|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
6.5.2009 10:55:19   
aqua77
Morgen!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Piki sej so te že vse pred mano k pameti klicale in potolažle, tako da glavo gor prometrium trikrat na dan v tamalo tlačit pa bo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pozitiva velja, ti si pa piksna, tako da boš vidla, da bo vse ok!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jih more bit 7... user posted image

Gretka, pridno se z slamnikom nacejaj, pa bo zher boljše.... user posted image user posted image user posted image  Tudi zate držim pestke, da se stanje bistveno izboljša!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Žižek, še malo pa bo Ata spet v akciji!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BB, proletarka moja delavna, eni moramo garat, da ga drugi lahko se***jo okoli, a ni tako... user posted image user posted image user posted image

Dajči in Miklaromček, kako kaj situacija??? Še mal, še mal!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi za vaju sedmica...

Kruce kako situejšen s kruciko??? Boljše???

Vsem en lep pozdravček...

Sigurno sem koga pozabla, ampak ni namenoma... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
6.5.2009 11:00:39   
miklarom
aqua77 - ooo, poglej jo se je naša aquica prebudila in prilezla iz toplega leglauser posted image user posted image user posted image , sem te že pogrešala vešuser posted image , ja belina je pri meni še prisotna, sicer pa se z dajamajo ne dama kar tako in boma skupaj lulale in vas vse presenetile z novičkouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
6.5.2009 11:09:37   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

aqua77 - ooo, poglej jo se je naša aquica prebudila in prilezla iz toplega leglauser posted image user posted image user posted image , sem te že pogrešala vešuser posted image , ja belina je pri meni še prisotna, sicer pa se z dajamajo ne dama kar tako in boma skupaj lulale in vas vse presenetile z novičkouser posted image

To je prava pozitiva!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Take besede sem čakala v topem leglu.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
6.5.2009 11:38:45   
andreja2000
Pikica mislim nate,kako je danes?Ja,si tudi jaz kar predstavljam kako ti mora bit in kako težko je izklopiti temne misli,pa vendar se jim nikar ne prepusti.
Veš da tukaj zate držimo pesti in resnično upamo,da bo vse kot mora bit.

