|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
8.5.2009 11:40:28   
pinky girll
Pozdravljene user posted image !

Včeraj sem imela kotrolo pri G in mi je do naslednjega pregleda 10.6.2009 predpisala počivanjeuser posted image . Zaradi izdedka prejšnji teden.  Februarka 08 in Palegia30 zgleda, da smo kar na istem počitek, počitek, počitek.... Kar pa mi seveda ne diši najbolj. Ampak bomo že zdržali. Vse za naše bebije.
Drugače pa ima MF 10.6.2009. Že komaj čakam, da vidimo ali bomo res imeli punčko. Pred nekaj dnevi sem naredila celo študijo o tem ali že čutim metuljčke in valovčke , ki jim povroča bebica. Nekaj sem čutila ampak lahko, da se mi je samo dozdevalo. Bomo še mal počakali.

Uživajte v čudovitem vremenu in malih sladkih trenutkih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
8.5.2009 12:14:49   
Februarka08
Pinky girll potem pa tudi ti počivajuser posted image
Aja, moj naslednji pregled je 2.6. (razen če ne bo kaj drugače po cerklaži).

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
8.5.2009 12:54:24   
emaa
Če imate skrajšan MV (februarka ne vem kako ti kaj takega brez meritve lahko sploh reče), je počitek res najboljše zdravilo. jaz sme pri dvojčkih tako zdržala od 27 do 37 tedna, pa sme imela že pri 27 tednu MV le 15mm, pa se mi je skoz vztrajno krajšal. 

Neposredna povezava do sporočila: 2603
8.5.2009 13:22:21   
majakla
Joj, boge. Kaj se mora res vedno nekaj takega zgodit?!
Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se vam to popravi ali pa vsaj tako ostane, a ne.

Ene pa se nič ne pazijo, nič od nič, pijejo, kadijo, jejo kar hočejo, pa je vse ok - kak me to raz... user posted image ! user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
8.5.2009 13:24:36   
muca*maca
Helou!

No, jst sem pa proti koncu 16t in sem se zredila za tri kile. Se mi zdi čist ok in v mejah normale.
JAsno, da se mi pozna ta dodatni špehek, ampak jaz pravim: je pa bolj mehko za otročka :)

Drgač sem pa neki sitna - počas skozi dan postajam sitna, pa ne vem a je zaradi obljubljenega poslabšanja vremena al zarad bližajoče se polne lune. Kdo bi vedu.... Sej zuni še kr sonček sije, a ne?

Pa ta moja služba mi gre na živce, ker sem jaz tak človek akcije, tuki se mi pa niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiič ne dogaja user posted image
Dolgočasim se že tako dolgo, kot še nikdar v življenju. Pa ne vem, kaj naj drugega počnemuser posted image  

Vsake tok cajta me zagrab taka mala depresijica, sej mine, ampak mi ne pusti dihat in me vedno znova spomne, da hočem neki druzga v življenju počet. SAMO KAJ?????user posted image

Bi bila kar še mal študentka :) Sam kaj ko je treba tudi mal denarčka zaslužit.

Upam, da ve bolj marate svoje službe.

Lep vikend vsem in obilo užitkov,
user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
8.5.2009 14:10:25   
stuhica
ohohojjjj čveke,

po pravic povem sem vas samo na brzino mal preletela.

Februarka pa pravoda pa še nekdo ki ima predpisan pčitek boste pač mal potrpele za svoje user posted image  kar je najbolje za njih pa bo, samo da bo vse v redu z njimi in z vami seveda. Kar je treba je pač treba... kaj čmo.

Jaz sme še vedno v študiranju kako preuredit anšo sobo da bomo vsi skupaj pa mi vse bolj nakazuje da se bova verjetno z dragim kar selila v dnevno spat... ker drgač pač ne bo šlo al pa tudmi možgančki res še mal delajo.

