Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 6:43:45
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro! zunaj spet sonček hana je zadnič jedla ob 20.00 ob 21.00 je že spala in še vedno spi sva z možem že kavo spila,potem je šel pa on dinarčke služit,mami pa na rr še za vas katjuša........sem slučajno vidla v BC da je akcija 124e za voziček in je moj reku,da ker ga zadnjič v pikapolonici nisva dubila,da ga bova kar kupila .......je pa škoda k benjamin noče bit notr ........a ko kam greste z avto pol potestira?hana do prvega ovinka že zaspi smo šli pa včeraj na rudnik ga testitar(za nečakinjo po darilo) in je full super(mlea:da ne boš huda smo se tok na hitro odločil,da te nisem nič klicala ) simona......no vidiš pa ne bova tlačle po nepotrebnem v vse luknje rezervnih delov ali bo katera imela v lupinici(na zbiljah)ali boste vse vozičke sabo jemale?....no boste vsaj vedla katera sem jaz,ko bom imela hano v lupinici kolumbo.......skrajni čas da dobite ograjo da se ne bojo kar eni čudni tipi sprehajal ......zdele bo počasi čas za dopuste in si ogledujejo hiše za kraje(te nočem strašit) .......ti si en kij omisli pa ne bo noben tud bliz ne prišel balonchy.......nas bosta z maticem počastila s prihodomna zbilje? punce mene pa blazno skrbiza shuko in njenega spajdermenčka shuka.....če kaj bereš daj se oglasi da bomo vedeli da ste ok
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 8.5.2009 6:44:25 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 7:53:05
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ja, tudi jaz pogresam shuko drugace pa imajo tanke dekice (na eni strani bombaz, na drugi tanek plis) v pikapolonici firma fehn kids. Mi imamo modro-rjavo z ovcko. Je pa tudi cisto modra in cisto roza.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 7:56:57
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana banana še kar spi........danes gre ob 20.00 spat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 8:06:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 8:10:49
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro sm k sova...otroka sta sicer letpo spala, ....men je pa k za nalašč GLIH DANES sredi noči direkt na glavo padla Marijina slika k jo mam z enimi gumjastimi "popi" nalimano na steno ...sej bolel ni nič sam ustrašla sm se pa k 10000mačkov... Aha, to je pa zih kakšen znak. To neki pomen!!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 8:10:49
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo........mogoče ti je pa hotla Marijs ksj povedat a si kej pokvarjenega sanjala,a
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 8:11:55
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea......midve sva pa na isti valovni v istem času,isto napisat-bravo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 8:16:09
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 smo šli pa včeraj na rudnik ga testitar(za nečakinjo po darilo) in je full super(mlea:da ne boš huda smo se tok na hitro odločil,da te nisem nič klicala Ne, ne bom huda. Sem bla jaz tud tam. No u bistvu, se skoz po malem tam potepamo, ker hrano sprot kupujem in sem vedno tam v bližini, al pa se greva s tamaumu pred BC igrat ker imajo fajn igrala. Joj, če bi vas poznala punce al pa ve mene bi se 100% srečala. Vedno gledam mamice z vozički, in ugotavljam kok so stari in v glavi primerjam slike, če je kater NAŠ pa mi ne uspe pogruntat!!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 8:18:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 smo šli pa včeraj na rudnik ga testitar(za nečakinjo po darilo) in je full super(mlea:da ne boš huda smo se tok na hitro odločil,da te nisem nič klicala Ne, ne bom huda. Sem bla jaz tud tam. No u bistvu, se skoz po malem tam potepamo, ker hrano sprot kupujem in sem vedno tam v bližini, al pa se greva s tamaumu pred BC igrat ker imajo fajn igrala. Joj, če bi vas poznala punce al pa ve mene bi se 100% srečala. Vedno gledam mamice z vozički, in ugotavljam kok so stari in v glavi primerjam slike, če je kater NAŠ pa mi ne uspe pogruntat!!!! sem ista kot ti-skos gledam za mamicami
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 8:27:15
|
|
|
|
tanci29
|
dobro jutro ooo kok lepo da spite celo nočko...mi se zbujamo okol treh štirih in od pol šestih-pol sedmih enkrat....zdej delam že to k sem rekla da nikol ne bom, si jo sam uzamem prklopim in zaspim naprej, sicer tko na en uč ampak prej sem zmeraj ustala in sede dojila ker mi je bilo lažje, pa itak sem še tolk napsihirana glede teh minut da sem se lahko štopala...zdej pa sploh več ne gledam na uro nam je spet avto zaribal sem huda ker spet ne morem mal okol...no upam da bo dons popoldne zrihtan no mala se oglaša...jest še na wc skočm pol pa zizat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 8:28:19
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro. Danes pa sem tudi jaz med bolj zgodnimi. Pravkar sem spila kofečke od Majchy - hvala. Prebrala, da namesto tatov Kolumbo straši Marija in da kupujete prav fletne bombažne dekice. Jaz pa čakam kolaž ptičkov in čebelic od Katjuše. Kdo ve, če bo imela kaj časa, da ga uštima. Zdej pa veselo v nov dan. Se tipkamo.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 8:29:08
