Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.5.2009 21:23:51
|
|
|
|
katrinka
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.5.2009 22:48:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 k.tja, glede na to da bo polna luna se meni tut zdi da ne boš ti po piknikih hodila. Sigurno so v P pripravili že več postelj, kot ponavadi. sva s polno luno kar v dobrih odnosih , ker se mi bolj dogaja takrat, ko je ni. je tudi prvi preskočil polno luno, zato ne verjamem, da bo v drugo kaj drugače. sicer pa: izpod tvojih prstov v božje oči = da bi se le zgodilo rojstvo Urbana ta vikend! vim, upam, da si bolje! ana** za izbrano ime! in Pat74 za Andreja... čim lepše družinske trenutke vam želim! zdaj pa bo veselo pri vas! vam še lahko noč zaželim... in prijeten jutrišnji dan (bom šla na ctg, ker sem danes rajši izkoristila sonček)!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.5.2009 23:07:36
|
|
|
|
bjondi
|
Petrazg in pat74 za vajine korenjake... Vidim na seznamu , da so sami fantje sedaj na pohodu za kar nekaj časa naprej ... K.tja-vseeno držimo pesti s polno luno al pa brez...rok boš dosegla to pa je tudi veliko...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.5.2009 23:08:25
|
|
|
|
indy0024
|
pozdravljene evo mene po dougem cajtu,ahaaa cestitke za vse ljubljanske noseckee ,aja tista ki vodi seznam,naj da na seznam,da bomo imeli in da je to prvi ,rok poroda je 13.9,pregled imam 15.6...ahaaaaa pa obljubim da si bom za vas vzela vec casa in da si bomo bolj pogosto pisali.Joj kako so kjuti ti cukercki,sedaj pa hitro cartat svoje male strucke!!!!!!!!NOCKOOOO!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 7:46:17
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro ena kavica in tortica za slajše jutro
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 8:35:20
|
|
|
|
Pat74
|
Vim nisem imela EA, smo kar potrpeli, pa saj ni bilo hudo, ker je šlo tako hitro. Čestitke tudi ostalim mamicam.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 9:22:46
|
|
|
|
katrinka
|
pat74 - ja važn je da ni bilo tezav a ne in da sta oba doma zabarke kje pa ste danes ...meni je kot ponavadi spet dolgčas v službi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 9:34:29
|
|
|
|
majana79
|
katrinka, pridi k meni, jaz ravno pišem ena butasta navodila za naše na terenu pa mi gre na bruhanje...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 10:16:53
|
|
|
|
vim
|
indy DOBRODOŠLA, zdaj pa se le redno javljal in poročaj kako napredujete. Tanja glede moje aritmije, vidim, da se spoznaš na te stvari ali pa si iz tega foha. Jah res zbitje utripa poteka nekako tako kot, če bi se pripravljala za potop, tista ki se potaplja ve kako to gre. Pa kocko ledu pod jezik ali pa hladno vodo in pritisk na vratno žeilo pa čakamo. Saj ni tako hudo se človek navadii, je pa zanimivo da sem imela zdaj dve leti mir zdaj pa se spet ponavlja. Ampak bo že. In kako ste kaj druge nosečke, mamice? Blueyes a je gaja še oblečena kot medvedek? Meni je spet vroče in ker ni sodelavca sem klimo prižgala na 16 stopinj, čakam, da se ohladi. O ja drugi teden pa me ni grem namesto v Španijo v Prekmurje v toplice. Menjava in pol a ni? In me zanima katero masažo si nosečke lahko privoščimo. BAje ne arome, pa hrbta tudi ne bo šlo, saj ne morem ležat na trebuhu , stopal pa tudi baje ne, ker lahko sproži prezgodnji porod. JA KAJ PA LAHKO?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 10:24:08
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 katrinka, pridi k meni, jaz ravno pišem ena butasta navodila za naše na terenu pa mi gre na bruhanje... sam res bi loh prsla, sef je sel v lj na sestanke in ga ne bo več dons...jaz pa gnijem na stolu vim - vem da se bo smesn slisal - ostane se masaža lasišča, rok, obraza...pol pa nimam več idej
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 10:51:16
|
|
|
|
vim
|
E točno katrinka lasišče, to je dobra ideja, malce razvajanja rabim.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 10:54:50
|
|
|
|
Anonimen
|
dan bejbe matr me tlele rajcate s telimi torticam Blue tvoja princeska je prov luštna pr nas je sonček pa mal vetrčka piha,zdele mam še polno za pospravit in to je to
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 12:39:31