Dons je tak lep dan sem bila z sončkom  zunaj v parku in sem ga po 2 urah komaj spravila ven iz peskovnika da sva šla domov kuhat kosilo... kriza bi bil tam do jutri....

Drgač pa pri meni se slabosti pojavljajo še vedno občasno zjutraj  potem pa izginejo.... včasih me kak hzud glavobol prime in ne popusti tako da... noja sej boičez 6 mescev bolje..

Muca maca ja jaz sem na šihtu tud čuist stagnirala sm že skoraj 9 let v eni i isti firmi, kriza, za popeniti, zdaj sem pa itak na bolniški zarad rizične pa sladorne user posted image . Kaj čmo tako pač je...

-moj naslednji pregled je konc meseca in sicer 27.5. do takrat pa upam da bo vse ok. Imamo pa danes točno 15 tednov.

Se Slišimo  še čav bav

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
8.5.2009 15:05:30   
malaMravljica
Punce, nisem vas brala, ker je prevec napisanega, sam majikla se mi zdi,da sem obljubila porocilo o pregledu.

Torej vse je ok, bejbi je velik cca 23 cm - vsteto od glave do stopal, vse mere so dobre, pregledal je srcek in zelodcek, pa vse organe je pogledal in prosila sem, ce ga malo premeri in mi ga je, stegnenica je dolga 3 cm. Pa bejbi je dal na ogled rokco, naenkrat je bila cez cel ekran rokica in sem vse prstke videla, noro. Spol se lepo vidi, moj g ga ve, jaz pa ga nisem hotla vedet in sedaj ostajam naprej v pricakovanju.  Vam pa dajam gor eno slikco, naredil mi je dve in ko je moj videl slikco je takoj rekel, da se jasno vidi da je fantek user posted image user posted image user posted image  

user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
8.5.2009 15:12:22   
katrin***
O čvekice kok ste pridne danes user posted image

Da sem naspidirana je razlogov več in sicer:
1. da je šla mami včeraj na izlet za 5 dni in mi pustila vse za pospravit in ker je moj oče bolj ali manj antitalent za karkoli, razen za likalnik in sesalec občasno, me je čakalo kar nekaj dela.
2. da je končno petek in doma uživam - ja, bila sem pa res ene 5 ur doma ja
3. da je končno sonček in zelo lepo toplo in komaj čakam poletje, ker sem bolj zmrznjen človek
4. ker bom končno imela malo več miru in kej naredila za faks

Skuhala sem si bučke z rižem, za zvečer pa imam paradižnik v solati ali zeleno solato, za zraven pa ne vem kaj bi še. Sem iz trgovine prinesla kar nekaj stvari pa nimam pojma kaj bi jedla. Eh, neki bom že, ko bo user posted image  začel vpit, da je lačen bo treba kej vase spravit. Zdele se mi je zaluštalo sladoleda in grem takoj po eno lučko user posted image user posted image user posted image

Hitim perilo obesit pa od kosila pospravit, potem pa že moram ne en tečaj in me ne bo do večera - ja, pa je šel moj prosti dan za vse drugo samo zase bolj malo.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
8.5.2009 15:37:51   
Februarka08
Malamravljica kako lepo se vidi user posted image user posted image user posted image pa že tako velik! Joj, ne bo dolgo, ko bo oktober tukaj, čeprav se nam zdi še neskončno daleč...Super, samo da je vse ok z vamauser posted image

Jaz sem po kosilu, zdaj spet počivam... Uživajte v tem lepem petku!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
8.5.2009 15:57:38   
Anonimen
Zdravo,

jaz sem tudi po pregledu, vse je ok, sicer je naredila G zlo hiter UZ, hotela je samo videt če je vse ok, če še srček bije pa pogledala je če je vse na svojem mestu ( njene besede), tako da imam sedaj naslednji pregled 9.6., ko bo delala MF.

Vidim da nas je kar nekaj ki moramo počivati - ampak za otročka seveda vse, a ni res?

