Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:43:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you gledate fuzbal?? ne, poslušam...sem čula, da je bi gol in je 1:1 naš tatko je čist u luftu...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:43:48
|
|
|
|
leda
|
pincetni pa naši M nekako ne sede....raje grabi s celo pešico..po moško...,se ji vidi,ker je taki mali barabin.... to bi lahko tut jaz napisala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:44:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you trkam. zaenkrat okej. glih dons sm bila na pedikuri, in je kozmetičarka rekla, da se lepo zarašča nazaj. jaz sem šla k svoji dohtarci pokazat, ona mi je dala napotnico. pa sem jo spravila. čez dober mesec (malo manj), pa na nedeljo popoldne pod nujno k dežurnemu in direkt na urgenco. okej, malo vez in poznanstva na urgenci.pod nujno pa zato, ker sem se udarila z nogo in sem skoraj znorela od bolečin. na urgenci so me pa kr gledali-a vi ste pa želeli še čakati??? jaz si pa sama zrežem ven....sem imela po prvem porodu full probleme...ampak jaz raje umrem,ko grem k doktarju....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:44:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...včasih si ti bolj štekala zadeve...kaj je z tabo ......... ...ma ne vem...nekam čudno se počutim zdaj par dni ...ne vem al je kriv PMS al sanje ... ....baterije mam prazne....čakam nove duracel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:45:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda privoščila en dobr šoping in opravila prav dobre nakupe. jst pa navdušeno nosim svoje prastare stvari, ker zdej po par letih spet lahko zlezem vanje. sam da mi ni treba jet v šoping Ma ti si malo čudna, da veš...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:45:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria in da se oba primeta je kaj ..... ...meni je vedno blo tak lepo....dvojčka videt..... ne znam si ju pa v mojem trebuhu predstavljat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:46:02
|
|
|
|
leda
|
...mene pa en palec jezi, pa tisti ta "fini čevlji" so mi še nekam na knapuser posted image ..pa se tolažim, da zaradi palca ti se kar tolaž jst sem mal obupana. ok, na širša ramena (še ena posledica) sem se navadla; sej sem vendarle v osemdesetih gor zrasla , tole z nogam me pa čist nervira.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:46:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you trkam. zaenkrat okej. glih dons sm bila na pedikuri, in je kozmetičarka rekla, da se lepo zarašča nazaj. jaz sem šla k svoji dohtarci pokazat, ona mi je dala napotnico. pa sem jo spravila. čez dober mesec (malo manj), pa na nedeljo popoldne pod nujno k dežurnemu in direkt na urgenco. okej, malo vez in poznanstva na urgenci.pod nujno pa zato, ker sem se udarila z nogo in sem skoraj znorela od bolečin. na urgenci so me pa kr gledali-a vi ste pa želeli še čakati??? jaz si pa sama zrežem ven....sem imela po prvem porodu full probleme...ampak jaz raje umrem,ko grem k doktarju.... sm bla istega mnenja.......pa sem se užgala v prst, ni blo druge....... .......direkt v zd.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:46:54
|
|
|
|
leda
|
Ma ti si malo čudna, da veš... user posted image vem, vem. sploh v kombinaciji z najljubšim, ki je navdušen šoper
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:47:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz mu jih pa v njegov krožnik dam...pol pa jih tak lepo fino v usta nosi, pa tud mimo ... ..pa še pincetnega trenira dobra idaja... pincetni pa naši M nekako ne sede....raje grabi s celo pešico..po moško...,se ji vidi,ker je taki mali barabin.... naš pa tak lepo prijema.....včasih pa ga gledam kaj dela...pa moj las iz roke v roko prelaga. tak finos prstki ...pa nikoli ga ne da v usta (hvalabogu)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:47:58
|
|
|
|
ključek
|
zdej grem pa spat. če se katera premisli........... v celju jutri. nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:48:09
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria in da se oba primeta je kaj ..... ...meni je vedno blo tak lepo....dvojčka videt..... ne znam si ju pa v mojem trebuhu predstavljat ...jaz sem si jih ful želela zdej v tej nosečnosti...zdej ko imam pa Nika se pa ne predstavljam kok bi zgledalo ven mojga trebuha ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:48:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you gledate fuzbal?? ne, poslušam...sem čula, da je bi gol in je 1:1 naš tatko je čist u luftu........... moj je tud nekaj komentiral....samo sem preslišala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:49:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda pincetni pa naši M nekako ne sede....raje grabi s celo pešico..po moško...,se ji vidi,ker je taki mali barabin.... to bi lahko tut jaz napisala. jaz sem že prvemu rozine na krožnik dajala....pa je tak "fino" jedel ...bom probala en filček posnet, pa ga gor dat...sicer še mi ni jasno kak.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:50:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...včasih si ti bolj štekala zadeve...kaj je z tabo ......... lara...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:50:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you gledate fuzbal?? Ma za koga boga bi pa fuzbal gledala?! Lovijo in lovijo tisto balo, kdo bo prvi prišel do nje... pol pa pride in jo cbne proč.... jao, japo.... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:51:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria in da se oba primeta je kaj ..... ...meni je vedno blo tak lepo....dvojčka videt..... ne znam si ju pa v mojem trebuhu predstavljat jaz pa bi tak dvojčici imela...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:51:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz si pa sama zrežem ven....sem imela po prvem porodu full probleme...ampak jaz raje umrem,ko grem k doktarju.... saj jaz si tud sama nekaj probavam....samo ne gre..... ker mi je en del tak butasto zrasen...kot neki divji del
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:51:55
|
|
|
|
gloria
|
...babe lahko noč....imam ju3 frizerja ,pa solarij si bom privoščla ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:52:42
|
|
|
|
gloria
|
..no mogoče še kaj pridem,grem v banjo ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:53:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda tole z nogam me pa čist nervira. mene tud...zato pa grem jutri do dr.po napotnico, da zrihtam palec, pol pa akcija dalje samo tista injekcija v prst ...zakaj tega ne pozabim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:53:52
|
|
|
|
leda
|
az sem že prvemu rozine na krožnik dajala....pa je tak "fino" jedeluser posted image taprva ga je obvladala zlo hitro. sem ji dajala granatno jabolko in je bla čist navdušena. jst pa tut, je tko svojo dozo c vitamina dobila, ker nad kiviji in pomarančami se je dolg zmrdovala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:54:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zdej grem pa spat. če se katera premisli........... v celju jutri. nočko. .... ko bo še gloria mela cajt, pa račkapk, pa še katera pridem tud jaz....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:54:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
..jaz mu jih pa v njegov krožnik dam...pol pa jih tak lepo fino v usta nosi, pa tud mimouser posted image ... Lara lepo prime z dvema prstoma, ma kaj ku potem stisne v pest in ko hoče dat v usta gre vse mimo.... da bi pa direktno v usta dala, ko še ime med prstoma, ji pa še ni potegnilo... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:54:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...babe lahko noč....imam ju3 frizerja ,pa solarij si bom privoščla ... ups....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?