|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
8.5.2009 7:25:55   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

*bubi*: že odkar sem na tem forumu opažam, da si ti res en multipraktik! user posted image  veš vseeeee o boleznih, o porodniškah, opremi,... imaš kak tak poklic ali je to posledica zelo dobrega materinstva?

user posted image user posted image user posted image

1. ja, na pol poklic
2. o porodniški vem, ker sem bila 4 leta nazaj v zosu user posted image
3. študiranje otroške opreme mi je v veselje user posted image  pa malo izkušnje prinesejo.

saj če načnete temo, o kateri pojma nimam, sem vljudno tiho user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
8.5.2009 7:29:18   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

imamo pa danes 8 mesecev in pridno vstopamo v ta devetega user posted image  čestitke moji miški! in pa seveda tudi Kaji, Mariji in Liji čestitke! user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image

Čestitke še z moje strani!!

Aja, pa dobro jutro!

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
8.5.2009 7:32:36   
petra1978

Petra1978: se spomnim ja, da ste imele debato o tej tičina masi... sedaj pa končno vem, kaj je to user posted image  še povej mi, če se to dobi v intersparu, mercatorju,...? al je to na voljo v kakih bolj specializiranih trgovinah?

Tičino maso sem jaz najdla samo v eni trgovini na Ptuju. Drugje je v moji okolici nimajo. Vem pa, da jo imajo v eni slaščičarni na Vrhniki, kje točno boš pa po moje dobila odgovor kje na kulinariki. Če je pa res ne boš najdla, ti jo pa pošljem user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
8.5.2009 7:33:55   
petra1978

user posted image

user posted image

user posted image

Kakšni sončiki lušni. Gal je kar začel vriskat in brcat od navdušenja, ko je videl slikice user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
8.5.2009 8:00:32   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

user posted image

user posted image

user posted image

Kakšni sončiki lušni. Gal je kar začel vriskat in brcat od navdušenja, ko je videl slikice user posted image

O, kako sta srčkani user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
8.5.2009 8:02:08   
AinB

imamo pa danes 8 mesecev in pridno vstopamo v ta devetega user posted image  čestitke moji miški! in pa seveda tudi Kaji, Mariji in Liji čestitke! user posted image

Čestitke tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2306
8.5.2009 8:19:53   
pf

user posted image

user posted image

user posted image

Lepotički.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
8.5.2009 8:21:04   
pf

Čestitke tudi od mene.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
8.5.2009 8:47:03   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
8.5.2009 8:48:18   
arabela*
čestitke vsem za obmesečnice....user posted image
Bubika in LN,kak sta sladkiuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
8.5.2009 8:59:40   
arabela*
sploh nisem več na tekočem.....nazaj se mi ne da brat....
včeraj sem cel dan pošiljala naloge,sva s sošolko delale do devetih zvečeruser posted image ,dalje pa ni šlo,ker je user posted image bila grozno zaspana....saj bo....
danes pa še imam en izpit,učit se itak nimam časa...tak da pestke bojo mi prav prišle..user posted image
user posted image  še je vedno prehlajena,ponoči vedno full kašlja,čez dan ne toliko....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
8.5.2009 9:04:12   
gloria
...živjo...hvala za odgovorje....Tjaša in LN kok ste lepe user posted image user posted image user posted image user posted image ...čestitke za obmesečnice...jaz sem bolj letečauser posted image ....mogoče pridem kaj zvečer gor če mi danes vse prštimajo tko kot trebauser posted image ....drugače pa držite pesti za ju3 da bo sonček in bomo imeli lep krstuser posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
8.5.2009 9:09:22   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

včeraj sem cel dan pošiljala naloge,sva s sošolko delale do devetih zvečeruser posted image ,dalje pa ni šlo,ker je user posted image bila grozno zaspana....saj bo....
danes pa še imam en izpit,učit se itak nimam časa...tak da pestke bojo mi prav prišle..user posted image
user posted image  še je vedno prehlajena,ponoči vedno full kašlja,čez dan ne toliko....

pohvale mamici, da se kljub user posted image  pridno uči in dela naloge! pridna!!!!
za izpit pa že močno stiskava pesti!!! srečno in uspešno!!!! saj bo šlo mami user posted image

in pa miški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej zdrava in da se bo mamica lahko ponoči malo spočila!

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 8.5.2009 9:14:07 >

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
8.5.2009 9:11:37   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...živjo...hvala za odgovorje....Tjaša in LN kok ste lepe user posted image user posted image user posted image user posted image ...čestitke za obmesečnice...jaz sem bolj letečauser posted image ....mogoče pridem kaj zvečer gor če mi danes vse prštimajo tko kot trebauser posted image ....drugače pa držite pesti za ju3 da bo sonček in bomo imeli lep krstuser posted image ...

sem že kolegu zgoraj naročila, naj ju3 zrihta lepo vreme user posted image   Lepoooo se imejte in lep krst vam želiva user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
8.5.2009 9:12:20   
Jazzy1

user posted image

user posted image

Luštni punci! Bubika vidim se je sploh odlično zabavala user posted image Sploh na prvi sliki se tako lepo smeji!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
8.5.2009 9:12:55   
arabela*
šibam....se tipkamo zvečer..
lep dan želim vsem,pa obilo sončkauser posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
8.5.2009 9:13:20   
Jazzy1
a devetega user posted image čestitke moji miški! in pa seveda tudi Kaji, Mariji in

imamo pa danes 8 mesecev in pridno vstopamo v ta devetega user posted image  čestitke moji miški! in pa seveda tudi Kaji, Mariji čestitke! user posted image

Čestitke tudi od mene za vse obmesečnice user posted image user posted image !!! Kar ne morem verjeti, da so že osem mesecev stari!!!!! Ma kam gre ta čas....user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
8.5.2009 9:13:30   
Jazzy1

uuu... pa že dve zvezdici mam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
8.5.2009 9:14:23   
Jazzy1

...
.čestitke za obmesečnice...
.drugače pa držite pesti za ju3 da bo sonček in bomo imeli lep krstuser posted image ...

Držimo pesti. SIgurno bo krasno! user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
8.5.2009 10:47:49   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Čestitke tudi od mene.  user posted image user posted image user posted image

čestitke tudi od nas

< Sporočilo je popravil tia -- 8.5.2009 10:48:57 >

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
8.5.2009 11:51:05   
ključek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
8.5.2009 11:51:40   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
8.5.2009 11:52:26   
ključek

itak bo jutri sonček in boste imeli prekrasen krst.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
8.5.2009 11:53:52   
ključek
tko, vabila za krst so narejena, zjutraj sem šla že k frizerju....user posted image ....sem se kar v 5 minutah zmenila pri frizerju in z mojo babi, da je čuvala ln...user posted image

imejte se lepo, pa se tipkamo zvečer!!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
8.5.2009 13:16:43   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Čestitke še z moje strani!!

še z moje strani ...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?