|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
7.5.2009 10:47:56   
sarar
pol pa res pestke držim. upam da mi ne bojo roke odpadle, je že tok punc za kere navijamo. ampak sej začetek pomladi nam bo pa tud pomagal... zdaj se grem pa porihtat za v službouser posted image
lepo se imejte vse skupaj!

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 726
7.5.2009 10:52:27   
toba
Hoj punce,
bolj malo se javim, ker nima kaj pametnega napisat...., vas pa dokaj redno spremljam in upam na +. Držim pesti, da bo ta mesec ljubezni boljši od deževnega aprila.
Čestitam vsem za user posted image , user posted image user posted image user posted image  vsem ki jih je obiskala user posted image , tiste ki pa še čakate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da prinesejo lepo novico.
Držite se.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 727
7.5.2009 11:05:16   
Anneri
Hvala sarar. Tudi jaz držim pestke za tebe in seveda vse ostale. Se vsekega pluska razveselim skoraj tako, kot da bi bil mojuser posted image .

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 728
7.5.2009 11:58:31   
Maisha
Punce jst sm taka reva user posted image , bila pred lekarno in sm se premislna... Tudi zato, ker nočem delat testa sama, tako da bom počakala do jutri popoldan, ko pride moj. Zaenkrat je še ni in upam, da je ne bo!
Držim pesti za ostaleuser posted image

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 729
7.5.2009 12:16:04   
dini

Maisha navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 730
7.5.2009 13:09:36   
Anonimen
user posted image    Pozdravljene punce,
ne zamerite, ker sem anonimna, ampak je še velika skrivnost, da delamo na novem otročičku user posted image

SARAR, sem prav na istem kot ti...doma imam že 2 fantiča, prejšnji mesec smo user posted image samo do 5 dni pred O, pa od tega ni bilo dobička....ta mesec smo pa do 2 dni pred O...user posted image  še nekaj časa ni za bit, jaz se počutim čist normalno....dvomim, da se taktiziranje obrestuje....drug mesec gremo na vse user posted image  Bom ravno tako vesela še enega fantička, čeprav bi bilo fajn imet tudi kakšno pupco, ane user posted image

V glavnem...čist vsem želim user posted image user posted image , tistim, ki ste pa to lepoto že ugledale, pa iskrene čestitke!

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
7.5.2009 13:20:20   
MAŠKA
Maisha drziiiim pesti! Sem mislila, da bo danes že kakašna nova rozika pa še nič!

Dajmo punce!user posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 732
7.5.2009 15:00:16   
Maisha
Hvala, da držite pesti zame, tudi jaz za vasuser posted image
No prišlo je do spremembe planauser posted image in bova test delala čez kakšni 2h, ko pride.

Verjetno ni tako pomemben jutranji urin, če mi zamuja že 2-3 dni ali počakam?

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 733
7.5.2009 15:07:42   
aqua77
Pozdravček majčice!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 734
7.5.2009 15:53:09   
lidijajenko
zdravo punce, tudi jaz se javljam v maju, prejšnji mesec ni bilo nič, čeprav mi je ful zamujala. dobila sem jo šele 40 dan, tako dauser posted image user posted image  upamo da bo ta mesec boljše.

Prosim da me date na spisek, ker pa ne vem kdaj bo prišla sem XX.5, je pa to 3.krog. (pri prvi nam je v 3 uspelo upam da bo sedaj isto)

Vsem srečkam nosečkam iskrene čestitke,user posted image user posted image   uživajte in vzemite si čas zase in za dojenčka ki raste v vas.

Za vse ki pa delate na otročku držim pesti in upam da bo ta mesec naš mesec.
Veliko srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 735
7.5.2009 16:53:38   
Maisha
Punce uspelo nama je user posted image user posted image user posted image Saj še ne dojameva... Ne boste verjele kaj sva naredila, ko sva zagledala user posted image , namesto, da bi skakala od veselja sva user posted image  user posted image user posted image
Črtica je bila najprej bolj bleda, potem pa vsako min temnejša... Uglavnem to je to, al kako? user posted image
Ne znam opisat kako sem srečna.
Hvala vsem, ki ste držale pesti zame, jaz jih bom za vas še naprej!

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 736
7.5.2009 16:58:52   
dini
Bravoooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 737
7.5.2009 17:36:51   
S*
Maisha iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image , resnično sem vesela za vaju user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 738
7.5.2009 17:41:27   
miklarom
Maisha - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image in lepo ter mirno user posted image

no pa seznam zelo lepo barva user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 739
7.5.2009 17:43:06   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 
XX.05 - Miklarom
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)

10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita 
12.05 - Tweety83 
13.05 - Jane77
13.05 - Bellissima
14.05 - Anneri
14.05 - Majčyca

16.05 - Ursa30 
16.05 - Buska

18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI) 
18.05 - Misk2
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 

19.05. -Tejchy25 (12. krog) 
20.05 - Pikica-2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina 
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55 
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJČIC 2009 nas je: 46

