|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
6.5.2009 21:53:35   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Grethy - bravo za dober izviduser posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa bo vse tak pokalo, da bo vse razgnalo, pol se bo pa pokazal velik ++++++

hehhehee ... nikar ga ne pihaj s tako naglico ... mam do naslednje user posted image abstinenco od  user posted image -nosti ... so me škropil ... sej veš peronospora, pa plesen, pa te variante ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
7.5.2009 8:05:40   
miklarom
lepo sončno jutro!user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
7.5.2009 8:09:04   
Grethy
U Miklarom, dobro jutro in hvala za tole jutranje sladkanje user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
7.5.2009 9:30:38   
pikica36
jutro ,ti pa si nam privoščila user posted image  moj zajtrk danes je pa bil - prepečenec z malo sira in ena banana, pa še to sem nekam težko spravila vase, danes sem imela prvič občutek slabostiuser posted image  pred zajtrkom se mi je zdelo da sem lačna ko volk in sem mislila da mi je slabo od tega, ko pa sem jedla pa spet tak butast občutekuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
7.5.2009 9:37:46   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Juhuuuuuuuuu ... ojlaaaaaaaaa ...

Gretika je končno uspela prit domov ... je bla pridkana in so ji nardili HSG ... izvid je lep ko suza ...

Zdej pa počakamo user posted image , pol bomo pa kej ušpičli user posted image user posted image

Hvala lubike za tople vspodbudne besede včerej k me je mal zmetal ...

grethy, superca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
7.5.2009 9:50:56   
miklarom
oho, naša Grethy je pa spremenila sličicouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
7.5.2009 10:03:06   
Grethy
jaaaaaaaaaa, na spomladansko odštekanost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
7.5.2009 10:34:35   
gigi1
Daaan

Dans mam spet pestro in bom čist kratka.

Pikica user posted image  user posted image  user posted image  jupiiiii. Kar tako naprej user posted image

Gretka superca za HSG. Zdej pa v nove boje user posted image

Andreja hvala ti za zgodbo. Tudi meni se je nekaj podobnega zgodilo, samo kot je rekla Dajči naravno ne gre in ne gre. Mi pa tvoja zgodba daje upanje, da nekje čaka pravi folikel, ki se bo razvil v prelepega otročka.

Pa pa in lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
7.5.2009 10:47:52   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Daaan

Dans mam spet pestro in bom čist kratka.

Pikica user posted image  user posted image  user posted image  jupiiiii. Kar tako naprej user posted image

Gretka superca za HSG. Zdej pa v nove boje user posted image

Andreja hvala ti za zgodbo. Tudi meni se je nekaj podobnega zgodilo, samo kot je rekla Dajči naravno ne gre in ne gre. Mi pa tvoja zgodba daje upanje, da nekje čaka pravi folikel, ki se bo razvil v prelepega otročka.

Pa pa in lep dan vsem

Oj garačka moja, ja, tako kot praviš ... gremo v napad user posted image user posted image

Pa full lepo si tole Andreji napisala !!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Grethy -- 7.5.2009 10:48:14 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
7.5.2009 11:45:22   
miklarom
ja vidim ja, se pa znaš kar fajn raztegovatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
7.5.2009 12:16:36   
neodkrita
Pozdravljene dame!
Pikica36 ogromne čestitke zauser posted image , no vidiš pa ti je uspelo. Jaz pa še čakam in čakam. Moj ima v ponedeljek zopet pregled in ultrazvok tak, da je pr men vse še v zraku.
Sem pa vesela za vsako od vas, ki je ali bo zagledala user posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
7.5.2009 12:37:10   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

Pozdravljene dame!
Pikica36 ogromne čestitke zauser posted image , no vidiš pa ti je uspelo. Jaz pa še čakam in čakam. Moj ima v ponedeljek zopet pregled in ultrazvok tak, da je pr men vse še v zraku.
Sem pa vesela za vsako od vas, ki je ali bo zagledala user posted image .

živjoooooooooo

ma lej sam obupale ne bomo ane ... sej men tud morala pade u klet, pa jo grem pol čez čas iskat, pa jo prvlečem nazaj gor in šibam dalje ... sam vem da izgubit tko nimam kaj ... pridobim pa lahko ... držim pesti da bo vse ok v ponedeljek ... in da počas preide iz zraka v lepo realnost ...

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
7.5.2009 13:12:35   
Še ena T
Helou konzerve in konzervans.

Naslednji teden bo res pestrouser posted image

No, jaz nimam ta mesec nobenega upanja, ker mi je bazalna temperatura, ki si jo merim po navodilih G že padla, kar napoveduje prihod user posted image
No, vsaj krivulja je kar lepa in se mi zdi, da O imam (vsaj upam, no!!) Itak sva z G zmenjeni, da pridem z grafom do nje ob koncu ciklusa, pa bova videli kako naprej.

Andreja, tvojo zgodbo sem en del že brala enkrat prej, ampak zdaj sem izvedela še za srečen konec in to me je tako razveselilo. Hvala ti, ker si to delila z nami.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
7.5.2009 14:24:44   
aqua77
Čau, čau !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem skupi!!! user posted image

Gretka, superca novice!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar tako naprej!!! Čim prej bejžta deco delat, tako da se bo vse treslo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Fajn oblekco maš...
Aj lajkit!!!! user posted image user posted image user posted image

Pikica pozitiva velja!!!! Izcedki se bodo umirili ljubica, ne skrbi, vse bo ok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
7.5.2009 14:34:01   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Aqua, pri teb se že kaj kaže, da sta s tvojim Reša prehitela?

