|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
8.5.2009 6:43:45   
Čebel@
dobro jutro!
zunaj spet sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hana je zadnič jedla ob 20.00 ob 21.00 je že spala in še vedno spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sva z možem že kavo spila,potem je šel pa on dinarčke služit,mami pa na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za vas user posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša........sem slučajno vidla v BC da je akcija 124e za voziček in je moj reku,da ker ga zadnjič v pikapolonici nisva dubila,da ga bova kar kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image .......je pa škoda k benjamin noče bit notruser posted image ........a ko kam greste z avto pol potestira?hana do prvega ovinka že zaspiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo šli pa včeraj na rudnik ga testitar(za nečakinjo po darilo) in je full super(mlea:da ne boš huda smo se tok na hitro odločil,da te nisem nič klicalauser posted image )user posted image user posted image user posted image
simona......no vidiš pa ne bova tlačle po nepotrebnem v vse luknje rezervnih delovuser posted image user posted image user posted image
ali bo katera imela user posted image  v lupinici(na zbiljah)ali  boste vse vozičke sabo jemale?....no boste vsaj vedla katera sem jaz,ko bom imela hano v  lupiniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kolumbo.......skrajni čas da dobite ograjo da se ne bojo kar eni čudni tipi sprehajaluser posted image ......zdele bo počasi čas za dopuste in si ogledujejo hiše za kraje(te nočem strašit)user posted image user posted image .......ti  si en kij omisli pa ne bo noben tud bliz ne prišeluser posted image user posted image user posted image
balonchy.......nas bosta z maticem počastila s prihodomna zbilje?
punce mene pa  blazno skrbiza shuko in njenega spajdermenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image shuka.....če kaj bereš daj se oglasi da bomo vedeli da ste okuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 8.5.2009 6:44:25 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 951
8.5.2009 7:53:05   
BarbaraGS
ja, tudi jaz pogresam shuko user posted image

drugace pa imajo tanke dekice (na eni strani bombaz, na drugi tanek plis) v pikapolonici firma fehn kids. Mi imamo modro-rjavo z ovcko. Je pa tudi cisto modra in cisto roza.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 952
8.5.2009 7:56:57   
Čebel@
Hana banana še kar spi........danes gre ob 20.00 spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 953
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 8:06:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
8.5.2009 8:10:49   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
Jutro sm k sova...otroka sta sicer letpo spala, ....men je pa k za nalašč GLIH DANES sredi noči direkt na glavo padla Marijina slika k jo mam z enimi gumjastimi "popi" nalimano na stenouser posted image ...sej bolel ni nič sam ustrašla sm se pa k 10000mačkov...

Aha, to je pa zih kakšen znak. To neki pomen!!!!

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 955
8.5.2009 8:10:49   
Čebel@
kolumbo........mogoče ti je pa hotla Marijs ksj povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image a si kej pokvarjenega sanjala,auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 956
8.5.2009 8:11:55   
Čebel@
mlea......midve sva pa na isti valovniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v istem času,isto napisat-bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 957
8.5.2009 8:16:09   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

smo šli pa včeraj na rudnik ga testitar(za nečakinjo po darilo) in je full super(mlea:da ne boš huda smo se tok na hitro odločil,da te nisem nič klicalauser posted image  

Ne, ne bom huda. Sem bla jaz tud tam. No u bistvu, se skoz po malem tam potepamo, ker hrano sprot kupujem in sem vedno tam v bližini, al pa se greva s tamaumu pred BC igrat ker imajo fajn igrala. Joj, če bi vas poznala punce al pa ve mene bi se 100% srečala. Vedno gledam mamice z vozički, in ugotavljam kok so stari in v glavi primerjam slike, če je kater NAŠ pa mi ne uspe pogruntat!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 958
8.5.2009 8:18:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

smo šli pa včeraj na rudnik ga testitar(za nečakinjo po darilo) in je full super(mlea:da ne boš huda smo se tok na hitro odločil,da te nisem nič klicalauser posted image  