Lep sončen dan še naprej pa lep vikend vsem souser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2610
8.5.2009 16:23:54   
lenika83
En lep sončen pozdrav tudi od mene!
Končno je konec tega tedna, ki je bil zame strašansko dolg in mučen.

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca
Pa ta moja služba mi gre na živce, ker sem jaz tak človek akcije, tuki se mi pa niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiič ne dogaja user posted image
Dolgočasim se že tako dolgo, kot še nikdar v življenju. Pa ne vem, kaj naj drugega počnemuser posted image  

Vsake tok cajta me zagrab taka mala depresijica, sej mine, ampak mi ne pusti dihat in me vedno znova spomne, da hočem neki druzga v življenju počet. SAMO KAJ?????user posted image

Bi bila kar še mal študentka :) Sam kaj ko je treba tudi mal denarčka zaslužit.

Upam, da ve bolj marate svoje službe.

Žal se moram podpisati pod tvoj post, ker se mi moja služba zdi katastrofa. Dela nimamo nič pametnega, pa skozi se kar neka panika ustvarja po nepotrebnem. Zato pa sem imela dolg mučen teden. Komaj čakam, da se mi začne porodniška, potem pa upam, da najdem kaj bolj pametnega in se več nikoli ne vrnem nazaj v to službo.

IZVIRNO SPOROČILO: katrin***

Mi smo pa danes meli pregled in to je bil tko zelo brzinski pregled. V bistvu je samo pogledal, če se je posteljica umaknila in se je tako da je vse o.k. O velikosti in še čem sploh ni govoril, ker je res samo to pogledal in sem bila v 10 minutah zunajuser posted image   

Jaz sem imela do sedaj dva pregleda pri svojem G in sta oba izgledala tako kot tvoj. Mislim, da na obeh pregledih skupaj nisem bila notri 10 minut. S tem da mi je obakrat delal uz. Nazadnje sem ga med vrati ustavljala, da sem nekaj vprašala. Ful me je to šokiralo, ker na običajnih pregledih si je vedno vzel čas in je ful klepetal. Zdaj pa nosečnice šiba not in ven kot po tekočem traku.

Nekaj me zanima... Vsak večer se mi zdi, da imam ful trd trebuh in včasih me boli, da niti prav sedeti ne morem. Pa ne da bi me v trebuhu bolelo, ampak kot da me nekje na zunanjem delu boli ali nekaj takega. Niti ne znam prav povedati. V glavnem zanima me, če se to še kateri dogaja in če je to normalno, ali bi se morala sekirati?

Danes me pa za odličen zaključek še bolj odličnega tedna, še želodec boli.

Pa še internet me zafrkava, upam, da mi bo uspelo to poslati.

Lep vikend in veliko sončka!

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
8.5.2009 17:38:41   
Februarka08
Lenika83 če sem prav razumela, imaš trd trebuhuser posted image to se rado pojavlja nekje od sredine nosečnosti pa do konca. Nič te nočem strašit, trd trebuh kasneje pomenijo lažni popadki. Če imaš tak občutek, je priporočljivo piti magnezijuser posted image ga dobiš kot tableto in raztopiš v vodi-je ful dobro za pituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
   Oktobrke 2009
8.5.2009 19:12:21   
Toffsy
Tud jst se priključujem listi veselih nosečnic, ki bodo še bolj vesele oktobra (osemnajstega, če vse drži). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam vsem, ki ste v tej skupinici pa tud tistim iz ostalih razredov.

Neposredna povezava do sporočila: 2613
8.5.2009 19:17:20   
frrrr
lenika83 - počitek in magnezij je rešitev pri otrdevanju trebuha. 

Neposredna povezava do sporočila: 2614
8.5.2009 19:18:06   
frrrr
Toffsy - dobrodošla!