Gigi1 eto,tu je moja zgodba,ki sem jo obljubila...
Doma imam že odraslega sina in skoraj 13 letno hčer,med njima sem imela 3 ss.Okoliščine so nanesle,da sem ostala sama z otrokoma in čez čas sem spoznala novega partnerja,ki še ni imel otrok.Seveda sva si zaželela skupnega otroka.Takrat sem bila stara nekaj manj kot 38 let,vendar me to ni niti najmanj motilo.Že po nekaj mesecih sem zanosila,vendar se je sreča v 13 t user posted image  žal končala.Kmalu sem spet zanosila in sreča se je spet končala v 21tuser posted image ,zaradi kromosomske napake.(v vse te žalostne podrobnosti se sedaj ne bom spuščala,ker se mi niti ta tema ne zdi primerna za to,saj tukaj rabite spodbudo in take zgodbe,ki imajo srečen konec)No in vse kar naprej pride ima srečen konec...
Potem pa se je zapletlo in nikakor več nisem mogla zanosit.Pričelo me je skrbeti,saj  že leto dni zaman čakala na plusek,pretočila nešteto solza,prebrala ogromno knjig puska pa ni in ni bilo...Odšla sem k mojemu G,kjer sem dobila klomifen za 3 mesece.Spremljali so me tudi z UZ in spet sem bila polna optimizma.Pa še vedno nič.Zaman sem delala teste,vedno so bili negativni,spet solze,spet žalost,potem,ko je tetkauser posted image ,odšla ,pa sem spet polna optimizma štartala v nov boj...
Klomifen pa mi je iz meseca v mesec povzročal različne probleme,da se o bolečinah v času ovulacije sploh ne menim.Ej,bila je muka se takole z bolečinami,ko sem že komaj hodla, se še ljubiti,če prav je moj bil resnično nežen...
No,pojedla sem še zadno tabletko klomifena in spet upala na najboljše...nič.Potem sem dobila klomifena še za 3 mesece po 2 tabletki na dan in pa morala sem se tudi naročiti v neplodnostni ambulanti.Naročila sem se pri dr.Gavričevi,moj pa je bil naročen pri dr.Vasavljeviču.In spet sem bila polna novega zagona...
Pa sem pojedla vse tabletke klomifena,pa nič...sem pa bila vesela,ker se je že bližal obisk pri dr.Gavričevi...
Seveda sem si ves čas merila bazalno temparaturo,vse lepo beležila...potem pa bi mogla pridit spet user posted image .Pojavil se je rjavi izcedek in spet sem bila žalostna,vendar vseeno ne tako zelo,saj sem bila prepričana,da mi bo Dr. Gavričeva kmalu pomagala.Pa je bil še drugi dan samo rjav izcedek,potem nič,pa spet in tudi po bazalni temperaturi še ni bilo videt,da prihaja user posted image .In takrat sem pomislila,da pa sem sedaj prišla v meno,no ja,še to mi je bilo sedaj treba...
Pa mi moja hči predlaga,da naredim test in naslednje jutro sem ga in glej ga zlomka,sploh nisem mogla vrjet svojim očem,moje dihanje je postalo hitrejše,nek pritisk mi je stopil v glavo,pa kaj spet sanjam ali kaj...ne,pa niso bile sanje,na testu sta bili razločno vidni dve črticiuser posted image ,oj,kaka sreča...pa vendar me je že v tistem trenutku prešinilo"kaj če gre spet kaj narobe".Potem sem brž odgnala te misli in si na ves glas rekla"tokrat bo vse kot je prav,dobili bomo zdravega user posted image ).
Naslednji dan sem poklicala v neplodnostno ambulanto in jim vsa vesela sporočila,da me ne bo,ker sem user posted image .Sestra na oni strani telefona se je ful razveselila in mi čestitala,ter se mi zahvalila,da sem jim javila,ker bodo lahko sedaj  za moj datum dali drugo punco.
In tako se je začelo v bistvu eno težko obdobje,ko sem ves čas morala preusmerjati misli v pozitivne,ker ko imaš za sabo že tako težke preizkušnje je res težko ohranit pozitivnost,vendar jaz sem se odločila,da jo bom ohranjala koloko bo to v moji moči,ker druga mi itak ni preostalo,saj sem vedela,da če se bom prepustila temačnim mislim,bo moja user posted image  dokaj nemirna,kar pa spet ni fajn za pikico,ki raste pod srčkom.
Potem sem še vmes dvakrat dobila rjavi izcedek,seveda sem se prestrašila,jasno,vendar sem se tudi hitro skulirala in HB,je bilo vse vredu.Najbolj moreči so spet bili tisti dnevi,ko sem čakala na izvide AC.Vleklo se je skoraj 4 tedne in 4 tedne sem se vedno zdrznila,če mi je zazvonil telefon ,misleč,da kličejo iz Lj,pa niso..
Eno lepo sončno jutro,pa najdem v nabiralniku ta tako težko pričakovani izvid.Ker je bil v nabiralniku in ker me niso klicali sem vedala,da pa je tokrat vse ok.Roke so se mi začele trest,srce mi je nabijalo in ja,še solze so mi spolzele po licu,solze sreče...
In tam je pisalo,da je vse normalno in da imamo xx.Ej,punčko bomo dobili...srečna sem bila do neba in nazaj,težko opišem to srečo,po vseh žalostih,ki smo jih dali skozi...
Rok sem imela7 decembra.
In 6 decembra 2007 je na svet prijokala naša punčka Eva,naš mali zakladek naša velika sreča,ki je tehtala kar4200g in bila velika 53cm.user posted image .Moja sreča je bila tako velika,tako popolna tako lepa...
No,tak je en del moje zgodbe!
Vsem vam tukaj,iskreno in iz srca želim,da se tudi vaše zgodbe čim prej končajo s tako srečnim koncem kot se je moja,držim pesti za vse vas in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo.
andreja

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
6.5.2009 12:17:59   
pikica36
user posted image user posted image joj andreja kakšna kalvarija, najprej sem se mogla zjokat, (hormoni pač) malo zaradi tvoje zgodbe malo pa zaradi sebe.glavno, da se je srečno končalo in da je cilj doseženuser posted image

jaz sem danes zjutraj začela krvavet sicer ni bilo veliko ampak vseeno dovolj za panikouser posted image , seveda takoj kličem G in pravi sestra naj se pridem pokazat. pridem tja ob 8H in čakam do 11Huser posted image  povem G da sem imela izcedke in krvavitev in greva na Uz. danes je 5 t in 6 dni in Gv je pravilne oblike, pojavil pa se je tudi rumenjakov mehurček, ki ga v pon. še ni bilo. G je rekel da nosečnost napreduje , da je vse tako kot mora bit, da pa ne ve od kod krvavitve in da 15% user posted image krvavi in ne vedo od kod in zakaj.predpisal mi je dabroston in počitek, kontrolo pa imam v sredo. upam da se do takrat moja pikica pojavi in začne utripatuser posted image  dal mi je že tudi materinsko knjižico, me poslal v laboratorij na krvne preiskave(combosov test, toksoplazmoza).
tako da, zgleda da je G  bolj optimističen kot jaz.

