Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.5.2009 21:53:35
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Grethy - bravo za dober izvid , zdaj pa bo vse tak pokalo, da bo vse razgnalo, pol se bo pa pokazal velik ++++++ hehhehee ... nikar ga ne pihaj s tako naglico ... mam do naslednje abstinenco od -nosti ... so me škropil ... sej veš peronospora, pa plesen, pa te variante ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 8:05:40
|
|
|
|
miklarom
|
lepo sončno jutro!
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 8:09:04
|
|
|
|
Grethy
|
U Miklarom, dobro jutro in hvala za tole jutranje sladkanje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 9:30:38
|
|
|
|
pikica36
|
jutro ,ti pa si nam privoščila moj zajtrk danes je pa bil - prepečenec z malo sira in ena banana, pa še to sem nekam težko spravila vase, danes sem imela prvič občutek slabosti pred zajtrkom se mi je zdelo da sem lačna ko volk in sem mislila da mi je slabo od tega, ko pa sem jedla pa spet tak butast občutek
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 9:37:46
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Juhuuuuuuuuu ... ojlaaaaaaaaa ... Gretika je končno uspela prit domov ... je bla pridkana in so ji nardili HSG ... izvid je lep ko suza ... Zdej pa počakamo , pol bomo pa kej ušpičli Hvala lubike za tople vspodbudne besede včerej k me je mal zmetal ... grethy, superca
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 9:50:56
|
|
|
|
miklarom
|
oho, naša Grethy je pa spremenila sličico
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 10:03:06
|
|
|
|
Grethy
|
jaaaaaaaaaa, na spomladansko odštekanost
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 10:34:35
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan Dans mam spet pestro in bom čist kratka. Pikica jupiiiii. Kar tako naprej Gretka superca za HSG. Zdej pa v nove boje Andreja hvala ti za zgodbo. Tudi meni se je nekaj podobnega zgodilo, samo kot je rekla Dajči naravno ne gre in ne gre. Mi pa tvoja zgodba daje upanje, da nekje čaka pravi folikel, ki se bo razvil v prelepega otročka. Pa pa in lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 10:47:52
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Daaan Dans mam spet pestro in bom čist kratka. Pikica jupiiiii. Kar tako naprej Gretka superca za HSG. Zdej pa v nove boje Andreja hvala ti za zgodbo. Tudi meni se je nekaj podobnega zgodilo, samo kot je rekla Dajči naravno ne gre in ne gre. Mi pa tvoja zgodba daje upanje, da nekje čaka pravi folikel, ki se bo razvil v prelepega otročka. Pa pa in lep dan vsem Oj garačka moja, ja, tako kot praviš ... gremo v napad Pa full lepo si tole Andreji napisala !!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Grethy -- 7.5.2009 10:48:14 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 11:45:22
|
|
|
|
miklarom
|
ja vidim ja, se pa znaš kar fajn raztegovat
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 12:16:36
|
|
|
|
neodkrita
|
Pozdravljene dame! Pikica36 ogromne čestitke za , no vidiš pa ti je uspelo. Jaz pa še čakam in čakam. Moj ima v ponedeljek zopet pregled in ultrazvok tak, da je pr men vse še v zraku. Sem pa vesela za vsako od vas, ki je ali bo zagledala .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 12:37:10
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita Pozdravljene dame! Pikica36 ogromne čestitke za , no vidiš pa ti je uspelo. Jaz pa še čakam in čakam. Moj ima v ponedeljek zopet pregled in ultrazvok tak, da je pr men vse še v zraku. Sem pa vesela za vsako od vas, ki je ali bo zagledala . živjoooooooooo ma lej sam obupale ne bomo ane ... sej men tud morala pade u klet, pa jo grem pol čez čas iskat, pa jo prvlečem nazaj gor in šibam dalje ... sam vem da izgubit tko nimam kaj ... pridobim pa lahko ... držim pesti da bo vse ok v ponedeljek ... in da počas preide iz zraka v lepo realnost ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 13:12:35
|
|
|
|
Še ena T
|
Helou konzerve in konzervans. Naslednji teden bo res pestro No, jaz nimam ta mesec nobenega upanja, ker mi je bazalna temperatura, ki si jo merim po navodilih G že padla, kar napoveduje prihod No, vsaj krivulja je kar lepa in se mi zdi, da O imam (vsaj upam, no!!) Itak sva z G zmenjeni, da pridem z grafom do nje ob koncu ciklusa, pa bova videli kako naprej. Andreja, tvojo zgodbo sem en del že brala enkrat prej, ampak zdaj sem izvedela še za srečen konec in to me je tako razveselilo. Hvala ti, ker si to delila z nami.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 14:24:44
|
|
|
|
aqua77
|
