Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 21:41:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Saj bo boljše, kahlo. Pa zdaj je ta cvetni prah v zraku, prav zoprno mi je. Nisem tu gor pisala - bubi je alergičen na trave in je imel čisto krvave oči Ima kapljice in je boljše. No, nasvet naše pediatrinje: ko pridemo not vsakič obvezno obraz umit, pa lase počesat, vsak dan komplet preoblečt, seveda tuširat (ok, preoblačenje in tuširanje itak ni vprašljivo ). To umivanje obraza tudi našim pikecom ne bo škodilo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 21:42:33
|
|
|
|
*bubi*
|
ej, kahlo, samo še to: dajta se vidve kaj do MBja spravit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 21:46:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ej, Lara.... danes sva se z MTY spomnili - si dala Lariki osebno naredit 5.5.? No, si ji sploh dala naredit? Da nas prideta obiskat Prow sagurnu, da ja.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 21:50:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sicer mam pa občutek, da nas je tale sončen dan vse mal zmatra Jaz sem se pa spet z glavobolom zbudila.... dopoldne sem več ali manj presedela v parku na klopci... no en girin je vseeno bil, ma zelo zlahka.... popoldne pa sem šla spat... madona, koliko cajta že nisem spala popoldne?????? Je mož Laro uspaval, na koncu smo vsi trije spali... Uf ob 17h sem bila kot prerojena....ma sem vseeno spet samo v parku posedala in se cartala z Lariko,...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 21:54:02
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* MTY, par slikic sem ti poslala. Je tebi kaka lušna ratala, ko sta se pupi cartali? Moje so meglene sej so lepe. 2 in 3 sta super!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 21:55:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sicer mam pa občutek, da nas je tale sončen dan vse mal zmatra Jaz sem se pa spet z glavobolom zbudila.... dopoldne sem več ali manj presedela v parku na klopci... no en girin je vseeno bil, ma zelo zlahka.... popoldne pa sem šla spat... madona, koliko cajta že nisem spala popoldne?????? Je mož Laro uspaval, na koncu smo vsi trije spali... Uf ob 17h sem bila kot prerojena....ma sem vseeno spet samo v parku posedala in se cartala z Lariko,... ej, mene tud tok glava boli......popoldne, ko smo šli ven, se je začelo.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 21:56:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* MTY, par slikic sem ti poslala. Je tebi kaka lušna ratala, ko sta se pupi cartali? Moje so meglene sej so lepe. 2 in 3 sta super!! Dejte no, nehite tle rajcat in se pustit prosit..... takoj kako fotkico gor, da vidmo bejbike.... Matr, kumi čakam td jst, da se vidmo...... spet....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 21:58:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ej, mene tud tok glava boli......popoldne, ko smo šli ven, se je začelo.......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 21:58:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj pa je važnejšega na svetu kot cartanje z ?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 22:07:18
|
|
|
|
tia
|
čer se vidi ,da je bilo danes lepo toplo,da niste toliko čvekale,imela sem malo dela kahlo se potem lahko na kavici dobive,a boš še dolgo na štajeru??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 22:09:14
|
|
|
|
ključek
|
KAHLO, si dobila moj sms???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 22:12:17
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 22:15:11
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* iiiiiiiii kaki babiki
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 22:37:22
|
|
|
|
tia
|
ku ku ,a nobene ni? kam ste vse pobegnile? enkrat imam čas ,da bi malce čvekala z vami in nobene ni,
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 22:40:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia ku ku ,a nobene ni? kam ste vse pobegnile? enkrat imam čas ,da bi malce čvekala z vami in nobene ni, jaz sem tuki.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 22:41:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia ku ku ,a nobene ni? kam ste vse pobegnile? enkrat imam čas ,da bi malce čvekala z vami in nobene ni, jaz sem sicer pri računalniku, ampak sem čisto not v pohištvo padla sem danes ugotovila, da moram najprej večjo omaro v otroško sobo dat, če hočem še kake cote kam pospravit Alplesov Planet mi je ful všeč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 22:42:16
|
|
|
|
zband
|
spet vas berem,a mam občutek,da vsi spijo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 22:46:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj pa je važnejšega na svetu kot cartanje z ? Nič.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 22:49:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bubi in MTY..... ma vidim, da ste se imele res fajn..... pa pupike sta se zabavali....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 22:49:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Lahko noč!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 22:51:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bubi in MTY..... ma vidim, da ste se imele res fajn..... pa pupike sta se zabavali.... Ja, res. Pa cartali sta se ful, tak z glavicama
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 6:33:47
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* iiiiiiiii kaki babiki jooooj pikici mali prav res luškani damici
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 6:43:42
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro punce! upam, da ste imeli mirno in dolgo noč! midve sva pa danes že od petih pokonci ampak je moji pikici čisto oproščeno, saj je šla že ob 17.30 spančkat... imamo pa danes 8 mesecev in pridno vstopamo v ta devetega čestitke moji miški! in pa seveda tudi Kaji, Mariji in Liji čestitke! Petra1978: se spomnim ja, da ste imele debato o tej tičina masi... sedaj pa končno vem, kaj je to še povej mi, če se to dobi v intersparu, mercatorju,...? al je to na voljo v kakih bolj specializiranih trgovinah? *bubi*: že odkar sem na tem forumu opažam, da si ti res en multipraktik! veš vseeeee o boleznih, o porodniškah, opremi,... imaš kak tak poklic ali je to posledica zelo dobrega materinstva? punce pa en reeees lep sončen dan z vašimi sončki!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 6:45:01
|
|
|
|
Alenka_
|
uuu... pa že dve zvezdici mam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 7:21:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ imamo pa danes 8 mesecev in pridno vstopamo v ta devetega čestitke moji miški! in pa seveda tudi Kaji, Mariji in Liji čestitke! čestitke
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?