(odgovor članu Toffsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
8.5.2009 19:42:09   
lenika83
Februarka08 in frrrr hvala za odgovore. Sem še malo prebrala po drugih forumih o tem in mi ni čisto jasno, ali bi bilo treba delati paniko ali ne. Pušenjak piše, da to ni nič posebnega, ponekod pa pišejo, da je lahko kasneje to prezgodnji porod. Zdaj je sicer vikend, tako da bom probala malo več počivati, pa bom videla, če bo kakšna razlika. V sredo pa imam itak pregled in bom vprašala kaj je s tem. Upam samo, da mi ne bo spet rekel, da je to normalno in me v sekundi odpravil ven (kot običajno).

Skoraj pozabila: Toffsy dobrodošla.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
8.5.2009 19:43:26   
Aniiita
Živjo punce,

na hitro pozdravljam vse.. sem precej zaposlena zadnje dni..

Malo sem vas utegnila prečekirati in vidim, da ste se o Kg pogovarjale.. Jaz sem sedaj 16 tednov in 1 d in sem 1,5 kg pridelala..od tega 0,5 kg prejšnji teden! Se mi zdi kar hud porast to,čeprav vem,da se bo sedaj počasi začelo dvigovat..

Malamravljica, kako lepa slikca user posted image Ma kaj ti si imela že morfologijo, da ti je tako lepo vse povedal?

Toffsy, dobrodošla user posted image

Gremo vse- pogumno in z polno dobre volje naprej! user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
8.5.2009 19:46:44   
Anonimen
Kako ste se razpisale danes. Vas je pa res veliko ki morate počivat. No saj tudi jaz sem ugotovila, da moram malo bolj, ker če ne me kar špika v nožnici. Tako, da sem ta teden 2x po službi šla v mižuleuser posted image
Danes me je spet špikalo v nožnici pa še glava me boli in sem spila kar en Mg in je res boljše. Stanje mojih kg je +2,5. Tam nekje no...Natančneje bom videla na pregledu 19.5.

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2618
8.5.2009 21:26:18   
Pikapoka83
Pozdravljene oktobrke! Sicer sama spadam med novemberke, vendar me zanima, če je bila katera izmed vas na NS pri dr. Pušenjaku in kako je zgledalo vse skupaj. Zanj slišim od neskončnih pohval do trdnih graj, zato vas prosim, da mi pomagate z vašo izkušnjo. Lepo nosečnost vam želim ... tudi sama sem rojena oktobra user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
9.5.2009 0:18:51   
rozilu
Dobro juto al kaj takega... jaz sem prespala celo popoldne, pa ustala ob 22h, zdaj pa strašim naokoli sredi noči...

Včeraj (oz.7.5.) sem imela pregled, tudi moj je bil bolj na hitro, sploh pa je mojo G nadomeščala ena druga. Mi je naredila en super hitri UZ, toliko da mi je pokazala dojenčka, kot je sama rekla. Srček je lepo bil, sicer pa še nič ne čutim da bi se kaj migal v bušiju.

ZA TABELCO: naslednji pregled 11.6., ko bo tudi morfologija.

Aja, pa še ta "šok" - čeprav že celo življenje živim z mucami, pa smo jih imeli vedno povsot (zunaj, notri, z mano so spale...) - še nisem prebolela toksoplazmoze user posted image . Sem bila kar 100% da sem to že dala skozi in res upala na to, da se mi ne bo treba več pazit moje muce Rozike. Samo si mislim: če je do zdaj nisem dobila, je pa skoraj nemogoče da bi jo zdaj... Njen WC pa itak drugi čistijo, od kar sem user posted image ;).

KG: ja zdaj končno ne grejo več navzdol, ampak navzgor. Ampak samo kako kilo, nič več. Če bom pa še naprej tako jedla sladoled... Aja, še nekaj - kaj RES ne smemo jesti sladoleda z ulice? Jaz mam to tako radaaa, čeprav mi je jasno, da je polno svinjarije in Ejev notri, da o mogoči salmoneli (razlog, da naj user posted image ne bi jedle) ne govorimo. Samo se mi tako pocedijo sline, sploh ker delam ob morju in je tega že fuuul zunaj. No, če ne bom ostala pa kar na lučkah iz trgovine user posted image

MalaMravljica - lepa slikica, čestitke za fajn pregled - a to je že bila morfologija?
Toffsy - dobrodošla!

