|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
6.5.2009 23:14:24   
Zvezdica
aja, pa najbolš je blo to, k mi je rekla ni lada

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne moreš no. Sem pokala od smeha, moj se pa še zdaj reži. Sem nekao doživljala tole s tabo...sicer z zamikom in moram rečt, da mi je šlo vse gor...

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
7.5.2009 6:42:40   
Anonimen
sicer z zamikom in moram rečt, da mi je šlo vse gor...

user posted image user posted image user posted image

men tud še zdej dvigne...sam kaj naj, je kar jeuser posted image moj brat je kurje dreke po dvorišču pobiral, pa deževnikeuser posted image sej ne vem kaj je hujuser posted image

jutrouser posted image

mamo posvetovalnco dons, ob 8ih.  kafe spijem, pa kak buhtelj pojem, pol pa zrihtat sebe pa tamalga.

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
7.5.2009 8:13:39   
PAJO
dobro jutro

ena user posted image za čudovit dan,ki se nam obeta.

res je že lepo zunej,sonček sije.....

lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
7.5.2009 9:04:57   
kiara24
jutro........

mi smo spali super.

Sedaj pa se Klarica igračka in čeblja v postelji, jaz se vam pa na hitro oglasim.

Pol pa ven k je tulk leepooooouser posted image .
Saj res sem vas hotela vpr. a jih že navajate da sami zaspijo jaz sem včeraj probal pa ko jo položim v posteljico se takoj zbitrhta in gleda ko čuk ter zganaja afnarije.... ko pa je pri meni pa je morto in zaspi v 5 minutah.

Grem me tamal kliče, mogoče se pa še kaj oglasim.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
7.5.2009 9:25:00   
tjasssa
Zdravo,

pri nas Neli že 2 mesca in pol spi v svoji postlici, zvečer okrog pol osmih se nahraniva in pojeva, jo položim v njeno postlco, in ona brez jokanja in teženja nekje v 15 minutah zaspi....tko da mi s tem nimamo problemov....
Je pa spala tam nekje prvih 14 dni do 3 tednov pri nama, ampak sem kmalu ugotovila da te no bo šlo ker pol se noben ne na spi prov fajn, pa tud nisem pristaš tega da otroci spijo pri starših v isti posteljci, ni problem se pocrkljat, tud pr nas jo zjutraj vzameva k sebi da se mal pocrkjamo, da bi pa pri nama spala to pa ne...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
7.5.2009 9:34:34   
Anonimen
ni problem se pocrkljat, tud pr nas jo zjutraj vzameva k sebi da se mal pocrkjamo, da bi pa pri nama spala to pa ne...

tko sm jst tud reklauser posted image in sem se 8 al 9 al kolk mescev matrala, pa vstajala po 5krat in večkrat vsako noč in jo vestno nazaj v kinderpet dajala, da sem bla že pol čist hin od vsegauser posted image pol eno noč, ko se je že nevemkolkič zbudila, mi je počlo in sem si misla a more bit tko....in sem jo k seb vzela in je spal brez problema do jutra....in pol sm jo zmeri prvič ko se je zbudila, vzela k seb in je bil miruser posted image vsi smo bli bolj naspani in bolj spočiti in zadovoljni. pa zdej brez problema spi v svoji postli, sam zbuja se še zmeri, ko se ji sanja in takšno, nimaš kaj. bi blo lažje, če bi še zmeri pr nama spala, sam jo je tamal izrinuuser posted image sam k bo pa neo tolk večji, da ne bo nevarnosti da mu ona ponoči kej nardi, al pa se nanjga zvali al kej, jo bom pa spet k seb vzela če bo treba, bomo pač vsi skp spali, sej mamo veliko postlouser posted image

tak, neo je bil cepjen, še registriral ni kaj ga je doletelouser posted image velik je 65cm, tehta 6620, čist je bla navdušena nad njimuser posted image itakuser posted image

zdj grem pa mal pospravt...

