Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:54:03
|
|
|
|
sunny24
|
mihailo, ne sekiri se, če ne prekrije uhic. Je kolumbo enkrat lepo napisala, kako je s temi uhcami. Uhca začejo bolet al fasejo kako vnetje zaradi zabasnga nosa. Itak je tko toplo, da jst Gaji dostikrat sploh nič ne dam na glavo, k bi jo revco skuhalo. Glede kvalitete cunc...Ponavadi se izkaže, da so tiste stvari k so bol poceni bujše kvalitete ku une, k so drage za pop... Lej, sm v ITA v Prenatalu Gaji nabavla kompletek: bodi, pajacek, žabice, majčka, kapica in slinček. V redni ceni je blo to okoli 50 evrov, jst sem dala okoli 20 na razprodajah. Po prvem pranju se je to tako zmuckalo (pa 100% bombaž), da ni blo več za nikamor, edino za doma. Iz HM cunce so pa po vsakem pranju in sušenju v sušilcu iste...Pa je ta trgovina Prenatal drugače kao full oh in sploh, pa kvaliteta...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:55:58
|
|
|
|
sunny24
|
Lepi kompletki, taki frajerski! Bom šla mogoče pol al pa jutri kej počekirat... Matr, Gaja ma že tolko cunc za poleti...Sm prov maniak na cote...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:59:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ja Suny jaz imam tako veliko cunc za Mihaila,jaz mu se nc skor nisem kupla ,ker je toliko dobil...sam rutice dve sm kupla,kapco pa zabice...pa 4 kompletkov preden sem rodila....pa se zdj mu ne bi blo treba ,ker ma res dost,ampak,ce je vse tok lepo jaz pa itak nora na cote,ni vazno al za mene,mojga al za Mihaila
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 13:01:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
Suny ono v HOFERJU je od 14. naprej,sem zdaj vidla...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 13:08:27
|
|
|
|
sunny24
|
aaaa, ok, tnx! Ej, neki da te uprašam. Mislim, da si enkrat pravla, da is mela probleme s hemoroidi...No, ta nadloga se je lotila tudi mene in seicer po porodu. Sm se zdej mazala s kremo Modolex, ampak razn tega, da je ustavla krvavenje, pekoč občutek in bolečino pr kakanju (kar je že full), ta smotan hemoroid ni šou nazaj na svoje mesto...Kak nasvet kaj lahko še provam?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 13:12:18
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ja suny sem mela ta problem...po porodu je bil se vecji in nisem mogla sedet,pol je pocil in zdaj nimam problemov ,grem vsako jutro na blato kar prej nisem sla...jaz sem sla k zdravniku in so me poslali na retroskopijo(inekcijo ti dajo v hemeroid in se skrci)...kreme men niso kaj dosti pomagale
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 13:16:15
|
|
|
|
sunny24
|
Aha, hvala. Ja upam, da bo ta nadloga šla nazaj na svoje mesto. Sej me ne moti, upam sedet, tudi neki velik ni, ampak mi gre na živce, da je tam kjer pač je... Si bom še obhladke dajala gor če bo kaj pomagalo... Aja, pa kako to, da je počil? to je moglo bolet...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 13:20:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
ko sem sla na blato je kar pocil,nisem kaj posebi cutla bolecine sam vidla sem full krvi sem mislila,da bom sezarad tega morala bit v bolnic ,sam je blo ok pol
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 13:25:53
|
|
|
|
sunny24
|
Bom šla še do lekarne uprašat če majo kako žavbo...Sm malo brala, pa pravjo, da tudi šentjanževo olje pomaga...Bomo pa še s tem provali... Grem zdej kej pojest, k sm ratala lačna, pa da skoristim, dokler Gaja še panča... Se tipkamo pole!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 13:30:01
|
|
|
|
Katjusa
|
ČVEKE mi smo mel sistematskega za florjana in ima platfus pa slabo vidi sam nismo čist prepričani, ker mal ni hotu gledat mal pa je bla preveč gužva in ga je vse ostalo zanimalo.... sam upam, da ne bo rabu očal zdej smo mel pa obisk 2 moje bivše sošolke obe noseče moja je pa prišla sicer še ne v vsej svoji lepoti ampak je in tud to je prav ne smem se forsirat ko bo bo čeprav bom vsak mesec navijala za ampak ne smem bit žalostna če ne bo kuj.... vaša naloga pa je, da be boste to spomnle kadar bom žalostna no zdej nisem končno imam priložnost sprobat tole menstrualno skodelico in do sedaj mi je super sam je res da še nič ne lije
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 13:42:38
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Pupka jaz vem za nekoga, ki je dojil in pustil otroka kar da sesa kolikor hoce in je potem otrok polival. Pa je pdiater rekel, da so nekateri pozeruscki in da naj ga ima po 10min. Od takrat ne bruha vec. Mogoce je tudi tvoj pozeruhec in poje prevec za svoj zelodcek.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 13:42:48
