Soncnica
|
Živjo punce! Mi danes skoraj nismo spali , naših 5 zobkov pridno raste tudi ponoči, celo noč smo se zbujali, Calgel pa ni kaj prida pomagal... Zdej tamalčka spi, jaz sem si skuhala en res velik kofe in bluzim po netu Tudi k meni še ni prišla na obisk in je ne pričakujem dokler bom na ful dojila. Tako je bilo prvič, ko je Jaša začel z gosto hrano, je prišla tudi . Ampak očitno ni nobenega pravila, ker tudi z zobki ni bilo enako. Jaša jih je dobil nekje pri 6 - 7 mesecih, tamalčka pa pri treh mesecih in pol, tako da ni primerjave. Danes sem govorila s pediatrinjo na pediatrični kliniki glede cepljenja za Di Te Per za pupiko in ima tudi ona znižane imunoglobuline pod mejo normale tako, da zaenkrat ne bomo cepljeni. Čez 6 tednov gremo spet na določanje imunskega statusa. Sušilec jaz imam Candy - ja B razred (8 kg) in je OK. Uporabljam ga za brisače, posteljnino, in kuhinjske servete, ostalo sušim na klasičen način. Jancci, Ulla, Zvezdica in Nea ful so luškani otročki Mi laskov še nismo strigli, zadaj ima ful daljše kot spredaj, ji bom pa sigurno odstrigla pramen laskov za spomin Vrtec ful ste bogi vsi, ki izpadete iz vrtca. Niia ta varuška je skoraj naša soseda in bi jo rajš dala k njej, kot v vrtec. V vrtcu bo 12 otrok, ona ima 3 otroke in bojda je res super. Zunaj pred hišo ima ful lep vrt z igrali in so z otroci veliko zunaj. Mi odločbe za vrtec še nimamo. Zaenkrat ne poznam nobenega, ki bi bil sprejet v vrtec, ampak so vsi izpadli Tjasssa se čist strinjam s tabo, če ne dobiš vrtca, imaš lahko res problem zaradi službe. Pa že itak je dost ljudi doma, ker ne dobijo dela... Zvezdica k.linc pa tak serviser za pralni stroj. Upam, da ga je prišel še enkrat popravit. Zastonj seveda. Khurde te vzgojne metode (privezovanje na posteljo in podobno) so katastrofa. Se pa jaz čisto strinjam s tvojo staro mamo... , ima čisto prav Vrtenje naša punči tega še ne dela, ampak bom pa sigurno bolj pozorna na to. Se pa že ful na glas smeji... Kopanje mi jo zaenkrat kopamo še v njeni banjici, ampak je že skoraj prevelika in ful čofota, pol imamo pa ves parket moker, tako da bomo počasi šli v kopalnico. A se katera že kopa skupaj z otročkom v banji? Kako to zgleda? Jaz bi počasi to probala.. Aha, Zvezdica sem vidla, da si že pisala o tem... Zvezdica bravo za kolke Ronja glede previjalnic tud jaz ne kompliciram. Je pa res, da pazim, da imamo sabo podlogo in vse ostalo. Problem je v tem, ker so te previjalnice npr. v Lj City-iju precej zasedene. zadnjič smo čakali kar v vrsti... Petra ne vem kaj je fora pri dudah... Ne vem, če so (moje) joške ves čas iste oblike, ampak bradavice pa sigurno so Eno vprašanje; naša punčka se pri pasenju kravic očitno bolj naslanja na desno stran kot na levo in to ziher ni OK . Danes mislim poklicat pediatrinjo, po moje bi blo treba v razvojno. Kaj mislite? lepo se cartajte
|