(odgovor članu tjasssa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
7.5.2009 9:35:13   
Nea
ulla80 - tvoja mala pa je res faca user posted image  Pri nas se kaj takega še ni zgodilo. Sedežne so bile namazane s kremo za ritko, otroci so pikali drobtinice s ploščic kot piščančki... kaj takega kot je tvoji uli jim še ni padlo na pamet - HB user posted image

Včeraj sem Eriku pokazala eno Emino pupo, ki zna povedat mama-papa.... EN čas jo je gledal, potem pa naenkrat opazim solzice... tišina... in potem user posted image  Kako ga je samo bilo strah. Komaj sem ga pomirila.

Ko bom z otroci prišla v Slovenijo bom največ časa na Ptuju, pri starših. Čez vikend bomo mogoče šli do Ljubljane, ampak takrat pa res ne bom imela nič časa za kavo in srečanje, ker nas čaka ogromno obiskov.
Dajmo se slišat ko bom dol. POtem bom vedela kako pa kaj.

AQ - a tudi Noah ima težave z ledvicami? Mogoče si že pisala o tem, pa sem spregledala

kopanje - Erik se še vedno kopa v banjici in takrat ful uživa. Je pa res da mu bo kmalu premajhna. Komaj čakam da se bo naučil sedet. POtem ga bom dala v stolček za kopanje in se bo lahko s sestricami čofotal.

Pri nas je voziček postal problem. Tako kot sestrici, se Erik tudi nerad pelje v vozičku. Ko je čas za spanje je vse OK, ampak da bi on recimo samo ležal in gledal okoli, tega pa ne mara. In je potem pred vrtcem ko pobiram pupiki vedno jok... in me mame čudno gledajo in sprašujejo kaj je z njim. Ja nič, kaj bi bilo. Enostavno ne mara vozička. Tako da se na poti domov vedno joka. Za kratek čas pomaga duda, ostalo pa je samo dretje. Kaj čem... vzet ga ne morem ker 10 rok pa res nimam.
Ko bo znal sedet bo boljše. Treba je pač še malo potrpet.

Zdaj grem prat in kuhat.

A ja... tudi mi imamo boshov sušilec in sem res zadovoljna. Je pa res da uporabljam samo 2 programa za sušenje.

Fajn bodite,
NEa

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
7.5.2009 9:42:11   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

tko sm jst tud reklauser posted image in sem se 8 al 9 al kolk mescev matrala, pa vstajala po 5krat in večkrat vsako noč in jo vestno nazaj v kinderpet dajala, da sem bla že pol čist hin od vsegauser posted image pol eno noč, ko se je že nevemkolkič zbudila, mi je počlo in sem si misla a more bit tko....in sem jo k seb vzela in je spal brez problema do jutra....in pol sm jo zmeri prvič ko se je zbudila, vzela k seb in je bil miruser posted image vsi smo bli bolj naspani in bolj spočiti in zadovoljni. pa zdej brez problema spi v svoji postli, sam zbuja se še zmeri, ko se ji sanja in takšno, nimaš kaj. bi blo lažje, če bi še zmeri pr nama spala, sam jo je tamal izrinuuser posted image

Isto je bilo pri nas. Sem probala vse metode da bi zaspali v svoji postelji, pa ni palilo. Ema je od joka bruhala, Lara pa s svojim visokim C-jem zbudila celo okolico... Zato smo metodo spremenili -  ko sta se zbudili, sem in eno in drugo dala v najino posteljo in sta spali do jutra. To je trajalo do 2l 4m. Takrat sta že bili večji in sta končno prespali celo noč.
Z Erikom je isto. Najprej je na začetku spal pri nas. Zdaj ga zvečer takoj odložim v njegovo posteljo in tam spi do 1-2 zjutraj. Potem ga vzamem, ga nahranim in največkrat spi pri meni.... Fora je da jaz zaspim predno se on do konca naje user posted image ...

