Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 8:19:58
|
|
|
|
jana81
|
jutro sem zelo žalostna, tako da sploh nimam volje pisat..pa vseeno da vam povem zakaj včeraj dopoldne sedim na kavici s kolegico in me kliče , da ga peljejo na urgenco, ker si je zlomil nogo... Valda cela panična letim tja in čakam z njim do 16h popoldne,ko je šel na operacijo..ima 3x zlom noge od kolena do gležnja..vse skupaj pa se je zgodilo zarad ene zajebancije, ker je stokilski kolega padel na njega..in zato sem besna kot ris.. dobil je šraufe v nogo in čaka ga 3 mesece okrevanja..tako da se lahko poslovim od morja in celega poletja.. Zdej pa grem Nejčka zrihtat..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 8:27:36
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Kavica za vse Spanje, počutje, vreme . Včeraj je Vid se na cartal pr babicah/ dedku, prababicah/dedkih, tetah, stricih,...in se je oreng zmatral. Užival je 100/h . Torta je bla odlična. Takoj k naložim slike gor bom prpopala kakašno, da vam pokažem tortico. Dns me čalka pa za pospravit kr nekaj stvari še.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 8:27:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 8:29:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro sem zelo žalostna, tako da sploh nimam volje pisat..pa vseeno da vam povem zakaj včeraj dopoldne sedim na kavici s kolegico in me kliče , da ga peljejo na urgenco, ker si je zlomil nogo... Valda cela panična letim tja in čakam z njim do 16h popoldne,ko je šel na operacijo..ima 3x zlom noge od kolena do gležnja..vse skupaj pa se je zgodilo zarad ene zajebancije, ker je stokilski kolega padel na njega..in zato sem besna kot ris.. dobil je šraufe v nogo in čaka ga 3 mesece okrevanja..tako da se lahko poslovim od morja in celega poletja.. Zdej pa grem Nejčka zrihtat.. OMG, ne vem kaj naj rečem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 8:41:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro sem zelo žalostna, tako da sploh nimam volje pisat..pa vseeno da vam povem zakaj včeraj dopoldne sedim na kavici s kolegico in me kliče , da ga peljejo na urgenco, ker si je zlomil nogo... Valda cela panična letim tja in čakam z njim do 16h popoldne,ko je šel na operacijo..ima 3x zlom noge od kolena do gležnja..vse skupaj pa se je zgodilo zarad ene zajebancije, ker je stokilski kolega padel na njega..in zato sem besna kot ris.. dobil je šraufe v nogo in čaka ga 3 mesece okrevanja..tako da se lahko poslovim od morja in celega poletja.. Zdej pa grem Nejčka zrihtat.. jana, saj bo bolje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 8:42:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll ČESTITKE PUNCI!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 8:44:49
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Jaz sem zaspana, ker Alja je res vsak dan bolj zgodnja Danes že 6.20h Kje so časi ko smo spali do 8h,10h Danes po kosilu gremo v živalski vrt, da vidimo, če se kaj spremenilo
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 10.5.2009 8:45:27 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 8:53:56
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro sem zelo žalostna, tako da sploh nimam volje pisat..pa vseeno da vam povem zakaj včeraj dopoldne sedim na kavici s kolegico in me kliče , da ga peljejo na urgenco, ker si je zlomil nogo... Valda cela panična letim tja in čakam z njim do 16h popoldne,ko je šel na operacijo..ima 3x zlom noge od kolena do gležnja..vse skupaj pa se je zgodilo zarad ene zajebancije, ker je stokilski kolega padel na njega..in zato sem besna kot ris.. dobil je šraufe v nogo in čaka ga 3 mesece okrevanja..tako da se lahko poslovim od morja in celega poletja.. Zdej pa grem Nejčka zrihtat..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 8:56:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Jaz sem zaspana, ker Alja je res vsak dan bolj zgodnja Danes že 6.20h Kje so časi ko smo spali do 8h,10h Danes po kosilu gremo v živalski vrt, da vidimo, če se kaj spremenilo Ja to dela pa vrtec, pr nas je standart taka ura za vstajanje. Parkrat se je zgodilo, da je spal do 8h več pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 8:58:29
