|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
6.5.2009 23:45:18   
janja 27
čer
danes sem pozan, sem likala do sedaj in zlikala vseuser posted image user posted image user posted image user posted image bravo zame...sem liakla od 21 h ..uh....no sedja je mior za 14 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

metka se je polulala popoldan v tisto vrečko in sem hitro nesla v laboratorij, pri nas so reklii da moraš prinest v roku 1 ure, no tko to je za nami HBuser posted image user posted image user posted image user posted image

afnica mala tudi metka je še brfez zobkov......bo že...en danuser posted image user posted image user posted image
gllede pridobivanja teže pa itak sedaj manj pridobivajo kot takrat k so bil manjši ker je tud gh in tko..tko da brez skrbi....količine p ati ne znam povedat jaz dam metki kolikor ona želi user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri se vidimo ja itakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
goga te pokličem k štartam po moje tam okoli 9.30user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
6.5.2009 23:47:44   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S E D M I    M E S E C user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MATIC od mamice DREAM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
6.5.2009 23:48:42   
Tosca
Čer,

spet sem zadnja, pridem, ko že vse pančate. Ampak naša pač hodi bolj pozno spat, potem pa moram jaz še kaj narediti, pa se mal pocrkljati z možičkom.

Ta teden imam grozno nabit, stalno nekaj delam, nekaj laufam naokol z miško, pa še v soboto imamo eno trojno družinsko slavje. Sva danes tekali okrog v trgovino, lekarno, k šivilji, pokosila sem travo, pometla, spekla dva biskvita in marmorni kolač... Uhhh, bom kar vesela naslednji teden, ko se bom lahko oddahnila, če bo ratalo, seveda user posted image . Predvsem pa lahko rečem hvala moji miški, ki je tako pridna, da vse to lepo prenaša.user posted image

Včeraj sva bili z miško na pediatriji na UZ in je HB s trebuščkom vse OK.user posted image  Jutri pa šibava k mojim, kjer se peka nadaljuje. Uhhh, bi rabila talcy za pomoč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3453
6.5.2009 23:51:43   
Tosca
Vse najboljše Nackotu user posted image in Tijanu user posted image za 7 mesecevuser posted image , čeprav malo poznouser posted image , ampak saj dneva še ni konecuser posted image .

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
6.5.2009 23:52:08   
gogabojan
Zmenjeno Janja. Da pa ti opišem vseeno. Če boš šla z avtocesto, boš na semaforju šla levo. Kmalu zatem pride drugi semafor. Naravnost. Nato, ko boš zagledala tretji semafor, pred semaforjem, je ena ulica desno (pa tudi tabla za policijo), zavij notri, in boš prišla do pošte oz. zelene hiše. Takoj za zeleno hišo zavij še enkrat desno, oz. glej tablo policijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tam sem jaz.

Če pa greš po stari cesti, pa pri prvem semaforju zavij levo, in parkiraj na unem velikem parkirišču. Tam je banka. Jaz pa živim za banko.

Itak pa pokliči, ko boš bila blizu, pa te bom usmerjala magari.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
6.5.2009 23:53:45   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Čer,

spet sem zadnja, pridem, ko že vse pančate. Ampak naša pač hodi bolj pozno spat, potem pa moram jaz še kaj narediti, pa se mal pocrkljati z možičkom.

Ta teden imam grozno nabit, stalno nekaj delam, nekaj laufam naokol z miško, pa še v soboto imamo eno trojno družinsko slavje. Sva danes tekali okrog v trgovino, lekarno, k šivilji, pokosila sem travo, pometla, spekla dva biskvita in marmorni kolač... Uhhh, bom kar vesela naslednji teden, ko se bom lahko oddahnila, če bo ratalo, seveda user posted image . Predvsem pa lahko rečem hvala moji miški, ki je tako pridna, da vse to lepo prenaša.user posted image

Včeraj sva bili z miško na pediatriji na UZ in je HB s trebuščkom vse OK.user posted image  Jutri pa šibava k mojim, kjer se peka nadaljuje. Uhhh, bi rabila talcy za pomoč.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mamico

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pikico

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno opravljen in max. izkoriščen dan

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
6.5.2009 23:59:11   
Tosca
Afnica, kot je rekla že janja glede teže, sedaj user posted image  pač manj pridobivajo kot prej, zato ni za skrbeti. Naša je sicer lepo okrogla, sem se pa tudi jaz sekirala, da premalo pridobiva, ker je zadnji mesec dobila samo 200g, še sploh, ker noče GH in se praktično smao doji. Pa pravi P, da je to čisto OK.
Drugače smo pa mi še tudi brezzobi in še nič ne kaže na to. Sem jih jaz tudi dobila šele pri 9. mesecih, baje je pa za prvi zobek normalno še v razponu tja do leta in pol ali še kasneje?user posted image

