Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 0:06:40
|
|
|
|
gloria
|
...nočka....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 7:41:03
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish rr...pikec pa gloda baby piškot ...... a mu že daš??lepo je?? naša ga zmaže tiki taki. se ji kr nasmeji, ko vidi škatlo, kjer so spravljeni.... Jaz pa dam Lari rajši črn kruh... ji pa nikoli ne dajem hrane zato, da z njo prebija dolgčas ali se tolaži... samo če vidim, da je lačna, ni pa še pripravljeno... ..jaz tudi tko delam ... joj babe, čist narobe ste me zastople. jaz ji dajem piškot ali kruh, ko je lačna, ne pa v tri dni. škatlo pa pač vidi, ko dobi piškot, in ker ve, kaj sledi, se takrat nasmeji. ne dajem ji pa piškote kar vsepovprek, zaradi lepega. enega na dan, drugi dan kruh... Tudi jaz. Malo smo malenkostni, a ne? MTY če ji daš vsakih par dni piškot nima biti kaj narobe, valjda ji ga pa ne daš, ker se joka, ampak da lažje dočaka kosilo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 7:41:46
|
|
|
|
AinB
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 7:43:04
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: leda pingvinčke morm komentirat, ker ma kolegica tut enga na lagerju. in mi je bil ta izraz tolk kjut, da si jih kar predstavljam tam na ledu ko pa vidiš kako jih pripeljejo ......pa si še bolj predstavljaš.... .... bodite srečne, da tega niste rabile dati skozi.... Res je. Ful srečne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 7:46:44
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 7:48:52
|
|
|
|
arabela*
|
mi spet nismo nič spali,mogoče kaki dve urci samo....mala je jamrala in stokala skozi celo noč... pa cela žnodrava je,pa kiha mi full...revica... jaz pa sem taka,da se komaj gor držim.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 7:52:37
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: lJazzy1 privoščila en dobr šoping in opravila prav dobre nakupe. Očitno so nakazali regres . Končno ga je ena porabila za koristne stvari in ne plenice ter podobno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 8:01:04
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč! Tako je.... Jst sem pa to včeraj nekje prebrala: Če kavsaš tako, kot parkiraš, ga ne boš imel nikoli not... haha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 8:02:53
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi spet nismo nič spali,mogoče kaki dve urci samo....mala je jamrala in stokala skozi celo noč... pa cela žnodrava je,pa kiha mi full...revica... jaz pa sem taka,da se komaj gor držim..... Pa pojdite vse tri babike malo čez dan skupaj počivat, če bolj slabo spite ponoči. Upam, da prehlad hitro mine.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 8:04:22
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. Danes bo tak lep sončen dan, da je kar z veseljem čez okno gledam. Super. Prebrala sem vas, sedaj pa grem malo porihtat po bajti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 8:07:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi spet nismo nič spali,mogoče kaki dve urci samo....mala je jamrala in stokala skozi celo noč... pa cela žnodrava je,pa kiha mi full...revica... jaz pa sem taka,da se komaj gor držim..... Pa pojdite vse tri babike malo čez dan skupaj počivat, če bolj slabo spite ponoči. Upam, da prehlad hitro mine. eh...ma ni časa...danes moram fuul nalog oddat,imam celo popoldan za to planirano...M pa ta tako bogo spi popoldan....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 8:08:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Dobro jutro. Danes bo tak lep sončen dan, da je kar z veseljem čez okno gledam. Super. kje pa ti živiš pri nas je oblačno....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 8:32:12
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! Sem vas na hitro prebrala za nazaj, vmes dala Gala spat 1. rundo, zdaj grem pa malo pospravit, ker imam bombo v stanovanju. Lara, moj kačon vsako zimo ni jedel, tam nekje 4-5 mesecev. Poznam pa enega kačona, ki 9 mesecev ni jedel. Ampak dokler se ti levi, je to čisto OK. Saj ko bo pa začej jest, ga pa lahko prvi mesec pogosteje hraniš kot običajno. Kolikokrat na mesec si mu pa dajala miš?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 9:29:59
|
|
|
|
Jazzy1
|
Jutro!! A ni lep dan??!?!?!?!?!?!! Tako da kaj zdej - se nobena danes ne prijavi razen naju z AinB???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 9:31:47
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Anketa tašča in pospravljanje? ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju? da ne Ja če bi jo prosila, bi mi sigurno prišla pomagat. Je res super tašča!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 9:32:10
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi spet nismo nič spali,mogoče kaki dve urci samo....mala je jamrala in stokala skozi celo noč... pa cela žnodrava je,pa kiha mi full...revica... jaz pa sem taka,da se komaj gor držim..... Saj te bo sonček malo gor spravil!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 9:33:46
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: lJazzy1 privoščila en dobr šoping in opravila prav dobre nakupe. Očitno so nakazali regres . Končno ga je ena porabila za koristne stvari in ne plenice ter podobno Definitivno so bile koristne zadeve ..... za mojo estetsko - nakupovalsko dušo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 10:29:21
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Dobro jutro. Danes bo tak lep sončen dan, da je kar z veseljem čez okno gledam. Super. kje pa ti živiš pri nas je oblačno.... S.B., saj veš kje, a ne? Pa ful sončno je, ne malo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 11:38:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
sPEtra, prej je jedel 1x na teden.. Hvala.. Se pa ta gladovna stavka sovpada s casom,ko sem menjala dobavitelja misk..sem pomislila,da hoce prav tiste..pa zdj je ze pomlad,lohk bi ze kej pojedel,ker se bojim,da mi krepa.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 11:42:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
ojoooj! Meni se bi skockalo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 12:26:31
|
|
|
|
Alenka_
|
res je danes en prou fajn dan :) Še celo Sara je bla pridna v vozičku (ker drugače bi se le nosila in bog ne daj mal posedet v vozku) včeraj smo se prvič kopali v "taveliki" banji in je reeeees uživala. do sedaj sva jo kopala v tisti mali banjici, včeraj pa sva jo probala dat v banjo in ji kar ni bilo dosti čofala je ko nora petra1978: tvoja torta mi je bila fuuuul všeč in bi jo mal kopirala... pa me zanima s čim si naredila dekoracijo (križec) in s čim bel obliv? tenkju za odgovore! lep dan vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 13:21:05
|
|
|
|
gloria
|
...dan...uf se dober počutim ...tko mali je glih zaspal,jaz sem se pofočkala,grem kaj delat....se beremo kasneje ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 13:55:40
|
|
|
|
gloria
|
....še nekaj...a katera razvija slike pri DIGI FOTU,SONČKU ali DM-u.....kje ste bile najbolj zadovoljne....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 17:01:10
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....še nekaj...a katera razvija slike pri DIGI FOTU,SONČKU ali DM-u.....kje ste bile najbolj zadovoljne.... Jaz se bila pri digifotu še kar zadovoljna. Edino določene slike so se mi zdele malo preveč blede. Na PC-ju so bolj tople delovale. Ostalih ne poznam. Sem pa ravno včeraj naročila v Mixilabu, in bom sporočila kakšne so naredili. Jih že jutri dobim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 18:53:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Hello! Prav lep dan je za nami MTY in LN sta bili krasna družba. Bo treba kmalu ponovit Spravim otroka v posteljo in pridem nazaj. Mogoče tudi kaka fotka pade
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 7.5.2009 18:54:17 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?