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Noč je bila katastrofalna .Spat sem šla ob polnoči,pa najprej nisem zaspala zaradi živcev,potem se je pa še Tilen zbujal.Vglavnem včeraj mi je Nejc skrajšal življenje za par let .Ob 22. se je zbudil z jokom,ker ni mogel dihati. Sva letela na dežurno-razlog:virusni laringitis.Dobil je inhalacije z ventolinom,v ponedeljek imava kontrolo pri P,če bi se pa poslabšalo,pa takoj nazaj na dežurno.A sedaj je kar vredu,kot da ne bi bilo nič. Včeraj sem bila ekspresno v Kranju v 10. minutah,ponavadi rabim 20.Še dobro,da ni bilo nobenega policaja nikjer. Tilnu pa se mi zdi,da tudi že malo iz noska teče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 9:00:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Noč je bila katastrofalna .Spat sem šla ob polnoči,pa najprej nisem zaspala zaradi živcev,potem se je pa še Tilen zbujal.Vglavnem včeraj mi je Nejc skrajšal življenje za par let .Ob 22. se je zbudil z jokom,ker ni mogel dihati. Sva letela na dežurno-razlog:virusni laringitis.Dobil je inhalacije z ventolinom,v ponedeljek imava kontrolo pri P,če bi se pa poslabšalo,pa takoj nazaj na dežurno.A sedaj je kar vredu,kot da ne bi bilo nič. Včeraj sem bila ekspresno v Kranju v 10. minutah,ponavadi rabim 20.Še dobro,da ni bilo nobenega policaja nikjer. Tilnu pa se mi zdi,da tudi že malo iz noska teče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 9:07:33
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll ČESTITKE PUNCI!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 9:22:34
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Naša noč je bila proti pričakovanjem kar znosna. Sicer ni bilo fajn, je bilo pa nekako vzdržno - vsaj ni bilo treba v avto. Sem pa Gregcu zvečer dala Calpol in Claritine, ponoči pa še 1x Calpol. Joj, kaj to berem jana81 , madona, najbolj žalostno je prebrati, kam človeka pripelje takšna "zaje.bancija" Nekaj podobnega se je zgodilo moževemu kolegu, iz čistega štosa Upam, da bo tvoj b.p. okreval tilči, grozno tole z Nejcem Res upam, da bo zdaj ok in ne bo treba letat spet k dežurnemu... Verjamem, da te je stalo ogromno živcev Estrella*, uživajte v ZOO Srčekgirll, potem ste super praznovali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 9:22:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 9:40:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro sem zelo žalostna, tako da sploh nimam volje pisat..pa vseeno da vam povem zakaj včeraj dopoldne sedim na kavici s kolegico in me kliče , da ga peljejo na urgenco, ker si je zlomil nogo... Valda cela panična letim tja in čakam z njim do 16h popoldne,ko je šel na operacijo..ima 3x zlom noge od kolena do gležnja..vse skupaj pa se je zgodilo zarad ene zajebancije, ker je stokilski kolega padel na njega..in zato sem besna kot ris.. dobil je šraufe v nogo in čaka ga 3 mesece okrevanja..tako da se lahko poslovim od morja in celega poletja.. Zdej pa grem Nejčka zrihtat.. ojej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 9:40:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll tudi od naju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 9:42:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Jaz sem zaspana, ker Alja je res vsak dan bolj zgodnja Danes že 6.20h Kje so časi ko smo spali do 8h,10h Danes po kosilu gremo v živalski vrt, da vidimo, če se kaj spremenilo o zgubljena uživajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 9:42:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Kavica za vse Spanje, počutje, vreme . Včeraj je Vid se na cartal pr babicah/ dedku, prababicah/dedkih, tetah, stricih,...in se je oreng zmatral. Užival je 100/h . Torta je bla odlična. Takoj k naložim slike gor bom prpopala kakašno, da vam pokažem tortico. Dns me čalka pa za pospravit kr nekaj stvari še.