|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
7.5.2009 8:27:28   
Lucka1
punce uživajte na vrhniki - mene čaka danes peka enega peciva in obiski, tako da bo pestro popoldne user posted image

potem pa še v soboto pride 15-20 ljudi, pa moram 2 torti user posted image user posted image narest...no, danes samo pecivo...user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
7.5.2009 8:27:40   
mbd0411
Jutro!
Goga..user posted image user posted image user posted image

Kako vam zavidam,ker se takole srečujete.Super.
Upam,da bo zdaj kaj lepše vreme,danes že kaže,da grem na dollgi sprehod.Sicer smo pa vseeno zunaj do večera.
Sesalnik je super,sem ga sprobaala na vse načineuser posted image user posted image user posted image Končno nekaj ki sesa in dela.Zraven sem dobila še darilni bon in vzela še žar posodo in masažno banjico za noge,ker moj tavečji to obožuje,ko je pri moji mami.user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
7.5.2009 8:29:20   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro! No naš definitivno ne gre več ob 8-9 spat, ker se isto zbudi ob petih in je zdaj tečen, da sem ga bila sita že pol ure nazaj...dan je pa še dolg user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

jolly- a greš mogoče v Kranj k Petri na bioresonanco?

Ne Petra ma datume šele za december...k neki Sonji na Orehek.

sem mislila, da maš take dobre veze pri Petri, ker vem da čakaš več kot pol letauser posted image

Uglavnem a ima katera idejo, kako jo pripraviti, da ne bo takooo zelo jokala, ko jo za minuto pustim samo? Še do wc.ja komaj pridem

kako se vam zdi sledeče količine hrane (ker se spet nič ne redi)
230 ml mleka z riževimi kosmiči
100-130 ml mlečne kašice
150 ml zelenjave z meskom ali prepečencem
130 ml sadne kašice
50 ml mlečne kašice (samo dofutram, da zdrži do 19h)

men se to zdi kar nekaj, sam zakaj  se ne redi?

No ko boš ugotovila kako doseči da greš na wc brez joka....let me know. Je začel s temi formai kak teden nazaj in ne neha, nonstop moraš bit zraven, res utruja....

Aja hrane ti pa poje veliko več kot naš...tko da mislim da se nimaš kaj za sekirat.

tud men se zdi kar nekaj hrane, sploh v primerjavi z 3 meseci, ko je pojedla 400ml mleka in nič več

jaz ne morem nič naredit, sam da jo dam na tla v jok, ker ve, da potem grem, zdaj tud če sem zraven joka, no, na kavču raztegnjenem pa ne, pa zunaj na travi tudi ne, ko ve da sem blizuuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
7.5.2009 8:29:21   
Lucka1

a še kater user posted image  še sploh nima zobka? Naša bo 7 mesecev pa nič ne kaže.

Pa spet ima odmor od prevračanja na trebuh. Se mi zdi, da je bilo isto po 1. cepljenju. Sam saj to ni možno, saj ni povezano s temuser posted image . Uglavnem a ima katera idejo, kako jo pripraviti, da ne bo takooo zelo jokala, ko jo za minuto pustim samo? Še do wc.ja komaj pridemuser posted image

kako se vam zdi sledeče količine hrane (ker se spet nič ne redi)
100-130 ml mlečne kašice
150 ml zelenjave z meskom ali prepečencem
130 ml sadne kašice
50 ml mlečne kašice (samo dofutram, da zdrži do 19h)

men se to zdi kar nekaj, sam zakaj user posted image  se ne redi?

afnica to je tudi več kot poje naš user posted image , tako da po mojem je vse ok in je res samo to, da se sedaj počasneje redijo lumpiji in jo poskusi bolj na redko tehtat?

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
7.5.2009 8:31:48   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

mleka bolj malo zato pa cca. 500ml vode

pol pa glede hrane ni toooolk daleč od Gajeuser posted image

vode pa full spijeuser posted image , tolk bi jo morala Neli, pa ni šans, če prideva na 100 ml je ok

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
7.5.2009 8:32:26   
Lucka1
user posted image user posted image user posted image

Sem opazila, da mi je včeraj nekako ušlo, da praznuje Nace - vse naj naj naj Nace in mamica

Danes pa Matic - vse najboljše tudi tebi Matic, pa da boš priden mamici - no včasih pa le pokaži, kdo je glavni

