|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
28.4.2009 18:08:15   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Kati - a ste bili tudi vi v soboto v Strunjanu??? Se mi zdi skoraj 100% da sem vidla Žigija na poganjalcuuser posted image

Bili! Kam sem pa jst zijala, da vas nisem vidla user posted image

Pikca, vi ste mel pa cel žur v arboretumu! Super zgleda.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 28.4.2009 18:11:11 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 351
28.4.2009 20:43:53   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Kati - a ste bili tudi vi v soboto v Strunjanu??? Se mi zdi skoraj 100% da sem vidla Žigija na poganjalcuuser posted image

smo šibali s kolesi mimo, jaz sem samo Žiga vidla, tebe neuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 352
28.4.2009 21:11:13   
K_a_t_i

smo šibali s kolesi mimo, jaz sem samo Žiga vidla, tebe neuser posted image

Ja, zelo možno, da se je mal "odcepil". K tamal je živa kamikaza na poganjalcu... On se navzdol po hribu poganja, pol pa noge v luft, da gre čim dlje. Upam, da ga nav kak downhill mikal pri 5h letih, ker je že tole 2much user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 353
29.4.2009 8:12:11   
sezam
Se vam mal javim, ko v službi pijem kavico user posted image  Še danes, potem pa freeeee user posted image
Doma je bil včeri tak mirrr. Mamo Ano na počitnicah in je bil pravi balzam s samo enim otrokom user posted image

Pikca - uuuu, v arboretomu so pa res postavil enih novh stvari. A to je samo zdej čez praznike oz. v času rastave?? user posted image  za uživanje

thaiss - user posted image user posted image  luštne slikce. Sem ti kar mal fouš ko maste morčija skoz zraven. Pa Matia je  čist drugi. Ste ga postrigli, a ne?

tinajaa - user posted image user posted image user posted image  za novo pridobitev. Glede igrač sem pa jst tud ista. Se tud težje ločim od igrač, kot mala 2. Sem pa že rekla, da jima bom začela igrače mal spravit, pa potem čez nekaj časa zamenjat. Ampak ni pravega časa pa energije za to izvest.

travnik - ja res je fino imet doma toliko prostora. Zato sva pa ful v dilemi kaj naredit. Hiška, ki sva jo mislila zraven gradit, je po moje otopija (ali pa ko bova v penziji user posted image ), v blok nobenmu ne diši. Tako, da se zaenkrat nagibava k temu, da tu narediva svoj vhod in SVOJE dvorišče. Ker MOČNO pogrešam SVOJ mir.

No več pa popoldan oz zvečer .... že hodijo mimo user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 354
29.4.2009 8:26:03   
thaiss
Jutro...spet deževnouser posted image
Upam, da bo kmalu konc tega dežja, ker nam sonček že močno manjka.

Tudi jaz se javljam iz službe, šef je tuki, upam da me ne bo zasul z delomuser posted image  Jutri pa freeuser posted image
Matio sem danes pustila doma z nonotom, ker so v vrtcu združeni in včeraj ko sem ga prišla iskat je bila ena x vzgojiteljica iz druge enoteuser posted image , še kdo je Matia ni vedla ko sem ga prišla iskat. Pa tako žalosten je bil, ene pol urce je bil kar tiho, mi je povedal samo to, da mu teta ni dala njegove cartike za zaspatuser posted image  Pa sem se odločla, da je boljše da je domauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sezam
thaiss - user posted image user posted image  luštne slikce. Sem ti kar mal fouš ko maste morčija skoz zraven. Pa Matia je  čist drugi. Ste ga postrigli, a ne?

hvalauser posted image
Matia komi čaka morčija, včeraj smo mu doma rokavčke napihnili, ker on bi plavaluser posted image  
Strižemo pa ga redno na 2m ker mu kr hitro rastejo lasje, pa zelo goste ima in se poti.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 355
29.4.2009 10:52:57   
Pikca
IZVIRNO SPOROČILO: sezam
Pikca - uuuu, v arboretomu so pa res postavil enih novh stvari. A to je samo zdej čez praznike oz. v času rastave??   

Ti trampolini, vrtiljaki... so samo zdej do 3. 5. (tudi konja lahko jahajo otroci, pa kozice so imeli...).

Novi za stalno so pa eni tobogani:

user posted image

in fitness naprave:
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Pikca -- 29.4.2009 11:04:28 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 356
29.4.2009 11:44:22   
sezam
Pikca - te nove smo že sprobal user posted image user posted image  Smo imeli 14 dni nazaj z Žigijevim vrtcem tam srečanje.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 357
29.4.2009 17:55:17   
erna14
user posted image user posted image user posted image user posted image evo mene,pr nas cela stala tamal je v nedeljo zacel neki stokat da ga boljo usesa in smo sli k p. dezurnmu na dolenskem in je dobil antibiotik ker je mel vneta usesa oz.enega in posledicno 39 vrocine in ok super vceri vsi veseli vrocine nic vec,se tamal danes zbudi z zelo zatecenim usesom ampak ne tisto ki je bilo vneto ampak drugo in sem ga peljala k p.zdaj ga je namazala z kremo in dala obkladke zdaj morava pocakat do jutr ce bo kaj bolj,jutr mava spet pregled je pa res grozn,zgornji del usesa je cist zabuhel ampak sam zunanji del in cist rdec in vroc ni pa nikjer videt da bi zgledalo kot pik oz.je samo ena bunkica ki pa je lai ni mogoce pik,sem tok slabe volje k me zdaj se to sranje skrbi,mah naj gre vse v k....

