|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
8.5.2009 11:43:57   
sunny24
Dan! Nočka spet prespana v celoti-od 22:30 do 10h, sicer z umesnim jamranjem, ampak je zaspala nazaj. PA itak sm si tudi jst prvošla 10 ur spanja...Ku je pasalo! user posted image
Učeri popoldne sm šla s frendico na sprehod, pa na kavico, Gaja je bla ceu cajt full pridna, pol smo šle pa še do moje none, ko je šla vročina mimo. Pol ob 20h smo pa mojga dragega pobrale pred službo in smo šli domov na večerjo...

kolumbo, kaj maš ti neke čudne tipe okoli bajte? Kij v roke, solzilc nabavi pa v akcijo če še pridejo mimo!
Joj, ti verjamem, kako si se mogla ustrašit Marije, ja. Meni je enkrat cela polica z glasbenim stolpom in zvočniki padla sred noči na bučo...sej bolelo je, ja, ampak mislim da mi je srce od straha ušlo! user posted image user posted image user posted image

maksi, kdaj si kej na cajtu za kak sprehodek? Mi gremo tudi na UZ v torek, tako, da se bomo tam srečale!user posted image

majchy, če pridem na Zbilje bom mela gajo v košari, k se mi revca smili, da bi bla cel dan v lupinci...Pa super za nov voziček!

Aja, salt mi je poslala sms, neki ji rr nagaja in zato se ne more javljat. Bere nas pa skozi! user posted image   V glavnem, s Patricijo sta ob OK, pa vse vas lepo pozdravlja!

Jst tudi shuko pogrešam, ji bom sms poslala! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 976
8.5.2009 11:51:39   
birdy
Čav,
midve jo bove zdej mahnile na en sprehod. Sam se mi tok ne dauser posted image  Pa ajde k bom uzuzn bo bolj.
Mi smo šli pa včer v domžale za bistrco hodt. Je blo prov luštenuser posted image  Matr pa bajte smo gledal, joj, jst bi tud kako tako.
Dan za srečanje, je že zmenjen? Treba bi blo dorečt drgač ne bo nič. Pa men Zbile kr pašejo k sem tok bliz domauser posted image  No, če me bo Sunny pobrala bom pa še tok bolj vesela k mam vmes en tak konc kjer ne bi najraj z vozičkom hodila.
To je to, jst gremuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 977
8.5.2009 11:52:45   
Čebel@
sunny......super za tako nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a maksi pa nebi prišla s tabo na zbilje?user posted image ........sploh si ne predstavljam da mi solp pade na glavo-bi me kap ruknilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........lepo podravi salt in res pošlji shuki sms,da nas skrbi zanjo in malega..........hano bom pa mela v lupinici samo zaradi prostorske stiske,drugače bi jo imela tudi jaz v vozičku-bova s simono probale voziček stlačit notr,čene pa samo podvozje za lupinico

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 978
8.5.2009 11:52:59   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Tale fantek pa zgleda k da na Wc sedi. user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 979
8.5.2009 11:54:05   
Čebel@
birdy.......naslednjič ko boš v domžalah glej da me pokličeš da gremo na šetnjo ali pa na kofe-isto velja za vse ostale!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 980
8.5.2009 11:56:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Tale fantek pa zgleda k da na Wc sedi. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bolj na monitorju........to je na wc-juuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 981
8.5.2009 11:57:43   
birdy

birdy.......naslednjič ko boš v domžalah glej da me pokličeš da gremo na šetnjo ali pa na kofe-isto velja za vse ostale!