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
7.5.2009 9:42:36   
Anonimen
ulla80 - tvoja mala pa je res faca user posted image Pri nas se kaj takega še ni zgodilo. Sedežne so bile namazane s kremo za ritko, otroci so pikali drobtinice s ploščic kot piščančki... kaj takega kot je tvoji uli jim še ni padlo na pamet - HB

user posted image user posted image to itak...odkar je tamala, sam še z vročo vodo pomivam po tleh, k mi je vse polizalauser posted image k mi je vseen nekak boljš da mal umazanije poliže, kot pa čistilouser posted image no, wc pučem s čistilom, sam nad njega se še ni spravlauser posted image
mi je velik bolj kot včerajšnji dogodek blo ogabno, ko mi je v kopalnici sifon ven potegnla, najprej uno železno luknjasto mrežo dol, pol pa še cel un lijak venuser posted image in tist valjda vsake kvatre enkrt spučeš in takrat je bil tist kvatre zeloooo daučuser posted image in pridem v kopalnco in ona sedi na štengi z onim lijakom, povsod vsa posvinjana z ono svinjarijouser posted image po cotah, lasih, roke čist svinjske, po obrazu, pa po ustih je mela polnouser posted image tist mi je blo huj kot včeri drek, tist mi je nasplošno huj svinjarija, drek je pač drekuser posted image user posted image uglavnem, tam mi je pa res dvigovalo in obračalo, že sam ko sem jo slačilauser posted image

vidte kaj vas še vse čaka, tiste ko maste prvegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3134
7.5.2009 9:58:24   
tjasssa
Zgleda imamo pri nas pol srečo zgleda z temle spanjem v svoji postlci, tud zdy k smo bli na morju v hotelu sva vzela prenosono postlco  in je čist lepo zaspala, prav tako v prikolici  tam je pa spala v navadni postli sama, in prav tako ni bilo problema.....upam da bo do nadaljnega tudi tako!!
Da bi jo mogla pa po rokah nosit preden zaspi to pa sploh ne, nikol nisem , ona tega sploh ne mara, se začne kr jokat če jo daš v tak položaj, ker takoj ko je čas za spanje dvigne rokice gor in tko jo sploh ne morš nosit.......nevem al pa smo jo že od začetka tko navadl ...hecno kok se otročki res razlikujejo med sabo,....
Glede vozička, pa umremo da ga nimamo , se tok rada vozi ona bi bla skos v vozu, sploh zdy k  ma športni del, sam gleda okolico....
K smo mel pa košaro pa čez dan ni hotla nikjer spat razen v vozu, tko da k je bil slab vreme ( dež) sem jo mogla po hodniku v bundi vozit, da je zaspala, pa sem probala svašta, povsod sem jo zvlekla pa ništa, sam da je bla pa v vozičku pa 10 minut pa je že kinkala.....

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
7.5.2009 10:56:45   
petra88
pri nas za zaspat je kakor kdaj, kdaj ga dam v zibko in kar zaspi, največkrat ga pa dam na zizo še tazadne kaplje scuzat, pa zaspi kar pri meni, potem ga pa dam v zibko in spi naprej. ponoči pa ko poje ga dam v zibko in spi naprej brez karkoli.
sam teli tamali pa že zastopjo, ne morš verjet kolk. naš si tlači prste v usta, in mu sam malo bolj na glas rečem NE jih že da nazaj ven. kljub dudam in vsemu sem ga danes zjutraj našla s palčkom v ustih user posted image user posted image sam ne, dudo hitr vrže ven in prst not, nevem kaj najuser posted image

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
7.5.2009 11:04:50   
Ploha
evo meto nekaj dni nazaj

user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
7.5.2009 11:19:49   
Anonimen
user posted image je tud tak buhtjuser posted image frajerkauser posted image

evo, še moja dva kremplauser posted image

user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3138
7.5.2009 11:48:06   
Jancci
Ploha in Ula.. mata fletkote male!! user posted image user posted image user posted image
Sploh ula mi s tistim drekom ne gre iz glave!!   user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
7.5.2009 12:00:43   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Mi imamo zdaj v ponedeljek 5-ič. Potem pa verjetno jovo na novo.
Jaz bom še hodila.

Zvezdica, na linku od jancci lahko pokličeš Andrejo, za Anastazijo pa številka ni objavljena.user posted image
Če bi šla v ponedeljek, pokliči andrejo če lahko prideš.

