|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
6.5.2009 11:54:47   
Anonimen
Čist z vsem tem se strinjam. B razred od Gorenja, in to tisti za 340 EUR je čez glavo super - za un displejček odšteješ 200 EUR več.

sj tajga mam jst in sem ultra zadovoljna...pa čez par let mi ne bo panike dat tak znesek za novga, če bo trebauser posted image k o 1000€ čez € pa neb mogla glih rečtuser posted image

dan babeuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
6.5.2009 12:01:45   
African queen
Pozdravček punce in user posted image ..

Spet samo na hitro!Zadnjih 10 dni je pri nas zelo pestro...

Naprej sem jaz bruhala in driskala,končala na infuziji...zdej je pa ta starejši sin fasal angino,je čist bogi...user posted image
Včeraj je bil pa Noah drugič cepljen...in spet ima vročino in je precej siten...ah,sej bo bolje...

zvezdica hvala za pozdrave od Kalinškove user posted image

Počasi se moram odpravit na kakšno agencijo po let.karte...drug mesec greva z Noahom v Slovenijo user posted image ...morava na scintigrafijo ledvic..srčno upam,da se je kej samo do sebe popravilo.

No,pridne bodite.LP

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
6.5.2009 12:16:31   
Soncnica
Živjo punce!

Mi danes skoraj nismo spali user posted image , naših 5 zobkov pridno raste tudi ponoči, celo noč smo se zbujali, Calgel pa ni kaj prida pomagal... Zdej tamalčka spi, jaz sem si skuhala en res velik kofe in bluzim po netu

Tudi k meni user posted image še ni prišla na obisk in je ne pričakujem dokler bom na ful dojila. Tako je bilo prvič, ko je Jaša začel z gosto hrano, je prišla tudi user posted image . Ampak očitno ni nobenega pravila, ker tudi z zobki ni bilo enako. Jaša jih je dobil nekje pri 6 - 7 mesecih, tamalčka pa pri treh mesecih in pol, tako da ni primerjave.

Danes sem govorila s pediatrinjo na pediatrični kliniki glede cepljenja za Di Te Per za pupiko in ima tudi ona znižane imunoglobuline pod mejo normale tako, da zaenkrat ne bomo cepljeni. Čez 6 tednov gremo spet na določanje imunskega statusa.

Sušilec jaz imam Candy - ja B razred (8 kg) in je OK. Uporabljam ga za brisače, posteljnino, in kuhinjske servete, ostalo sušim na klasičen način. 

Jancci, Ulla, Zvezdica in Nea ful so luškani otročki user posted image

Mi laskov še nismo strigli, zadaj ima ful daljše kot spredaj, ji bom pa sigurno odstrigla pramen laskov za spomin user posted image

Vrtec ful ste bogi vsi, ki izpadete iz vrtca. Niia ta varuška je skoraj naša soseda in bi jo rajš dala k njej, kot v vrtec. V vrtcu bo 12 otrok, ona ima 3 otroke in bojda je res super. Zunaj pred hišo ima ful lep vrt z igrali in so z otroci veliko zunaj. Mi odločbe za vrtec še nimamo. Zaenkrat ne poznam nobenega, ki bi bil sprejet v vrtec, ampak so vsi izpadli user posted image Tjasssa se čist strinjam s tabo, če ne dobiš vrtca, imaš lahko res problem zaradi službe. Pa že itak je dost ljudi doma, ker ne dobijo dela...

Zvezdica k.linc pa tak serviser za pralni stroj. Upam, da ga je prišel še enkrat popravit. Zastonj seveda.

Khurde te vzgojne metode (privezovanje na posteljo in podobno) so katastrofa. Se pa jaz čisto strinjam s tvojo staro mamo...user posted image , ima čisto prav

Vrtenje naša punči tega še ne dela, ampak bom pa sigurno bolj pozorna na to. Se pa že ful na glas smeji...user posted image user posted image user posted image

Kopanje mi jo zaenkrat kopamo še v njeni banjici, ampak je že skoraj prevelika in ful čofota, pol imamo pa ves parket moker, tako da bomo počasi šli v kopalnico. A se katera že kopa skupaj z otročkom v banji? Kako to zgleda? Jaz bi počasi to probala.. Aha, Zvezdica sem vidla, da si že pisala o tem...user posted image

Zvezdica bravo za kolke user posted image user posted image user posted image

Ronja glede previjalnic tud jaz ne kompliciram. Je pa res, da pazim, da imamo sabo podlogo in vse ostalo. Problem je v tem, ker so te previjalnice npr. v Lj City-iju precej zasedene. zadnjič smo čakali kar v vrsti... user posted image  

