|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
7.5.2009 11:39:42   
PikicaStonoga
Morm nekej napisat, sam da vidim, če mi je uspelo pomanjšat novo slikco in jo naložit v profil ...  :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
7.5.2009 11:41:15   
PikicaStonoga
Bravo jaz!!! user posted image user posted image user posted image

Zdej dam Tijano spat, potem vas pa naučim, je čist u izi! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
7.5.2009 11:43:28   
PikicaStonoga
http://www.softorbits.com/batch_picture_resize/index.html

tole zdovnloudajte in inštalirajte ...
potem dodate sliko ...
določite novo velikost (width in hight napišete 73 povsod) ...
določite kam shrnai (destination) ...
in kliknete start ...
super ha? Pol pa na novo v profil naložite to bo pa šlo a ne ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3503
7.5.2009 12:06:11   
PikicaStonoga
afnica in mandek ...spraševali sta o odvajanju hranjenja čez noč ...moja svakinja je svojo mlao pri 7 odvadila jesz ponoči ...je jedla 1x, ampk se je dostikrat zgodilo, da je prespala noč in je iz tega sklepala, da je je pikica pripralvjena nejest ponoči, ampk se zbudi iz navade in hoče jest ...tko da se j epri 7. mesecih odločila in šla v akcijo ...oz. je šel v akcijo njen mož, moj brat ...ko se je ponoči zbudila, jo je moj brat uspaval,, nosil, tolažil ...zakaj ne ona? zato, da mala ne bi zavohala mleka in bi blo težje in bolj grozno, ker jo je dojila ...torej moj brat se je mučič 10 dni ...prvi dan je jokala 2 uri drugo dan uro in pol in potme vse manj ...10dan se ni več zbujala in potem nikoli več ...
če se moja ne bo sama od sebe navadila, bom tud jaz šla v kaj podobenga, oz.l midva, moj mož, ker tud jaz dojim ...ker Tijana npr. eno noč na tedne prespi ...včasih celo več zaporedoma, tisit teden v velki noči, je npr. od 7 noči jih prespala 5. Potem spet ne več ...Ta teden, mesec po veliki noči, je npr. od zandjih 5 noči prespala 4!!! ...tako da če se bo sama odvadila tam nekje do poletjA (do konca junija OK, če pa ne, bova midva tud verjento odvadla tako kot moj braz in njegova) ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3504
7.5.2009 12:14:39   
čebelka77
Samo da na hitro vas pozdravim, zadnje dni smo zelo sitni. Ne spat in ne pokonci bit. Za popenit. ponoči smo na 2 uri pokonci................................., v glavnem ne konča se. Evo zdele se spet dere kot nora. Šibam

Neposredna povezava do sporočila: 3505
7.5.2009 12:15:17   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

afnica in mandek ...spraševali sta o odvajanju hranjenja čez noč ...moja svakinja je svojo mlao pri 7 odvadila jesz ponoči ...je jedla 1x, ampk se je dostikrat zgodilo, da je prespala noč in je iz tega sklepala, da je je pikica pripralvjena nejest ponoči, ampk se zbudi iz navade in hoče jest ...tko da se j epri 7. mesecih odločila in šla v akcijo ...oz. je šel v akcijo njen mož, moj brat ...ko se je ponoči zbudila, jo je moj brat uspaval,, nosil, tolažil ...zakaj ne ona? zato, da mala ne bi zavohala mleka in bi blo težje in bolj grozno, ker jo je dojila ...torej moj brat se je mučič 10 dni ...prvi dan je jokala 2 uri drugo dan uro in pol in potme vse manj ...10dan se ni več zbujala in potem nikoli več ...
če se moja ne bo sama od sebe navadila, bom tud jaz šla v kaj podobenga, oz.l midva, moj mož, ker tud jaz dojim ...ker Tijana npr. eno noč na tedne prespi ...včasih celo več zaporedoma, tisit teden v velki noči, je npr. od 7 noči jih prespala 5. Potem spet ne več ...Ta teden, mesec po veliki noči, je npr. od zandjih 5 noči prespala 4!!! ...tako da če se bo sama odvadila tam nekje do poletjA (do konca junija OK, če pa ne, bova midva tud verjento odvadla tako kot moj braz in njegova) ...

mene je pri tej varjanti strah, da se ne bo naročja navadilauser posted image . že tko če ponoči zaslšim kakšen jok (pol utihne), me zaskrbi kaj pa zdaj, da ne bo še ponoči po naročjuuser posted image .
Bom pa poskusila počakat na jok, da se na njeno čebljanje, jamranje ne oglasim in ne grem flaše delat.

Neposredna povezava do sporočila: 3506
7.5.2009 12:19:12   
Pšemek
hojla punce, da se mal pofočkam!

midve sva bili včerej večino dneva pri mojih, ker je imel user posted image  ta dolgo in je šele ob 21h prišel. mi2 sva se šli pa k moji mami razvajat. smo šle vse 3 na sprehod na žale babici svečko prižgati. danes smo pa tudi sve 3 šle v BC mal zapravljati.