dajči in miklarom - močno upam da skupaj nalulata ++++user posted image user posted image user posted image

vsem konzervicam - hvala za vzpodbudo(le kaj bi brez vas)in user posted image user posted image zdaj pa še šibam k svojemu zdravniku zaradi bolniške pa nimam časa vseh posebej komentirat  , saj mi je oproščeno kajnedauser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
6.5.2009 12:42:08   
miklarom
pikica36 - joj, ti verjamem da te je panika zagrabla, in prav da si takoj šla k svojemu G. zdaj pa le pridno počivaj, ne delaj težkih stvari, naj te tvoj pedene, in pridno papcaj dabroston. ti povej pa si dobila te tablete a jih že imajo na zalogi. a ti hodiš v SG. v bonici keri je tvoj g. ker tam jih kar nekaj poznam.
pa da ti še pošlem velikoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo pa lubčeka

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
6.5.2009 13:36:33   
pikica36
za dabroston so mi rekli v lekarni da ga v sloveniji ni za dobit, samo na hrvaškem ali utrogestan v avstriji.
meni je dajči poslala prometrium, sama pa sem tudi faksirala recept v mb lekarno in so mi poslali utrogestan.tako da zaloge zaenkrat dovolj, receptov pa tudi, tako da ne bo problema, ane dajčiuser posted image
moj G je pa v Ravnah v zdr. domu, sicer pa je sg bolnišnica "naša"user posted image

zdaj sem prišla od osebnega zdravnika, grem jutri spet dat kri, da preveri hormon ščitnice(nevem zakaj mu je to padlo na pamet)mogoče zato, ker sem imela pred leti virusno vnetje ščitnice in mogoče mislim da je kaj na tem, oz. da je povezano s SS.user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
6.5.2009 13:47:02   
miklarom
pikica36 - ja sej za Dabroston vem da ga nimajo na zalogi zaradi problema z licenco, samo če še imaš recept ga vseeno prihrani, ker tablete kmalu pridejo nazaj, sem prejšnji teden mail poslala v LJ dobavitelju zakaj ga ni in dobila odgovor, ti ga kar pripopam, kaj so mi poslali
Spoštovana,

Pri zdravilu Dabroston je prišlo do nekaj težav v zvezi z licenco, vendar je sedaj na analizi (Agencija za zdravila) in bo v lekarnah v roku 14 dni, se pa dobi na hrvaškem če vam je zelo nujno.

Lep pozdrav

Urška Battelino

ja utrogestan imam pa jaz zdaj k so mi ga dali v MB , pa je plačniški in še user posted image k'r dragi, za 4.škatle sem dala 32 evro, pa jih bom še rabla 5x tolikouser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
6.5.2009 13:53:32   
pikica36
JAP jaz tudi 32 za 4 škatle +5 evrov poštninauser posted image  če bi vedela bi počakala par dni pa bi jim ta zeleni recept poslala , pol pa lahko z računom uveljavljaš na zzzs vračilo. ampak ok, je kar je , kolkrat sem že "spičla" 40e za nič, če bo le pomagalo in bo zuser posted image  vse ok, dam še dvakrat tolikouser posted image  samo te pa vseeno razjezi - naše Kuser posted image  zdravstvouser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
6.5.2009 14:07:12   
BarbiG
Pikica36 me veseli, da je s tvojo pikico vse v redu. Ti kar lepo počivaj in se poizkusi čim manj obremenjevat z krvavitvami. user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
6.5.2009 14:31:36   
aqua77
 Pikica počivaj, noge skupaj tiščat in pozitiva!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
6.5.2009 16:38:05   
miklarom
pikica36 - ja sej maš prav, rade volje daš ta denar, če je potem učinkovito, saj men je tud vseeno koliko bom zdevala denarja, samo da mi rata in da končno dočakam malouser posted image . drugače pa so te tako na beli recept, tak da jih moraš vseeno plačat.
ti zdaj samo počivaj in pazi na svojo lepo pikico pa bouser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
6.5.2009 17:48:53   
pikica36
miklarom- ginekolog ti jih napiše na zeleni recept!!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
6.5.2009 18:45:33   
Grethy
Juhuuuuuuuuu ... ojlaaaaaaaaa ...

Gretika je končno uspela prit domov ... je bla pridkana in so ji nardili HSG ... izvid je lep ko suza ...

