Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 23:45:18
|
|
|
|
janja 27
|
čer danes sem pozan, sem likala do sedaj in zlikala vse bravo zame...sem liakla od 21 h ..uh....no sedja je mior za 14 dni metka se je polulala popoldan v tisto vrečko in sem hitro nesla v laboratorij, pri nas so reklii da moraš prinest v roku 1 ure, no tko to je za nami HB afnica mala tudi metka je še brfez zobkov......bo že...en dan gllede pridobivanja teže pa itak sedaj manj pridobivajo kot takrat k so bil manjši ker je tud gh in tko..tko da brez skrbi....količine p ati ne znam povedat jaz dam metki kolikor ona želi jutri se vidimo ja itak goga te pokličem k štartam po moje tam okoli 9.30
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 23:48:42
|
|
|
|
Tosca
|
Čer, spet sem zadnja, pridem, ko že vse pančate. Ampak naša pač hodi bolj pozno spat, potem pa moram jaz še kaj narediti, pa se mal pocrkljati z možičkom. Ta teden imam grozno nabit, stalno nekaj delam, nekaj laufam naokol z miško, pa še v soboto imamo eno trojno družinsko slavje. Sva danes tekali okrog v trgovino, lekarno, k šivilji, pokosila sem travo, pometla, spekla dva biskvita in marmorni kolač... Uhhh, bom kar vesela naslednji teden, ko se bom lahko oddahnila, če bo ratalo, seveda . Predvsem pa lahko rečem hvala moji miški, ki je tako pridna, da vse to lepo prenaša. Včeraj sva bili z miško na pediatriji na UZ in je HB s trebuščkom vse OK. Jutri pa šibava k mojim, kjer se peka nadaljuje. Uhhh, bi rabila talcy za pomoč.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 23:51:43
|
|
|
|
Tosca
|
Vse najboljše Nackotu in Tijanu za 7 mesecev , čeprav malo pozno , ampak saj dneva še ni konec .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 23:52:08
|
|
|
|
gogabojan
|
Zmenjeno Janja. Da pa ti opišem vseeno. Če boš šla z avtocesto, boš na semaforju šla levo. Kmalu zatem pride drugi semafor. Naravnost. Nato, ko boš zagledala tretji semafor, pred semaforjem, je ena ulica desno (pa tudi tabla za policijo), zavij notri, in boš prišla do pošte oz. zelene hiše. Takoj za zeleno hišo zavij še enkrat desno, oz. glej tablo policija . Tam sem jaz. Če pa greš po stari cesti, pa pri prvem semaforju zavij levo, in parkiraj na unem velikem parkirišču. Tam je banka. Jaz pa živim za banko. Itak pa pokliči, ko boš bila blizu, pa te bom usmerjala magari.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 23:53:45
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Čer, spet sem zadnja, pridem, ko že vse pančate. Ampak naša pač hodi bolj pozno spat, potem pa moram jaz še kaj narediti, pa se mal pocrkljati z možičkom. Ta teden imam grozno nabit, stalno nekaj delam, nekaj laufam naokol z miško, pa še v soboto imamo eno trojno družinsko slavje. Sva danes tekali okrog v trgovino, lekarno, k šivilji, pokosila sem travo, pometla, spekla dva biskvita in marmorni kolač... Uhhh, bom kar vesela naslednji teden, ko se bom lahko oddahnila, če bo ratalo, seveda . Predvsem pa lahko rečem hvala moji miški, ki je tako pridna, da vse to lepo prenaša. Včeraj sva bili z miško na pediatriji na UZ in je HB s trebuščkom vse OK. Jutri pa šibava k mojim, kjer se peka nadaljuje. Uhhh, bi rabila talcy za pomoč. za mamico za pikico za uspešno opravljen in max. izkoriščen dan
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 23:59:11
|
|
|
|
Tosca
|
Afnica, kot je rekla že janja glede teže, sedaj pač manj pridobivajo kot prej, zato ni za skrbeti. Naša je sicer lepo okrogla, sem se pa tudi jaz sekirala, da premalo pridobiva, ker je zadnji mesec dobila samo 200g, še sploh, ker noče GH in se praktično smao doji. Pa pravi P, da je to čisto OK. Drugače smo pa mi še tudi brezzobi in še nič ne kaže na to. Sem jih jaz tudi dobila šele pri 9. mesecih, baje je pa za prvi zobek normalno še v razponu tja do leta in pol ali še kasneje? Glede vrtca, ja, je bil moj tudi na sestanku, pa še sedaj ne vem ali je bilo 12 odklonjenih, ki sicer izpolnjujejo pogoje ali še nas sosatnih 12, ki še nismo dovolj stari. Drugače pa iščem naokoli, pa upam, da vseeno dobimo, ker bo kdo odpovedal.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 0:03:12