Petra ne vem kaj je fora pri dudah... Ne vem, če so (moje) joške ves čas iste oblike, ampak bradavice pa sigurno so user posted image

Eno vprašanje; naša punčka se pri pasenju kravic očitno bolj naslanja na desno stran kot na levo in to ziher ni OK user posted image . Danes mislim poklicat pediatrinjo, po moje bi blo treba v razvojno. Kaj mislite?

lepo se cartajte

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
6.5.2009 12:25:05   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: khurde
... tako da se sprašujem, kako pameti uspe preskakovat generacije?!?!?

user posted image user posted image user posted image  Sam je res tkouser posted image

ronja - Meta je stara 3 leta, pa je bla do zdej postrižena mogoče 5x. Pač ni blo kej postrižt.user posted image

Zvezdica - te čist razumem, za pop*****
Jst sem tud dons misnla, da bova z malim še zunaj na terasi, ko sva pršla iz sprehoda. Sam se je ljubi sosed dru ko user posted image  in zmirjal vse po vrsti, tko da sva se sam not popokala. Mislim halo, tle je skoz slabš! Nisem dolžna poslušat sosedovega dretja.user posted image

Aja, naš Tine tud potuje po igralnem centru. Ne lih v krogu, ampak v rikverc.user posted image

Pr men še ni pršla M. Mi je prav fajn brez nje user posted image user posted image user posted image

Nea - pol se pa takrat, ko boste tle, lahko na kakšni kavi dobimouser posted image

Grem kuhat ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 12:46:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3105
6.5.2009 16:19:48   
Anonimen
evo, jst sem skopala neota, zdej pa lepo toplo zadekan pančka tule pri meniuser posted image jutri mamo posvetovalnco, da ne bo kt en prašič, ves pokozlan in takuser posted image čeprov do jutri je še zmeri lohkuser posted image
ula je s tastom zunaj, zdejle ko pride še njo v banjo steram, pa bouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3106
6.5.2009 16:28:30   
kiara24
oj

evo malo sem vas brala smao ne kaj preveč ker ni časa, bom bolj na hitro.

Že prej sem vam hotela povedati da ko smo bili na morju da sva bili v bazenčku 10 minutk v plenički, bazen slana voda,  joj kolk je uživala nič se ni bala bilo je luštno.

No Niia jaz imam Boschov sušilec k lahko vse sušim notri tudi adidaske in bunde, viskozo, sintetiko.... vse pa je varčen in ful tih. OK bil je pa en let nazaj 1000E ampak mi ni žal.

Tudi pri nas se dogaja če jo dam v center, da pol čez 10 minutk k jo pogledam ni več spodaj, je pa res da se je ful začela bolj igrat, brcat in pa prijemat vse igračke jih vlečt... jo je zanimivo opazovat. Pa v vozičku se dviguje, pa noge dviguje in jih prijema pol se pa reži na vsa usta... lupinica ji je ful mejhna pa sem tisto že ven vzela pa mi je še vendo tako čudno ko je notri.

Saj res hotela sem vas vpr. kdaj jih lahko potem damo v avto sedež? aLi šele potem ko otrok lahko sedi?

Danes posadila korenje, grah, berivko.... pa 20 korit rož, pa še vedno nisem konec. Uživajte, grem v vrt je polno dela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
6.5.2009 16:34:49   
Anonimen
Saj res hotela sem vas vpr. kdaj jih lahko potem damo v avto sedež? aLi šele potem ko otrok lahko sedi?

čimkasnej, ziher pa ne pred 9 kg. oz. ko pač preraste lupinico, če bi ji glava čez gledala, pa tud če nima 9 kg, pol ja.
mi recimo smo mogl dat ulo prej, ker ona pri 1. letu ni mela 9 kguser posted image v jajčki se je pa že ful bunila, se sploh ni hotla vozit, sam je bla razvojno že itak na taki stopnji, da je komot šla v sedež.

zdej grem pa buhtle spečtuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
6.5.2009 17:38:29   
Jancci
Čao babe žabe! user posted image

Danes mi je ena rekla, da je nekje zasledila, da dobiš od občine neke denarce (cca 100evrov na mesec)  če imaš otroka v privat varstvu, se pravi ne v vrtcu! A kera kej ve na to temo?? Vrjetno je spet odvisno od občine do občine tako kot ob rojstvu!?

Kiara ti si ful pridna .. men se komaj da kosilo pripravt!!

AQ.. upam, da se čimprej vrnete na stare tire! Ko pa prideš v slo, bi mel pa spet lahko kakšno srečanje!?