GH nam gre vedno boje, zdaj ko je dojela, kaj mora delati z njo user posted image .

Diplomska gre - počasi. Bi šlo hitreje, če si mentorca ne bi toliko časa jemala za pregledovanje.

Tak, malo sem se vam javila, bodite še naprej super, pa si še kej pišemo.

Zdej pa grem kosilo kuhat... Pa-pa

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3507
7.5.2009 12:19:39   
afnica mala
mi2 sva pa iz kavice in sprehodka. Je bla tolk pridnauser posted image . Brez joka zaspala v vozičku in ko se je zbudila tud ni jokalauser posted image .V lekarni sem kupila Mustalo za zaščito pred sončkom.
Sem ji dala zdaj sadni obrok, ker ni blo časa kuhat zelenjavce- bo popoldan. Je pojedla cel lonček 190guser posted image .

Zdaj pa dekco ven, pa marelo naštimat, pa se bova kakšno urco crkljali, potem pa Neli spat jaz pa kosilo kuhat, pa mal pospravit.

Lučka- ja, moraš iti tja, pa se mal pomeniš, potem pa da zdravila. Upam, da bodo nam nuvala pri zobkih.
Ti bom kasneje dala na zs številko, če jo boš potrebovala. Šibam, kakala je.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
7.5.2009 12:23:07   
PikicaStonoga
Še to: Irma mi dovoli, da pošljem pritožbo za vrtec tistim, ki jo potrebujete (sem tud po njeni povzemala).  Vam bo lažje sestaviti. Torej na ZS mi napišite mail, pa vam pošljem ... imam pritožbo za vrtec in pismo županu (meni se ni dalo osebno it do njega v Lukovico) ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3509
7.5.2009 12:24:20   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

mene je pri tej varjanti strah, da se ne bo naročja navadilauser posted image . že tko če ponoči zaslšim kakšen jok (pol utihne), me zaskrbi kaj pa zdaj, da ne bo še ponoči po naročjuuser posted image .
Bom pa poskusila počakat na jok, da se na njeno čebljanje, jamranje ne oglasim in ne grem flaše delat.

Ja to pa itak! Mogoče se pa samo gra, čeblja, pa ib nazaj zaspala, če bi jo pustila ...probaj vsaj podaljševati čas do jutra ....

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3510
7.5.2009 12:26:53   
PikicaStonoga
lučka ...en komntakt za homeopata ima tud lovely ...zdej mamo kr dva na izbiro jupi :)

afnica mala ...to idejo kakoodvadit od hranjena ponoči, sta moj brta in njegova dobila na RR, ker tud ona dost tukej straši ... ;) ker kaj češ pa drugega nardit, ko enostavno veš, da je otork pripralvjen, vendar se vseeno zbuja???

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3511
7.5.2009 13:06:50   
jolly123
dajte mi eno idejo kaj kupit punčki za prvi rojstni dan. Itak te velike zadeve bo dobila od babic, dedkov, tet itd. Pač eno malenkost ampak da je uporabno in zanimivo. 

Neposredna povezava do sporočila: 3512
7.5.2009 13:30:47   
timnala
Jolly..kakšno didaktično igračo al pa pri punčkah s Hello Kitty ne morš falit user posted image user posted image user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
7.5.2009 13:34:32   
timnala
Glede homeopata..jaz mam kr svojga doma user posted image user posted image user posted image  sam on to zdravi poleg sihta zivali pa tud nas bliznje, ce mamo kak problem, sirse okol pa ne, ker se je treba v vsak zdravstveni problem ful poglobit.
Je pa ful dobra homeopatinja ga. Krušič (blizu Kamnika)..je tudi zdravnica, tako da zna po obeh plateh svetovat.
Glede zobkov pa sploh ni neke visje znanosti..mislim, da se lahk dasta dva zdravila - Kamilica, kadar je otrocicek teckast, se hoce nosit, otozen... ce pa ma vrocino pa so dlesni otečene pa Belladona user posted image  Evo, ze jst vem user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
7.5.2009 13:35:39   
timnala
Če bo kteri prav prislo, sem pa nasla na netu link, katera homeopatska zdravila se uporabljajo pri otrocih..itak se se en kup drugih, ampak ta so najpogostejsa oz. s takimi tezavami se srecujejo user posted image .