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
7.5.2009 8:32:54   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

sicer pa je en težek dan za mano.....user posted image ima očitno velike težave z zobki, saj je veliko prejokal danes in to resnično pravi jok, krokodilje solze, kričanje, nič ni hotel jest.....NIČ NI ZALEGLO!!! Potem je popil dvojno dozo mleka in zaspal kot ubit user posted image user posted image user posted image

dvojno dozo ...300 ml ...več???

ja, to je bilo popoldan, ko ponavadi zdaj okol 14h je "kosilo" - no do 16h ni kazal nic lakote, samo tecnaril, potem sem mu dala zelenjavo, pa v kricec jok.....dokler sem pogruntala, da je vseeno lacen, ampak hoce mleko in se vse pripravila  je trajalo lih se ene pol ure.....potem pa je spil 270ml, kar je dvojna doza glede dnevnih količin, saj čez dan popije manj mleka kot zjutraj in zvecer, pa se takrat obicajno glih komaj 200ml, bolj 180ml. Tako da sem tudi tistih 270 v dveh rundah pripravljala.... user posted image je pa potem zvečer zmazal pred spanjem kosilo in še 60ml mleka čez.

IN DANES BO ZGLEDA ISTO - že celo jutro jok...pa sem dala gengigel, pa limono na palcki (ce se prav spomnim, je ena enkrat pisala, da s tem mazatuser posted image ), pa ne zgleda, da kaj pomaga...trenutno mogoče, glede na to, da se je začel bolj pogovarjat in kričat in nehal točit krokodilje solzeuser posted image ....a je se kaj od DOMAČIH ZADEV za zobke in dlesni??

kaj pa homeopatske kroglice?

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
7.5.2009 8:40:09   
jolly123
Včeraj sem na kofetku videla en fajn senčnik za na voziček, izbrskala kje ga lahko kupim tko da če še katero zanima...gre pa lahko na vsak voziček.

http://www.malcek.si/index.php?cPath=17&osCsid=0c39a76b260188c25110827953ffc5e9

Neposredna povezava do sporočila: 3483
7.5.2009 8:40:20   
afnica mala
Dobro jutro,

evo komentarji so mim, zato

vse najboljše Matic in mamicauser posted image user posted image user posted image

pri nas standart, ob 4h flaša. Moramo nekaj pogruntati v naslednjih 4 mesecih, da zdrži do 6h, ko bo morala vstat.

Neli je že pozajtrkovala, čez pol urce jo malo dofutram, pol pa čakava prijateljico, da pokliče (po dojenju), pa šibava na dolgo kavico.

Jutri nam pridejo tlake delat v zg. madstropje, zato imamo doma kar štalo, pa oči vse dneve in še noči dela.
Mi pa za vikend ne bo treba kuhatuser posted image , v soboto gremo 3 pari z user posted image  ven, v nedeljo pa babi vabi.

Neli je bila prvič ustriženauser posted image , samo spredaj, ko je padalo na očke. Moram shranit laske, pa dobit moram eno vrečko, ki je mala in se fajn zapre.

Punce in user posted image  uživajte na Vrhniki. 

Neposredna povezava do sporočila: 3484
7.5.2009 8:42:11   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Včeraj sem na kofetku videla en fajn senčnik za na voziček, izbrskala kje ga lahko kupim tko da če še katero zanima...gre pa lahko na vsak voziček.

http://www.malcek.si/index.php?cPath=17&osCsid=0c39a76b260188c25110827953ffc5e9

ej, ful dober, take sem po morju gledala, sam sem mislila, da so v sklopu vozička. A gre tud na športni voziček?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
7.5.2009 8:43:51   
afnica mala
a je katera že naročila kdaj copatke na naslovu ki ga je ena tukaj gor posredovala (ali dream ali pšemek se mi zdi)? Stanejo 13 ali 15 eur.

Neposredna povezava do sporočila: 3486
7.5.2009 8:45:45   
jolly123
Na vsak voziček baje. Naj bi jih prodajali tud v Baby centru tko da mogoče ke skočiš pogledat kako zgleda. 