|
|
|
|
Tosca
|
O, gogabojan, si še tu! Sem mislila, da že ninaš. Saj vem, da se trenutno počutiš zelo pod pritiskom, ampak sem ti že nekajkrat hotela reči, da sem imela jaz podobne težave pred leti in so se mi vseeno nekako uredile in enako želim tudi tebi! Predvsem pa ti želim veliko energije in moči!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 0:09:35
|
|
|
|
gogabojan
|
Še sem tu Tosca ja. Mi ni za spati. Enostavno ne gre. Pa na FB se igram. Mi je tečno.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 0:10:07
|
|
|
|
timnala
|
Nočko mamice, grem .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 0:13:23
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Zmenjeno Janja. Da pa ti opišem vseeno. Če boš šla z avtocesto, boš na semaforju šla levo. Kmalu zatem pride drugi semafor. Naravnost. Nato, ko boš zagledala tretji semafor, pred semaforjem, je ena ulica desno (pa tudi tabla za policijo), zavij notri, in boš prišla do pošte oz. zelene hiše. Takoj za zeleno hišo zavij še enkrat desno, oz. glej tablo policija . Tam sem jaz. Če pa greš po stari cesti, pa pri prvem semaforju zavij levo, in parkiraj na unem velikem parkirišču. Tam je banka. Jaz pa živim za banko. Itak pa pokliči, ko boš bila blizu, pa te bom usmerjala magari. zmejnenu itk te pokličem ok sedaj pa grem jaz tud spančkat mirno lepo nočko
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 0:15:21
|
|
|
|
Tosca
|
Gogabojan, upam, da ti uspe zaspati in spati. Jutri bo bolje, boš videla. Eno lepo mirno nočko vsem tudi z moje strani.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 0:18:37
|
|
|
|
gogabojan
|
Nočko punce.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 6:36:16
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro. Naš se je po dolgem času zbudil ob 6h. Zgleda je konec luksuza . Drugače smo vsi v redu. Danes pa pričakujem obiske....... naših čvekic..........
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 7:08:06
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro! No naš definitivno ne gre več ob 8-9 spat, ker se isto zbudi ob petih in je zdaj tečen, da sem ga bila sita že pol ure nazaj...dan je pa še dolg IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala jolly- a greš mogoče v Kranj k Petri na bioresonanco? Ne Petra ma datume šele za december...k neki Sonji na Orehek. IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Uglavnem a ima katera idejo, kako jo pripraviti, da ne bo takooo zelo jokala, ko jo za minuto pustim samo? Še do wc.ja komaj pridem kako se vam zdi sledeče količine hrane (ker se spet nič ne redi) 230 ml mleka z riževimi kosmiči 100-130 ml mlečne kašice 150 ml zelenjave z meskom ali prepečencem 130 ml sadne kašice 50 ml mlečne kašice (samo dofutram, da zdrži do 19h) 230 ml mleka z riževimi kosmiči men se to zdi kar nekaj, sam zakaj se ne redi? No ko boš ugotovila kako doseči da greš na wc brez joka....let me know. Je začel s temi formai kak teden nazaj in ne neha, nonstop moraš bit zraven, res utruja.... Aja hrane ti pa poje veliko več kot naš...tko da mislim da se nimaš kaj za sekirat.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 7:38:57
|
|
|
|
timnala
|
Jutro Danes je pa po parih dneh, ko smo ponoci eno uro teckali, spet lepa nocka. Jedla sva sicer 3x, ampak je lepo takoj zaspal nazaj - kot smo bili vajeni Danes pa se dela en super duper lep sončen dan..jipiiiiiii! Matic vse najboljše za 7. mini bday!