Ne, ne bom huda. Sem bla jaz tud tam. No u bistvu, se skoz po malem tam potepamo, ker hrano sprot kupujem in sem vedno tam v bližini, al pa se greva s tamaumu pred BC igrat ker imajo fajn igrala. Joj, če bi vas poznala punce al pa ve mene bi se 100% srečala. Vedno gledam mamice z vozički, in ugotavljam kok so stari in v glavi primerjam slike, če je kater NAŠ pa mi ne uspe pogruntat!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image sem ista kot ti-skos gledam za mamicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 959
8.5.2009 8:27:15   
tanci29
dobro jutro

ooo kok lepo da spite celo nočko...mi se zbujamo okol treh štirih in od pol šestih-pol sedmih enkrat....zdej delam že to k sem rekla da nikol ne bom, si jo sam uzamem prklopim in zaspim naprej, sicer tko na en uč ampak prej sem zmeraj ustala in sede dojila ker mi je bilo lažje, pa itak sem še tolk napsihirana glede teh minut da sem se lahko štopala...zdej pa sploh več ne gledam na uro

nam je spet avto zaribaluser posted image  sem huda ker spet ne morem mal okol...no upam da bo dons popoldne zrihtan

no mala se oglaša...jest še na wc skočm pol pa zizat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 960
8.5.2009 8:28:19   
Maksi1
Dobro jutro.

Danes pa sem tudi jaz med bolj zgodnimi. Pravkar sem spila kofečke od Majchy - hvala. Prebrala, da namesto tatov Kolumbo straši Marija in da kupujete prav fletne bombažne dekice. user posted image

Jaz pa čakam kolaž ptičkov in čebelic od Katjuše. Kdo ve, če bo imela kaj časa, da ga uštima.

Zdej pa veselo v nov dan.

Se tipkamo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 961
8.5.2009 8:29:08   
simonakr
Jutro bejbe!
Jest zdele počas pijem kavico, ker že 2 dni se naša miss doji na 2-3 ure čez dan, na ene 4 ure ponoč (ko je prej vstajala 1x!) in sm čist hin, aja pol pa lahko dodamo še kakšen histeričen napad (oz trmo oz user posted image dretje brez pametnega razloga) pa luno pa sm čist fertik. Očitno imava tud midve preskok rasti, samo ne več če bodo moje joške sodelovaleuser posted image user posted image , že zdej mal zmankuje.user posted image

Trenutno nedolžno spančka tlele na kavču pri igračah.Pa midve imava tud obe zamašen nosek user posted image pa te virusi pa semeni nahodi in podobne zadeve!

Dons dobim pa svečo za krst, pa zvečer imamo pripravo - me kar zmrazi; naš župnika je kdaj čisto prijazen, kdaj pa user posted image . Bomo vidl kakšne volje bo!

Midve sva pa ta teden po cele dneve sami - moj user posted image ima hišni sejem in ga ni do 9.30 zvečer domov, pa še takrat samo v postlo pade. user posted image No sej jest takrat nism nč bolš!

tolk za zdej

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 962
8.5.2009 8:34:09   
tanci29
naša je nehala stokat in raje gleda trenja ( ponovitev) n se jim smeje kake bedarije govorijouser posted image

kolumbo-marija marija user posted image

majchy, mlea-jest tud zmeri vohljam za vozički in mamicami
simona-upam da se vam čimprej porihta pridt na stare tire in da ne zmanjka mlekeca
maksi-jest bi tud vidla kolaž...sej bo kmalu

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 963
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 8:36:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 964
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 8:39:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 965
8.5.2009 8:54:13   
Vesnozaver
Dobro jutro!