Neposredna povezava do sporočila: 3487
   [Brisano sporočilo]
7.5.2009 8:49:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3488
7.5.2009 9:26:30   
stunfek
ojla punce!

glede sencnika...izgleda super...ne predstavljam si pa ga na mojem vozicku. jaz sem kar eno fajn marelo nabavila in je tako nastavljiva, da ga skrijem pred soncem v vsakem primeru :)

moj akash se je koncno navadil, da spi v vozicku...prej nikoli ni hotel in je namesto, da bi zaspal na sprehodu tako tecnaril, da sem pac sibala domov in ga dala spat. zdele sem s sprehoda pa se tako lepo pancka na terasi v vozicku jaz pa zraven z laptopom v narocju. Sava lepo sumi (in mocno) in sva oba v blazenem stanju :)))

ej, tolk naklofate vsak dan, da ne sledim najbolje....a ste se ze fiksno zdej zmenila za piknik v tivoliju? ura in vse?

ta mala je sla danes s solo v arboretum...to bo lepo, k je tak lep soncek...

mene pa smarna gora vabi :) takoj ko dobim varstvo (okoli 12ih) jo pihnem gor :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
7.5.2009 9:54:35   
Lucka1

kaj pa homeopatske kroglice?

afnica a se to kar kupi? Ker jaz sem bila prepričana, da za homeopatske stvari se je treba na pregled naročit in potem šele odločijo kaj in kako? Vem pa da se je o tem tu gori že pisalo.....imaš ti kak kontakt? Lahko tudi na ZS, če ni ok, da se tu gor objavlja...

...sicer pa punce uživajte - lep sonček je danes, ne? Jaz sem se lotila pospravljanja...kopalnica, WC in kuhinja že ok, zdej pa še prah in sesanje, potem pa vse lepo z mokro krpo pobrisat, pa bom boljše volje user posted image user posted image user posted image ....zadnje dni sem po mojem na lestvici od 1-10 (1 slabo, 10 dobro) nekje na MINUS 5 user posted image ...ampak bo že, se ne dam....matra me po mojem to, da resnično imam premalo časa zase, tako resnično zase.....ampak nehajmo jamrat - SOOONCE je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3490
7.5.2009 9:55:28   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

ej, tolk naklofate vsak dan, da ne sledim najbolje....a ste se ze fiksno zdej zmenila za piknik v tivoliju? ura in vse?

jp, jst mislim da je 19.5.....samo ure se pa ne spomnim....moram nekje še seznam najt in se gor pripopat :)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
7.5.2009 10:40:22   
gogabojan
Me pa čvekamo. Otroci pa se igrajo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
7.5.2009 10:54:27   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Me pa čvekamo. Otroci pa se igrajo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A notr ste? Zakaj ne znaj na klopci? user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
7.5.2009 10:56:55   
PikicaStonoga
Hej!

Midve sva pa dans ostale brez vozička ...je šel možek v službo z tistim avtom, v katerem je voziček ...tko da ob danes dan za ULTRA LENARJENJE! :)

Naša pikica je pa kuža ...ma polovico dneva je skoz neko renčanje user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa joj kok ni hotla prej nič jest, je bil čas za mlečno kašico ali sadje ...pa sme naredila jabolko z ringlojem ...pojedla malo ...pa sem v to notr zamešala riževo kašico ...sploh ni jedla ...pa sem dala to na stran, pa ji naridla gresovo kašico, ki jo obožuje, ma ja, je pojedla spet malo ...ampk moja joška, ja ja ta je pa zakon! :) 

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
7.5.2009 11:02:32   
PikicaStonoga
Mogoče sem tečna, ampak še enkrat, da vas opozorim na subvencije stanovanjskega sklada.

http://www.stanovanjskisklad-rs.si/si/609/subvencije.html

Gre za nepovratna sredstva v višini 300€/družinskega člana in so namenjene mladim družinam za prvo reševanje stanovanjskega vprašanja.

Upravičeni ste, če:

1. ste ravno končali študij in ste stari do 28 let in ste najeli stanovanje ali
2. ni starostne omejitve - za gradnjo, rekonstrukcijo ...na podlagi gradbenega dovoljenja, ki starejši od 1.3.2006 se mi zdi ...

tiste k zanima, si mal poglejte, ni težko izpolnit vloge ...vem pa, da vas je tukej kr nekej, k si gradite hiške ...al pa ste to počeli pred kratkim!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
7.5.2009 11:02:38   
PikicaStonoga
Men so pa na Merkurju zafurali tuš kabino ...me je hitra pošta včerej klicala, da ma naloćeno in pripelje popoldne, pa sva ugotovila, da mi jo je hotu prpelet v Medovde, ne v Lukovico na bajto user posted image user posted image user posted image  hehe kam jo pa naj dam tu v stanovanju? No in jo je odpelu nazaj, zdje s epa na noov papirji urejajo in še ne vem, če bo jutri ....jaz sem pa naročila, da mi za vikend že ploščice v koplanici polagajo ... c c c c c skoz neki ;)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3496
7.5.2009 11:10:37   
Lucka1

Mogoče sem tečna, ampak še enkrat, da vas opozorim na subvencije stanovanjskega sklada.