Glede vrtca, ja, je bil moj tudi na sestanku, pa še sedaj ne vem ali je bilo 12 odklonjenih, ki sicer izpolnjujejo pogoje ali še nas sosatnih 12, ki še nismo dovolj stari. Drugače pa iščem naokoli, pa upam, da vseeno dobimo, ker bo kdo odpovedal.user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
7.5.2009 0:03:12   
Tosca
O, gogabojan, si še tu! Sem mislila, da že ninaš. Saj vem, da se trenutno počutiš zelo pod pritiskom, ampak sem ti že nekajkrat hotela reči, da sem imela jaz podobne težave pred leti in so se mi vseeno nekako uredile in enako želim tudi tebi! Predvsem pa ti želim veliko energije in moči!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
7.5.2009 0:09:35   
gogabojan
Še sem tu Tosca ja.

Mi ni za spati.

Enostavno ne gre. Pa na FB se igram. Mi je tečno.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
7.5.2009 0:10:07   
timnala
Nočko mamice, grem user posted image .

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
7.5.2009 0:13:23   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Zmenjeno Janja. Da pa ti opišem vseeno. Če boš šla z avtocesto, boš na semaforju šla levo. Kmalu zatem pride drugi semafor. Naravnost. Nato, ko boš zagledala tretji semafor, pred semaforjem, je ena ulica desno (pa tudi tabla za policijo), zavij notri, in boš prišla do pošte oz. zelene hiše. Takoj za zeleno hišo zavij še enkrat desno, oz. glej tablo policijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tam sem jaz.

Če pa greš po stari cesti, pa pri prvem semaforju zavij levo, in parkiraj na unem velikem parkirišču. Tam je banka. Jaz pa živim za banko.

Itak pa pokliči, ko boš bila blizu, pa te bom usmerjala magari.

zmejnenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itk te pokličem okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa grem jaz tud spančkat

mirno lepo nočko

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3461
7.5.2009 0:15:21   
Tosca
Gogabojan, upam, da ti uspe zaspati in spati. Jutri bo bolje, boš videla.

Eno lepo mirno nočko vsem tudi z moje strani.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
7.5.2009 0:18:37   
gogabojan
Nočko punce.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
7.5.2009 6:36:16   
gogabojan
Jutro.

Naš user posted image se je po dolgem času zbudil ob 6h. Zgleda je konec luksuzauser posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače smo vsi v redu.

Danes pa pričakujem obiske....... naših čvekic..........

Neposredna povezava do sporočila: 3464
7.5.2009 6:37:56   
gogabojan
Danes praznuje svojo sedmico

MATIC od mamice DREAM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE DRAGI MATIC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
7.5.2009 7:08:06   
jolly123
Jutro! No naš definitivno ne gre več ob 8-9 spat, ker se isto zbudi ob petih in je zdaj tečen, da sem ga bila sita že pol ure nazaj...dan je pa še dolg user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

jolly- a greš mogoče v Kranj k Petri na bioresonanco?

Ne Petra ma datume šele za december...k neki Sonji na Orehek.

Uglavnem a ima katera idejo, kako jo pripraviti, da ne bo takooo zelo jokala, ko jo za minuto pustim samo? Še do wc.ja komaj pridem

kako se vam zdi sledeče količine hrane (ker se spet nič ne redi)
230 ml mleka z riževimi kosmiči
100-130 ml mlečne kašice
150 ml zelenjave z meskom ali prepečencem
130 ml sadne kašice
50 ml mlečne kašice (samo dofutram, da zdrži do 19h)

men se to zdi kar nekaj, sam zakaj  se ne redi?

No ko boš ugotovila kako doseči da greš na wc brez joka....let me know. Je začel s temi formai kak teden nazaj in ne neha, nonstop moraš bit zraven, res utruja....

Aja hrane ti pa poje veliko več kot naš...tko da mislim da se nimaš kaj za sekirat.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
7.5.2009 7:38:57   
timnala
Jutro user posted image

Danes je pa po parih dneh, ko smo ponoci eno uro teckali, spet lepa nocka. Jedla sva sicer 3x, ampak je user posted image  lepo takoj zaspal nazaj - kot smo bili vajeni user posted image

Danes pa se dela en super duper lep sončen dan..jipiiiiiii! user posted image

Matic vse najboljše za 7. mini bday! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil timnala -- 7.5.2009 7:39:53 >

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
   [Brisano sporočilo]
7.5.2009 7:47:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu timnala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
7.5.2009 7:52:59   
timnala
Aja, pa pozabila sem delit z vami kaksna butara sem glede GH..pa to ne mors verjet!
Povsod itak da pise, da mora bit za zacetek hrana lepo spasirana in gladka ter se bolj v tekoci obliki..in seveda sem jaz to vedno naredila tako, pol pa mal dala zraven se rizeve sluzi al pa prosene kasice (za okus in posledicno zgostila vse skup) in itak, da je bilo bolj gosto, zato pa nas miskolin tega ni hotel jest user posted image  Pameten user posted image   user posted image
Vceraj sem mu pa naredila korencek in jabolko pa res v bolj tekocem in nezgoscenem stanju, je pa vse pojedel (pa se razmisljala sem, da bi mu dala kasico zraven, ampak mi je blo po okusu ze samo dobro pa zato nisem)..tak da bomo vidli, ce je blo to to..upam, ker potem zacnemo napadat GH user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
7.5.2009 7:55:52   
PikicaStonoga
Dobro jutro!