Šmrk, šmrk, nimam cifreuser posted image
Kok sem ti fovš, jst bi še tok v domžalah živelauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 982
8.5.2009 11:58:34   
Onasiss
Evo še poročilo iz Mullerja- KOLUMBO IN BALONCHY!!! - dekico imajo samo še eno in taisto kot jo ima Kolumbo. So pa rekli, da so naročene in da jih jutri dobijo, če ne ja pa šla kr še naročt in naj bi prišle nasledn teden. Sem vprašala če imajo takšno črtasto k si spraševala Kolumbo, pa jih nimajo, Imajo pa samo take zelene. Baj.  Bom šla jutr spet pogledat, če ne pa nasledn teden. So pa rekl, da se jih da naročit.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 983
8.5.2009 12:01:35   
sunny24
majchy, maksi mislim da je napisala, da nima časa, ker ma neke obveznosti! Drugače bi pa itak skupi šle!user posted image   Sam uni smeško res zgleda kot da čaka na školki...user posted image user posted image user posted image

birdy, zdej za srečanje še nism 100%, da bom pršla. Baje so full kolone na AC, ker itak delajo povsod. Mi je učeri reku stric, k je pršu iz LJ, daje hmali pop...Sej če bi bla sam v avtu, mi ni panike, naj bojo kolone, ampak z Gajo pa ni šans, ker tkoj ku se ustavmo se zbudi in je jok...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 984
8.5.2009 12:05:26   
Onasiss
Grem zdele kosilo kuhat in sicer kus kus s puranovimi zrezki v smetanovi omaki s čebulo in veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllikkk solate. MLJASK

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 985
8.5.2009 12:06:32   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

birdy, zdej za srečanje še nism 100%, da bom pršla. Baje so full kolone na AC, ker itak delajo povsod. Mi je učeri reku stric, k je pršu iz LJ, daje hmali pop...Sej če bi bla sam v avtu, mi ni panike, naj bojo kolone, ampak z Gajo pa ni šans, ker tkoj ku se ustavmo se zbudi in je jok...

Sej vem.Ampak probi pa pridt. Pa ne zarad tega da me poberešuser posted image  ampak zato da se spoznamouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 986
8.5.2009 12:08:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Šmrk, šmrk, nimam cifreuser posted image
Kok sem ti fovš, jst bi še tok v domžalah živelauser posted image
ti jo bom poslala na ZS in me pokliči.......meni je fajn tuki ja......pa še veliko dvorišče imamo med obema hišama

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 987
8.5.2009 12:09:50   
sunny24
Ja, bom provala, ampak obljubim pa ne nič. Pa tisto tvoje kafe me matra...user posted image user posted image user posted image   Jst bi vas tudi rada spoznala...Naslenje srečanje bo nekje na Primorskem...user posted image

mlea, pošli še meni malo tega kosila, dej...Jst bi tko kuskus papcala, pa mojmu ni ušeč...Se mi zdi da mam ene 3 pakete v predalu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 988
8.5.2009 12:10:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Sej vem.Ampak probi pa pridt. Pa ne zarad tega da me poberešuser posted image  ampak zato da se spoznamouser posted image
user posted image user posted image se strinjam z birdy........škoda ker maksi ne pride......kaj pa če bi recimo prej štartala......lahko prideš v domžale,greva še na kakšno kavico,potem pa voziš za nama s simono?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 989
8.5.2009 12:11:19   
Čebel@
sunny......to gor sem tebi napisala,da ne bo pomoteuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 990
8.5.2009 12:13:54   
Čebel@
birdy........imaš ZSuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 991
8.5.2009 12:14:36   
Čebel@
user posted image  ker je Hana lačna in se krega

pa pa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 992
8.5.2009 12:23:06   
MIHAILO
Ojla punce...mi smo bolj slabo spali,kar nekaj se je zbujal in jamral...sumim,da zato ,ker mu je bilo vroceuser posted image ..mel je pa oblecen bodi z dolgimi rokami in bombazni pajacekuser posted image ...jaz sem tudi v dilemi glede oblacenja...se mi zdi da bi blo kr dost bodi pa hlacke...al pa bodi s kratkimi rokavi in majcko s kratkimi rokavi?a to ze nosite -kratke rokave-mislim ob taksnem vremenu kot je danes in je bil vceraj...tut jaz sem v dilemi glede teh kosar in sportnega dela-kdaj zamenjati in da jim ni v kosari prevroce...user posted image

