|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
5.5.2009 20:49:06   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

kje ste ostale???

Prelene smo... Tako za odvajanje od kahle, kot za pisanje user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 376
5.5.2009 21:02:55   
thaiss
Kati ne brini, za vse pride cajtuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 377
5.5.2009 21:17:14   
K_a_t_i
Ah, dons sem se mal pred sedmo s šihta prvlekla pa ju3 bo podobna slika pa sem mal v depri user posted image . Sam sej bo - to je vse za lastno zadovoljstvo in izzive user posted image (pa dedek Mraz tud je!)

Danes na vratih vrtca visi obvestilo, da ima nekdo iz skupine norice. Berem na netu - potek bolezni 14 dni do 4 tedne. Pa kaj si nor?! A to res tok časa traja?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 5.5.2009 21:32:36 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 378
5.5.2009 22:02:27   
Dajadada
Mi se pa s slinavko matramo...bošček nejko ima že 5 dni vročino, je čist brez volje, ves razdražen, jokav, "BUBA, BUBA USTA". Vse kar poje buba, edin juhco, puding, skutko al pa čokolino poje, pa še to po par žlic, z jokom vmes. Revček je že tok lačen. Skoz govori kaj bi jedu, pol ko ima pred sabo pa plane v jok in se dere "bubal bo". Tale bolezen je res grozna...če pomislim kok mene že ena afta moti v ustih, kaj šele, da bi imela cele dlesni in jezik vneteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 379
6.5.2009 6:21:48   
tinaaja
Dajadada user posted image tole je res grozno! Upam, da se cim prej umiri.

Thaiss, lejci - super za take fine napredke user posted image mi se bomo zdaj skupaj z varusko podali brino odvajat od plenic. Jo doma dajemo ze nekaj casa parx an dan na wc in zmeraj lepo lula,sam so se vsi poskusi v gatkah koncali mokro user posted image Kakanje pa obvezno pod mizo v kotu user posted image sem rekla, da bom kar tja dala kahlico. Vcer jo nesem hitro na wc, ko je sla pod mizo in sedi gor 5 min in pol zatrjuje, da je kakala. Jaz nic ne vidim not, pa ok, je pa sracka sla malo nizje dol. In dam plenico gor, mala siba pod mizo in kaka user posted image

Kati - brez dela ni jela user posted image user posted image

Mi smo kul, krci ongoing, zdaj smo srecno, ce se zvecer dere, ker se zna ob 1 ponoc zbudit in akcija... in pol je vcasih takrta konec spanja do zvecer do 10.. ali 11... ampak se ne damo, z malo dobre volje in humorja se vse da user posted image

No jaz komaj cakam, da zacnem ornk sportat. Utrujenost od neprespanosti, brino testiranje mej - nujno rabim se ornk presvicat. Patronazka ni bila najbolj srecna, ko sem omenila tek user posted image No, bom pocakla do prevega pregleda pri G, do takrat pa sopamo s sprehodi, kolo, orbitrek moram nazaj dobit.

Zizalarm..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 380
6.5.2009 10:58:29   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Patronazka ni bila najbolj srecna, ko sem omenila tek user posted image No, bom pocakla do prevega pregleda pri G, do takrat pa sopamo s sprehodi, kolo, orbitrek moram nazaj dobit.

Tri mesece po porodu sigurno ni priporočljivo, potem pa mirno - počasen začetek, dobra podpora zgornjega štuka, pa akcija. Lastne izkušnje - sej veš!

Mi2 s Hano sva doma, ker ima Hana vročino. Vzroka ne vem, mogoče pohod 5k, vneto grlo, ... Včeraj je kuhala tudi do 40, danes zaenkrat do malo čez 37. Upam, da je samo kaj prehodnega.

kahlica, stranišče: smo tudi malo leni, pa ravno takrat manjka v vrtcu, ko se še namensko s kahlico ukvarjajo. Za danes sem prebrala, da naj bi jo risaliuser posted image . No, še vsak je 1x šel iz plenic.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 381
6.5.2009 11:29:24   
sezam
Hvala za čestitke user posted image  Pikca user posted image

dajadada - bošček mal iuser posted image user posted image . Probaj mu dajati tekočo hrano po slamci.. Se spomnim moje sestre, kok je bla boga. Edino s slamco je nekaj spravla dol