Modrih : 9
Roza   :  4
Skupaj :13

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................25,00% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 7.5.2009 17:44:48 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 740
7.5.2009 17:45:18   
D0aisy
Maisha čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 741
7.5.2009 18:03:13   
Maisha
Punce resnično hvala za vse čestitke!
Čist sem zmedena, moj je od vsega tega kar zaspaluser posted image jaz se pa sprehajam po forumu nosečnost, pa itak ne vem kam spadam..bi raj kr pri vas ostalauser posted image
Pa med navijačice me dajte! Navijam za vse vasuser posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 742
7.5.2009 18:14:28   
MiniMiska
Živjo, punce user posted image
Maisha - user posted image user posted image user posted image  - jooooj, kako sem vesela za vsak user posted image  , čestitke!
Držim pesti še naprej za ostale punce, dejmoooo +++ :):)

Punce, ki čakate user posted image , a še katera pije kavo  user posted image  ker jaz jouser posted image , sicer belo (niti ne nujno vsak dan), ampak pomoje bom prešaltala na brezkofeinsko al kaj user posted image

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 743
7.5.2009 18:19:54   
Maisha
Jaz sem prava kofetarca, pijem črno,  bolj "švoh"... Včasih jih spijem tudi po 3-4 user posted image Sej vem ja... Bom omejila, sej ena kvaica zjutraj pa ne more škoditi ali pač?

Aja, če smo že pri tej temi...Tudi kadim, kar dost... Slišala pa sem, da ni dobro za otroka in telo takoj nehat, ampak postopoma... Mislite, da jo to res ali sam tolažba za tiste ki ne morejo nehat?

< Sporočilo je popravil Maisha -- 7.5.2009 18:22:20 >

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 744
7.5.2009 18:32:04   
limonita
Maisha, nič ne bo narobe če prenehaš takoj, celo priporočljivo je. Ne rabiš postopnega prenehanja. Sicer pa čestitke! :)

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 745
7.5.2009 18:35:09   
Tanja_Jes
  Bravo Maisha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No že naša četrta nosečka...yeeeaaaahhhhhh

Ja a kadiš?! Oh ti, ti.... Sam za okregat si ti lumpa...pa še kavo...jej, jej...
noooooo....veš kaj ti povem....Moja mami pije kofe na litre, kadi pa tut...pa nas je tri rodila, pa kaj nam fali...rekla mi je da ko je bila noseča z mano...jih je jedla, ne kadila, tako so ji pasali...
Ja...no...saj jaz tut kadim, sicer zdaj malo manj...kofe pa itak...nora sem na kofe...

glavn da si ti nosečka pa probaj saj malo omejit...recimo 10 na dan....

čuvaj se Maisha..pa zdej moraš za dva jestuser posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 746
7.5.2009 18:37:51   
Tanja_Jes
Jada....navijam zate...upam da si user posted image ...držim pesti...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 747
7.5.2009 18:52:22   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Bravo Maisha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No že naša četrta nosečka...yeeeaaaahhhhhh

Ja a kadiš?! Oh ti, ti.... Sam za okregat si ti lumpa...pa še kavo...jej, jej...
noooooo....veš kaj ti povem....Moja mami pije kofe na litre, kadi pa tut...pa nas je tri rodila, pa kaj nam fali...rekla mi je da ko je bila noseča z mano...jih je jedla, ne kadila, tako so ji pasali...
Ja...no...saj jaz tut kadim, sicer zdaj malo manj...kofe pa itak...nora sem na kofe...

glavn da si ti nosečka pa probaj saj malo omejit...recimo 10 na dan....

čuvaj se Maisha..pa zdej moraš za dva jestuser posted image

Ej k, da bi mojo mami opisovalauser posted image Pa sm tud jst čist zdrava, čeprav jih je tud jedla ja.. No jst bom nehala, v to sem prepričana, pa še moj je nekadilec in me gnjavi že 7letuser posted image Vem, da bo težko, ampak pomislim na otroka, ki nima izbire..nočem, da je v dimu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 748
7.5.2009 18:53:34   
tuliipa
živijo punce...
sem bla kar vaša redna obiskovalka tukaj (pod drugim nadimkom), ko pa se je nazadnje v aprilu pojavila user posted image sem se malce skrila...
zdaj je prišel maj in z njim dolgo pričakovane user posted image !!!! (v 14. krogu!!) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni se kr smeje.
sem delala testek v torek in do zdaj še vedno nisem dojela... moj je reku, da je komaj za njim prišlo. da so mu v službi kar solze sreče ven silile...

uglavnme nadimek sem tudi menjala, ker sem pod tistim kar znana, naša nosečnost pa bo še malček ostala skrivnost... (sedaj sem v 5. tednu...)
bi pa rada tudi rekla, da mi je ta forum zelo pomagal, ko sem vidla, da je veliko punc/žensk z istimi težavami kot jaz... ampak me je pa tudi malo zasvojil, ko sem brala vse tiste znake - mislim, da sem v aprilu dala vse čez, pa ni bilo nič..

zdaj, ko se je pa končno zgodila naj povem, da sploh nisem imela nobenih znakov. sitna sem bila kot za dobit user posted image , nič me ni špikalo, nič mi niso prsa otekla, nič mi ni po kovinskem okusu dajalo... user posted image
zaenkrat se počutim super. samo dosti lulam in nonstop bi pila mleko. user posted image

držim pestke za vse!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 749
7.5.2009 18:58:48   
Arual
Hey.

Kako kaj? Me date med vaše navijačice, moja user posted image  je od februarja nekaj štrajkala, zdaj pa je prišla v svoji veličini in se nisem niti nikamor vpisala na seznam.  Tako da jaz bom kr vaša navijačica.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?