|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
7.5.2009 21:11:24   
mtinca1
če je za katero aktualno - subvencija za prvo rešitev stanovanjskega problema ipd.

http://www.stanovanjskisklad-rs.si/si/610/subvencije/index.php?a=true&l=si&b=610&SPLETOO_REQUEST=File,355

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
7.5.2009 21:17:13   
slovenka
Kleo, bom sporočila čimprej.

Didli, ti se pa res moraš iti zdravit user posted image user posted image user posted image
Hm, za CD ne vem - če je fanica, potem ga verjetno že ima, a ne? user posted image

Mtinca, a tam ti delaš? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
7.5.2009 21:20:11   
Anonimen
nenene, nisem odvisnica spljoh............sam nikotinauser posted image  user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4603
7.5.2009 21:23:35   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

ne, ne. jaz sem zdajle zvedela, pa je rok za oddajo do 23.maja; objavljeno v uradnem listu 30.4.?!?!? nisem še čist dobro prebrala, ampak mislim, da smo CELO upravičeni do subvencije. je pa 300 eur na člana; torej 900 eur.    ..... ni tako malo, zato se splača prebrat... 

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 7.5.2009 21:24:25 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
7.5.2009 21:26:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

ne, ne. jaz sem zdajle zvedela, pa je rok za oddajo do 23.maja; objavljeno v uradnem listu 30.4.?!?!? nisem še čist dobro prebrala, ampak mislim, da smo CELO upravičeni do subvencije. je pa 300 eur na člana; torej 900 eur.    ..... ni tako malo, zato se splača prebrat... 

Je tako. Tudi mi smo upravičeni, sam kaj ko nas spet zajebe plača od partnerja. Smo čez lestvico letnih prihodkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za kozlat križani zakoni user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4605
7.5.2009 21:26:53   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

nenene, nisem odvisnica spljoh............sam nikotinauser posted image  user posted image

Saj zanikanje je eden od znakov odvisnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
7.5.2009 21:30:14   
Anonimen

Saj zanikanje je eden od znakov odvisnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, to pa res.user posted image Ma ne,sej ne. nIsem od RR-ja odvisnica.

Rabimo net za službo od mojega, ne sam za RR.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4607
7.5.2009 21:33:01   
mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Je tako. Tudi mi smo upravičeni, sam kaj ko nas spet zajebe plača od partnerja. Smo čez lestvico letnih prihodkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za kozlat križani zakoni user posted image

saj verjetno si prebrala, da je kriterij NETO plača in ne bruto kot običajno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
7.5.2009 21:36:15   
lunca14
Mi tud zvisimo pri subvenciji,nimamo gradbenega dovoljenja,pa še na moža je hiša pisana že 6 let,to da smo jo morali čist renovirat,nobenega ne briga in da se selimo šele sedaj.Ko pa pokličeš tja,pa itak nihče nič ne ve,kako in kaj,so bolj tam zato,da te zavrnejo,kot,da bi ti pomagali in svetovali kako do subvencije priti.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
7.5.2009 21:37:32   
Anonimen
mtinca1, ne nisem user posted image user posted image user posted image hvala no user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4610
7.5.2009 21:46:56   
Anonimen
Lunca, kontaktiraj se do kakšnega poznavalca teh subvencij. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4611
7.5.2009 21:58:24   
RMRM

Bom pa počakala druge mamice, ki so že imele 8 let stare hčerke user posted image user posted image user posted image

RMRM, kaj svetuješ? user posted image

so ti že punce lepo svetovale. Pri nas so ble aktualne knjige in razni seti za sestavljanje.  Raznorazne barbike...... so pa samo ležale v košarici, ker si jih ni nihče ogledal, no ja, mami na vsake tolk časauser posted image . Drugače se mi zdi pa tud ful dobro darilo družabna igra, jih je ogromno.

RMRM, ne rabiš povedat za 4 urni delavnik. Ko boš končavala podaljšano porodniško pa jim povej, da se gre za tvojega otroka in za njegovo zdravje. Mene je včeraj Lukas čist očaral s svojimi učkami. Slika je čist nekaj drugega kot videt take oči v živo.

Sej jim še nisem nič razlagala. Sem tko al tko mislila nardit tko kot si ti napisala, samo zgleda da je vodja pač sama mal na to napeljala, ker je ena referentka sedaj začela delat po 6 ur. Ker mi je prav poudarila da na referentskem mestu so še luknje......, mah, bo že. Kakorkoli že, me bodo pa grdo gledal. Se bodo/bomo že navadili. Sem pa brala, da je podjetje v prekršku, če ti odreče to pravico do krajšega del. časa.