Kopanje.. mi se kopamvo včasih v mali banji (ker velike žal nimamo) včasih pa kar pod tušem. Tudi na morju smo se tuširali in je tud fajn. Ji kar paše. Včasih ji pa samo nogice in rokice pod pipo dam pa se ji tud fajn zdi.

Zvezdica, Patrik je pa ful velik, lepo! Naša ima šele 62cm in 5555g. No, za telovadit je ravno pravšnja. Za telovadbo pa pokliči Anastazijo in vprašaj kdaj lahko prideš - vrjetno boš morala v kakšno začetno skupino. Jest hodim v torkih ali ob petkih. 1x na teden. Mi smo že ful norci  (no ja..mi2 z meto se mal šparava!!)

Petra jest sem zdej menjala dudo, ker je bila prva od 0-3 in zdej imam od 3-6. Ta zdaj ima večji cucelj in mislim ,da je tako prav, ker otroku rastejo tudi ustka! Joško pa komot bolj notri potegne ker se lahko prilagaja velikosti ust. To sem se drgač zdele čist zmislila, samo, če logično pomisliš bi bilo lahko res!? user posted image

Aja kar se strojev tiče.. jest sem ju takrat kupila v Avstriji v Metroju in sem dala za pralnega in sušilnega takrat 100 tisoč sit, pri nas je bil eden toliko. Se pravi sem ju dobila za pol cene. Pa je Gorenje.. samo napisi na stroju so v nemščini.

Meta je pa še vedno moj največji sonček. Je tok dobra... ko jo lupčkam po vratu, se naglas smeje!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 6.5.2009 17:39:02 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
6.5.2009 18:49:36   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Čim kasnej, nč prehitevat k s tem lohk sam škodo otroku nardiš.

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Danes posadila korenje, grah, berivko.... pa 20 korit rož, pa še vedno nisem konec. Uživajte, grem v vrt je polno dela.

Pridna, pridna ... jst morem še samo buče, paradajz in papriko vsadit. Je prov lepo na vrt pogledat k tko lepo rase.user posted image  Spet bo polna skrinja user posted image

Jancci - nč nevem o tem ... dej kar na občino vpraš

Meta je že skopana. Je bla tok zmatrana k ni čez dan nč spala. So šli z vrtec gledat spomenik krompirju oz. Marije Terezije, k je uvedla krompir. Ja, sred vasi mamo tak spomenik user posted image user posted image user posted image . Pol je bla pa še cel popoldne zunej. Se je komej po stopnicah gor privlekla, zmazala skledo čokolinota, zdej po risanki bo še sam v pojstlo padla.

Tine še čaka na kopanje. Ta uživač bi si samo glavo pral.user posted image  Dons je pol spal do 2h. Mi pa neki štrajka z dojenjem. Se doji par min in začne cmevkat in okol zjat. Ga dam na drugo stran in isto nardi. Mogoče bo po kopanju kej bolj lačen. Čez dan očitno ni bil.user posted image

LP, barba

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
6.5.2009 20:58:01   
Zvezdica
a telovadbo pa pokliči Anastazijo in vprašaj kdaj lahko prideš - vrjetno boš morala v kakšno začetno skupino. Jest hodim v torkih ali ob petkih. 1x na teden. Mi smo že ful norci  (no ja..mi2 z meto se mal šparava!!)

bom,a mi daš link, ker sploh ne najdem tega. Pa vem, da sem dala pod zaznamke, sam kaj če sem vmes dobila novga račkota.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 6.5.2009 20:59:10 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
6.5.2009 20:59:46   
Zvezdica
Tine še čaka na kopanje. Ta uživač bi si samo glavo pral.  Dons je pol spal do 2h. Mi pa neki štrajka z dojenjem. Se doji par min in začne cmevkat in okol zjat. Ga dam na drugo stran in isto nardi. Mogoče bo po kopanju kej bolj lačen. Čez dan očitno ni bil.

barba...enako pri nas. Pa naš nikoli ne joka, zdaj že dva dni pa pred spanjem sirena za cca 20 min. No, če je v naročju ne, samo ga jast malo po malo odlagam in potem na koncu mami zmaga in sam spi. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 21:02:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3113
6.5.2009 21:04:19   
kiara24
Sej se mi ne mudi, jo dajat v sedež samo zanima me.

No pa so rožice, kar sem jih imela posadene, sem pa ugotovila da jih moram še ene par kupit. Sedaj so lepo pokrite, konec tedna gredo pa na balkone in okna, ter na brunarico.

V vrtu moram pa še paradajz, papriko, bučke in kumare posadit, pol bo pa vse.

Kopam pa jo v njeni banjici, kjer zelo užva samo ne v preveč vroči vodi, noče 37 stopinj, ji je očitno preveč.