KOLUMBO-to je edini razlog zaradi katerega ne bi zivela v hisi-ker ,ce bi bila jaz vceraj na tvojem mestu ne bi sploh bla to noc v bajti(sem kot zajc plasna)...pa vse si nas zarazla s to deknco...sem ze sestro poslala,da je sla iskat,k mi nimamo Milerja pa ,ker jo tam ni jo bo moz iskal s tovornjakom ,ko bo sel mimouser posted image
KATJUSA kje si?
SHUKO pa tut jaz pogresam,zelooooooooooo,sem zelo rada prebrala njene poste v nosecnosti,zdaj pa ne klepeta znami--no upam samo da ste vredu-to je najbolj vaznouser posted image user posted image user posted image
SUNY kak fajn spite,kaj bi dala za samo en dan taksnega spanja-samo en...
MAJCHY super za nakup voicka,a Hana uziva v njemu?
BALONCHY sam ,da ste okuser posted image

Se eno vprSANJE-kako je pa poleti potem s kopanjem na morju,bazenu?kako so obleceni ,bodi al samo plenicke?mora bit bodi zaradi soncka ane?pa klobucek itak

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 993
8.5.2009 12:24:55   
sunny24
ja ja majchy, mi je blo jasno! user posted image  
Kaj pa balonchy, a bo pršla? Ker pol bi lahko šle mi2 skupi gor od Postojne naprej....Hmm, jo morem uprašat!

Evo, sm pisala shuki sms...

Maj je še vedno v KC in počasi napreduje, bo še neki časa not. Vas pa shuka vse pozdravlja in se zahvaljuje, ker mislimo nanjo in Maja!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 994
8.5.2009 12:27:22   
MIHAILO
Pa ne vem kira je pisala glede KAPIC ,da je v dilemi al jo je se treba dajat gor---SEM JAZ TUDIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 995
8.5.2009 12:28:57   
MIHAILO
Aha SUNY fajn,da si ji pisala...a mi zna kira razlozit zakaj je Maj v kc,zakaj je bolan?takrat sem bila v p ,ko se je o tem pisalo ...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 996
8.5.2009 12:32:55   
sunny24
mihailo, Gaja je trenutno oblečena tako: bodi s kratkimi rokavi, bombažna majčka z dolgimi in bombažne hlačke. Ko gremo ven ji sam hlače zamenjam in ji dam kake bol frajrske, ala kavbojke in nogavičke. Pa eno bolj toplo majčko in dekico-bombažno vzamem za vsak slučaj sabo in je.
Ponoči ma pa bodi s kratkimi in bombažn pajac čez.
Za na morje pa po mojem kopalne pleničke in majčko s kratkimi rokavi in klobuček obvezno. Pa kako kremo za sončenje.

A eno mojo nočko bi rada? Ne dam...user posted image user posted image user posted image

Aja, v športni del bom pa Gajo dala drugi mesec, ker bo košaro prerasla-ma placa sam še za ene švoh 5 cm...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 997
8.5.2009 12:34:59   
sunny24
mihailo, Maj se je rodil s spino bifido...

Kapice jst Gaji ne dajem več, ampak sam rutko. Se je full potila pod kapico. Kapico ji dam edino po pranju lask.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 998
8.5.2009 12:46:52   
MIHAILO
Suny hvala za odgovore...tut jaz sem mu ze en dan dala rutko gor pa ker ne pokrije cist,cist useseke sem pol spet dala kapco,ampak sej ni blema ,c jih v tako toplem vremenu ne pokrije cist ane?jaz ga mam pa zdj oblecenega tko bodi z dolgimi mjacka brez rokavov in zabice do pasu....sem zdaj gledala od hoferja reklamo,majo full lepe kompletke za 8e(prpopam slikco)sam ne kaksna je kaj kvalitetauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 999
8.5.2009 12:52:12   
MIHAILO
user posted image
EVO TO JE IZ HOFERJA...men je full vsec,ce bo se kvaliteta ok bom kar vzela

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?