Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 5.5.2009 20:49:06
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss kje ste ostale??? Prelene smo... Tako za odvajanje od kahle, kot za pisanje .
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 5.5.2009 21:02:55
|
|
|
|
thaiss
|
Kati ne brini, za vse pride cajt
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 5.5.2009 21:17:14
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Ah, dons sem se mal pred sedmo s šihta prvlekla pa ju3 bo podobna slika pa sem mal v depri . Sam sej bo - to je vse za lastno zadovoljstvo in izzive (pa dedek Mraz tud je!) Danes na vratih vrtca visi obvestilo, da ima nekdo iz skupine norice. Berem na netu - potek bolezni 14 dni do 4 tedne. Pa kaj si nor?! A to res tok časa traja?
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 5.5.2009 21:32:36 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 5.5.2009 22:02:27
|
|
|
|
Dajadada
|
Mi se pa s slinavko matramo...bošček nejko ima že 5 dni vročino, je čist brez volje, ves razdražen, jokav, "BUBA, BUBA USTA". Vse kar poje buba, edin juhco, puding, skutko al pa čokolino poje, pa še to po par žlic, z jokom vmes. Revček je že tok lačen. Skoz govori kaj bi jedu, pol ko ima pred sabo pa plane v jok in se dere "bubal bo". Tale bolezen je res grozna...če pomislim kok mene že ena afta moti v ustih, kaj šele, da bi imela cele dlesni in jezik vnete
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 6.5.2009 6:21:48
|
|
|
|
tinaaja
|
Dajadada tole je res grozno! Upam, da se cim prej umiri. Thaiss, lejci - super za take fine napredke mi se bomo zdaj skupaj z varusko podali brino odvajat od plenic. Jo doma dajemo ze nekaj casa parx an dan na wc in zmeraj lepo lula,sam so se vsi poskusi v gatkah koncali mokro Kakanje pa obvezno pod mizo v kotu sem rekla, da bom kar tja dala kahlico. Vcer jo nesem hitro na wc, ko je sla pod mizo in sedi gor 5 min in pol zatrjuje, da je kakala. Jaz nic ne vidim not, pa ok, je pa sracka sla malo nizje dol. In dam plenico gor, mala siba pod mizo in kaka Kati - brez dela ni jela Mi smo kul, krci ongoing, zdaj smo srecno, ce se zvecer dere, ker se zna ob 1 ponoc zbudit in akcija... in pol je vcasih takrta konec spanja do zvecer do 10.. ali 11... ampak se ne damo, z malo dobre volje in humorja se vse da No jaz komaj cakam, da zacnem ornk sportat. Utrujenost od neprespanosti, brino testiranje mej - nujno rabim se ornk presvicat. Patronazka ni bila najbolj srecna, ko sem omenila tek No, bom pocakla do prevega pregleda pri G, do takrat pa sopamo s sprehodi, kolo, orbitrek moram nazaj dobit. Zizalarm..