No moram it še v nabavo za krst... Klara ma vse, lubiju manjka samo še lila srajca, meni pa vseuser posted image user posted image user posted image . Poštrihat se moram še pred krstom... joj je delauser posted image .

Zmatrana sem uživajte grem malo na kavč pol pa spat.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 21:05:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3115
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 21:09:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3116
6.5.2009 21:09:19   
kiara24
Niia- ja je ceneje mislim da je okrog 800E. Evo oznaka je wts86512.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
6.5.2009 21:42:23   
barba
spanje - jst Tineta v posteljo dam, navijem vrtiljak in zaspi v 15 min. Tko je zvečer. Sem ga pa začela tud 1x na dan dajat spat v posteljico. Tist pa mal dalj časa traja da zaspi. Dons sem ga nesla 11.45 pa je zaspal čez pol ure in spal do 2h. Sej je mož prnesu rolo, da bo tema v sobi k se z žaluzijami ne zatemni čist. Koker je mal bolj svetlo, pa mali ne zaspi in sam okol gleda in debatira.
Je velik boljš, če odspi 2 ure v kosu, kot pa 2x po pol ure kjerkoli.

Zdej pa res grem spat ... včeri sem bla ob 10h v pojstli user posted image , zutri pa še bolj zaspanauser posted image

LP, barba

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
6.5.2009 21:42:30   
Zvezdica
zvezdica, če si zainteresirana greš lahko v ponedeljek ob 11,40 z mano na telovadbo. K nam je tudi prišla ena nova. Pa niti nismo tako naprej z vajami, se veliko ponavlja, uni ki so že 6 m stari pa kaj drugega delajo.

Ja mi2 bi šla. Z veseljem. A moram prej kaj poklicat?

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3119
6.5.2009 21:58:19   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Jancci, ali sta obe skupini pri Anastaziji? Ker mi imamo Andrejo.

LINK Drugače je pa ob torkih in petkih Anastazija. Men je nekak bolj simpatična... Jest sem se z njo dogovorila, vem pa, da bodo ene v naši skupini nehale hodit, ker so otroci že pretežki in grejo na igrivo vadbo - nadaljevanje. Se pa itak vaje ponavljajo.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 3120
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 22:24:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
6.5.2009 22:30:33   
ronja
Hej, ljubljančanke - a se kaj dobimo kje? Me smo trenutno sicer brez vozička, ampak saj se s slingom tudi daleč prideuser posted image . Bi lahko malo v živo demonstrirale tele vaje...

Neposredna povezava do sporočila: 3122
6.5.2009 22:31:23   
Anonimen
nalijem prej vodo v bano tamali, pa na kahlco jo dam prej, itakuser posted image jo dam not, pa mi teži z žogo, grem iskat, pridem nazaj in me kap skor user posted image
tamala ga je nakidala v bano, HB je blo bolj trdo in so same une kuglce dreka plavale po vodi user posted image

ampak!!!! to še ni najhuj, celo pojedla ga je, OMG, ma mene je konc skor, nism vedla al nej bruhnem še jst tja v uno vodo al kaj....user posted image

sm se mogla najprej mal usest na štengouser posted image pa globoko vdihnt, pol sm potegnla tamalo iz vode, ji sčohala zobe in komplet ustno votlino in vrgla stran ščetko, pol sem spraznla banjo, polovila drekce in jih zmetala v školjko, zdrgnla vse igračke, podlogo in banjo in ponovi vajo. v drugo je šlo brez dreka...

u glavnem, sem še pod vtisi user posted image user posted image user posted image

user posted image prase mejhno...user posted image

aja, pa najbolš je blo to, k mi je rekla ni lada user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 6.5.2009 22:33:35 >

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3123
6.5.2009 23:02:06   
VRTNICA84
ojla!

Mi pa smo imeli danes ceplenje in je naša mala full tečka. Zvečer je na splošno tečka, ker ne more zaspati. Pa je full utrjuena.
Mene zanima če se vaši dojenčki tudi full dvigujejo v sedeči položaj? Ker naša se nom stop. Kak vidi roko se že prime samo, da lahko dvigne glavico.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
6.5.2009 23:14:16   
Zvezdica
Mi pa smo imeli danes ceplenje in je naša mala full tečka. Zvečer je na splošno tečka, ker ne more zaspati. Pa je full utrjuena.

naš je pa spal kot top ves dan, je sicer ttečnaril za spat ampak ni blo hudga.

Se dviguje tudi našm ampak ne v sedeči položaj. on se raj "kotali" . danes se je obrnil na trebušček potem pe v hipu še na hrbet.

i belive i can fly....

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.