Zdej pa počakamo user posted image , pol bomo pa kej ušpičli user posted image user posted image

Hvala lubike za tople vspodbudne besede včerej k me je mal zmetal ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
6.5.2009 18:48:56   
lana70
pikica36, vidiš da bo user posted image user posted image , punce so lepo napisale, samo pozitivno gledat naprej!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
6.5.2009 19:09:40   
pikica36
user posted image user posted image user posted image barvo gretika user posted image user posted image user posted image  ma naslednji mesec imaš da  narediš pizuser posted image darijo  in poluser posted image user posted image

lana kako ti??

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
6.5.2009 19:15:01   
pikica36
neodkrita (45) user posted image         M ne pričakuje 11.05user posted image

mausikaa (40)   user posted image        M ne pričakuje 11.05 user posted image     

Še ena T (38) user posted image       M ne pričakuje 12.05. user posted image

Dajamaja (42)   user posted image user posted image       test 12.05. user posted image

Miklarom (37)   user posted image   test 12.05.  user posted image

Aqua 77(32) user posted image       M ne pričakuje 13.05.        user posted image    
posvet pri dr. Rešu 02.06.

Reni70 (38)  user posted image user posted image  test 14.05.user posted image

Lana70 (39)  user posted image  user posted image   test 18.05.user posted image

kaj pravite punce???? !!!!!! naslednji teden bo napeto in veselouser posted image user posted image user posted image user posted image

jauuuu kk boste lulale , upajmo da ne bo povodnjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če bi nas kaka famacevtska "fabrika" brala mislim da bi ble soudeležene pri dobičkuuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
6.5.2009 19:15:06   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

user posted image user posted image user posted image barvo gretika user posted image user posted image user posted image  ma naslednji mesec imaš da  narediš pizuser posted image darijo  in poluser posted image user posted image

lana kako ti??

odlično, danes sem šla v službo in bila takoj znosnejša za okolico in sebe  user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
6.5.2009 19:16:36   
pikica36
uf to pa verjamem ,jaz mam ta teden bolniško pa se mi zdi da se mi bo sfuzlalouser posted image že razmišljam da grem v pon v službo če bo vse ok z izcedki

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
6.5.2009 19:18:05   
pikica36
user posted image neodkrite tud že neki časa ni blouser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
6.5.2009 19:59:01   
andreja2000
pikica36 sem vesela,da je s tvojo pikico vse vredu,lepo počivaj in pazi nase,sem pa tudi jaz jemala dabroston!

Grethyuser posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
6.5.2009 21:33:26   
dajamaja
Pikica 36, krasna novička!!!! Mi sploh ni šlo vkup, da bi pri tako lepo veliki GV izcedek kaj resnega pomenil. JUHUHU! Ti kar lepo doma počivaj - pusti službo, tam lahko tudi kdo drug kaj namesto tebe naredi. Za otročka pa le ti lahko poskrbiš. Pošlji svojega v knjižnico po kup knjig, DVDjev, pa noge v luft!

Aqua, pri teb se že kaj kaže, da sta s tvojim Reša prehitela?

Mikla, pr men nič posebnega ...čakam. Vse kar je drugačnega, je lahko od Estrofema, Prometrija, kot prejšnjič tako, da bo treba počakat na test. Upam, da sta pingota bolj zagreta od bratov predhodnikov.

Andreja, hvala, da si se razpisala ... so neke podobnosti tudi z mojo zgodbo, le da nama po klasiki ni in ni uspelo. Upanje pa človek tako le dobi, ko vedno znova slišimo za katero, ki je postala mami v naših letih.

Gretka, čestitke zaenkrat, le tako naprej!

Gigi, še mal, še mal pa bom cofke ven povlekla.

BB pikica, kaj pa tebe zdravje matra? Upam, da bo kmalu toplo, da nam vsem skupaj mal kosti pogreje.

Bety, neodkrita
, pogrešani sta!

Vsem pozdravček in dejmo namigat še nekaj dece user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
6.5.2009 21:42:54   
miklarom
pikica36  - ja za Dabroston vem da je samo na zeleni recept, ampak Utrogestan pa je beli recept, jaz sem takega dobla v MB

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
6.5.2009 21:46:25   
pikica36
user posted image aja??? sem mislila, da če dabrostona ni ti dajo pač utrogestan namesto njegauser posted image   sem pa optimist kajne da??user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
6.5.2009 21:48:23   
miklarom
Grethy - bravo za dober izviduser posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa bo vse tak pokalo, da bo vse razgnalo, pol se bo pa pokazal velik ++++++

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.