LEP VIKEND VSEM!

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
9.5.2009 10:31:59   
malaMravljica
to o otrdevanju trebuha, meni se je moj trebuh tudi zdel tak trd v cetrtek, ko sem bila 6 ur skupaj v avtu, pol me je pa kar mal bolel, sam sem se sla kmalu vlest in je bilo boljse. Potem zvecer me je pa krc najprej v eno nogo, potem se v drugo, grooooza. Vceraj zvecer spet. Moram it po magnezijeve tablete a ne? Pa niso cisto nic skodljive za dojencka? Vprasam prej, da ne bom imela pol strahu.
Ma ne, moj pregled je bil cist obicajen pregled, o mf se sploh nisva nic zgovarjala, moj g tudi ni tako zelo nor na nuhalno, opravi vse preglede kar lepo podrobno in bi itak verjetno zaznal, ce bi bilo kaj narobe, pa se dobro uz napravo ima user posted image user posted image user posted image  Je pa tudi precej realen in v dobi podivjanih hormonov je to vcasih kar tezko sprejet. Rekel mi je recimo, da z nevem kaksno napravo ne moremo bit 100 %, pa vceraj mi je rekel, da bejbi lepo raste, je celo kaksen dan in cm naprej, sam je pac povedal, da ce bi sedaj prislo do poroda se ne more sam prezivet zunaj. Zraven je rekel, da nic ne kaze na kaj taklega, sam da pove dejstva. Se strinjate da kaj takega bi pa lahko izpustil kdaj? Ceprav ko berem kako imate ene ultra hitre preglede me pa kar zmrazi, da se vam ne more posvetit par minut, to je samo neumen sistem in vedno polna cakalnica.
Imam pa jaz en tak poseben problem, moj bejbi veselo miga, ko da moj roko gor pa neha. Moj pravi, da ima avtoriteto pred ocijem, sam jaz sem pa zalostna, zakaj to dela. Saj je res, da se ponavadi premaknem in mogoce lego spremeni, sam danes sem ga pa sam potiho poklicala in ni bilo vec gibov.
Tako, sedaj pa imam dela za cel dan, kar megli se mi koliko bom sholgala danes.
Lep vikend vam zelim in seveda dobrodosle vse nove.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
9.5.2009 10:32:26   
Februarka08
Dan.

Evo mene na kavčuuser posted image
Toffsy dobrodošlauser posted image
Rozilu glede sladoleda se strinjam - smo bili zdaj na morju za 1. maja in je blo vroče, vsi so lizali ta sladoled, jaz pa samo gledalauser posted image jaz ga še nisem iz ulice, si grem raje v trgovino po lučko ali kornet, če mi glih zapaše. Ne upam reskirat, to poletje bom že zdržala takouser posted image
Mene spet kar dost boli sp. del trebuha, čeprav dosti počivam. Kaj morm pa tud narest oz. samo pokazat kako se kaj naredi...user posted image prej sem mojmu razlagala kako naj perilo razvršča in na kolk se kaj pere, je šel raje po svinčnik in papiruser posted image
Vsem lep vikend, pobožajte svoje čudovite bušije in uživajte s svojimiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
9.5.2009 10:33:50   
malaMravljica
Se nekaj,

a si vse tako zelite, da ze pride ta nas oktober? Jaz ne morem vec cakat, da bom cartala tega bejbija. Ceprav pred 20. septembrom ga pa nocem cartat se.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
9.5.2009 10:36:44   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Imam pa jaz en tak poseben problem, moj bejbi veselo miga, ko da moj roko gor pa neha. Moj pravi, da ima avtoriteto pred ocijem, sam jaz sem pa zalostna, zakaj to dela. Saj je res, da se ponavadi premaknem in mogoce lego spremeni, sam danes sem ga pa sam potiho poklicala in ni bilo vec gibov.