Pa hvala za pohvale. Se tud mami kar topi ko me pogleda, sploh ko se še na lic nasloni, cukr cukrasti mojuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
7.5.2009 22:02:23   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Mi tud zvisimo pri subvenciji,nimamo gradbenega dovoljenja,pa še na moža je hiša pisana že 6 let,to da smo jo morali čist renovirat,nobenega ne briga in da se selimo šele sedaj.Ko pa pokličeš tja,pa itak nihče nič ne ve,kako in kaj,so bolj tam zato,da te zavrnejo,kot,da bi ti pomagali in svetovali kako do subvencije priti.

Lunca, da te potolažim, tud mi2 sva vedno ven padla, no, ne glih za subvencijo, pač pa za tisti kredit za mlade družine. Prvo leto je bi pogoj stalna zaposlitev v RS, česar jaz nisem imela. Drugo leto je bil pogoj 3 ali več otrok. Tretje leto pa je bilo gradbeno dovoljenje zastarelouser posted image user posted image Tolk o pomoči mladim družinam user posted image . Sem pa tko al tko pol slišala, da ti krediti sploh niso ne vem kako ugodni, ampak takrat bi nama kar prav prišlo.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
7.5.2009 22:16:00   
lunca14

Lunca, kontaktiraj se do kakšnega poznavalca teh subvencij. user posted image

............Sej v tem je problem,ko noben nič ne ve,osebno pa ne poznam nobenegauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
7.5.2009 22:27:00   
mtinca1

mtinca1, ne nisem user posted image user posted image user posted image hvala no user posted image user posted image user posted image

ja, super user posted image user posted image user posted image ; upam, da nama enkrat uspe tud kaj dobit od države, ne sam dat.   

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 7.5.2009 22:39:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
7.5.2009 22:40:24   
Anonimen
Mi bomo še vidli, če bomo to uveljavljali, ker smo glih v fazi nekega prepisovanja nepremičnin in najbr ne bo šlo.

RMRM, ne sekiraj se. Vse bo ok.user posted image Bodo že preboleli. Bolje 4 ure aktivno v službi kot 8 ur bolniške.user posted image user posted image Bog ne daj, ampak tako se reče.user posted image

Lunca, ne vem ti svetovat. Probaj na kakšnem forumu kej izbrskat.Kakšni laiki so totalni friki na te zadeve.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4616
8.5.2009 7:19:09   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Srečanje sva z Lovrom zamudila, ker smo imeli snemanje za PREVERJENO. V torek ob 20-ih glejte to oddajouser posted image .
Gre se za to, da zavarovalnica ne najde 100.000 EUR letno, da bi pokrila senzorje za vse otroke do 7. leta, 5,6 milijonov EUR za metadon pa najde......user posted image

Slikce srečanja dostopne tu, pogledala, na FB bom skočila enkrat v naslednjih dneh. Kako so luštni malčki. Ja, nič več niso user posted image . Saj enostavno ne morem verjet. Moj mali pikec je zrasel čisto mimogrede. No, zrasel veliko ravno niuser posted image , še vedno nosi pižamice 68, ostala oblačila pa že predvsem 74user posted image
Sploh nisem vedela, da obstaja tako odličen kraj za srečanje kobacajev. Bravo Mojca!!

Do ponedeljka imam za opravit še kup stvari, potem pa upam, da najdem več časa za RR. Vas pogrešamuser posted image .

Berem, da sestavljate letni načrt srečanjuser posted image .

Mi imamo 3 zobke, 4. prihaja!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
8.5.2009 8:23:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Tina,tole vnetje zivca mene tudi veckrat zagrabi.Se namazem kar z kitajsko mastjo in pomaga.

jaz sem se takrat ene 2x namazala s kitajsko mastjo - pol me je šele bolelo - najprej je blo ok, dokler je grelo, pol me je začelo pa hladit - joj, groza, se spomnim, da sem sredi noči jokala od bolečin

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4618
8.5.2009 8:25:56   
Anonimen
Aja, pa dobro jutro vsemuser posted image

Jaz trenutno razmišljam, kaj bova dans z Lukcem počela. Najbrž se bova šla potepat :))

Fajn se mejte čez dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4619
8.5.2009 9:18:36   
anaj22
dobro jutro

vam danes pošlem slikce na maile, oblubim

kleo hvala za povabilo, vendar nas ne bo ker jaz delam ob sobotah user posted image user posted image

danes je pa tko lep zopel danuser posted image user posted image user posted image , ga bo treba maxsimalno izkoristiti

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
8.5.2009 9:43:15   
aleksandra silvija
RMRM--veš, saj bodo tudi v službi razumeli. Trenutno je pomembnejša družina. Veš, čez 20 let bodo tudi v službi pozabili, da si delala skrajšan delavnik. Tebi in Lucasu pa bodo ostali spomini na skupaj preživet čas. In to šteje.