Ojla dajči,

hvala na pitanju!! user posted image  Pri nas vse po starem... user posted image   Stanje identično, kot vsak mesec pred M.  Nobenih znakcev, vsaj ne novih... user posted image user posted image user posted image user posted image

P pri tebi??? Kva dogaja??? user posted image user posted image user posted image  Pomoje sta to dva trdoživa pingota, ki komaj čakata, da se pokažeta mamici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklaromči kej novga??? Znakci??? user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
7.5.2009 18:02:19   
pikica36
oj neodkrita- zgublena dušauser posted image user posted image  smo te pogrešale veš?user posted image lepo da si se oglasila. za ponedeljek pa stiskamo pesti, da bo vse tako kot mora bit

še ena t-mogoče pa T ne kaže prav, dokler ne curlja je še vedno upanje
grethy- pozitiva velja,

naša gigi kot vedno v guvžiuser posted image

aqui - znaki nič ne pomenijo, ne eni ne drugiuser posted image  iz lastnih izkušenj

dajča in mikla vedeve pa lepo grejta svoje pikice user posted image user posted image user posted image

komaj čakam drug teden , da dobimo nove user posted image  in pa seveda da vidim svojo pikico na Uz

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
7.5.2009 20:42:20   
bbpikica
Večer konzervice in konzervans.

Evo da mal pokukam kaj je kaj novega.

Grethy pa to je eno velko sra*nje, navijam, da se krvna slika zbistri in da bo slamnik doprinesel k temuuser posted image . Pa bravo za krasne izvide zdaj pa sam še v akcijo

Lana v skalnjaku tko nimam več nobenga prostora user posted image user posted image  bom mogla zdaj ko odcveti, mal redčit ker je cela gužva. Sicer pa vedno se najde kaj kar še nimam pa je tkooooo lepo da bi mela user posted image

Dajči jaz bom kar se postopkov tiče kar do konc poletja ostala na ležalniku user posted image , sem se glih fajn navadla in mi prav paše .

Gigi zdravje v povprečju v redu, sicer pa se nimam prav dost časa z njim ubadat ker mam cel kup dela, pa si prov ne morem prvoščt bit bolana user posted image . v bistvu je pa kar v redu, veliko bolje kot je bilo. Pa ti kako si se kaj spočila in si nabrala novih moči? Kdaj se bomo zmenile za kakšno kavo, te prav pogrešamuser posted image

Ja Aqua točno tako je to, ampak men ni blo hudga ker je blo itak vreme za en ku**, tko da mi je blo kar dobr v službi user posted image

Andreja kako lepo je prebrati zgodbo ki ima srečen konec, take zgodbe nam vsem dajejo upanje da bo tudi nam enkrat posijal sonček. Lepo od tebe da si del svoje sreče delila z nami, hvala ti.

Pikica vidiš še G je optimističen, ti pa verjamem da ima strah velike oči in da je težko ne mislit kaj vse bi lahko bilo narobe. Samo me vse tako navijamo in držimo pesti da ti in tvoja pikica srečno prestaneta teh osem mesecev, da res mora biti vse dobro. Drži se i poskusi biti optimističnauser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
8.5.2009 8:41:04   
mausikaa
dobro jutro konzervice in konzervek

kako ste kaj? petek je user posted image user posted image
Kruce je Krucika ok? držim pesti tudi za vaju tko kot za vse ostale user posted image  
pri meni je tko da še vedno čakam veliki O user posted image  ki naj bi nastopila v roku par dni, glede na to da je danes 20 dan ciklusa upam, da bo ta veliko O (kot ovulacija) ta ciklus sploh pojavila! ta ciklus sem abstinirala od Klomifena in očitno je malo zbrka v mojem spodnjem štuku...no upajmo da bo kaj...

skratka: lep vikend vsem skupaj

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
8.5.2009 9:29:50   
pikica36
mausi kaj pa veš mogoče je pa že bila??

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
8.5.2009 9:59:38   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
Kruce je Krucika ok? držim pesti tudi za vaju tko kot za vse ostale user posted image  

Pozdravljene čokoladice! Mi smo OK, prehlad je mimo in moja je že v pretiranem gibanjuuser posted image
Mausika držim pesti, da bi tvoji  plodnki dali  to rundo vse od sebeuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
8.5.2009 10:00:09   
miklarom
dan! pikica36 kako si kaj , je boljše. pri meni je še belinauser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
8.5.2009 10:01:16   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

dan! pikica36 kako si kaj , je boljše. pri meni je še belinauser posted image

Dej pejt lulat! Kako zdržiš??

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
8.5.2009 10:02:05   
miklarom
Kruce- o, poglej ga končno si prilezel iz svojega leglauser posted image , kaj te sonček utruja, da se poredko javljašuser posted image . sem vesela, da je krucika dobro, samo naj ne pretirava preveč s kakšnim delom in naj počiva

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
8.5.2009 10:03:01   
miklarom
Kruce, sej hodim lulat in to kar pogostouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2249
8.5.2009 10:03:12   
pikica36
miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image  belina bo tudi ostalauser posted image
jaz sem tud ok!!hvala bogu , zaenkrat se je izcedek umiril!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.