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 382
6.5.2009 11:52:25   
thaiss
Nejcu in Hani user posted image user posted image  da se čimprej pozdravita!!!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 383
6.5.2009 11:59:02   
A-N-J-A
Nejko-bošček mali, to je pa res hudouser posted image user posted image

tinaaja-super da gledate na krčke s humorjem, verjamem, da pomagauser posted image

Žabika-upam da s Hano ni nič resnegauser posted image

Mi smo spet po tastarem v službi in vrtcu po katastrofalnih praznikih.Ja namesto en teden na morju smo preživeli skoraj vsak dan pri različnih dohtarjih.No upam da je zdaj konec s tem sranjem.Zdaj mu je celo noht začel rasti, samo ni še cel ven pogledu, upam da mu rata in da bo lepo zrastu.

No edina svetla stran praznikov je da smo tudi mi brez plenicuser posted image , pa samadva zaspitauser posted image , tako da mam vsaj od večera kaj.Lahko več zlikamuser posted image .

Mejte se grem naprej zobke delatuser posted image .

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 384
6.5.2009 12:08:35   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
No edina svetla stran praznikov je da smo tudi mi brez plenicuser posted image , pa samadva zaspitauser posted image , tako da mam vsaj od večera kaj.Lahko več zlikamuser posted image .

bravouser posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 385
6.5.2009 16:19:27   
tinaaja
pa samadva zaspita

Bravo user posted image No da tud brino pohvalim, da je to tudi nas dosezek od praznikov.  Pocasi se dalec pride user posted image Sicer ima prej cele samogovore pa zaenkrat jo je treba it se parx pogledat, ampak to je cist noro, ce pomislim cez kaksne stale smo sli..

Zabika pikepoke za Hano. Ja tek .. ziher bom prej startala kot pri 3m.. ostaja un nedosezen cilj konec okt/zac novembra ze 3 leta ... morda mi letos rata.. morda.... Kupujem Garmina user posted image Kerga imas ti?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 386
6.5.2009 16:25:59   
tinaaja
Aja, Anja in ostale - a ste imele sistematiko pri 2l? Danes sem bila pri P z dito (punca ful dobro napreduje) in naj bi imeli sistematiko pri 2 l, ki je nismo imeli user posted image No dobila sem napotnico za ORL za B .. ker ful velikrat moli jezik ven iz ust user posted image user posted image Sum na hiperrofija zrelnice - karkoli ze to je. Skratka bomo ze spedenal.. user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 6.5.2009 16:28:42 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 387
6.5.2009 17:12:29   
Žabika
A ni naslednja sistematika pri 3 letih???

Ja Hana je bolje, hvala za pikepoke. Se je pa danes prvič zgodilo, da ni čez dan nič zaspala. Čist hin je, ampak spala pa ne bi.

tinaaja: jaz imam enga starega forerunnerja, ampak sem se zdej malo v Polarje zagledala. Sej ne da bi nujno kaj novega rabila. Ne vem kaj bi ti svetovala. Odvisno kaj želiš spremljati med tekom. Meni največ pomeni, da vem koliko pretečem, za srček pa skrbim po občutku, zato tudi imam Garmina.

Anja: bravo za odvajanje od plenic!!! In seveda super za prstek.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 388
6.5.2009 17:47:34   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

a ste imele sistematiko pri 2l?  No dobila sem napotnico za ORL za B .. ker ful velikrat moli jezik ven iz ust user posted image user posted image Sum na hiperrofija zrelnice - karkoli ze to je.

Sistematika pri 2h - ne. 1,5, nato pri 3.
Ful veliko jezik ven moli - Žiga ga ma skoz odzun - 2 krat si ga je že fejst pregriznu, ker je padel user posted image Kaka hiperrofija - kva so to ene glupe fore zdej user posted image Sej vsak majster k mu neki fino gre, jezik ven pomoli in šravfa naprej. A otroci pa ne smejo? Dej, obveščaj dalje!