Slovenka--uživaj danes.
Darilo za 8-letnico? Naša bo julija 8 let in si želi Annabell. user posted image Pravzaprav jo že ima, a se je pokvaril mehanizem in noče več zapirat očk.
Sicer imajo 8-letnice rade ves drobiž za lase, kakšni glosi, posebna pisala, vse kar je svetlečega in oh in sploh.
Kakšna spominska knjiga, samo da jih ne bo potem imela 10?
Sama bi raje izbrala kakšno lepo beležko.
Kakšen lep album. Punčke imajo 1001 idejo, kaj z albumom.
Hama perlice in podobno- pri nas je to samo za pogledat fino, potem pa še bolje za razrest. Dela s tem praktično nikoli. Če že, raje barva makarone in podobne zadeve in potem dela ogrlice iz tega.
Knjige--ja, mislim, da je to odlična izbira. Sploh kakšno leposlovje, lahko tudi starejše. Naša trenutne bere "DVOJNE POČITNICE".
Naša se razveseli kakšnih pobarvank s princeskami, še vedno se razveseli plastelina, raznih tempera in podobnih barv.

Pri nas RBD ne pali, prav tako ne CD z glasbo, WINX pa so bolj všeč Jerneju in kot sem videla v vrtcu, Jernejevim sovrstnicam.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
8.5.2009 9:46:40   
aleksandra silvija
Kleo, hvala za povabilo.
13. junij--Lovro bo v tistem tednu upihnil 1. svečko. Nismo se še dogovorili, kdaj bomo praznovali. V soboto 13. ali soboto prej.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
8.5.2009 9:47:29   
Anonimen
morgen

ASuser posted image user posted image user posted image !!!hola,koncno.A na preverjenem bos...super,bom pogledala na netu.Kako ste drugace?
Nya,mogoce pa vsakemu drugo pomaga.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4623
8.5.2009 9:56:49   
beyba
oila babe moje.....

Srečanje je bilo super...lepo vas je bilo spoznati....Zdej vidite zakaj je dobro da mali še ne laufajo okrog...ve ste lahko mal sedele pa kofetkale, jst sem pa za elo tekla okroguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Malčki so vsi tolk super in fajn....mislim da nam je ratal čist preveč lepo generacijo ustvart, kaj pravite a?

Mojca in anaj22 še enkrat vse čestitke za pogum....(jst sem rekla da če nam bo ratal met svojo hišo, pa če takrat ne bom čist prestara, potem bom mogoče še enkrat pripravljena tvegat mojo nogo( ki še dans ni vredu) pa meti še enega, če pa ne bo pogojev bomo pa tudi z ELo se mel čist fajn(bo pač razvajena edinkauser posted image user posted image user posted image user posted image ))

Lunca tebe sem pogrešala, sem mal upala da se bova končno tut uradno spoznali ...no pa drugič na kaki kavi....

Nekatere ste ble tut med pogrešanimi, slovenka pa kleo, pa....

Kleo pomoje  bo treba narest srečanje ko boš ti v slo ponovitev a ne?

Za slikice vam hvala, bom tut jst moje dala na net, sam da kabl najdem....mam pa jst skupinsko, takrat, ko ste vse sedele za mizo s svojimi bejbiji v naročjih in kofetkale....tako da prilimam tut tusto sem!!!

No jst včasih ne vem kje se me glava drži, se bo treba spet mal bolje organizirat!!!  Dojimo se ne ponoči že skori 14 dni tako da počasi bo tut to prešlo, še kak mesec pa opustimo še dnevno dojenje! 

zdej pa morm it mal pospravit dokler tamala drema!

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
8.5.2009 10:37:51   
slovenka
AS, hvala, hvala... user posted image

Če bodo prenašali današnjo sejo DZ, me ne iskat, ker nisem uspela priti v Lj. Sem vstala in vse, šla z avtom na železniško postajo na Ptuju, samo še nisem nikoli tam parkirala in sem domnevala, da bo na parkirišču plac, pa ni bil in mi je vzelo ful časa, da sem našla, kam avto postaviti, potem je pa vlak že odpeljal user posted image user posted image user posted image Sem šla potem nazaj v postelju k mojemu in spala do zdaj. Seja se je pa pričela ob 10h user posted image Bom imela zdaj kosilo doma, popoldne pa grem na fakulteto user posted image Sinoči kar naenkrat nisem vedela, a bi šla ali ne, potem sem se odločila, da grem, ampak mi ni bilo sojeno izgleda. Saj mi ni nič žal, samo zastonj sem se vstala ob 6h user posted image Sicer pa bi zdaj rada bila čimveč s Sofijo, ker pričakujem prve korakete dni, pa ne bi rada zamudila...

pa pa

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Smučanje
Michonne RR

Ali vaši otroci smučajo?

Da (53%)

Ne (29%)

Ne še (18%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!