Čau, čau !!! Pozdravček vsem skupi!!! Gretka, superca novice!!!! Kar tako naprej!!! Čim prej bejžta deco delat, tako da se bo vse treslo!!!! Fajn oblekco maš... Aj lajkit!!!! Pikica pozitiva velja!!!! Izcedki se bodo umirili ljubica, ne skrbi, vse bo ok!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 14:34:01
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Aqua, pri teb se že kaj kaže, da sta s tvojim Reša prehitela? Ojla dajči, hvala na pitanju!! Pri nas vse po starem... Stanje identično, kot vsak mesec pred M. Nobenih znakcev, vsaj ne novih... P pri tebi??? Kva dogaja??? Pomoje sta to dva trdoživa pingota, ki komaj čakata, da se pokažeta mamici!!! Miklaromči kej novga??? Znakci???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 18:02:19
|
|
|
|
pikica36
|
oj neodkrita- zgublena duša smo te pogrešale veš? lepo da si se oglasila. za ponedeljek pa stiskamo pesti, da bo vse tako kot mora bit še ena t-mogoče pa T ne kaže prav, dokler ne curlja je še vedno upanje grethy- pozitiva velja, naša gigi kot vedno v guvži aqui - znaki nič ne pomenijo, ne eni ne drugi iz lastnih izkušenj dajča in mikla vedeve pa lepo grejta svoje pikice komaj čakam drug teden , da dobimo nove in pa seveda da vidim svojo pikico na Uz
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.5.2009 20:42:20
|
|
|
|
bbpikica
|
Večer konzervice in konzervans. Evo da mal pokukam kaj je kaj novega. Grethy pa to je eno velko sra*nje, navijam, da se krvna slika zbistri in da bo slamnik doprinesel k temu . Pa bravo za krasne izvide zdaj pa sam še v akcijo Lana v skalnjaku tko nimam več nobenga prostora bom mogla zdaj ko odcveti, mal redčit ker je cela gužva. Sicer pa vedno se najde kaj kar še nimam pa je tkooooo lepo da bi mela Dajči jaz bom kar se postopkov tiče kar do konc poletja ostala na ležalniku , sem se glih fajn navadla in mi prav paše . Gigi zdravje v povprečju v redu, sicer pa se nimam prav dost časa z njim ubadat ker mam cel kup dela, pa si prov ne morem prvoščt bit bolana . v bistvu je pa kar v redu, veliko bolje kot je bilo. Pa ti kako si se kaj spočila in si nabrala novih moči? Kdaj se bomo zmenile za kakšno kavo, te prav pogrešam Ja Aqua točno tako je to, ampak men ni blo hudga ker je blo itak vreme za en ku**, tko da mi je blo kar dobr v službi Andreja kako lepo je prebrati zgodbo ki ima srečen konec, take zgodbe nam vsem dajejo upanje da bo tudi nam enkrat posijal sonček. Lepo od tebe da si del svoje sreče delila z nami, hvala ti. Pikica vidiš še G je optimističen, ti pa verjamem da ima strah velike oči in da je težko ne mislit kaj vse bi lahko bilo narobe. Samo me vse tako navijamo in držimo pesti da ti in tvoja pikica srečno prestaneta teh osem mesecev, da res mora biti vse dobro. Drži se i poskusi biti optimistična
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.5.2009 8:41:04
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro konzervice in konzervek kako ste kaj? petek je Kruce je Krucika ok? držim pesti tudi za vaju tko kot za vse ostale pri meni je tko da še vedno čakam veliki O ki naj bi nastopila v roku par dni, glede na to da je danes 20 dan ciklusa upam, da bo ta veliko O (kot ovulacija) ta ciklus sploh pojavila! ta ciklus sem abstinirala od Klomifena in očitno je malo zbrka v mojem spodnjem štuku...no upajmo da bo kaj... skratka: lep vikend vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.5.2009 9:29:50
|
|
|
|
pikica36
|
mausi kaj pa veš mogoče je pa že bila??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.5.2009 9:59:38
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Kruce je Krucika ok? držim pesti tudi za vaju tko kot za vse ostale Pozdravljene čokoladice! Mi smo OK, prehlad je mimo in moja je že v pretiranem gibanju Mausika držim pesti, da bi tvoji plodnki dali to rundo vse od sebe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.5.2009 10:00:09
|
|
|
|
miklarom
|
dan! pikica36 kako si kaj , je boljše. pri meni je še belina
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.5.2009 10:01:16
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom dan! pikica36 kako si kaj , je boljše. pri meni je še belina Dej pejt lulat! Kako zdržiš??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.5.2009 10:02:05
|
|
|
|
miklarom
|
Kruce- o, poglej ga končno si prilezel iz svojega legla , kaj te sonček utruja, da se poredko javljaš . sem vesela, da je krucika dobro, samo naj ne pretirava preveč s kakšnim delom in naj počiva
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.5.2009 10:03:01
|
|
|
|
miklarom
|
Kruce, sej hodim lulat in to kar pogosto
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.5.2009 10:03:12
|
|
|
|
pikica36
|
miklarom belina bo tudi ostala jaz sem tud ok!!hvala bogu , zaenkrat se je izcedek umiril!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.