|
|
|
|
|
Dan, ne vem ste me kej pogrešale??Nimam časa res ne naša mala zahteva celodnevno pozornost sedaj spet malo bolje spimo čez dan ponoč pa tudi kakor kdaj...lahko rečem da sem nenormalno utrujena sploh ne vem kdaj se bom spočila enkrat že podončnjake mam pa tud take ko največji kronjo ...drugače smo ok v pon.ponovno kličem zarad ušeskov ker se mi zdi da še ni ok joj joj tile ušesi a še lahko kaj...doma je stanje napeto ampak upajmo na najbolje...Laura groza od groze v šoli lena ko ****sa čist res se opravičujem na izrazu vse jo zanima samo tisto kar je treba ne...obljubim da se zvečer javim pa mal napišem...sedaj pa šibam nekaj pojest če bo spala nekaj časa...upajmo... papa
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 13:45:30
|
|
|
|
Urša08
|
Ojla! Mi smo šli pa danes na gibi gip in smo srečali Piskot in njena dva sončka Nejc se je naletal, tako da je že v avtu zaspal. Mivka je pa itak povsod Sedaj kuham kosilčka, po kosilu pa šibamo na sprehod do muflonov in srnic in na sladoled - spotoma pa še gostilno za krst rezerviram. Katjuša sej platfus se najbrž da kej okrenit, gled uč se pa ne sekiraj. Tudi če dobi očala je to lahko samo prehodno.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 13:48:39
|
|
|
|
Urša08
|
cita kaj pa če bi tvojga prosila, da eno noč poskrbi za otročka, da se ti malce spočiješ. drži se
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 13:55:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
jaz grem tudi jesti,je mami danes naredila lazanje mmmmmmmmmm KATJUSA upam,da Florjan ne dobi ocal..ampak tudi ce jih se ne smes sekirati samo da se to pozdravi...jaz sem jih celo otrostvo nosla,pa celo pokrivala eno oko pa je pol blo ok
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 13:59:56
|
|
|
|
BarbaraGS
|
sunny jaz sem tudi kupla v prenatalu poleten pajacek (rumeno bel z volancki na ritki) pa jaz sem tudi dobila hemeroide po porodu, ampak notranje. katjusa ne skrbet, platfus ima vsak tretji. cita
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 14:00:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Jaz pa čakam kolaž ptičkov in čebelic od Katjuše. Kdo ve, če bo imela kaj časa, da ga uštima. . nič še nisem delala ne uspem skor se ornk vsest polek kr lavfamo okol.... no zdej bo mnde kej mira spet bom za vikend mel izkoristla mojga k bo otroke pazu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 14:32:17
|
|
|
|
tanci29
|
hej samo pozdravček od mene...sva bili prej mal uzuni...zdej pa počasi greva po erika..mam avto že nazaj a ste se kej zmenile kdaj bo srečanje...jaz v sre ne morem ker mamo cepljenje
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 14:39:53
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz predlagam 15.5.(petek) da se dobimo-najdimo datum da vsaj večini ogovarja!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 14:43:36
|
|
|
|
Čebel@
|
- MLEA - KATJUŠA - SIMONAKR - KOLUMBO - MAJCHY - TANCY - AJVY - BARBARAGS - BRKN - VESNOZAVER - PIKICA_82 - PETRAP - URŠA08 - PIŠKOT - SUNNY - PUPKA - BIRDY - REBEKA dajmo se zmenit za datum in uro.......punce,dajte se pripisat na seznam!!! p.s.:kolumbo obljublja tortice,zato se splača
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 8.5.2009 14:58:22 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 14:53:19
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz predlagam 15.5.(petek) da se dobimo-najdimo datum da vsaj večini ogovarja! Jest sm za! Majchy imaš zs!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 14:55:32
|
|
|
|
simonakr
|
Aja pa dej pri seb zbriš če bo prevoz, te bomo že transportirale ke!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 15:01:38
|
|
|
|
Čebel@
|
simona tudi ti imaš ZS sem že popravila
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 15:09:53
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, kaj pa jst tam z jointom skačem?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 15:11:55
|
|
|
|
BarbaraGS
|
punce! tisti, ki se ne mudi in isce oblekico za krst imas veliko izbiro na amazon.com (verjetno tudi na amazon.co.uk, ki je mal hitrejsi, ker je v evropi in tiat, ki zna nemsko lahko pogleda tudi na amazon.de). Pod iskanje das baby in napises christening
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?