http://www.roditelji.hr/beba/0-3-mjeseca/homeopatija-za-bebe.html

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
7.5.2009 13:38:35   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Glede homeopata..jaz mam kr svojga doma user posted image user posted image user posted image  sam on to zdravi poleg sihta zivali pa tud nas bliznje, ce mamo kak problem, sirse okol pa ne, ker se je treba v vsak zdravstveni problem ful poglobit.
Je pa ful dobra homeopatinja ga. Krušič (blizu Kamnika)..je tudi zdravnica, tako da zna po obeh plateh svetovat.
Glede zobkov pa sploh ni neke visje znanosti..mislim, da se lahk dasta dva zdravila - Kamilica, kadar je otrocicek teckast, se hoce nosit, otozen... ce pa ma vrocino pa so dlesni otečene pa Belladona user posted image  Evo, ze jst vem user posted image

to homeopatinjo ima Neli, dela pa v Mengšu, v stavni Mercedeza

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
7.5.2009 13:46:49   
timnala
PikicaStonoga in ostale..glede pomanjsevanja fotke.
Si lepo opisala nacin, kako fotko zmanjsat.
Se veliko bolj komot je to naredit takole:
- vecinoma nam fotko odpre (ce 2x kliknemo nanjo) v Microsoft Office Picture Manager
- zgoraj kliknemo na Edit Pictures
- potem kliknemo na desni strani na Resize
- in tam potem izberemo (lahko sami nastavimo velikost ali pa ze imamo predpostavljene - tukaj je dobro manjsati slikce tud za posiljanje po mailu ali pa objavljanje na spletu..zasedejo veliko manj..npr. email large or small, web large or small)

Seveda je potrebno potem to fotko shranit (najboljse pod Shrani kot ali Save as pa izberes drugo ime, ker ce bos shranil taksno velikost, bo to pomanjsalo originalno fotkico, kar pa ni najboljse, ce jo hoces se kdaj imet v originalni velikosti) in nalozit na RR. user posted image

Upam, da sem razumljivo napisala.

papa

< Sporočilo je popravil timnala -- 7.5.2009 13:51:44 >

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
7.5.2009 13:49:18   
timnala
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

to homeopatinjo ima Neli, dela pa v Mengšu, v stavni Mercedeza

Aja, je super a ne? Mi smo bli tud z Nacetom pri njej in je ful prijazna in strokovna. Itak pa je ona in njen moz ful in ze dolgo v teh stvareh, tako da sta res nacitana in profesionalna. Moj ze dolgo po sluzbeni poti pozna njenega moza in se je od njega ze ogromno naucil. user posted image
Pa veliko zna povedat glede cepljenj..

Neposredna povezava do sporočila: 3518
7.5.2009 13:53:58   
jolly123

Jolly..kakšno didaktično igračo al pa pri punčkah s Hello Kitty ne morš falit user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ma Hello Kitty ?

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
7.5.2009 13:55:15   
PikicaStonoga

Sem tud jaz imela v mislih didaktično igračo!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
7.5.2009 13:55:37   
PikicaStonoga
timnala ...bom še tkao 1x probala zmanjšat ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3521
7.5.2009 14:00:28   
PikicaStonoga

PikicaStonoga in ostale..glede pomanjsevanja fotke.
Si lepo opisala nacin, kako fotko zmanjsat.
Se veliko bolj komot je to naredit takole:
- vecinoma nam fotko odpre (ce 2x kliknemo nanjo) v Microsoft Office Picture Manager
- zgoraj kliknemo na Edit Pictures
- potem kliknemo na desni strani na Resize
- in tam potem izberemo (lahko sami nastavimo velikost ali pa ze imamo predpostavljene - tukaj je dobro manjsati slikce tud za posiljanje po mailu ali pa objavljanje na spletu..zasedejo veliko manj..npr. email large or small, web large or small)

Seveda je potrebno potem to fotko shranit (najboljse pod Shrani kot ali Save as pa izberes drugo ime, ker ce bos shranil taksno velikost, bo to pomanjsalo originalno fotkico, kar pa ni najboljse, ce jo hoces se kdaj imet v originalni velikosti) in nalozit na RR. user posted image

Upam, da sem razumljivo napisala.

papa

sems e naučila tud to je ful izi :) thanks!
čakam na fotke ...od stajice ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
7.5.2009 14:13:17   
Tejčika29
Oj,

bili zunaj na sončku s kolegicami, super je res tole lepo vreme.

Mi tudi še nimamo nobenega zobeka, me je pa kar malo strah ko berem kakšni problemi spremljajo izrast...

Sicer vse po starem, danes gre Alina k babici na cartanje, ati na becikl (hujša kao), jaz pa v shopping in kavico z najboljšo prijateljico, ah kako paše. Alino ca. 1x na teden par uric (2-3) pustimo z babico da se navajata druga na drugo ker bosta potem po 8 ur skupaj ko se bo čuvala tam (že imamo gugalnico pri njej, spi tudi super v njenem kinderbettu, igračke, Primo pappo, v glavnem vse potrebščine).

Neposredna povezava do sporočila: 3523
7.5.2009 14:15:30   
Tejčika29
Timnala - jaz tudi delam preko picture managerja, kako pa naložiš na RR?????

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
7.5.2009 14:36:16   
timnala
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Kaj pa ma Hello Kitty ?

Čuda vsega..ne bi vedela, ce ne bi bla od kolegice hcerkica nora na to. Sicer je malo starejsa, ampak vseeno. Imajo pa igracke pa brisace, pa nahrbnike pa oblacilca itd...ni da niuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?