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro bejbe! Jest zdele počas pijem kavico, ker že 2 dni se naša miss doji na 2-3 ure čez dan, na ene 4 ure ponoč (ko je prej vstajala 1x!) in sm čist hin, aja pol pa lahko dodamo še kakšen histeričen napad (oz trmo oz dretje brez pametnega razloga) pa luno pa sm čist fertik. Očitno imava tud midve preskok rasti, samo ne več če bodo moje joške sodelovale , že zdej mal zmankuje. Trenutno nedolžno spančka tlele na kavču pri igračah.Pa midve imava tud obe zamašen nosek pa te virusi pa semeni nahodi in podobne zadeve! Dons dobim pa svečo za krst, pa zvečer imamo pripravo - me kar zmrazi; naš župnika je kdaj čisto prijazen, kdaj pa . Bomo vidl kakšne volje bo! Midve sva pa ta teden po cele dneve sami - moj ima hišni sejem in ga ni do 9.30 zvečer domov, pa še takrat samo v postlo pade. No sej jest takrat nism nč bolš! tolk za zdej
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 8:34:09
|
|
|
|
tanci29
|
naša je nehala stokat in raje gleda trenja ( ponovitev) n se jim smeje kake bedarije govorijo kolumbo-marija marija majchy, mlea-jest tud zmeri vohljam za vozički in mamicami simona-upam da se vam čimprej porihta pridt na stare tire in da ne zmanjka mlekeca maksi-jest bi tud vidla kolaž...sej bo kmalu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 8:36:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 8:39:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 8:54:13
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Dobro jutro! majchy hvala za kofe, je pasal, sem ga spila na balkonu danes sva se prvič sama peljala v avtu, juhuhu, je blo lusno, me je blo malo strah, pa je bilo ok! Kasneje pa greva v mesto, kak je fajn, ko sem mobilna ze spet kolumbo marija ti je htela povedat, da mors po buci lopnit tote ko se muvajo okol bajte
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 9:01:41
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo MLEAAAAA dej plis še za mene poglej če bojo mel črtasto dekco zelene , oranžne in bele črte ma plissssssssssssss Ok, ni panike.
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 9:01:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 9:15:36
|
|
|
|
Čebel@
|
no hana banana se je napokala.......je spala do 8.30 zdej se mi pa tuki smeje v faco
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 9:15:43
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro! Po katastrofalnem uspavanju včeraj (tuljenje 2 uri) sma le spala ok pol. Ampak pred tem se mi je pa res skor spipalo. Ne flaša, ne čaj, ne duda, ne kapljice, ne na rokah, ne v ležaniku, ne v posteljici Upam, da ga je samo luna trkala pa da mu ne pride v navado. Vesnozaver, midva bova najbrž že prej šla na ta UZ, itak se ne rabiš ure držat. A te lahko že prej pokličem al okol 12h po prvotnem planu? Se bova pač slikat šla prej če nimaš časa, ni blema. Lep dan!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 9:17:17
|
|
|
|
Vesnozaver
|
pikica pokliči, ko bota fertik, pa bova prisla, ni blema!greva malo ven zdaj. se vidiva!lp
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 9:28:26
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Simona kr prštimaj se...priprave pri vas so huj k matura ....sm bla že enkrat med izprašanimi....moj svak in žena k sta bla zdej Roksotu botra sta mogla zarad potrdila 2 krat k njemu hodt...prvič d jima je dal listek na katerem so vse litanije...in ko sta te litanije naštuderala in premislila če res vse drži sta mogla nazaj d jima je poštempljal Jst sam močno upam d je nedeljski blagoslov hiše tut za lopove držal...zdej grem pa Marijo nazaj prbit ja naš je znan po tem da ti otroka zavrne na obhajilu al pa birmi (to se je sinu od mojga šefu naredu, ker on pač ne hod k maš - in zdej je tamau za to kriv al kaj ) Tko da če mi bo težil bom kolrga v Rim poklicala pa ga bo on krstil! letiva na sprehod pa pa
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 9:37:46
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo pritožba za vrtec napisana, zdej jo nesem še na pošto oddat, pol jo pa mahneva pogledat v Mullerja za dekice, vam sporočim.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 10:17:29
|
|
|
|
Čebel@
|
midve bova šle pa na sprehod po 12.00 uri.......se moram spravit pa se mi glih ne da .........še zdej ne vem kaj nej možu dam za RD a ste mi vse ušle na sprehod?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 11:41:59
|
|
|
|
Pupka
|
Jutro čveke... mal sem preletela, ampak nimam energije za komentrat. Zjutraj smo vstali že ob 6.00 se nahranli... mal spali- se spet nahranli, spet mal spali in se še enkrat nahranli in spet spimo No, ko je vstal sem mu dala 130, kasneje pa 100- že pr dveh obrokih na 2,5h zaenkrat ni blo bruhanja Na koncu bom ugotovila, da ma pa mogoče P celo prav... Bom nadaljevala tako pa bom vidla... Mogoče mu samo trenutno tako ugaja . KOLUMBO- v Hoferju majo zdaj nogometne zadeve. Ne vem točno kakšno varjanto gola iščete, je pa 39 ojrov. Poglej, mogoče pa iščeš prav to. Majo pa tudi drese, pa žoge se mi zdi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?