Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 10:51:36
|
|
|
|
lunca14
|
mi smo spet bubani,lun je zvečer bruhal,zakuhal z vročino,zunaj sonček,on tečen,ker hoče ven,a z vročino ne smeva ven,pa še danes ,ko mamo 11 mesec ...................drugače,pa maj je dobil odobreno ,da gre lahko na debeli rtič na morje za 14 dni,sam po vsej verjetnosti bo moral it sam,ker majo visoko ceno za spremljevalca,mislim da 50 evrov na dan,to nam je pa mal preveč,no mogoče kake par dni,več pa si ne mormo trenutno privoščit,če pa ne bo zmogel sam,bo pa šel prej domov.Lepo se mejte na tako sončen dan. aleksandra........zvezda dneva,veš da te bomo gledali beyba..........se vidiva kdaj drugič,no če si podobna svoji sestri,sva se že itak vidle ,kako biznis? ..................jok.moram it
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 11:54:39
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 12:15:56
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Kaj pa ploskaš? Moj je šel k frizerju, beba spi, jaz pa meditiram pred predavanji.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 12:48:24
|
|
|
|
anaj22
|
Lun hitro se pozdravi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 14:00:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Za Luna slikce- jaz sem jih sedaj začela počasi pošiljat, nisem jih nič pomanjševala in gre zelo počasi ampak boste vse dobile. Tistim ki sem že poslala, če boste kakšno mojo razvijale,mi povejte da vam pošljem nepomanjšano.Pošiljam pa vsaki samo tiste na katerih so njeni sončki, če bi pa katera rada vse, naj se tudi javi, da ji dam na cede. AS bomo gledali v torek Anaj hvala za slikce
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 14:40:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan Slovenka ti si faca. Jaz pa vsa vesela. da te bom gledala. Jaz sem pa danes kar na balkonu, tolk je lepo vreme, pa kavica en čik....kaj češ boljšega Lunca, super, da gre Maj na Debeli rtič Ninny, upam, da si tud men kej poslala na mail. Nisem še nič pogledala mail že lep čas AS, upam, da bo kaj iz tiste moke na Preverjeno Imaš prav, za odvisnike je, za bolane pa ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 14:43:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninny, upam, da si tud men kej poslala na mail. Nisem še nič pogledala mail že lep časuser posted image user posted image ti si takoj naslednja na vrsti-gre zelo počasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ampak letos še dobiš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 14:44:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, sam da bo Pri men še ne bo, ker računalnik je šel spet v maloro včeraj in sem posledično spet na sosedovem netu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 15:10:48
|
|
|
|
Anonimen
|
še dobro, da lahko še kam greš na net drugače bi bila na prisilnem odvajanju
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 15:14:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny še dobro, da lahko še kam greš na net drugače bi bila na prisilnem odvajanju
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 15:30:18
|
|
|
|
polma
|
BEJIKE MOJE, KLAJ DELATE???????????? Naš tine je zdaj angine, je fasal streptokoka od sestrice. pa je ok, nima vročine, samo eno popoldne gaje kuhalo. Edino apetita pa ni imel že šprej par dni-zobki, pa grlo...-pa je shujšal . Pa prodala sem voziček, ker se noče vozit v njem pa mi je dala gužvo na hodniku. in sem ful vesela, ker sta prišla en lušen mlad par in vsaj vem, da je v dobrih rokah... a sem smotana ? tko pogumnpo sem dala oglas na bolho, pol ko je pa šel, sem pa kar malo sentimentalna postala.... Kdaj vas bom prebrala za nazaj... Ampak mislim na vas!!!! In, joooooooj, mi smo stari že 11 mesecev.....še malo pa ne bo več dojenček.....ampak malček... Zobk še vedno 8, hodi še ne, fizio pravi da lepo napreduje !!! Lupčke vsem !!!! taščica je prišla k meni...Yeah, right- h tinetu , ne pa k meni!!!!! PAPAPAPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 16:11:15
|
|
|
|
lunca14
|
hej polma,kaj češ,če ne rabiš vozeka,je brez veze,da ga maš,mi se pa ful vuzamo,pri nas je stanje boljše,ima še malo vročine,drugače je ok,in sva kar šla ven,zunaj je 24 C in notri je slabši zrak,pa še tečen je notri,zunaj pa lepo sedi v vozeku in se vozi in gleda okoli.Upam,da delam prav.Ja naši dojenčki,bodo kmalu uradno malčki ,lep dan tudi tebi in tašči,skuhaj ji en dober kufe,pa bo.............
