Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 21:30:18
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot grem se neki prebrat, pa cakam mozeka, da mi prinese eno vreco cipsa, da se grem basat na kavc Čips tud tud jst obožujem. Tistga rebrastega, zraven pa še jogurt.mmmmm je dobro. Uživej.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 21:39:07
|
|
|
|
Deja
|
Jaz ga vozim že v športnem vozu, to pa zato, ker se je v košari dobesedno kuhal - mu je bilo nenormalno vroče... oblečenega pa imam zgoraj - tako kot doma + majčka in zgornji del trenirke ali jaknica; spodaj pa žabe in kavbojke ali hlače ali sp.del trenirke +kapica+čeveljčki ali copatki. Zraven pa vozim še dekico za vsak slučaj... Pupka - bravo za mere... ja sej ne veš kaj bi rekel glede pediatrov... moj je pri 3mesecih imel 7010g in 61,5cm, hranimo pa se po potrebi - včasih 10krat, včasih 7krat.. kakor hoče... No meni pediatrinja ni nič komplicirala - mogoče zato ker samo dojim?!?! No sej je vseeno. Naši lumpi in lumpike bodo zrastli tako ali drugače... NE SE PUSTIT SEKIRAT IN DELAJ PO OBČUTKU!!!
< Sporočilo je popravil Deja -- 7.5.2009 21:42:25 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 22:13:05
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO BALONCHY super ,da ste doma...zakaj ste imeli dieto?No,sam ,da je vse ok... Zato, ker je mali imel sum na KM smo mogli pit anti alergijsko mleko, ki je obenem dietetično...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 22:22:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 22:23:18
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo urša evo deko Kolk je to "debelo" kolumbo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 22:24:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 22:26:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 22:27:41
|
|
|
|
Balonchy
|
Čak mal... da ne hodim nazaj iskat in brat... A sm si prow zapomnla, da si to pri najboljšem sosedu kupila???
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 22:28:05
|
|
|
|
brkn83
|
čer. mi smo se zdele zrihtali za v postlo, sam še mu ni za spati, še neki krementira v postli. Js pa tudi šibam sem čist crknjena, pa jutri zjutraj zopet pridejo delavci tk da me čaka zopet delo. Lahko noč.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 22:31:51
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo ja neki tacga iščem, pa povsod sam roza najdem če si zadnjo modro kupla, a so mel še kere druge barve poleg roza? Balonchy ne v Mullerju jo je kupla. Jaz sem ravno izpod tuša. Še čajčka popijem in šibam v mižole. lahko nočko
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 22:33:51
|
|
|
|
boma2
|
dober večer mamice :) No vsem hvala za odgovore.. Kolumbo... Kako je bilo na cepljenju, Upam, da boste dobr prenesli...:) v glavnem grem mal pod tuš pa Žigca pogledat če je zaspal... Jutri kaj več... ČE se opogumim.. mogoče tudi jaz pridem na Zbilje... :)
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 22:34:24
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo urša evo deko full lepa jaz bi tudi tako imela :)
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 22:36:31
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo ja neki tacga iščem, pa povsod sam roza najdem če si zadnjo modro kupla, a so mel še kere druge barve poleg roza? Balonchy ne v Mullerju jo je kupla. Jaz sem ravno izpod tuša. Še čajčka popijem in šibam v mižole. lahko nočko A ha... Morm takoj jutri mojga u Milerja nagnat... A kera ve, če jih držijo na Rudniku al pa u BTC-ju???
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 22:37:16
|
|
|
|
Balonchy
|
Boma - imaš ZS!!!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 22:45:50
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo ja neki tacga iščem, pa povsod sam roza najdem če si zadnjo modro kupla, a so mel še kere druge barve poleg roza? Balonchy ne v Mullerju jo je kupla. Jaz sem ravno izpod tuša. Še čajčka popijem in šibam v mižole. lahko nočko A ha... Morm takoj jutri mojga u Milerja nagnat... A kera ve, če jih držijo na Rudniku al pa u BTC-ju??? Ti grem lahko jaz pogledat, če jih imajo na Rudniku. Ti jutr sporočim, če želim.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 22:50:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ola! simona........problem s velikim vozem smo lepo rešili.......smo kupili quinny zapp in bom vzela podvozje+lupinico tko da se kamot peljem s tabo smo kupili tudi darilo za nečakinjo zdej pa šibam ker se hana že full razburja ka nisi povedala bi ti ga prodala, ker ga ne rabimo k benjamin noče bit v jajčki
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 22:50:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 22:51:34
|
|
|
|
Katjusa
|
evo nam je dala pridalajla 6 škatl mleka na stran tak da smo oboroženi za 6 tednov pol pa upam, da bo tle tud mleko za dobit
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 22:53:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 22:54:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 22:55:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠA mel so sam še 2 roza ....u BTCju NOBENE, na Rudiku nazadnje tut sam roza....je pa tko d vsako sredo dobijo novo robo in so mogoče ta teden kej novga dobil A ne ob četrtkih? K sem bla včeri tam, pa so ble prazne police, dons so jih pa ful filal.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 22:59:19
|
|
|
|
Katjusa
|
moja se najavlja vedno več je rozasto-krvavega spodaj sma upam, da ne b o zdej spet cel teden trajalo da se vlije.... in tudi tokrat sem za sedaj brez krčev
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 23:10:26
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo ja neki tacga iščem, pa povsod sam roza najdem če si zadnjo modro kupla, a so mel še kere druge barve poleg roza? Balonchy ne v Mullerju jo je kupla. Jaz sem ravno izpod tuša. Še čajčka popijem in šibam v mižole. lahko nočko A ha... Morm takoj jutri mojga u Milerja nagnat... A kera ve, če jih držijo na Rudniku al pa u BTC-ju??? Ti grem lahko jaz pogledat, če jih imajo na Rudniku. Ti jutr sporočim, če želim. Če si tko prjazna - bom full vesela!!!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 23:18:57
|
|
|
|
Onasiss
|
Uh sm smotana, sej mi za zamert, sem zdele vidla, sa sem napisala če želim. A za modro te zanima? Če pa ne bojo imel, pa jim lohk malce zatežim naj naročijo, ker jih tam veliko poznam.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 23:29:14
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Uh sm smotana, sej mi za zamert, sem zdele vidla, sa sem napisala če želim. A za modro te zanima? Če pa ne bojo imel, pa jim lohk malce zatežim naj naročijo, ker jih tam veliko poznam. A še to??? Ja če bo šlo.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?