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 6.5.2009 10:58:29
|
|
|
|
Žabika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Patronazka ni bila najbolj srecna, ko sem omenila tek No, bom pocakla do prevega pregleda pri G, do takrat pa sopamo s sprehodi, kolo, orbitrek moram nazaj dobit. Tri mesece po porodu sigurno ni priporočljivo, potem pa mirno - počasen začetek, dobra podpora zgornjega štuka, pa akcija. Lastne izkušnje - sej veš! Mi2 s Hano sva doma, ker ima Hana vročino. Vzroka ne vem, mogoče pohod 5k, vneto grlo, ... Včeraj je kuhala tudi do 40, danes zaenkrat do malo čez 37. Upam, da je samo kaj prehodnega. kahlica, stranišče: smo tudi malo leni, pa ravno takrat manjka v vrtcu, ko se še namensko s kahlico ukvarjajo. Za danes sem prebrala, da naj bi jo risali . No, še vsak je 1x šel iz plenic.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 6.5.2009 11:29:24
|
|
|
|
sezam
|
Hvala za čestitke Pikca dajadada - bošček mal i . Probaj mu dajati tekočo hrano po slamci.. Se spomnim moje sestre, kok je bla boga. Edino s slamco je nekaj spravla dol
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 6.5.2009 11:52:25
|
|
|
|
thaiss
|
Nejcu in Hani da se čimprej pozdravita!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 6.5.2009 11:59:02
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Nejko-bošček mali, to je pa res hudo tinaaja-super da gledate na krčke s humorjem, verjamem, da pomaga Žabika-upam da s Hano ni nič resnega Mi smo spet po tastarem v službi in vrtcu po katastrofalnih praznikih.Ja namesto en teden na morju smo preživeli skoraj vsak dan pri različnih dohtarjih.No upam da je zdaj konec s tem sranjem.Zdaj mu je celo noht začel rasti, samo ni še cel ven pogledu, upam da mu rata in da bo lepo zrastu. No edina svetla stran praznikov je da smo tudi mi brez plenic , pa samadva zaspita , tako da mam vsaj od večera kaj.Lahko več zlikam . Mejte se grem naprej zobke delat .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 6.5.2009 12:08:35
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A No edina svetla stran praznikov je da smo tudi mi brez plenic , pa samadva zaspita , tako da mam vsaj od večera kaj.Lahko več zlikam . bravo
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 6.5.2009 16:19:27
|
|
|
|
tinaaja
|
pa samadva zaspita Bravo No da tud brino pohvalim, da je to tudi nas dosezek od praznikov. Pocasi se dalec pride Sicer ima prej cele samogovore pa zaenkrat jo je treba it se parx pogledat, ampak to je cist noro, ce pomislim cez kaksne stale smo sli.. Zabika pikepoke za Hano. Ja tek .. ziher bom prej startala kot pri 3m.. ostaja un nedosezen cilj konec okt/zac novembra ze 3 leta ... morda mi letos rata.. morda.... Kupujem Garmina Kerga imas ti?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 6.5.2009 16:25:59
|
|
|
|
tinaaja
|
Aja, Anja in ostale - a ste imele sistematiko pri 2l? Danes sem bila pri P z dito (punca ful dobro napreduje) in naj bi imeli sistematiko pri 2 l, ki je nismo imeli No dobila sem napotnico za ORL za B .. ker ful velikrat moli jezik ven iz ust Sum na hiperrofija zrelnice - karkoli ze to je. Skratka bomo ze spedenal..
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 6.5.2009 16:28:42 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 6.5.2009 17:12:29
|
|
|
|
Žabika
|
A ni naslednja sistematika pri 3 letih??? Ja Hana je bolje, hvala za pikepoke. Se je pa danes prvič zgodilo, da ni čez dan nič zaspala. Čist hin je, ampak spala pa ne bi. tinaaja: jaz imam enga starega forerunnerja, ampak sem se zdej malo v Polarje zagledala. Sej ne da bi nujno kaj novega rabila. Ne vem kaj bi ti svetovala. Odvisno kaj želiš spremljati med tekom. Meni največ pomeni, da vem koliko pretečem, za srček pa skrbim po občutku, zato tudi imam Garmina. Anja: bravo za odvajanje od plenic!!! In seveda super za prstek.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 6.5.2009 17:47:34
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja a ste imele sistematiko pri 2l? No dobila sem napotnico za ORL za B .. ker ful velikrat moli jezik ven iz ust Sum na hiperrofija zrelnice - karkoli ze to je. Sistematika pri 2h - ne. 1,5, nato pri 3. Ful veliko jezik ven moli - Žiga ga ma skoz odzun - 2 krat si ga je že fejst pregriznu, ker je padel Kaka hiperrofija - kva so to ene glupe fore zdej Sej vsak majster k mu neki fino gre, jezik ven pomoli in šravfa naprej. A otroci pa ne smejo? Dej, obveščaj dalje! Hana, Nejc - pikapoke! Še neki sem hotla vprašat - kaj RR dopoldne dela? Jst namreč iz šihta sploh ne morem stran odpret pa mi ni čist jasno where's the catch... No, vmes sem spremenila geslo, piškotke na unmu računalniku tid še mam - a je lohk kle kaka fora Ma neč jasen...