majchy hvala za kofe, je pasal, sem ga spila na balkonuuser posted image
danes sva se prvič sama peljala v avtu, juhuhu, je blo lusno, me je blo malo strah, pa je bilo ok! Kasneje pa greva v mesto, kak je fajn, ko sem mobilna ze spetuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo marija ti je htela povedat, da mors po buci lopnit tote ko se muvajo okol bajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 966
8.5.2009 9:01:41   
Onasiss

MLEAAAAA
dej plis še za mene poglej če bojo mel črtasto dekco zelene , oranžne in bele črte ma plissssssssssssss

Ok, ni panike. user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 967
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 9:01:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Vesnozaver)
  Neposredna povezava do sporočila: 968
8.5.2009 9:15:36   
Čebel@
no hana banana se je napokala.......je spala do 8.30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej se mi pa tuki smeje v facouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 969
8.5.2009 9:15:43   
Pikica_82
Jutro! Po katastrofalnem uspavanju včeraj (tuljenje 2 uri) sma le spala ok pol. Ampak pred tem se mi je pa res skor spipalo. Ne flaša, ne čaj, ne duda, ne kapljice, ne na rokah, ne v ležaniku, ne v posteljici user posted image  Upam, da ga je samo luna trkala pa da mu ne pride v navado.

Vesnozaver, midva bova najbrž že prej šla na ta UZ, itak se ne rabiš ure držat. A te lahko že prej pokličem al okol 12h po prvotnem planu? Se bova pač slikat šla prej če nimaš časa, ni blema.

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 970
8.5.2009 9:17:17   
Vesnozaver
pikica pokliči, ko bota fertik, pa bova prisla, ni blema!greva malo ven zdaj.

se vidiva!lp

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 971
8.5.2009 9:28:26   
simonakr

Simona kr prštimaj se...priprave pri vas so huj k maturauser posted image ....sm bla že enkrat med izprašanimi....moj svak in žena k sta bla zdej Roksotu botra sta mogla zarad potrdila 2 krat k njemu hodt...prvič d jima je dal listek na katerem so vse litanije...in ko sta te litanije naštuderala in premislila če res vse drži sta mogla nazaj d jima je poštempljaluser posted image

Jst sam močno upam d je nedeljski blagoslov hiše tut za lopove držal...zdej grem pa Marijo nazaj prbituser posted image

ja naš je znan po tem da ti otroka zavrne na obhajilu al pa birmi (to se je sinu od mojga user posted image šefu naredu, ker on pač ne hod k maš - in zdej je tamau za to kriv al kaj user posted image user posted image ) Tko da če mi bo težil bom kolrga v Rim poklicala pa ga bo on krstil!

letiva na sprehod pa pa

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 972
8.5.2009 9:37:46   
Onasiss
Evo pritožba za vrtec napisana, zdej jo nesem še na pošto oddat, pol jo pa mahneva pogledat v Mullerja za dekice, vam sporočim.

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 973
8.5.2009 10:17:29   
Čebel@
midve bova šle pa na sprehod po 12.00 uri.......se moram spravit  user posted image  pa se mi glih ne da user posted image .........še zdej ne vem kaj nej možu dam za RDuser posted image

a ste mi vse ušle na sprehod?user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 974
8.5.2009 11:41:59   
Pupka
Jutro čveke... mal sem preletela, ampak nimam energije za komentrat. Zjutraj smo vstali že ob 6.00 se nahranli... mal spali- se spet nahranli, spet mal spali in se še enkrat nahranli in spet spimo user posted image user posted image No, ko je vstal sem mu dala 130, kasneje pa 100- že pr dveh obrokih na 2,5h zaenkrat ni blo bruhanja user posted image user posted image user posted image Na koncu bom ugotovila, da ma pa mogoče P celo prav... Bom nadaljevala tako pa bom vidla... Mogoče mu samo trenutno tako ugaja .

KOLUMBO-
v Hoferju majo zdaj nogometne zadeve. Ne vem točno kakšno varjanto gola iščete, je pa 39 ojrov. Poglej, mogoče pa iščeš prav to. Majo pa tudi drese, pa žoge se mi zdi

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?