Hana, Nejc - pikapoke!

Še neki sem hotla vprašat - kaj RR dopoldne dela? Jst namreč iz šihta sploh ne morem stran odpret pa mi ni čist jasno where's the catch... No, vmes sem spremenila geslo, piškotke na unmu računalniku tid še mam - a je lohk kle kaka fora user posted image Ma neč jasen...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 389
6.5.2009 17:49:17   
tinaaja
zdaj prideven nov polar http://www.peloton.si/index.php?productID=3303 oz http://www.peloton.si/index.php?productID=3304 . imas garmina sfoodpodom ali gps? jaz gledam cist nov model FR 60, a ima foodpod. imas pa FR405 v hervisu po 300€ ce imas pa se kaksen kupon s popustom,pa se manj.. ampak je gromozanskaure, na moji roki je kot ogromna skala user posted image Ma ja, sem imela itak cele doktorate al garmin al polar, pa al foodpod al gps...

jaz sem tud mislila, da je sistematika pri 3. no mroda se je sestra zmotila user posted image bom preverila naslednji tede, ko moram poklicat, da se narocim za naslednji pregled...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 390
6.5.2009 17:54:50   
tinaaja

Še neki sem hotla vprašat - kaj RR dopoldne dela? Jst namreč iz šihta sploh ne morem stran odpret pa mi ni čist jasno where's the catch... No, vmes sem spremenila geslo, piškotke na unmu računalniku tid še mam - a je lohk kle kaka fora user posted image Ma neč jasen...

uporabi  drug browser user posted image mozilarules :)

jeziv ven moli - hipertrofija ne hiperrofija, sem se zatipkala. kao prevelika zrelnica user posted image ma grem pogleda, kaj pravijo... jaz sem P rekla, da mislim, da je tik, pa je predlagala, da se greva pogledat preventivno.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 391
6.5.2009 19:54:34   
A-N-J-A
Sistematka je pri 18 mes in pri 3 letihuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 392
6.5.2009 20:34:12   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Sistematka je pri 18 mes in pri 3 letihuser posted image .

ocitno sestra zamutila... ker porenta tud ni nic omenila kaksnega pregleda za B, pa sem imela en kup vprasanj glede nje..thx..

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 393
6.5.2009 20:41:00   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Sistematika pri 2h - ne. 1,5, nato pri 3.

pr nas istouser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 394
8.5.2009 8:20:23   
draja
Ku kuuser posted image !

Sam da nas mal gor spravim, pisat se mi pa nič ne da. Našo Živo tko luna nosi, da je prava groza. Sem komaj dočakala uro 8. da sem jo peljala v vrtecuser posted image user posted image . Pol so službene zadeve pravi počitek v primerjavi s tekanjem za njouser posted image .

Nejc upam, da si že bolje!

Bravo vsem za odvajanje od plenic! Naša kahla in nastavek za na WC sta še nedolžnauser posted image . Pač punca ne more tam lulat, pa je pol sploh ne dajemo kaj dosti, da ne bi čutila pritiska. Bo že. Enkrat ko si bom mal več časa in energije vzela za to.

Super tudi vsem za samostojno uspavanje! K sreči pri nas to ni bil nikoli problem, ko pa je imela kakšno obdobje, ko ni takoj sama zaspala so se mi pa živčki kravžljali, tko da vem, kako fajn se zdaj vse počutite, ko je zvečer tišina!

dost zaenkrat od mene

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 395
8.5.2009 15:57:13   
A-N-J-A
Punce a ste že dobile regres???Jaz sem ga s plačo in to 800 €user posted image .To je kar dobr , ne???

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 396
8.5.2009 18:23:12   
tinaaja
Jaz sem ga s plačo in to 800 €

vazicka user posted image user posted image user posted image a si ga ze zapravila? user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 397
8.5.2009 20:03:01   
A-N-J-A
Ah kje, sem ga dala na stranuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 398
8.5.2009 20:59:36   
thaiss
regres.....nič še, upam da bo do konca junija.....

erna, draja, tinaaja user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 399
8.5.2009 21:15:18   
tinaaja
thaiss - user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa ti, si kaj shopingirala? user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?