Gre za nepovratna sredstva v višini 300€/družinskega člana in so namenjene mladim družinam za prvo reševanje stanovanjskega vprašanja.

Upravičeni ste, če:

2. ni starostne omejitve - za gradnjo, rekonstrukcijo ...na podlagi gradbenega dovoljenja, ki starejši od 1.3.2006 se mi zdi ...

tiste k zanima, si mal poglejte, ni težko izpolnit vloge ...vem pa, da vas je tukej kr nekej, k si gradite hiške ...al pa ste to počeli pred kratkim!

mislim da je še neka lestvica dohodkov važna, a ni?

Neposredna povezava do sporočila: 3497
7.5.2009 11:15:52   
PikicaStonoga

Upravičeni ste, če:

ja je, samo če maš povprečno plačo al pa tud mogoče mal višjo, bi še zmeri mogu zraven prit ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
7.5.2009 11:18:17   
PikicaStonoga

Upravičeni ste, če:

ja je, samo če maš povprečno plačo al pa tud mogoče mal višjo, bi še zmeri mogu zraven prit ...

Pozanimaj se, sej t enč ne stane ...vlogo lahko oddaš, pa naj oni preračunajo al ti pripada al ne ..ker fora je, da gre vse na neto dohodke ...v dohodnini os pa bruto ...tko da se jaz nisme hecala s preračunavanjem ...tko od oka bi mogli prit zraven ...pa tud če želiš enostavno na vlogi povsod podpišeš, pa oni pridobivajo vse podatke iz DURSA ...tko da rabiš smao kopijo kupoprodajne pogodbe v tvojem primeru ...pol pa če bo bo če ne pa ne ...zgubit nimaš kej ... neto npr. ne smeš presežz caa. 31.000 evrov za leto 2007, če ste trije ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3499
7.5.2009 11:28:03   
Mandek
ojla!

opažam, da s ejavljam na vsake tristo let, ampak to najbrž nikogar ne preseneča...

berem vas, v bistvu sem vas danes prebrala za nazaj in nekako pridno sledimo podobnemu ritmu....

Naše stanje se je izboljšalo, zala je postala full aktivno-odzivna, na vse se odzove z zanimanjem, vse bi mela v rokah, obrača se vsak prosti trenutek (najhuje je ponoči, ko se postavi na trebušček in rotira in se premika po posteljici), vztrajno ponavlja "ata" in seveda PLJUVA ko velikiuser posted image
Jemo že vse, 17.4.je imela pregled in je bilo stanje sledeče...68cm in 8500g. zaradi izrednega napredka je naslednji pregled šele septmebra in ne pri 9.mesecih. Se hvalim, a? madona, nam že paše od vsega jokca, stokca in tečkanja v "mladih"mesecihuser posted image user posted image
aja, pokažemo tudi lučko, čebelico in žogo. ko vidi očija, pa pljune. hm, on jo je tega učil, sevedauser posted image

Sicer imam pa eno vprašanje...kako vaši malčki prespijo 1.noč nekje drugje? Mi smo bili na morju in je zaspala super, sama v prenosni posteljici (še prej kot doma), potem pa s eje od kolegov mala začela jokati in se je zala zbudila. to se je ponovilo 3x, ji dam dudo, lepo panča naprej...4.ji gre očka dat dudo, je ne najde (oh, dec decastiuser posted image )in zalo seveda dvigne. Ona takoj zaspi nazaj, ampak...od takrat naprej jo je bilo nemogoče odložit. Spala na rokah, povsem ubita, jo odložim, v krikuser posted image user posted image user posted image In to celo noč...Ne vem, kaj bi se zgodilo, če bi šli za dlje, ampak malo me je potrlo tole,no...

Gogabojan...brala sem in ne bom o tem, ampak vso voljo na tem svetu imaš, da se zoperstaviš kot je treba¨!saj veš...samo pogumne podpira sreča!user posted image user posted image user posted image

aja, pa še o hranjenju ponoči...
Koliko jih je potrebuje nočni obrok? naša zala je imela kakšen teden spanja celo noč, ob 6.se je prvič zbudila, nocoj pa spet ob 2.30...vem, d ajo jezijo zobki, ampak....imate kakšen predlog o ukinjanju?

ok, šibam zdej...

timnala in tejčika, jutri se vidimo!!!!user posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?