PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga afnica in mandek ...spraševali sta o odvajanju hranjenja čez noč ...moja svakinja je svojo mlao pri 7 odvadila jesz ponoči ...je jedla 1x, ampk se je dostikrat zgodilo, da je prespala noč in je iz tega sklepala, da je je pikica pripralvjena nejest ponoči, ampk se zbudi iz navade in hoče jest ...tko da se j epri 7. mesecih odločila in šla v akcijo ...oz. je šel v akcijo njen mož, moj brat ...ko se je ponoči zbudila, jo je moj brat uspaval,, nosil, tolažil ...zakaj ne ona? zato, da mala ne bi zavohala mleka in bi blo težje in bolj grozno, ker jo je dojila ...torej moj brat se je mučič 10 dni ...prvi dan je jokala 2 uri drugo dan uro in pol in potme vse manj ...10dan se ni več zbujala in potem nikoli več ... če se moja ne bo sama od sebe navadila, bom tud jaz šla v kaj podobenga, oz.l midva, moj mož, ker tud jaz dojim ...ker Tijana npr. eno noč na tedne prespi ...včasih celo več zaporedoma, tisit teden v velki noči, je npr. od 7 noči jih prespala 5. Potem spet ne več ...Ta teden, mesec po veliki noči, je npr. od zandjih 5 noči prespala 4!!! ...tako da če se bo sama odvadila tam nekje do poletjA (do konca junija OK, če pa ne, bova midva tud verjento odvadla tako kot moj braz in njegova) ... mene je pri tej varjanti strah, da se ne bo naročja navadila . že tko če ponoči zaslšim kakšen jok (pol utihne), me zaskrbi kaj pa zdaj, da ne bo še ponoči po naročju . Bom pa poskusila počakat na jok, da se na njeno čebljanje, jamranje ne oglasim in ne grem flaše delat. Ja to pa itak! Mogoče se pa samo gra, čeblja, pa ib nazaj zaspala, če bi jo pustila ...probaj vsaj podaljševati čas do jutra ....