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu dan bejbe matr me tlele rajcate s telimi torticam jaz sem ravno iz malice in vedno grem mimo police z vsemi možnimi tortami...njami....piskotkova torta je odlična izbira
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 13:29:44
|
|
|
|
Anonimen
|
jao punce ve mi boste res še virtualno sladkorno nardile mislim glih o masaži za lasišče zdej tiste k imate banje doma lahko lepo se zmenite en večer pa nastavite svečke okol pa musko pa greste lepo v vodo pa drug drugemo glavo zmasirata,kar je čist simpl tko da bo zraven še mal romantike drgač pa če si boste same glavo umile k si boste dale šampon,pa potem balzam dejte si ene vsaj 2 minuti s krožnimi gibi po lasišču it in boste videle da je prov super.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 13:48:04
|
|
|
|
katrinka
|
uhhhh tole morm pa narest dokler se še nisem preselila k tam imava sam tus in kopanje potem ni izvedljivo a ne
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 15:19:14
|
|
|
|
vim
|
Ko sva midva prenavljala kopalnico je moj hotu dati banjo ven, pa sem se 100% uprla, zdaj pa on večkrat čofa čofa notri. Uf še malo potem pa me 7 dni ni, grem papapa na dopust. Jeeeeee. Se slišimo čez dober teden. Lepo čvekajte,pogrešajte me malo. In tiste, ki ste na vrsti za rodit. Dajmo mamice....pogumno.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 15:26:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka uhhhh tole morm pa narest dokler se še nisem preselila k tam imava sam tus in kopanje potem ni izvedljivo a ne jah če lahk zakaj pa ne,sej si itak lahk nardiš pa magar svojo masko iz medu za lase,pa potem domišljija dela svoje ane vse je možno in vse se da no midva nič ne smeva tko da so zdele bolj besede no bo pa bolj bolj tok akcije
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 15:53:50
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jah če lahk zakaj pa ne,sej si itak lahk nardiš pa magar svojo masko iz medu za lase,pa potem domišljija dela svoje ane vse je možno in vse se da no midva nič ne smeva tko da so zdele bolj besede no bo pa bolj bolj tok akcije sej sm hotla ze prej to napisat pa sm si rekla da ne bom preveč pohujsljiva...kajti tele masaže v banji pri mojmu vedno vodijo v eno smer....haha vim - jaz zal za enkrat nimam placa za banjo, bo v zgornji kopalnici...edino prav da nisi popustila...banja je zakon
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 19:30:14
|
|
|
|
PapuaNG
|
ojla čveke, jst tut že pogrešam kako fino masažno kopel. Ali pa vsaj kopel. Imam že tako občutljivo nožnico, med pa še toliko bolj, zato kopeli že nekaj časa ne prakticiram. Imam pa doma banjo z masažo in je res super-če nisi noseč. Nazadnje, ko sem si jo privoščila, sem se čisto prestrašila, ker še cel dan ni nič migal...pa ne vem, a mu ni pasalo ali pa se je pač tako slučajno zgodilo, ampak tvegam raje ne več. Glede masaže pa-mene moj še kar masira, noge, stopala, hrbet...ni da ni. Pa me ni nič strah, da bi se kej sprožilo, tako da pomoje ni panike...edino kakšna aromatična masaža odpade (meni že zaradi vonja ne bi pasala).
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.5.2009 23:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravček, punce! Petek je že skoraj minil. Jutri imam pdp, danes na ctgju nič novega glede popadkov, le otroček je bil bolj zaspan in so mi ga budili... in ga tako zbudili, da je bila celo popoldne žurka v mojem trebuščku . Kakšno uro nazaj sem si dodobra sčistila črevesje... je kar teklo iz mene in orto bolečine, ki pa so že minile. Mogoče se to noč še pojavijo . IZVIRNO SPOROČILO: vim E točno katrinka lasišče, to je dobra ideja, malce razvajanja rabim. Se dobijo takšne "vilice", ki ti res super zmasirajo glavo... PapuaNG... otroček je užival s teboj. Jim kopeli tako prijajo! Dvojne kopeli ... ni lepšega! Zdaj pa grem v Mižale. Jutri dodobra izkoristite dan! Z nasmehom na obrazu, seveda! Lahko noč in lepe sanje!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.5.2009 7:55:38
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro cveke k.tja - ocitno tvojmu se kar pase v buhiju bit masaža - moj men vsak vecer stopala zmasira k drugac bi blo hudo...sicer ne vem kaj je s tem, da naj bi to sprozilo porod...jaz brez tega ne morem lepo, ceprav napovedujejo dezevno soboto zelim
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.5.2009 7:56:12
|
|
|
|
katrinka
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?