041822616 je od anastazije  (v bistvu se andreja uči od anastazije tako da je vrjetno tut fajn)

Niia a drugače ti je všeč?? Men je fino, sam me je pa zadnjič mal "okregala" da morva vsak dan telovadit. Mi2 sva mogoče kakšen dan spustili in jo nisem obračala na glavo, pa je rekla, da jo kar moram. Zdaj že cel teden pridno vadiva in je tamala velik bolj sproščena. Ko jo držim za nogice in visi na glavo veselo cuza prste, kot da ne bi bilo nič. Ko pa delava tiste gugalnice se pa ful smeje zraven!! Ji ful paše!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
7.5.2009 12:44:02   
barba
Midva sva bla tud dons v posvetovalnici in na prvem cepljenju. Najprej se je na glas smejal, pol k je pa špiklo ven potegnila je pa tulu ko norc.
Tinetove mere: 6630 g in 64 cm, obseg glave 42 cm.
A nismo me imele nekje en seznam naših user posted image , pa mere pa to?

Ulla - za user posted image , tvoja jih res pogrunta user posted image user posted image user posted image
Pr nas še ni blo nč takga. Je bil pa moj brat specialc za take štose. Bil je star 3 leta k smo doma belili po bajti. Neki beleža je ostal in je edn pozabu penzle pospravt. Za hišo je mel pa fotr fičota in ga je mali prebelu. Modr fičo je bil do šip lepo z belim apnom pobarvan.user posted image user posted image user posted image

Otroci so res luštkani user posted image

Grem hitro neki skuhat pol pa nazaj ven ... dons je čista tišina v ulci, tko da bomo lahko v miru zunajuser posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 7.5.2009 12:49:09 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
7.5.2009 13:09:22   
L009
ula je pa res svetounauser posted image , jooj kaj use me še čaka

dons je pa Lana 4 mesce že stara, kok gre hitr, lih dons sm gledala posnetke iz porodnišnice pa 1. mesec, kašn drobižk mejhn je bla, zdej je pa že taka

user posted image

Lana ne zaspi sama, jo morm jst uspavat, sam mi je prou ušeč tko, ker se noče nikol stiskat, ker bi ona skos migala in je zato cele dneve na tleh in se igra, k je pa zaspana jo pa lahko stisnm k seb pa lepo zaspiuser posted image .
ponoč pa kakorkdaj spi pr men, ponavad jo dam v svojo pojstlco ko zaspi, pol jo pa ponoč ko se zbudi dam k seb in spiva naprej.

zdej greva pa še mal vn, k je tak lep sonček.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
7.5.2009 20:00:14   
Anonimen
eh dejte no, na drugi strani pač ne bomouser posted image

(odgovor članu L009)
  Neposredna povezava do sporočila: 3143
7.5.2009 20:15:11   
barba
evo, mularija spi, jst pa tle jogurt pijem user posted image

LP, barba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
7.5.2009 20:16:58   
Anonimen
jst pa sladoled jemuser posted image
pa se prepričujem da bi blo fajn kako anketo narestuser posted image sam zdej še ne morm, k mam eno roko z žlico zasedenouser posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3145
7.5.2009 20:31:17   
barba
še kar klofaš te anketa user posted image  dobr to
jst sm dons ugotovila, da bi blo dobr otrokom kej poletnih cunj zašit ... sam se mi nč ne ljubiuser posted image

LP, barba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
7.5.2009 20:38:46   
Anonimen
še kr jauser posted image še enih 150 do 200, tam nek jih mam....

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3147
7.5.2009 21:16:01   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

še kr jauser posted image še enih 150 do 200, tam nek jih mam....

a to še vedno ene ta iste ankete, a je to že nov paket anket???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
7.5.2009 21:19:49   
Ploha
mi mamo pa ful temenc, matr ej to je prou grozn za vidt, pol sm pa učer kupla kremo od mustele, pa sej sicer fullll zmehča, sam ko dol češm s tistim glavničkom ima živo roza barve glavco, pa zdej ne vem je to dobr, al nej pustim al je bolj da dol počešem, ej kr neki no,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
7.5.2009 21:28:53   
Ploha
Meta danes pri 3 mescih

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.