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 358
29.4.2009 20:27:58   
sezam
erna - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Žigija

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 359
29.4.2009 20:52:31   
thaiss
žigauser posted image user posted image user posted image user posted image    ernauser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 360
30.4.2009 0:56:46   
Pikca
Ojoj bogi Žiga, pozdravte seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 361
30.4.2009 13:44:33   
thaiss
draga sezam vse najboljše za rojstni dan!!!

user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 362
30.4.2009 15:30:27   
Žabika
ANJA: kako je Borov prstek?

Erna: pikepoke za Žiga.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 363
30.4.2009 18:15:35   
sezam
thaiss - hvala, hvala user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 364
30.4.2009 19:00:49   
Pikca
Sezam, tudi od mene vse najboljše, veliko lepih trenutkov z družino in pa, da bi imela tudi SVOJ mir.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 365
1.5.2009 11:52:18   
erna14
hvala vsem za pikepoke,no nas usesek je ze dobr zgleda da gaje kakšna zuzka oplazila ali pa ga je neki piclo..uglavnem je uredu in posledicno se vecja baraba...ampak saj bo

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 366
1.5.2009 11:53:34   
erna14
sezam vsenajboljse za rojstni dan,seveda z malo zamudeuser posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 367
1.5.2009 11:54:46   
erna14
thaiss-haloooooo javi se.....

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 368
1.5.2009 12:14:44   
A-N-J-A
žabika-imaš ZS

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 369
1.5.2009 13:31:34   
Anonimen
Slikce in otroci na njih so superca! Vidim, da moramo tudi mi enkrat ob priliki v arboretum.

Bolančkani otroci upam, da so že ok, drugače pošiljam še en kup pikapok za ozdravitev.

Sezam - malo z zamudo - vse najboljše tudi iz moje strani!

Mi tudi še nismo čisto ok z zdravjem. Smo vsi zboleli, no najslabše jo je odnesel Jure, ki je poleg driske tudi bruhal. Sem pa edina dobila visoko vročino jst?! No, ampak stanje se normalizira, le še Jure ima rdečo ritko... On ne bi povedal, da je kakal in konec, kaj šele da ne bi kakal v pleničko. Smo pa se odvadili od dude! Sem mislila, da bo hudo, ko jo bomo vzeli stran, ker je kr naprej prej moril zanjo in jo imel non-stop v ustih. Ampak jo je en dan neki zgrizu, kr mu rastejo petice in sem jo kr s škarjami odstrigla stran in ostali dve tudi in mu rekla, da jo je polomil in ni več dude. Edin še vsak večer mi pove, da je dudo polomil in to je to. Ni joka in stoka. Vsaj nekaj.

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
1.5.2009 18:14:40   
Žabika
Imam ravno malo časa, pa vam pokažem kako Hana obožuje limone.

user posted image

user posted image

Pa še ena iz Kranjske gore (prejšnji vikend).

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
1.5.2009 22:05:56   
K_a_t_i
Žabika, kwa so pa to ene roza črte na Haninih cunjah? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 372
1.5.2009 22:51:56   
Žabika

Žabika, kwa so pa to ene roza črte na Haninih cunjah? user posted image

Časi se spreminjajo in ne kupujem in tudi sploh ne gledam več oblek na fantovskih delih otroškega oddelka.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 373
4.5.2009 7:43:11   
Lejci
Jutro,

Jaz sem čist v po-praznični depresiji user posted image  

Ines se je prejšnji teden naučila sama lulat zunaj user posted image . In to brez, da bi sebe polulala. Zdaj bo počasi tudi čez noč brez plenic, ker je že brez veze... čez dan pa itak sama hodi - zdej še kahlo sprazni in pomije za sabo user posted image  V vrtcu pa kar na vc hodi.

Med temi počitnicami ji je celo ratalo obut nogavičke, tako da ji je zdaj treba pomagati dat čez glavo majco, ostalo pa sama obleče - no hlače ji nastavim na pravilno stran user posted image  Pa seveda čevlje, na katero nogo gre kateri.

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
vrtec ...  lejci - kako ima trnovo?    

Pomoje se nimaš kaj za bat, ker že sami po sebi težijo k temu, da so enako stari otroci skupaj. Ines je septembra bila še pri tamlajših, ki so sicer bili njen letnik, ampak tudi pol leta mlajši, pa so jo sami od sebe prestavili letos, tudi vzgojiteljica jo je sama uvajala v starejšo skupino.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 374
5.5.2009 20:45:15   
thaiss
Bravo Inesuser posted image  user posted image  
mi smo doma uspešno brez plenic, ga pa mi skos sprašujemo če bo lulal. Za kakat pa ni šans na školko, plenico gor in se gre skrit v kotuser posted image
V vrtcu ga je ravno danes pohvalila da se pridno polula v kahlico pred spanjemuser posted image
Da bi se pa sam oblačil ni šans, lenčinauser posted image  No, čevlje se pomatra obut, za se sezut in slečt pa ni problema, sredi trgovine da dol hlačeuser posted image user posted image

kje ste ostale???

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?