Isto je bilo pri meni v 1.user posted image ko sem imela roko gor, je veselo brcala in skakala, samo da jo je dal moj gor, ništauser posted image saj potem ko se ves čas motovilijo, tudi naši možeki to doživijouser posted image pa tudi sedaj, ko sva ga poslušala z AC, se je njemu vedno potihniluser posted image user posted image user posted image
Aja, glede MG - nič ni škodljiv, meni ga je vedno G priporočalauser posted image saj to je tako kot bi Donat pila, samo boljši okususer posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
9.5.2009 12:33:49   
tane

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED, NS/MF

xx.10
aquamarin  (?)                              (?user posted image , ? user posted image              ??
Čivavica  (?)                                  (?user posted image ,? user posted image               ??
natalia  (?) MB                              (2user posted image , 1 user posted image )              ??
anonimna5  (?)                             (?user posted image , ? user posted image )              ??
TINKO  (?)                                     (?user posted image , ? user posted image )               ??

01.10
*raci*  (?)                                      (?user posted image , ? user posted image              ??
nincika 
(24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image            ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )            5.5
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )             ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image             ??
Suzikaa  (27) Ormož                     (1user posted image , 0 user posted image )            4.5
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 1 user posted image             8.5
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image       13.5
spet mama 
(?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
bony 
(30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image             ??
maj2009 
(24)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image )            20.5MF

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )            ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image            ??
skačica  (28)                                (2user posted image , 1 user posted image )             ?? 
lupa02  (?)                                   (1user posted image , 0 user posted image )             ?? 

04.10  
anaslana   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )              ??

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image           26.5 MF
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image           18.5 MF 

06.10

sandrarum   (?)                             (?user posted image , ? user posted image )             ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image )            ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2user posted image , 0 user posted image               18.5
nati29   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image              ?? 

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )            19.5

10.10
mng  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ??  
srečen sonček   (?)                        (?user posted image , ? user posted image             ??

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                        (1user posted image , 0 user posted image )            22.5
september25  (25)Štajerska      (1user posted image , 0 user posted image )              20.5 

13.10
Rižkoo   (26)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image             20.5

14.10   
Bremzi   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )              ??
katrin***   (24)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image            9.6 MF
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )            2.6
deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )           12.5/2.6 MF

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image )            9.6 MF  
miska10  
(?)                                 (?user posted image , ? user posted image )              ?
majcy_m   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )             ??
karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image            12.5

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska           (2user posted image , 1 user posted image )            4.5/5.5

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )             ??

19.10
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )            18.5
muca*maca   (28)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )             9.6

20.10
Siska   (?)                                        (?user posted image , ? user posted image )             ??
deja*   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image             ??
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image             ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image            11.5 MF

21.10
pinky girll   (27)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )           10.6 MF
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )           12.5
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image            6.5
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )             ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image             ??

22.10

Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image )           13.5
pupa_b   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )             ??
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )           
11.6 MF
Crystall   (24)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image )            12.5
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )            ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )            9.6 MF
HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )            ??
anonimna6   (?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )            ??
Šelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image           ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )             7.5

25.10
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )           15.5 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )           13.5
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )           ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )          19.5
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image            ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )            29.5

26.10
plotka   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image           13.5 

28.10
anonimna.k  (?)                              (?user posted image , ? user posted image )            ?? 
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image          19.5  

29.10
pikica 28  (?)                                  (?user posted image , ? user posted image )             ?? 

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )            ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )          
27.5 
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image           20.5 
michelle1  (30  Posavje                 (4user posted image , 2 user posted image           ?

31.10
abab  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )            ?? 

SKUPAJ: 85

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 , tincci

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?