Mandek
|
ojla! opažam, da s ejavljam na vsake tristo let, ampak to najbrž nikogar ne preseneča... berem vas, v bistvu sem vas danes prebrala za nazaj in nekako pridno sledimo podobnemu ritmu.... Naše stanje se je izboljšalo, zala je postala full aktivno-odzivna, na vse se odzove z zanimanjem, vse bi mela v rokah, obrača se vsak prosti trenutek (najhuje je ponoči, ko se postavi na trebušček in rotira in se premika po posteljici), vztrajno ponavlja "ata" in seveda PLJUVA ko veliki Jemo že vse, 17.4.je imela pregled in je bilo stanje sledeče...68cm in 8500g. zaradi izrednega napredka je naslednji pregled šele septmebra in ne pri 9.mesecih. Se hvalim, a? madona, nam že paše od vsega jokca, stokca in tečkanja v "mladih"mesecih aja, pokažemo tudi lučko, čebelico in žogo. ko vidi očija, pa pljune. hm, on jo je tega učil, seveda Sicer imam pa eno vprašanje...kako vaši malčki prespijo 1.noč nekje drugje? Mi smo bili na morju in je zaspala super, sama v prenosni posteljici (še prej kot doma), potem pa s eje od kolegov mala začela jokati in se je zala zbudila. to se je ponovilo 3x, ji dam dudo, lepo panča naprej...4.ji gre očka dat dudo, je ne najde (oh, dec decasti )in zalo seveda dvigne. Ona takoj zaspi nazaj, ampak...od takrat naprej jo je bilo nemogoče odložit. Spala na rokah, povsem ubita, jo odložim, v krik In to celo noč...Ne vem, kaj bi se zgodilo, če bi šli za dlje, ampak malo me je potrlo tole,no... Gogabojan...brala sem in ne bom o tem, ampak vso voljo na tem svetu imaš, da se zoperstaviš kot je treba¨!saj veš...samo pogumne podpira sreča! aja, pa še o hranjenju ponoči... Koliko jih je potrebuje nočni obrok? naša zala je imela kakšen teden spanja celo noč, ob 6.se je prvič zbudila, nocoj pa spet ob 2.30...vem, d ajo jezijo zobki, ampak....imate kakšen predlog o ukinjanju? ok, šibam zdej... timnala in tejčika, jutri se vidimo!!!!