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 9:44:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Noč je bila katastrofalna .Spat sem šla ob polnoči,pa najprej nisem zaspala zaradi živcev,potem se je pa še Tilen zbujal.Vglavnem včeraj mi je Nejc skrajšal življenje za par let .Ob 22. se je zbudil z jokom,ker ni mogel dihati. Sva letela na dežurno-razlog:virusni laringitis.Dobil je inhalacije z ventolinom,v ponedeljek imava kontrolo pri P,če bi se pa poslabšalo,pa takoj nazaj na dežurno.A sedaj je kar vredu,kot da ne bi bilo nič. Včeraj sem bila ekspresno v Kranju v 10. minutah,ponavadi rabim 20.Še dobro,da ni bilo nobenega policaja nikjer. Tilnu pa se mi zdi,da tudi že malo iz noska teče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 11:22:39
|
|
|
|
špelin@
|
Eh, vsi uživate na sončku, midva z Gregcem pa gnijeva notri No, vsaj punci norita na igralih. menja kolesa na avtu in zraven vrši kontrolo nad malo piko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 11:29:25
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro sem zelo žalostna, tako da sploh nimam volje pisat..pa vseeno da vam povem zakaj včeraj dopoldne sedim na kavici s kolegico in me kliče , da ga peljejo na urgenco, ker si je zlomil nogo... Valda cela panična letim tja in čakam z njim do 16h popoldne,ko je šel na operacijo..ima 3x zlom noge od kolena do gležnja..vse skupaj pa se je zgodilo zarad ene zajebancije, ker je stokilski kolega padel na njega..in zato sem besna kot ris.. dobil je šraufe v nogo in čaka ga 3 mesece okrevanja..tako da se lahko poslovim od morja in celega poletja.. Zdej pa grem Nejčka zrihtat.. o groza! upam, da bo po okrevanju noga ok!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 11:29:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll tudi od naju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 11:30:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Jaz sem zaspana, ker Alja je res vsak dan bolj zgodnja Danes že 6.20h Kje so časi ko smo spali do 8h,10h Danes po kosilu gremo v živalski vrt, da vidimo, če se kaj spremenilo jst sem takšnega vstajanja že navajena, čeprav me je ta vikend presenetila in spala do 7.30! uživajte v ZOO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 11:31:52
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Noč je bila katastrofalna .Spat sem šla ob polnoči,pa najprej nisem zaspala zaradi živcev,potem se je pa še Tilen zbujal.Vglavnem včeraj mi je Nejc skrajšal življenje za par let .Ob 22. se je zbudil z jokom,ker ni mogel dihati. Sva letela na dežurno-razlog:virusni laringitis.Dobil je inhalacije z ventolinom,v ponedeljek imava kontrolo pri P,če bi se pa poslabšalo,pa takoj nazaj na dežurno.A sedaj je kar vredu,kot da ne bi bilo nič. Včeraj sem bila ekspresno v Kranju v 10. minutah,ponavadi rabim 20.Še dobro,da ni bilo nobenega policaja nikjer. Tilnu pa se mi zdi,da tudi že malo iz noska teče v takšnih trenutkih se res pride zelo hitro na cilj! da ne bo treba spet v dežurno! naj se hitro pozdravi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 10.5.2009 11:32:06
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Kavica za vse Spanje, počutje, vreme . Včeraj je Vid se na cartal pr babicah/ dedku, prababicah/dedkih, tetah, stricih,...in se je oreng zmatral. Užival je 100/h . Torta je bla odlična. Takoj k naložim slike gor bom prpopala kakašno, da vam pokažem tortico. Dns me čalka pa za pospravit kr nekaj stvari še.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?