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 16:19:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca, ni več tako kot včasih, ko si mogel bit zabuban noter z vročino. Če ni vročina nad 39 ne rečem, če je pa manjša pa valda na zrak. Seveda je treba mal pazit na ušesa (trak, klobuček, kapa...), in to je to.Otrok vsaj siten ni, če je na zraku. Polma, mi imamo že 3 voziček 1 sem prodala sestri, ker je bil za našo frajlo kot zaklet , drugega uporabljamo fenomenalno v primerjavi z prvim (čeprav se več ali manj vozimo stoje , ker če je privezana znori ), 3 pa je bil do zdaj na uporabi samo 1x, pa se je dobro počutila noter. V glavnem, zgodbe z nevozenjem v vozičku so mi poznane. HB za razne poganjalce (tricikle)...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 17:57:57
|
|
|
|
slovenka
|
sem na pavzi, pa sem vas prebrala in zdaj moram iti nazaj, tako da bom rekla, da se z vsem strinjam, kar ste napisale. Pa potem nas bodo tudi prestavili na drug del na forumu, ne? Ne bomo več tukaj pri dojenčkih čvekale... Kaj tam bomo tudi junijke 2008 in ena julijka? Grem zdaj, je fajn skupina, samo imam visoke pete, pa me noge bolijo od stoje, pa vsest se ne upam, ko imam bolj kratko kiklo Didli, danes sem original po tvojem predsodku naštimana
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 19:10:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj otrok spi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 19:27:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Moj otrok spi bravo meri..................moj,pa tud upam,da bo kmalu,vročina je sam še mčkeno,sedaj pa se krega...........maj je na obisku pri prjatlu-tabulšmu,enej pa je z očijem na biciklu,mami pa sama doma
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 20:32:35
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, lunca, ti če imaš samo enega otroka doma, kar praviš, da si sama doma Jaz sem potem tudi sedaj sama doma - ker je moj na nogometu, pupa pa spi. No, saj se mi res zdi, da sem sama doma. Polma, moja tudi ni preveč fan vozička, samo ga ne bi prodala - ker tu in tam še zdrži notri kakšnih 10 minut Pa morda si čez čas premisli, drugače pa čaka na bratca
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 20:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Moj otrok spi Moj otrok je ze pred osmo vstal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 20:48:02
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Moj otrok spi Moj otrok je ze pred osmo vstal Oooojoooooooooooooooooojjjjj Naša je pa šla spat 15 pred osmo, pa bo kar do jutra. Ati jo je ob petih hotel prisilno uspavati, je mislil, da mora še enkrat spat popoldne, pa sem ravno klicala iz službe in slišala pritoževanje in mu naročila, da ni čas za spanje, da naj gresta še na en sprehod. No, preden sem prišla domov, je pa že spala. Jo kar pogrešam. Samo vseeno boljše, da spi sedaj, jaz grem tudi čimprej nocoj. Moj bo baje žingal po nogometu. Zdaj pa že res izpade kot kak pijanec
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 21:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka uživaj. Kleo, Meri ga pa sračka oreng Naša je sama zaspala v postelji, sam popravt sem jo šla čez čas. Jaz sem pa že pijano nevesto spekla, zdej pa čakam, da testo za buhteljne vshaja.Njami.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 21:21:53
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka uživaj. Kleo, Meri ga pa sračka oreng Naša je sama zaspala v postelji, sam popravt sem jo šla čez čas. Jaz sem pa že pijano nevesto spekla, zdej pa čakam, da testo za buhteljne vshaja.Njami. Didli, kaj pa ti delaš? Sem nekaj preskočila, izgleda. A kam greste jutri?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 21:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Mami bo mal piknika naredila, ko je prodala svojo dediščino po očetu, pa me je prosila, da ji spečem pijano nevesto. No, buhteljne sem pa kar sama od sebe naredila, ko je bil tam zraven recept. Sej drugač jih nebi po mojem. Tolk enga vshajanja -3x.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 22:29:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste šle že vse spat?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 22:33:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ste šle že vse spat? Tamala je ravn zaspala,pred tem pa en kup vstajanja,vsedanja in stokanja.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 22:35:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Znano Kleo No, zdej par dni lepo zaspi takoj naša. Ma sej najboljš kar pustit, da omaga včasih, edin ponoč jaz tega nebi. Ker pol kar lačni ratajo hitro otroci.
|
|
|
partner vs. očka in obratnoAdminMoj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (
27%)
Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (
16%)
Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (
22%)
Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (
35%)
Število vseh glasov: 167Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!