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 6.5.2009 17:49:17
|
|
|
|
tinaaja
|
zdaj prideven nov polar http://www.peloton.si/index.php?productID=3303 oz http://www.peloton.si/index.php?productID=3304 . imas garmina sfoodpodom ali gps? jaz gledam cist nov model FR 60, a ima foodpod. imas pa FR405 v hervisu po 300€ ce imas pa se kaksen kupon s popustom,pa se manj.. ampak je gromozanskaure, na moji roki je kot ogromna skala Ma ja, sem imela itak cele doktorate al garmin al polar, pa al foodpod al gps... jaz sem tud mislila, da je sistematika pri 3. no mroda se je sestra zmotila bom preverila naslednji tede, ko moram poklicat, da se narocim za naslednji pregled...
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 6.5.2009 17:54:50
|
|
|
|
tinaaja
|
Še neki sem hotla vprašat - kaj RR dopoldne dela? Jst namreč iz šihta sploh ne morem stran odpret pa mi ni čist jasno where's the catch... No, vmes sem spremenila geslo, piškotke na unmu računalniku tid še mam - a je lohk kle kaka fora user posted image Ma neč jasen... uporabi drug browser mozilarules :) jeziv ven moli - hipertrofija ne hiperrofija, sem se zatipkala. kao prevelika zrelnica ma grem pogleda, kaj pravijo... jaz sem P rekla, da mislim, da je tik, pa je predlagala, da se greva pogledat preventivno.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 6.5.2009 19:54:34
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Sistematka je pri 18 mes in pri 3 letih .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 6.5.2009 20:34:12
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Sistematka je pri 18 mes in pri 3 letih . ocitno sestra zamutila... ker porenta tud ni nic omenila kaksnega pregleda za B, pa sem imela en kup vprasanj glede nje..thx..
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 6.5.2009 20:41:00
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Sistematika pri 2h - ne. 1,5, nato pri 3. pr nas isto
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 8.5.2009 8:20:23
|
|
|
|
draja
|
Ku ku ! Sam da nas mal gor spravim, pisat se mi pa nič ne da. Našo Živo tko luna nosi, da je prava groza. Sem komaj dočakala uro 8. da sem jo peljala v vrtec . Pol so službene zadeve pravi počitek v primerjavi s tekanjem za njo . Nejc upam, da si že bolje! Bravo vsem za odvajanje od plenic! Naša kahla in nastavek za na WC sta še nedolžna . Pač punca ne more tam lulat, pa je pol sploh ne dajemo kaj dosti, da ne bi čutila pritiska. Bo že. Enkrat ko si bom mal več časa in energije vzela za to. Super tudi vsem za samostojno uspavanje! K sreči pri nas to ni bil nikoli problem, ko pa je imela kakšno obdobje, ko ni takoj sama zaspala so se mi pa živčki kravžljali, tko da vem, kako fajn se zdaj vse počutite, ko je zvečer tišina! dost zaenkrat od mene
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 8.5.2009 15:57:13
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Punce a ste že dobile regres???Jaz sem ga s plačo in to 800 € .To je kar dobr , ne???
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 8.5.2009 18:23:12
|
|
|
|
tinaaja
|
Jaz sem ga s plačo in to 800 € vazicka a si ga ze zapravila?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 8.5.2009 20:03:01
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Ah kje, sem ga dala na stran .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 8.5.2009 20:59:36
|
|
|
|
thaiss
|
regres.....nič še, upam da bo do konca junija..... erna, draja, tinaaja
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 8.5.2009 21:15:18
|
|
|
|
tinaaja
|
thaiss - Kaj pa ti, si kaj shopingirala?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ustvarjalne ideje za praznikeDecember – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?