Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 7:25:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ *bubi*: že odkar sem na tem forumu opažam, da si ti res en multipraktik! veš vseeeee o boleznih, o porodniškah, opremi,... imaš kak tak poklic ali je to posledica zelo dobrega materinstva? 1. ja, na pol poklic 2. o porodniški vem, ker sem bila 4 leta nazaj v zosu 3. študiranje otroške opreme mi je v veselje pa malo izkušnje prinesejo. saj če načnete temo, o kateri pojma nimam, sem vljudno tiho
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 7:29:18
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ imamo pa danes 8 mesecev in pridno vstopamo v ta devetega čestitke moji miški! in pa seveda tudi Kaji, Mariji in Liji čestitke! čestitke Čestitke še z moje strani!! Aja, pa dobro jutro!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 7:32:36
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Petra1978: se spomnim ja, da ste imele debato o tej tičina masi... sedaj pa končno vem, kaj je to še povej mi, če se to dobi v intersparu, mercatorju,...? al je to na voljo v kakih bolj specializiranih trgovinah? Tičino maso sem jaz najdla samo v eni trgovini na Ptuju. Drugje je v moji okolici nimajo. Vem pa, da jo imajo v eni slaščičarni na Vrhniki, kje točno boš pa po moje dobila odgovor kje na kulinariki. Če je pa res ne boš najdla, ti jo pa pošljem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 7:33:55
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kakšni sončiki lušni. Gal je kar začel vriskat in brcat od navdušenja, ko je videl slikice
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 8:00:32
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kakšni sončiki lušni. Gal je kar začel vriskat in brcat od navdušenja, ko je videl slikice O, kako sta srčkani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 8:02:08
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ imamo pa danes 8 mesecev in pridno vstopamo v ta devetega čestitke moji miški! in pa seveda tudi Kaji, Mariji in Liji čestitke! Čestitke tudi od nas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 8:19:53
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lepotički.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 8:21:04
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ imamo pa danes 8 mesecev in pridno vstopamo v ta devetega čestitke moji miški! in pa seveda tudi Kaji, Mariji in Liji čestitke! čestitke Čestitke tudi od mene.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 8:47:03
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 8:48:18
|
|
|
|
arabela*
|
čestitke vsem za obmesečnice.... Bubika in LN,kak sta sladki
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 8:59:40
|
|
|
|
arabela*
|
sploh nisem več na tekočem.....nazaj se mi ne da brat.... včeraj sem cel dan pošiljala naloge,sva s sošolko delale do devetih zvečer ,dalje pa ni šlo,ker je bila grozno zaspana....saj bo.... danes pa še imam en izpit,učit se itak nimam časa...tak da pestke bojo mi prav prišle.. še je vedno prehlajena,ponoči vedno full kašlja,čez dan ne toliko....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 9:04:12
|
|
|
|
gloria
|
...živjo...hvala za odgovorje....Tjaša in LN kok ste lepe ...čestitke za obmesečnice...jaz sem bolj leteča ....mogoče pridem kaj zvečer gor če mi danes vse prštimajo tko kot treba ....drugače pa držite pesti za ju3 da bo sonček in bomo imeli lep krst ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 9:09:22
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sploh nisem več na tekočem.....nazaj se mi ne da brat.... včeraj sem cel dan pošiljala naloge,sva s sošolko delale do devetih zvečer ,dalje pa ni šlo,ker je bila grozno zaspana....saj bo.... danes pa še imam en izpit,učit se itak nimam časa...tak da pestke bojo mi prav prišle.. še je vedno prehlajena,ponoči vedno full kašlja,čez dan ne toliko.... pohvale mamici, da se kljub pridno uči in dela naloge! pridna!!!! za izpit pa že močno stiskava pesti!!! srečno in uspešno!!!! saj bo šlo mami in pa miški , da bo čimprej zdrava in da se bo mamica lahko ponoči malo spočila!
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 8.5.2009 9:14:07 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 9:11:37
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...živjo...hvala za odgovorje....Tjaša in LN kok ste lepe ...čestitke za obmesečnice...jaz sem bolj leteča ....mogoče pridem kaj zvečer gor če mi danes vse prštimajo tko kot treba ....drugače pa držite pesti za ju3 da bo sonček in bomo imeli lep krst ... sem že kolegu zgoraj naročila, naj ju3 zrihta lepo vreme Lepoooo se imejte in lep krst vam želiva
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 9:12:20
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Luštni punci! Bubika vidim se je sploh odlično zabavala Sploh na prvi sliki se tako lepo smeji!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 9:12:55
|
|
|
|
arabela*
|
šibam....se tipkamo zvečer.. lep dan želim vsem,pa obilo sončka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 9:13:20
|
|
|
|
Jazzy1
|
a devetega user posted image čestitke moji miški! in pa seveda tudi Kaji, Mariji in IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ imamo pa danes 8 mesecev in pridno vstopamo v ta devetega čestitke moji miški! in pa seveda tudi Kaji, Mariji čestitke! Čestitke tudi od mene za vse obmesečnice !!! Kar ne morem verjeti, da so že osem mesecev stari!!!!! Ma kam gre ta čas....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 9:13:30
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ uuu... pa že dve zvezdici mam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 9:14:23
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ... .čestitke za obmesečnice... .drugače pa držite pesti za ju3 da bo sonček in bomo imeli lep krst ... Držimo pesti. SIgurno bo krasno!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 10:47:49
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ imamo pa danes 8 mesecev in pridno vstopamo v ta devetega čestitke moji miški! in pa seveda tudi Kaji, Mariji in Liji čestitke! čestitke Čestitke tudi od mene. čestitke tudi od nas
< Sporočilo je popravil tia -- 8.5.2009 10:48:57 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 11:51:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ imamo pa danes 8 mesecev in pridno vstopamo v ta devetega čestitke moji miški! in pa seveda tudi Kaji, Mariji in Liji čestitke! čestitke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 11:51:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sploh nisem več na tekočem.....nazaj se mi ne da brat.... včeraj sem cel dan pošiljala naloge,sva s sošolko delale do devetih zvečer ,dalje pa ni šlo,ker je bila grozno zaspana....saj bo.... danes pa še imam en izpit,učit se itak nimam časa...tak da pestke bojo mi prav prišle.. še je vedno prehlajena,ponoči vedno full kašlja,čez dan ne toliko....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 11:52:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...živjo...hvala za odgovorje....Tjaša in LN kok ste lepe ...čestitke za obmesečnice...jaz sem bolj leteča ....mogoče pridem kaj zvečer gor če mi danes vse prštimajo tko kot treba ....drugače pa držite pesti za ju3 da bo sonček in bomo imeli lep krst ... itak bo jutri sonček in boste imeli prekrasen krst.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 11:53:52
|
|
|
|
ključek
|
tko, vabila za krst so narejena, zjutraj sem šla že k frizerju.... ....sem se kar v 5 minutah zmenila pri frizerju in z mojo babi, da je čuvala ln... imejte se lepo, pa se tipkamo zvečer!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 13:16:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ imamo pa danes 8 mesecev in pridno vstopamo v ta devetega čestitke moji miški! in pa seveda tudi Kaji, Mariji in Liji čestitke! čestitke Čestitke še z moje strani!! še z moje strani ...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?