< Sporočilo je popravil timnala -- 7.5.2009 7:39:53 >
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 7:47:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 7:52:59
|
|
|
|
timnala
|
Aja, pa pozabila sem delit z vami kaksna butara sem glede GH..pa to ne mors verjet! Povsod itak da pise, da mora bit za zacetek hrana lepo spasirana in gladka ter se bolj v tekoci obliki..in seveda sem jaz to vedno naredila tako, pol pa mal dala zraven se rizeve sluzi al pa prosene kasice (za okus in posledicno zgostila vse skup) in itak, da je bilo bolj gosto, zato pa nas miskolin tega ni hotel jest Pameten Vceraj sem mu pa naredila korencek in jabolko pa res v bolj tekocem in nezgoscenem stanju, je pa vse pojedel (pa se razmisljala sem, da bi mu dala kasico zraven, ampak mi je blo po okusu ze samo dobro pa zato nisem)..tak da bomo vidli, ce je blo to to..upam, ker potem zacnemo napadat GH
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 7:55:52
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Dobro jutro! Naše je že sitna, bo počasi treba že prvič spat ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 8:20:37
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala a še kater še sploh nima zobka? Naša bo 7 mesecev pa nič ne kaže. Pa spet ima odmor od prevračanja na trebuh. Se mi zdi, da je bilo isto po 1. cepljenju. Sam saj to ni možno, saj ni povezano s tem . Uglavnem a ima katera idejo, kako jo pripraviti, da ne bo takooo zelo jokala, ko jo za minuto pustim samo? Še do wc.ja komaj pridem kako se vam zdi sledeče količine hrane (ker se spet nič ne redi) 230 ml mleka z riževimi kosmiči 100-130 ml mlečne kašice 150 ml zelenjave z meskom ali prepečencem 130 ml sadne kašice 50 ml mlečne kašice (samo dofutram, da zdrži do 19h) 230 ml mleka z riževimi kosmiči men se to zdi kar nekaj, sam zakaj se ne redi? a mogoče veš koliko gramov na dan je to? Približno. Gaja poje približno 580g na dan. če raunam 2 obroka, ki jih včasih poje iz kozarčka- (no sadni obrok zadnje čase vse iz kozarčka, niti banane noče sveže jesti)- poje 350g + zelenjavni obrok + še malo zraven_ cca 500g kolk ti pa Gaja še mleka zraven spije? Kaj pa daš v mleko še zraven?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 8:21:56
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala a še kater še sploh nima zobka? Naša bo 7 mesecev pa nič ne kaže. Pa spet ima odmor od prevračanja na trebuh. Se mi zdi, da je bilo isto po 1. cepljenju. Sam saj to ni možno, saj ni povezano s tem . Uglavnem a ima katera idejo, kako jo pripraviti, da ne bo takooo zelo jokala, ko jo za minuto pustim samo? Še do wc.ja komaj pridem kako se vam zdi sledeče količine hrane (ker se spet nič ne redi) 230 ml mleka z riževimi kosmiči 100-130 ml mlečne kašice 150 ml zelenjave z meskom ali prepečencem 130 ml sadne kašice 50 ml mlečne kašice (samo dofutram, da zdrži do 19h) 230 ml mleka z riževimi kosmiči men se to zdi kar nekaj, sam zakaj se ne redi? men se zdi to čist OK!!! kako pogostojo pa tehtaš???ne smeš prepogosto probaj na 14 dni ... 3 tedne od zadnjega pregleda- je sploh ne vozim več tehtat, razen na pregledu
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 8:22:41
|
|
|
|
coccinella
|
mleka bolj malo zato pa cca. 500ml vode
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 8:24:55
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Čer, spet sem zadnja, pridem, ko že vse pančate. Ampak naša pač hodi bolj pozno spat, potem pa moram jaz še kaj narediti, pa se mal pocrkljati z možičkom. Ta teden imam grozno nabit, stalno nekaj delam, nekaj laufam naokol z miško, pa še v soboto imamo eno trojno družinsko slavje. Sva danes tekali okrog v trgovino, lekarno, k šivilji, pokosila sem travo, pometla, spekla dva biskvita in marmorni kolač... Uhhh, bom kar vesela naslednji teden, ko se bom lahko oddahnila, če bo ratalo, seveda . Predvsem pa lahko rečem hvala moji miški, ki je tako pridna, da vse to lepo prenaša. Včeraj sva bili z miško na pediatriji na UZ in je HB s trebuščkom vse OK. Jutri pa šibava k mojim, kjer se peka nadaljuje. Uhhh, bi rabila talcy za pomoč. da vse to narediš mora biti pa res pridna jaz sem ta teden tud v gužvi, naslednji teden pa morava res najti čas za en giro al kofetek pri sosedu. Si me zadnjič spraševala na zs, pa sem šele včewraj brala , do Soseda imam max 10 minut
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 8:25:47
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 sicer pa je en težek dan za mano..... ima očitno velike težave z zobki, saj je veliko prejokal danes in to resnično pravi jok, krokodilje solze, kričanje, nič ni hotel jest.....NIČ NI ZALEGLO!!! Potem je popil dvojno dozo mleka in zaspal kot ubit dvojno dozo ...300 ml ...več??? ja, to je bilo popoldan, ko ponavadi zdaj okol 14h je "kosilo" - no do 16h ni kazal nic lakote, samo tecnaril, potem sem mu dala zelenjavo, pa v kricec jok.....dokler sem pogruntala, da je vseeno lacen, ampak hoce mleko in se vse pripravila je trajalo lih se ene pol ure.....potem pa je spil 270ml, kar je dvojna doza glede dnevnih količin, saj čez dan popije manj mleka kot zjutraj in zvecer, pa se takrat obicajno glih komaj 200ml, bolj 180ml. Tako da sem tudi tistih 270 v dveh rundah pripravljala.... je pa potem zvečer zmazal pred spanjem kosilo in še 60ml mleka čez. IN DANES BO ZGLEDA ISTO - že celo jutro jok...pa sem dala gengigel, pa limono na palcki (ce se prav spomnim, je ena enkrat pisala, da s tem mazat ), pa ne zgleda, da kaj pomaga...trenutno mogoče, glede na to, da se je začel bolj pogovarjat in kričat in nehal točit krokodilje solze ....a je se kaj od DOMAČIH ZADEV za zobke in dlesni??
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?