šivilja
|
No, da se še tle pofočkam. Na pregledu je blo vse OK, naslednji pregled 3.6., s prvim CTG. Sem pa zadnji teden nekam brez volje in energije (kar malo depresivna). Na vseh koncih se nekaj trudim, samo se hitro utrudim - nekaj sem že nabavljala, urejala. Sam doma je pa kriza, zmanjkuje nam prostora, ne da se posprevit, vse je umazano, stanovanje kljub častitljivi straosti hiše ni dokončano, nismo na svojem... Čez vikend sem posejala in posadila mojo ogromna njivo (12 kvadratov) in posadila rože in začimbe za na balkon, danes sem imela do sedmih že spucano kuhinjo, obešeno perilo in posesano stanovanje, pa se še vedno ne počutim nič bolje. Danes imam na sporedu še naku na trgu, izdelava osebne za mojega prvorojenca in prevzem pralnih plenic, počutje je pa še vedno tako, da bi se vrgla čez balkon. HELP, a pozna katera zdravilo za kaj takega!!!!! Jao, jao preden vas čist zamorim - v petek sem bla v Tosamini trgovini na Viru - nabavla sem si vložke za po porodu, tudi take velike vatirance, kot jih dobiš samo v porodni kasneje pa ne več, so pa zakon. Ugodno prodajajo tetra plenice, robčke, blazinice za dojenje, vato... inpa tudi obleke za najmlajše (od kapic, žabic, bodijev). Tako da tiste, ki še nič nimate, mogoče se vam splača zapeljat do tja.
|