Naše je že sitna, bo počasi treba že prvič spat ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
7.5.2009 8:20:37   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

a še kater user posted image  še sploh nima zobka? Naša bo 7 mesecev pa nič ne kaže.

Pa spet ima odmor od prevračanja na trebuh. Se mi zdi, da je bilo isto po 1. cepljenju. Sam saj to ni možno, saj ni povezano s temuser posted image . Uglavnem a ima katera idejo, kako jo pripraviti, da ne bo takooo zelo jokala, ko jo za minuto pustim samo? Še do wc.ja komaj pridemuser posted image

100-130 ml mlečne kašice
130 ml sadne kašice

men se to zdi kar nekaj, sam zakaj user posted image  se ne redi?

a mogoče veš koliko gramov na dan je to? Približno. Gaja poje približno 580g na dan.

če raunam  2 obroka, ki jih včasih poje iz kozarčka- (no sadni obrok zadnje čase vse iz kozarčka, niti banane noče sveže jesti)- poje 350g + zelenjavni obrok + še malo zraven_ cca 500g
kolk ti pa Gaja še mleka zraven spije? Kaj pa daš v mleko še zraven?

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
7.5.2009 8:21:56   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

a še kater user posted image  še sploh nima zobka? Naša bo 7 mesecev pa nič ne kaže.

Pa spet ima odmor od prevračanja na trebuh. Se mi zdi, da je bilo isto po 1. cepljenju. Sam saj to ni možno, saj ni povezano s temuser posted image . Uglavnem a ima katera idejo, kako jo pripraviti, da ne bo takooo zelo jokala, ko jo za minuto pustim samo? Še do wc.ja komaj pridemuser posted image

100-130 ml mlečne kašice
130 ml sadne kašice

men se to zdi kar nekaj, sam zakaj user posted image  se ne redi?

men se zdi to čist OK!!!
kako pogostojo pa tehtaš???ne smeš prepogosto probaj na 14 dni ...

3 tedne od zadnjega pregleda- je sploh ne vozim več tehtat, razen na pregledu

Neposredna povezava do sporočila: 3472
7.5.2009 8:22:41   
coccinella
mleka bolj malo zato pa cca. 500ml vode

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
7.5.2009 8:24:55   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Čer,

da vse to narediš mora biti pa res pridnauser posted image user posted image user posted image
jaz sem ta teden tud v gužvi, naslednji teden pa morava res najti čas za en giro al kofetek pri sosedu. Si me zadnjič spraševala na zs, pa sem šele včewraj brala user posted image , do Soseda imam max 10 minut

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
7.5.2009 8:25:47   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

sicer pa je en težek dan za mano.....user posted image ima očitno velike težave z zobki, saj je veliko prejokal danes in to resnično pravi jok, krokodilje solze, kričanje, nič ni hotel jest.....NIČ NI ZALEGLO!!! Potem je popil dvojno dozo mleka in zaspal kot ubit user posted image user posted image user posted image

dvojno dozo ...300 ml ...več???

ja, to je bilo popoldan, ko ponavadi zdaj okol 14h je "kosilo" - no do 16h ni kazal nic lakote, samo tecnaril, potem sem mu dala zelenjavo, pa v kricec jok.....dokler sem pogruntala, da je vseeno lacen, ampak hoce mleko in se vse pripravila  je trajalo lih se ene pol ure.....potem pa je spil 270ml, kar je dvojna doza glede dnevnih količin, saj čez dan popije manj mleka kot zjutraj in zvecer, pa se takrat obicajno glih komaj 200ml, bolj 180ml. Tako da sem tudi tistih 270 v dveh rundah pripravljala.... user posted image je pa potem zvečer zmazal pred spanjem kosilo in še 60ml mleka čez.

IN DANES BO ZGLEDA ISTO - že celo jutro jok...pa sem dala gengigel, pa limono na palcki (ce se prav spomnim, je ena enkrat pisala, da s tem mazatuser posted image ), pa ne zgleda, da kaj pomaga...trenutno mogoče, glede na to, da se je začel bolj pogovarjat in kričat in nehal točit krokodilje solzeuser posted image ....a je se kaj od DOMAČIH ZADEV za zobke in dlesni??

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?