da si pridna
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.5.2009 8:45:13
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: katrinka sam mam pa natrpan urnik...selitev, MŠ, služba, izpiti na faksu...obup...da ne govorim o miljon roj.dnevih zdaj maja k je cela familija tko narejena da mamo vsi maja roj.dan - sploh 25.5. me bo zvil k majo moj, njegov brat in sestra roj.dan... danes pa registracija avta - morm it prej iz sihta...upam da sefa dons ne bo...no, sej kdaj pa je cveke pište kej da mi ne bo dolgčas Ja, katrinka, pa kako ti je lahko dolgčas, pa tolk zaposlena si (selitev, MŠ,roj dnevi, birokratski opravki....) al' je to sam v službi tako sam v službi je tko - pol po njej mam pa tok stvari da nimam casa da diham...narobe svet ura je 8:20 in jaz mam vse narejen...do enih k poštar pride bom gledala v luft Ideja: mogoče se pa lahko za izpite učiš kar v službi , veš kako bojo mislil da si pridna sej to počnem...sam k skor zaspim zravn, pa vse možne traparije počnem sam da mi ni dolgčas samo k idej zmanjka...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.5.2009 8:57:52
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: katrinka sam mam pa natrpan urnik...selitev, MŠ, služba, izpiti na faksu...obup...da ne govorim o miljon roj.dnevih zdaj maja k je cela familija tko narejena da mamo vsi maja roj.dan - sploh 25.5. me bo zvil k majo moj, njegov brat in sestra roj.dan... danes pa registracija avta - morm it prej iz sihta...upam da sefa dons ne bo...no, sej kdaj pa je cveke pište kej da mi ne bo dolgčas Ja, katrinka, pa kako ti je lahko dolgčas, pa tolk zaposlena si (selitev, MŠ,roj dnevi, birokratski opravki....) al' je to sam v službi tako sam v službi je tko - pol po njej mam pa tok stvari da nimam casa da diham...narobe svet ura je 8:20 in jaz mam vse narejen...do enih k poštar pride bom gledala v luft Ideja: mogoče se pa lahko za izpite učiš kar v službi , veš kako bojo mislil da si pridna sej to počnem...sam k skor zaspim zravn, pa vse možne traparije počnem sam da mi ni dolgčas samo k idej zmanjka... Pasijansa?Al pa leteče prašiče strelat ...
< Sporočilo je popravil Lsica -- 11.5.2009 8:58:38 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.5.2009 9:00:20
|
|
|
|
katrinka
|
ja, pa srca, in vse igre na internetu...vsi maili pregledani, vsi forumi obiskani...kava ze 2krat skuhana...še dve uri zdrzim pa bo malca in me ne bo v pisarno celo uro, pol pa bi ze mogu poštar pridt
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?